HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - hatodik rész Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#1061 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 12. 02. 20:46

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:38

Nem tévedek, de ne nyissunk róla vitát.

kb. 10x szorzóban ismerek többet mint te, terepen is kint vagyok velük, szimpla ibm tp-ket használnak és kurtára nem viszik k ia konténerekből...
meg persze láttam már szimpla acert meg asust is párnál, még csak nem is bc katosat.

Szerkesztette: avman 2008. 12. 02. 20:53 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1062 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 21:15

Megvettem végül az Acer 6593-ast. A kijelző szerencsére matt, pixelhibát is megúsztam :) Eddig csak azt a negatívumot találtam hogy nincs FW port. Erre nem is figyeltem, alapnak gondoltam. Na mindegy, ha nagyon kell legfeljebb veszek egy kártyát.
Egy kis off remélem belefér:
Vistát eddig csak futólag láttam, ezért érdekelne hogy ki mit használ egy nem túl régi notebook-on? XP Professional-t vagy egy kigyomlált Vistát (Aero és egyéb csicsák lekapcsolva, néhány felesleges szolgáltatás leállítva)? Ha mondjuk sacc 1 órát nyerek akkuidőben XP-re visszatérve, lehet hogy váltanék. Vagy megfordítva a kérdést mit veszíthetek ha XP-re állok át?

Szerkesztette: Andreas 2008. 12. 02. 21:15 -kor

#1063 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 21:47

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 12:13

Sziasztok!

Barátnőm szeretne laptopot venni magának, mert kiköltözik a kollégiumból.
Nincs semmilyen extra igénye, csupán internetezni, és office alkalmazások futtatásához kellene. Ebből kifolyólag nem kell neki drága, szigorúan olcsó. Kinéztem pár gépet, de nem igazán értek hozzá, hogy megérik-e. Nincsenek tapasztalataim a gépekről.
Ha valaki ismeri őket, szívesen veszem az infókat, jókat rosszat mindent. Ezeken felül mást is ajánlhattok, 100.000K alatt legyen az a lényeg.

Az általam kinézett típusok:
1. HP Compaq 6720s
2. Fujitsu Siemens AMILO Pro V2055 (Ezt lehet még kapni valahol? Jókat írtak róla általános felhasználásnál)
3. Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535
4. Acer eMachine E510-301G16Mi
5. Fujitsu Siemens Amilo La1703
6. Fujitsu-Siemens AmiloPro V3405
7. Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5515
8. Fujitsu-Siemens Amilo Li2727
9. HP Compaq nx6310
10. Acer Aspire 3055NWXMi
11. Acer Aspire 5315-301G12MI

Ezek mind 100k alatti gépek. Várom véleményeteket.

Tomesz

110k ért van egy vattaúj HP DV2000 notim.
Messze üti mindet...

Kiállítási darab volt, lefutott róla a gar ezért ennyi. Szép állapotú 0 perces.

C2D 1.66
GF 7200
1GB (fillérekből bővíthető)
160GB
DVDRW
Bluetooth, webcam, infra, modem, wifi, meg még sok minden extra.
14" WXGA, könnyű cipelni, és f@szán néz ki.

Dobozában stb...

Szerkesztette: LML 2008. 12. 02. 21:48 -kor

100%

#1064 Felhasználó inaktív   Dzsez_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 22:47

Idézet: desiderius - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 20:31

13 hsz alatt ebben a topicban megtudhattuk, hogy UK-ban van rokonod, és ott akarsz Lifebookot venni. Tedd azt, és lapozzunk.

Nem azt akarom, mert a gar miatt nem jó választás. Nem azt akarom, mert nincs magyar bill. Én csak gondolkodtam a dolgon, de végül itthon szeretném megvásárolni.

Más: Miért vagy szemtelen? Nem adtam rá okot!  :down:

Szerkesztette: Dzsez_ 2008. 12. 02. 22:47 -kor

#1065 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 00:08

szemtelen, vagy sem, arrol en nem nyilatkoznek.

de Te idejottel egy forumra, ahol masok beszelgetnek, es egy 10e hozzaszolassal rendelkezo taghoz a sajat 14 hozzaszolasoddal ugy szolsz, hogy azonnal velemenyt is nyilvanitasz rola: miszerint felrevezet masokat.

lehet, hogy teved, de akkor elobb meg kene mutatnod, es csak utana mondanod ilyeneket. a tarsasagban Te vagy az uj, neked kell alkalmazkodnod.

hogy konstruktiv is legyek: en ugy latom debaj fontos dologra mutatott ra, amit Te felreertesz.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1066 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 09:57

Idézet: Andreas - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 22:15

Vagy megfordítva a kérdést mit veszíthetek ha XP-re állok át?

Kifordítva  :cool:  a kérdést: nyersz bármit is ha Vistát használsz? Szerintem nem...

(PS Nem néztem vissza hogy Vistával vagy XP-vel vagy oprendszer nélkül szerezted-e be a géped, sztem használd amivel adták - Vistás géphez nem biztos hogy találsz XP drivereket pl.)

#1067 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 10:19

Idézet: Dzsez_ - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 23:47

...
Más: Miért vagy szemtelen? Nem adtam rá okot!  :down:

De azért ne tiltsd meg, hogy terepre kivigyék a notit. Attól, hogy nem rajta betonoznak, meg nem vágják földhöz, attól még lehet ott notebook-ot használni. Sokan autóban használják. Kérdés: kinek mit jelent a terep...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1068 Felhasználó inaktív   Dzsez_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:04

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 10:19

De azért ne tiltsd meg, hogy terepre kivigyék a notit.

Miért tiltanám meg? Csak ez egy tipikus magyar szegénységi bizonyítvány. Trabanttal szállította a trágyát délelőtt, délután azzal ment esküvőre, este horgászni, szabadságán világ körüli útra. Szerencse. hogy eltűnt ez a korszak. Csak ahogy látom nem mindenkinek. Vannak még akik mindent egyetlen eszközzel akarnak megoldani. Nem megy. Tudomásul kell azt venni, hogy az eszközök, szerszámok szakosodtak. Az az asztalos aki a gyalujával akar reszelni, fűrészelni, kalapálni, előbb-utóbb nem fog tudni munkához jutni. Így van ez az építésztervezővel is. Ha én vagyok a megrendelő és látom, hogy egy irodai notival szerencsétlenkedik a téglarakás tetején, már el is küldtem, mert nincs bizodalmam hozzá. Ilyen értelemben bizony-hogy megtiltom.

Egyébként meg mindenki azt csinál amit akar, vagy tud. Én például most nem jövök ide egy darabig. Miért? Mert a szemtelenkedő pártjára álltak, nem a sértettére. Ez nekem sok. Az ilyeneket máshol kidobják, itt meg éltetik. Gratulálok hozzá!

#1069 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:27

en a magam reszerol annak a partjara altam, akinek az ERVEIVEL egyet tudtam ertnei. aki meg nem hozott ervet.... ;)
a forum ma:

#1070 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:38

Miért kell a téglarakás tetejére rakni a notit? Látszik nem vagyok építész, ilyen szakmai finomságokat nem értek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1071 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:26

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 0:08

de Te idejottel egy forumra, ahol masok beszelgetnek, es egy 10e hozzaszolassal rendelkezo taghoz a sajat 14 hozzaszolasoddal ugy szolsz, hogy azonnal velemenyt is nyilvanitasz rola: miszerint felrevezet masokat.

lehet, hogy teved, de akkor elobb meg kene mutatnod, es csak utana mondanod ilyeneket. a tarsasagban Te vagy az uj, neked kell alkalmazkodnod.

hogy konstruktiv is legyek: en ugy latom debaj fontos dologra mutatott ra, amit Te felreertesz.

miért is kéne hasraesni valakitől, mert többezerkás postja van? ez nagyjából kivétel nélkül azt jelenti, rengeteg szabadidővel rendelkezik a netre fosni a hülyeségeit. és/vagy régóta teszi ezt-  :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 12. 03. 15:30 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#1072 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:29

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 13:38

Miért kell a téglarakás tetejére rakni a notit? Látszik nem vagyok építész, ilyen szakmai finomságokat nem értek.

valszeg mert neked nincs olyan ismerősöd, aki ismer valakit, aki állítólag dolgozott építész vagy építőmérnökkel (vátevör) és el sem tudod képzelni a csíziót...  :Đ

#1073 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:34

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 10:19

De azért ne tiltsd meg, hogy terepre kivigyék a notit. Attól, hogy nem rajta betonoznak, meg nem vágják földhöz, attól még lehet ott notebook-ot használni. Sokan autóban használják. Kérdés: kinek mit jelent a terep...

szerintem minden épelméjű embernek ugyanazt, aki már dolgozott építkezésen. hóba-sárban-fagyban -> szabadtéri használat. na ez azért nem igazán jellemző a nagyobb volumenű építkezésen (ojjektum, út, stb.) sem. abból meg láttam párat. jellemzőbbek a hűtött-fűtött konténerek- megfordultam egy-két helyen már, de ipari notit még sehol sem láttam, ahogy azt sem, h bárki is kivitte volna a konténerből a lapost..

Szerkesztette: avman 2008. 12. 03. 15:39 -kor

#1074 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:38

Idézet: avman - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:26

miért is kéne hasraesni valakitől, mert többezerkás postja van? ez nagyjából kivétel nélkül azt jelenti, rengeteg szabadidővel rendelkezik a netre fosni a hülyeségeit. és/vagy régóta teszi ezt-  :Đ

Mivan csíra, dumálsz?  :Đ :] :evil2:
ON
Hozzánk a gépszervizesek bolti DELL-ekkel jönnek. Minden alkalommal másikkal  :Đ

Szerkesztette: Papa 2008. 12. 03. 15:40 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1075 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 19:29

Vagy mint én, munkaidően is fórumozik  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1076 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 22:05

Idézet: Dzsez_ - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 12:04

... Szerencse. hogy eltűnt ez a korszak. Csak ahogy látom nem mindenkinek. ...

Bizony nem. Nálunk cégben is járnak ki terepre. Nem építkezés, sokkal szar@bb szituk, a szó szoros értelmében. Egyik programmer ipari kivitelű notebook-ot akart, mert - és most figyelj: - az irodában 1-2-szer leejtette a gépet. Erre mondták neki, kérjen ajánlatot. Kért, főnök meglátta az ár-szorzót. Azt mondta: haver, vigyázz jobban a gépedre, ments gyakorta, estébé (katonai notebookok esetén talán nem kell annyira gyakran menteni).
Ennyit a valóságról. Meg az álmokról. Tudjuk jól, hogy nem arra való, de nincs mese.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1077 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 22:06

Idézet: LML - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 21:47

110k ért van egy vattaúj HP DV2000 notim.
Messze üti mindet...

Kiállítási darab volt, lefutott róla a gar ezért ennyi. Szép állapotú 0 perces.

C2D 1.66
GF 7200
1GB (fillérekből bővíthető)
160GB
DVDRW
Bluetooth, webcam, infra, modem, wifi, meg még sok minden extra.
14" WXGA, könnyű cipelni, és f@szán néz ki.

Dobozában stb...

Szia!

110K az sok érte, vagyis a notiért biztosan megéri, de nekünk az most sok. Egy teljesen alap gépet szeretnénk a lehető legolcsóbban.

Azért köszi.

Tomesz.

#1078 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 22:30

miért is kéne hasraesni valakitől,

asszem sikerult totalisan felreertened, mit irtam. szerintem ess neki meg egyszer. ;)
a forum ma:

#1079 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 14:21

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 22:30

asszem sikerult totalisan felreertened, mit irtam. szerintem ess neki meg egyszer. ;)

ha egyszer nekiesek valaminek, az te leszel, bogdan :Đ
amúgy, te ugye egyszer sem álltál sorba, mikor a jóistenke a hjúmorérzéket osztogatta? a te adagod is nekem jutott.  :D

Szerkesztette: avman 2008. 12. 04. 14:21 -kor

#1080 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 18:04

hat ha igy is tortent, akkor azt nagyon jol titkolod, mert abban az ominozus hozzaszolasban en semmi vicceset nem latok. :p
a forum ma:

Téma megosztása:

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »