Idézet: djculture - Dátum: 2010. jan. 28., csütörtök - 19:05
1/3 a volt a teljesítménye mindenben.
Ez furcsa. Télleg gyengusz. Amit én küldtem szempron, az 64 bites és 256 kess. Ott van, mint egy alsó kategóriás athlon, mer azok 256-tól indulnak. Bár kétlem, hogy csak a kess ennyit visszafogna rajta. A 128-as kessűeket még megértem, az kevés. De az amd-knek az L1 128kb brutális az intelek csöppségéhez képest. Ez a a sempron télleg csak arra jó, hogy tesztelni vagy a 64bites mivoltát kihasználni.
Gyúm teszt a P3-on: Rövidre fogom.

"initializing game"..... "initializing menus"..........................................................................................................
<fekete kép> ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................
Egyszer csak lesz egy kurzor is ...................................................................................................................................................................................................................................
Aztán a menubar is látszik.............
...ha nagyon sokáig vár az ember, előjön a forgó golyó is a háttérből.
Kilépni, kattintani esélytelen, mert percek múlva reagál az egérmozgásra. Kontrolaltdel-feladatkezelő. Proci 100%-on. Mi a tetűrák terheli meg ennyire? Az 1ghz nem lehet kevés, mert ugyanekkora athlonnal teker. Igen, minden driver, patch, nyámnyila a helyén van, nincsenek háttérben futó terheló marhaságok.
szerk: szerintem ezt a gyúm3at ritka trehányul alkották meg. Vagy ellenkezőleg, mesterien, hogy lehessen hozzá megvenni a legújabb brutál vasat. Még teszt programnak se jó, nemhogy jáccani. Mennyenek a....
Na de megyek én is, 1 7 múlva pá!
Szerkesztette: Samuraj 2010. 01. 29. 14:22 -kor
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!