Ezzel kapcsolatban sikerélményt tudok mesélni:
kaptam egy számítógépes Kft-s ismerősömtől mindenféle régi holmit: jó alaplapok procikkal (500-800mhz között), meg csak procikat is külön, p1-p2 kategóriában.
De volt köztük egy P4 celeron 2.4GHz-s, 478as tokozású darab is, ami rettenetes állapotban volt... lábai görbén elhajolva, némelyik hurokban. Az egész tele pasztával, fél óra pucolgatás után derült csak ki, hogy milyen proci is valójában
Még ott a helyszínen kérdeztem a srácot, hogy "ez ugye rossz?". Amolyan vicc kérdésként. Erre ő persze rávágta, hogy biztosan rossz...
Itthon fogtam, megpucoltam rendesen, lábait vissza egyenesítgettem, aztán félreraktam. Valamelyik nap viszont gondoltam bátor leszek: beraktam a 478as alaplappal szerelt itthoni szerverembe, amit befogtam rendes használatra is. Gondoltam lesz ami lesz... kevésnek bizonyult már a benne lévő 1.7es proci, ezért gondoltam, valamivel csak jobb lenne egy 2.4es proci.
Gépet bekapcsoltam, és azóta remekül dolgozik benne a halálra ítélt proci

Szóval semmi baja, gép stabilan megy, nonstop...
Pedig a srác a kukába akarta dobni, megjegyzem, én sem gondoltam először még arra sem, hogy egyáltalán a gyűjteménybe van értelme elrakni... annyira szanakész volt minden egyes lába.
Hát, ilyen is van...