Idézet: reject - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 8:18
cyberman és esetleg tudsz arról vmit, h a cod2 vagy cod4 elmegy-e rajta? esetleg fps is jöhet ha tudsz ilyesmiről

vagy tudsz ajánlani olyat amin elfu, de mégis 150-180k között van?
Ahogy kérdezősködtem itt a fórumon, a COD2 LAN-on játszva megyen szépen, igaz, DirectX 7-tel, de nekem amúgyis Auto-n van ez állitva az itthonin is, szóval nem gond. A COD4 azonban már gond, mert ott már más a grafikus motor és pár ember szerint csak diavetítés lenne a játék vele.
Fórum oldal
Idézet
És erről a Laptopról mi a véleményetek? Az a gef 9300 az megfelel a PC-s 9300-nak, vagy köze sincs hozzá?
Nincs rossz árban, sőt, nagyon jó ára van, de tudod mi miatt... A Pentium Dual Core miatt. A GeForce 9300 az nagyon jó grafikus kártyának számít, és valszeg ott van, mint az asztali fajta. De én már csak Core2Duo-t vennék. Vannak egyes vélemények, melyek szerint a gyenge proci nem képes kihajtani a hozzá képest túl jó grafikus kártyát. Ennek nemtudom mennyi a valóságalapja, viszont valami igazság van benne. Meghát nekem a Core2Duo már csak a konvertálás, meg tömörítésekhez nagyon kéne, tehát Pentium Dual Core kilőve.
Augusztus végéig mindenféleképpen várok, addig csak lemennek az árak. Nálam a grafikus kártyának olyan szerepe lenne, hogy ne szaggasson Aero környezetben, meg vigye a Call of Duty 2-t

. Persze jó lenne egy olyan is, ami majd elboldogul a COD5-tel is, de ez eddig messzemenő álmodozás az árak tekintetében. Most ebben az időszakban nem érdemes szerintem laptopot venni...
Meg nálam alapvető probléma, hogy HP-n kívül nem nagyon vagyok/leszek hajlandó más laptopot venni (talán esetleg Dell). Azon belül is a Business kategória, mert a leendő laptop inkább lenne egy munka PC, mintsem egy gamer.
Szerkesztette: cyberman30 2008. 06. 07. 13:14 -kor