Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 19:11
Speciális tudás speciális esetben kell... tehát nem általános.
Nyilván, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy a "programozó" nem ez a szakma. "Nesze, itt van, kódold le" típusú...

Ilyen fizetéseknél általában magasabb szintű tervezésről, alkotásról van szó, még ha köze is van a programozáshoz. De egyáltalán nem az átlagmunkák közé sorolnám. Az viszont tény, hogy biztos lehet ennyit keresni... és ha nem is átlag programozásról van szó, azért valószínűleg mégsem üti fontosságban és feleősségben a BKV vezérigazgatói szintet.
ON:
Osztódással szaporodik a BKV
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha tegnap még nem ez lett volna a cikk címe.

Az ehhez hasonló kiszervezések sokkal többet ártanak.
Nekem is csípte a szemem első olvasatra, hogy hirtelen ennyit keres A.A. De ha utánaszámolok, legjobb esetben is: 27 m + 1,5m x 12 = 45 m, ennyit kb. 1,5 nap alatt (!

) termelt veszteségként a BKV A.B. alatt. Ez sem elhanyagolható, de ezer másik hely van, ahol mint a víz, folyik szét a pénz. Pld. különböző ötletszerű kiszervezések (takarítás, járműfelújítás, sínek karbantartása), amire amúgy mind-mind lenne szakembergárdája és eszköze a BKV-nak. Vagy a ma már 40 éves HÉV-ek, több mint 30 éves metrók, amelyek még hírből sem ismerik az energiatakarékosságot (Prágában már csak múzeumban van a nálunk még bőszen futó Ev sorozat). Vagy a teljes magára hagyatottság, amellyel jelenleg viszonyul az állam és a főváros iránta (
"A tömegközlekedés úgyis csak a szegényeké, akiknek autóra sem futja"). Van egy hatalmas vízfeje (pl. minek kommunikációs igazgató? - külön?

). Végezetül a most már önállló életet élő négyes metró*

, amelynek üzemeltetése is a BKV nyakába fog szakadni.
Múltkor már inkább odébb kapcsoltam, amikor ünnepelték magukat Kelenföldön a metró miatt és már a budaörsi hosszabítást tervezték. Nos, jelenleg még az I. ütem sincs kész, a II. szakaszról már régesrég lemondtak (Baross tér - Zugló). Előbb legyen már valami felmutatható, aztán lehet magunkat ünnepelni.