Sziasztok,
notebookvásárlás előtt állok, a következőt néztem ki: Fujitsu Esprimo Mobile v6555
processzor: Intel Core 2 Duo T4200 (2 GHz)
memória: 2GB (DDR2) - ezt bővítenénk 4 GB-ra
HDD: 250 GB
aksi: Lithium Ion 6 cellás, 4400 mAh
grafikus vezérlő: NVidia GeForce 8200M G
hangkártya: Realtek ALC662
Windows7 futna rajta, elég gyakori használat, MS Office, internetelérés, zene- illetve webszerkesztés (mindkettő csak hobbiszinten - inkább csak a teljesítményparaméterek miatt írtam ide, tehát nem igény a legprofibb hangkártya pl.) - ezekre használnám, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Az egyik forgalmazó oldalán az szerepel, hogy az Esprimo Mobile v széria szinte minden elemére 3 éves gari van - erre a modellre pont nincs. Felejtős?
Volt már FSC notebookom (Amilo Pro v2030), gyakorlatilag pont 3 évig bírta. Utána rendszeresen -látszólag ok nélkül- kezdett egyre gyakrabban lefagyni (rendesen karban volt tartva, SP-k, vírusvédelem, stb). A szervizben annyit mondtak, hogy alaplaphiba. Az utolsó időkben már kb. 2 perc után eldobta magát, onnantól safe mode-ban lehetett még használni, pár hete már úgy sem. Az aksija sose bírta túl sokáig, talán max. 1 órát, később annyit sem. Mindezek miatt kissé szkeptikus vagyok a márkával kapcsolatban, hogy be merjem-e vállalni újra, bár ez egy másik széria.
Belenéztem itt az FSC-s szaktopikba, és bizonytalan lettem, nem egyértelmű az összkép...
Nettó 100 körül (oprendszer nélkül, memóriabővítés nélkül) ki kellene jönnie.
Előre is köszönöm a segítséget.