Mindenkinek köszönet, hogy így foglalkoztok a kérdéskörrel, bízom benne sikerül valamit összehoznom.
Próbálom a station drivert, meg a MaxExtreme által javasolt registry-hackelést is. Aztán beszámolok jól, hogy mire jutottam:-)
A 8.1-gyel egyébként nem instabilitási gondjaim vannak, hanem piszok sokáig bootol vele a Win, valamint néhol textúra-négyszögesedés és szaggatás jelentkezik magas FPS mellett is (3DMark2006, ORF Ski Challenge 2008, TOCA 3, valamint néha WIN desktop is "megdermed" mielőtt feldob pl. egy tulajdonságok-menüt).
A nem-hivatalos AGP-t nem teljesen értem, azt hittem, tömeges szerződés szerinti referencia-gyártás folyik. Igy külön eldöntheti egy-egy konstruktőr, hogy szerel rá egy PCI-E/AGP protokollkonvertert és kapja be gyártó bácsi, mégis lesz AGP? (mondjuk így érthető a support hiánya, de a chipet mégis eladták, ill. az ATI imidzse csorbul ezzel... Vagy az már az AMD csorba imidzse, nem is tudom...) IT ipar...
Na mindegy, nem bánom, hogy egész nap füvet niyrtam meg kicsit megfogott a Nap. Az olyan analóg:-)
Szerkesztette: Arkhon 2008. 05. 02. 18:20 -kor