Idézet: didyman - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 18:59
Nekem egyik irodai ügyfelem sem kódol videót, meg virtualizál, vagy játszik erősebb 3D-t igénylő (=nem windows beépített, vagy netről szembejövő moorhuhn jellegű valami) használja a gépet napi melóra, emilezik, excelbe pötyög, pédéefet nyit, meg nyomtat, valami adatbázismasszírozó progival alkatrészt, nyufit, abevet kerget. Munkahelyen ilyenekre nincs igény, nem kell arra gondolni, hogy ott kurvára ráérünk és majd két yutub HD videó kicsit reccenős lejátszása miatt rinya tör ki, hogy yáy, nem megy simán. Megint elméletben legózol, de bazz, 10 éve vagyok benne az iparban és van egy kialakult tapasztalásom, igen, ebben a marhanagy multimédiás világban is, és az irodai masina kategóriájú ügyfeleknél mindig a legvackabb, legolcsóbb vasak nyertek,
ezzel csak az a baj, h aki ebbe a topikba beesik, az pont nem az irodai flottájához kér tanácsot, és alapvetően n0zer0 notikhoz próbált segítséget adni (vagy rosszul emlékszem). úgyhogy folyton ugyanazt leírnod minek hd, jútyúb, stb., jelen esetben irreleváns. elég az atom. jóvan elég, de 10"-12" felett mutass már notit atommal... fehér holló... drágáért. ja, akkor most mit is ragozol?
a mai piacon max pont abból válogathat, h sok giga tárhely, 2 mag, 15,1".ha nem nézzük a asznált piacot, ami jelenleg a piacon van, pár kifutó szérián kívül kommerszből és nem kommerszből gyakorlatilag bármi megfelel az alapvető erőforrás igényeknek. a hordozhatóság, strapabíróság, support mikéntje a fontos.
te arról beszélsz, h a föld gömbölyű, mi meg arról, h a föld a nap körül kering.
Szerkesztette: avman 2009. 09. 01. 20:08 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.