Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 11:15
Az ACER alapból véve régebbi, tapasztaltabb cég notebookok terén, mint az MSI. Ennek megfelelően az árak is magasabbak egy ilyen márkánál.
Az pedig, hogy az MSi jobban ki van építve, az tulajdonképpen szintén ennek tudható meg. Az árban nemcsak a felszereltség van, hanem a cégnév is. Itt van például a HP és az Asus. Ha megfigyeljük, akkor a HP ugyanolyan árban jóval gyengébb konfigurációkkal küldi piacra notebookjait, mint az ASUS.
De azért megemlítendő az is, hogy hosszabb távra egy megbízható márkájú notebook javasolta, ami ebben az esetben inkább a HP, mintsem az ASUS. Bár, ez egyénfüggő.
Az általad megemlített notebookok közül én speciel az Acer-t venném, de ezt neked kell eldöntened, max tanácsod adhatok. Az ACER-ben van feltelepített MS Vista Home Premium operációs rendszer, míg az MSI-hez külön keríteni kell oprendszert (mert FreeDOS). Igaz azonban, hogy az MSI-ben +2GB RAM van és +1 év garancia. Talán még a chipset is az MSI oldalára dönti a mérleget.
Én még azért ezt is megfontolnám:
ACER Aspire 5710G-101G16Mi
Köszi szépen...én is erre gondoltam, mármint hogy a gép nevét kell megfizetni.
Akkor úgy veszem ki a szavaidból, hogy az MSI sem rossz választás...de most hogy láttam azt a gépet, amit mutattál, háát, elbizonytalanító.

A proci nemkicsit tutibb, mint a másik két, fentebb emlegetett gépé, de az ATi HD2300 tudtommal egy fokkal rosszabb, mint a 8400GS...ámbátor ha ez a különbség elhanyagolható, sanszos hogy ez lesz

(bár ilyen apróságok mint pl a webcam, vagy a BT ebből úgytűnik kimaradtak...bár nem nagy tétel külön megvenni őket, ezért végülis mindegy

)
Márcsak a guugli maradt: 8400GS vs HD2300
Mégegyszer nagyon köszi az infót, sokat segítettél.
Üdv