Processzorgyűjtők, ide! Beszéljünk a kedvenceinkről
Elküldve: 2010. 03. 17. 16:17
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2010. 03. 17. 15:30
Ez így volna, ha a pénz értéke fix volna.
De létezik infláció is.
Plusz egyáltalán nem minden befektetett pénz növekszik az üzletben, hiszen sokan csődbe mennek.
Elküldve: 2010. 03. 17. 19:30
Idézet: Picur - Dátum: 2010. 03. 17. 16:14
Fekete holló ma erre járt. A szárnya alól – többek között – kiesett egy enyhén hiányos УМПК-Р 32 típusú szovjet iskolaszámítógép (ifjoncok és notórius orosznyelvutálók kedvéért: UMPK-R 32). Egy КР580BM80A (KR580VM80A) processzor a lelke a lelkemnek.
Elküldve: 2010. 03. 17. 22:52
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2010. 03. 17. 15:30
Tényleg, ilyenről már társalogtunk a múltkor, még azt se emésztettem meg, ez meg azon is túl tesz. Ez a halandzsa amúgy magyarul is hozzáférhető?, mert érdekelne. Az biztos, jó a pénz, ha sok.
infini:mov cx,0ffffh
mov ds,ax
out dx,bx
loop infini
Szerkesztette: Samuraj 2010. 03. 17. 22:52 -kor
Elküldve: 2010. 03. 17. 23:06
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2010. 03. 17. 12:25
Doomozol? Az tök jó, nem is tudtam. És nem zavar, hogy a 3-ban csak egy útvonalon lehet menni, csak egyfélét lehet csinálni, a szörnyek mindig ugyanazon a ponton kerülnek elő a semmiből? Egy előre megírt történetet kell/lehet végigjátszani, mint a monkey island és társai, bár azon még szórakozni is lehetett. Doom2-vel nyomtuk sokat haverrel soros porton, volt egy város, az volt a kedvenc.
Elküldve: 2010. 03. 17. 23:27
Mutass nekunk jo peldat.
Ha szennel tuzelsz egy valyoghazban, a gyereked tekeri a biciklit, ami az xt aramellatasahoz szukseges, lovasakocsival jarsz, etc...
Ugy kicsit hitelesebb lenne.
Ezzel a demagog dumaval inkabb probalkozz mashol, amit meg megsporolsz, azt utald a hitgyulinek, vagy mas remek szervezetnek.
Irom ezt annak ellenere, hogy nemi igazsag azert van benne, de nem kene ennyire sarkitani.
Ne faradj a tovabbi posttal, mert nem vag a topic temajaba, keress inkabb a szigeten, es ott kabitsd a jonepet.
Koszi.
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D
Elküldve: 2010. 03. 17. 23:30
Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 17. 23:06
Nem zavar, mert eddig egyszer játszottam végig, már 2-3 éve szerintem biztos megvan, akkor még új játék volt. Így most ismerős ugyan pár részlet, főképp, ahol nagyokat szívtam, de 99%-ban nem tudom előre, hogy mikor honnét jönnek a szörnyek.
A Monkey Island nekem nem jött be, nem is játszottam vele sokat.
Viszont ami szerintem nagy volt, az az Alone in the dark
Elküldve: 2010. 03. 18. 00:19
Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 17. 22:52
infini:mov cx,0ffffh
mov ds,ax
out dx,bx
loop infini
Javallom, Guglizz.
Érdemes megnézned a pénz, mint hitel címszó cínszó alattiakat.
A Zeitgeist filmeket.
A Háború a Nemzet ellen című (propaganda) filmet.
Sokmindent megtudhatsz belőlük a világ működéséből és konkrétan a minket illető dolgokból.
G@binak: Nem a kőkorszakot kívánom vissza.
Ha egy olyan országban, amely épp ésszel működtetve vagy 40.000.000 embert tudna jószinten eltartani, és ennek negyed résznyi lakossága mellett nyomor van, abban az országban a gazemberség az úr.
Elküldve: 2010. 03. 18. 00:20
Idézet: g@by - Dátum: 2010. 03. 17. 23:27
Na, nem kell azért megsértődni, tök jó kabaré. Ezexerint te érted a szöveget? Én már az igérvénynél elakadok. Megigérem hogy fizetni fogok? Bár lehetne igy vásárolni. Haveromat oltotta egyszer egy cigány gyerek kölcsönért, megigérve majd megadja. Haver végülis fizetett, tudván, hogy a cigány többet nem fogja zavarni - megvásárolta a nyugalmát. Ezt én is kipróbáltam oszt az lett, hogy adjak még többet, mutassam a pénztárcám. Talán egy szájbarugást kellene nekik megigérni, akkor békén hagynak?
szerk: Na, azért akkora nyomor nincsen. Rakás ember segge alatt új autó, mindenhova bekötve internet (elérhetőbb mint a helyi posta), na meg az osánparkoló (bocs, de ez a kedvencem) délelőtt is mintha senkinek nem kell dolgoznia csak költenie.
Szerkesztette: Samuraj 2010. 03. 18. 00:29 -kor
Elküldve: 2010. 03. 18. 00:46
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2010. 03. 17. 23:30
Többször nem is nagyon lehetne. Akkor feltűnne, hogy mindig ugyanaz történik. Én csak az első pályával toltam próbák/tesztek idején. Amikor már kezdtem unni, változatosság gyanánt belöktem a kedvenc kódom: clipping, falon átmenés. Na, akkor mutatkozott meg a primitívsége, jót lehetett rajta szórakozni. Szörnyike csak akkor bukkan föl, ha ajtót kinyitva megyek át, egyébként nincs ott, vagy ha ott is volt, nem támadott meg, csak állt bambán. Vagyis az ajtó nyitás triggereli őkelmét, vagy egy adott pontra rálépés és a sarok mögül előjön. Felmászni sehol nem lehet ládát odatolva, csak létrán ahol engedi meg körbemenni. Ehhez képest az eredeti doom nagyságrendekkel fejlettebb volt. De javaslom a Thief sorozatot, párját ritkítja, annál jobb még nem készült. Hú, kedvet is kaptam a játékhoz. De kár hogy csak egy életem van, az se hosszú.
Hú micsoda offolás megy itt kérem
Na jó, ellensúlyozandólag idetolok egy procit is: 386-os laptopból származó pqfp 386sxl 25. Kár hogy ilyeneket senki nem gyűjt, csak foglalatosokat. Illetve én gyűjtöm, ezért is lesz ritka, bibii!
Elküldve: 2010. 03. 18. 08:16
Érdekes téma ez a "régi gépek eredeti értéke".
Nekem pl. van egy 1998-as, digitális TÜKÖRREFLEXES gépem (akkoriban még nagyon kompaktok sem terjedtek és senki sem tudta, hogy mi az), bolti ára 275.000 Ft volt '98-ban (Olympus gép, 1.4MP, stb). Én ugyan 2002 környékén vásároltam, 75e körüli pénzért...
Aztán... van egy szintén 1998-ban gyártott PDA-m (kéziszámítógép
Megaztán... emlékszem, nem is tudom mikor, szintén 2001 környékén lehetett, amikor vettem egy 128MB-s SD ramot, 38e pénzért, persze nem boltban, mert ott +10e volt az ára kb... És ha jól emlékszem, 1 vagy 2 évre rá amikor eladtam, kaptam érte 3e pénzt...
ON
Elküldve: 2010. 03. 18. 08:18
Elküldve: 2010. 03. 18. 11:38
Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 18. 00:20
Ez a szomoru és nem az emberek hibája.
Ezt a gazember világot célzott tudatmanipulációval (zombigyártással, folyamatos zombiztatással) tartják fönn.
Minden csatornán keresztül egy adott világképet mutatnak, abban adott problémamegoldási sémával (csapd le, csapd be, intrikálj az opponensed ellen).
Ezenkívül generálnak az emberek köré egy olyan környezetet, amelyben mindenben konkurrenciaviszonyban élünk az embertársainkkal. Egy és az életbenmaradási igényünk által kényszerített lojalitás van, ez pedig a munkaadó vállalkozásunkkal és az őt működtető képlettel (pénzhaszon=árbevétel-költségek) való lojalitás.
Ezen túl, megy a bulvár, a tudatunknak üres dolgokkal való lekötése.
A rendszerpropaganda mélyen hallgat a rendszer alapvető működésiszabályairól, arról, miért, mire működtetik ezt a rendszert és arról, h másként is, más szabályokkal is lehet(ne).
Ezzel a módszerrel elérik, h az emberek többségében ez a világ tűnik természetesnek és hatásosan elnyomják azok hangját, akik ébredeznek.
Elküldve: 2010. 03. 18. 19:28
Idézet: Joci - Dátum: 2010. 03. 18. 08:18
ace22 is hasonló projekten dolgozik, csak ő még stílusosabb készletet akar. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/redface.gif) A procikat már beszerezte hozzá.
Elküldve: 2010. 03. 18. 19:29
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2010. 03. 18. 11:38
Ezt a gazember világot célzott tudatmanipulációval (zombigyártással, folyamatos zombiztatással) tartják fönn.
Minden csatornán keresztül egy adott világképet mutatnak, abban adott problémamegoldási sémával (csapd le, csapd be, intrikálj az opponensed ellen).
Ezenkívül generálnak az emberek köré egy olyan környezetet, amelyben mindenben konkurrenciaviszonyban élünk az embertársainkkal. Egy és az életbenmaradási igényünk által kényszerített lojalitás van, ez pedig a munkaadó vállalkozásunkkal és az őt működtető képlettel (pénzhaszon=árbevétel-költségek) való lojalitás.
Ezen túl, megy a bulvár, a tudatunknak üres dolgokkal való lekötése.
A rendszerpropaganda mélyen hallgat a rendszer alapvető működésiszabályairól, arról, miért, mire működtetik ezt a rendszert és arról, h másként is, más szabályokkal is lehet(ne).
Ezzel a módszerrel elérik, h az emberek többségében ez a világ tűnik természetesnek és hatásosan elnyomják azok hangját, akik ébredeznek.
Tényleg menjetek át a Szigetre. Köszi!
Elküldve: 2010. 03. 18. 19:46
Az sem erdekli, hogy mar tobben megkertuk, ne ebben a topicban ossza az eszt.
Szoval, kedves gyula.
Huzzal innen a budos picsaba!
Ha igy sem erted, akkor fealadom.
Hogy kicsit on is legyek.
Hoztam megint par procit, holnap csinalok kepet.
Picur, mi legyen a procikkal?
Elküldve: 2010. 03. 18. 21:00
De tényleg talán ne itt...
Elküldve: 2010. 03. 18. 21:02
Elküldve: 2010. 03. 18. 21:07
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2010. 03. 18. 11:38
Aki hagyja magát, megérdemli, sok bulvárkodó celebkedő agyahíg majom. így viszont az eszesebbeknek jobb lehetőségük van kiemelkedni.
Elküldve: 2010. 03. 18. 21:41
Idézet
Fogalmazzunk inkabb ugy, hogy van benne igazsag.
Viszont nem ertem, hogy jutott eszebe pont ebbe a topicba?
Szerintem megtamadta valami virus az agyat, es orvosi segitsegkeres helyett, inkabb ideologiat gyart az agymeneseihez.
Csak halkan jegyzem meg, ha elmesz egy hitgyulis, vagy krisnas szeanszra, ott szinte szorol szora ezeket hallod.
Ez csapta ki nalam a biztositekot.
Talan nem itt kene hiveket toborozni.

Súgó
A téma zárva.