HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#1401 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 22. 16:37

Idézet: obersmith - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 12:10

arénában eredeti nyelven? O.o na ez meglepett.  nemtom hogy az hány termes mozi, de az imax3d is eredeti nyelvű vagy az szinkronos?

Itt http://www.cinemacity.hu/actual.php rámész arra ami érdekel, és kiírja, hogy hol vetítik. imax 3d csak szinkronos.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1402 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 17:03

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 18:03

Kép

végre egy értelmes sci-fi a sunshine után :)

http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Épp tegnapelőtt néztem meg, nagyon jó kis film. Egy kis 2001 Űrodesszia utánérzés (persze tök más történet), csak bizonyos képi megoldások, GERTY robot ---> egy kis hajazás HAL-9000-re. :up:
Nem túl hosszú, igy a nem pörgős történet ellenére sem vontatott, kis költségvetés, mégis frankó látványvilág!
Csak ajánlani tudom én is. :)

Szerkesztette: Brett Shaw 2009. 12. 23. 17:05 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1403 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 15:55

Na megneztem IMAX-ban 3D-ben az Avatar-t.

Ajanlom ajanlom ajanlom ajanlom ajanlom...barkinek.

Fantasztikus film. A sztori leragott csont? Pfff. Keremszepen ennyi erovel a Csillagok Haboruja is leragott csont (gonosz birodalom, lazadok, fasza gyerek megmenti a galaxist) megis orok idokre megmarad mint kotelezo latnivalo.

Le a kalappal Cameron es az osszes grafikai megjelenitesert felelos ember elott, kivalo munkat vegeztek. 160 perc ugy elrepul, hogy csak azt latod mar vege is. Sokba kerult a mozijegy, de megerte az arat. 3D nelkul is megallja a helyet, de igy azert megiscsak mas..jobb.

11/10 szamomra, ez is egy olyan mu ami mindenkeppen a polcra kerul a tobbi nagy alkotas melle.

#1404 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 16:46

Kíváncsi vagyok, meddig fogják tolni a mozik. Szerintem lesz rá kereslet sokáig. :)
Én még egyszer biztosan megnézem 3D-ben. 1600Ft-ot bőven megér.
Wherever you go, go with all your heart.

#1405 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 16:55

Idézet: Dorien - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 16:46

Kíváncsi vagyok, meddig fogják tolni a mozik. Szerintem lesz rá kereslet sokáig. :)
Én még egyszer biztosan megnézem 3D-ben. 1600Ft-ot bőven megér.

Valszeg megy még egy darabig. IMAX 3D-re próbáltam jegyet foglalni, de képtelenség rá még január első hetére is.

Mondjuk ez egy kicsit el is vette a kedvem tőle... túl nagy a hype. Oké, hogy látvány meg mittomén, de azért mégiscsak egy egyszerű klisé történet, ahogy leírták már párszor. Lehet, hogy nem is kellene erőltetnem, ha a Star Wars-ot is csak egy butyuta mesének találom? :think: :) Elég későn láttam, nem a maga korában... :)

Szerkesztette: vipisrac 2009. 12. 26. 16:55 -kor

#1406 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:21

Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 16:55

Mondjuk ez egy kicsit el is vette a kedvem tőle... túl nagy a hype. Oké, hogy látvány meg mittomén, de azért mégiscsak egy egyszerű klisé történet, ahogy leírták már párszor. Lehet, hogy nem is kellene erőltetnem, ha a Star Wars-ot is csak egy butyuta mesének találom? :think: :) Elég későn láttam, nem a maga korában... :)

A történet a szabadságharcról, hazaszeretetről, az élővilág és az ősi kultúrák védelméről szól.
Természetes, hogy nagy visszhangja van itt Magyarországon, az EU gyarmatán.
Wherever you go, go with all your heart.

#1407 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:23

JóSebesség

#1408 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:32

Idézet: Dorien - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:21

A történet a szabadságharcról, hazaszeretetről, az élővilág és az ősi kultúrák védelméről szól.

Nem hiszem, hogy tudnek azonosulni, vagy egyaltalan szimpatizalni ezekkel az elcseszett anime feju kek izekkel... a f*sze nem lehetett valami europaban is elfogadhato formaju idegeneket tervezni? Ok, azsiaban biztos nagyon meno, de en vegtelenul idegenkedem ezektol a nagyszemu figuraktol. Csinaltak volna evokokkal vagy mit tudom en.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1409 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:36

nekünk is megvolt 3D-ben, ééééééééééééééééééééééééés.......bejött :up:  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#1410 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:37

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:32

Nem hiszem, hogy tudnek azonosulni, vagy egyaltalan szimpatizalni ezekkel az elcseszett anime feju kek izekkel...

hát ha tolószékben ül az ember, akkor kicsit átértékelődnek a dolgok...... :think:

#1411 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:38

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:32

Nem hiszem, hogy tudnek azonosulni, vagy egyaltalan szimpatizalni ezekkel az elcseszett anime feju kek izekkel... a f*sze nem lehetett valami europaban is elfogadhato formaju idegeneket tervezni? Ok, azsiaban biztos nagyon meno, de en vegtelenul idegenkedem ezektol a nagyszemu figuraktol. Csinaltak volna evokokkal vagy mit tudom en.

Samott

Kikérem magamnak, anime-hez hasonlítani, zérónullasemmi köze nincs animéhez, én a japán anime filmeket a jobbakat nagyon szívesen nézek, de ezt bottal se piszkálnám meg.

#1412 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 20:45

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:37

hát ha tolószékben ül az ember, akkor kicsit átértékelődnek a dolgok...... :think:

Ugy ertettem, nekem mint nezonek azonosulni azzal a kulturaval amit ezek a hupikek izek kepviselnek.

Mumia: kerd ki, en nem rajongom egyikert sem, es kivulallokent - szamomra - egykutya az egesz, nem latom a kulonbseget.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 12. 26. 20:46 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1413 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 21:44

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:45

Mumia: kerd ki, en nem rajongom egyikert sem, es kivulallokent - szamomra - egykutya az egesz, nem latom a kulonbseget.

Nálam ugyanez. :)
De majd kiderül, azt már eldöntöttem, hogy megnézem... és 3D-ben, ha már tényleg "üt" az elmondások alapján. Max ugyanaz lesz a vége nálam, mint 1-2 nagymúltú filmnek (SW-k), egy legyintés.

#1414 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 21:53

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 20:45

Ugy ertettem, nekem mint nezonek azonosulni azzal a kulturaval amit ezek a hupikek izek kepviselnek.

nekem tetszett a kultúrájuk, bár az végig nem derült ki számomra, hogy pld. mit is esznek :think: de én személy szerint az "Egy bogár életével" is tudok azonosulni :Đ

#1415 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 21:53

Idézet: Samott - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 22:32

Samott

Elobb nezd meg utana mondj ilyeneket. En nem azonosultam a Navikkal, de kellett volna? Nem hiszem, hogy ez lett volna a cel. A film remek, elkapraztatja az embert 160 percen at. Kell ennel tobb? Mit varsz egy filmtol, megvaltast? Azt az erzest amit erezni akarsz mikor elmesz moziba megnezni valamit es valamilyen uj elmennyel leszel gazdagabb tobbszorosen nyujtja ez az IMAX 3D.

#1416 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 21:58

En csak annyit mondanek, hogy ez a tomerdek fantazia ami (gondolom) Cameron fejeben megvalosult es vegre vaszonra vihette, ennyivel talan a fel forumozo tarsasag egyutt veve sem rendelkezik. Hihetetlenul kidogozott es megvalositott Pandora vilaga. El kell menni es megnezni, ez egy ilyen film. Azon ritka alkotasok egyike amik valami ujat tudnak mutatni, meg egy klisekkel tuzdelt tortenet mellett is. Mellesleg ezt a "klises tortenetet" is feluletesen kell am kezelni, mert kb minden mozifilmre az utobbi 15-20 evben ra lehet mondani, hogy klises. Ez sem klisesebb mint mondjuk az SW, a ST, barmelyik horrorfilm, akciofilm, komedia, stb.

#1417 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 22:03

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 21:53

Elobb nezd meg utana mondj ilyeneket. En nem azonosultam a Navikkal, de kellett volna?

Hat, ha ok a jofiuk akkor altalaban ez a rendezo celja... majd megnezem HDRip-ben... nem ezert fogok ujra moziba menni (es elturni a telefonalo, pofazo, zabalo csurhet).

Samott

#1418 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 22:08

Aki azonosul az tegye azt, en nem tettem. Luke-al sem azonosultam SW-ben :p
Nemtom nalunk mindenki kussban ult es (b)amult a 3D latvanytol. HDRip? Viccelsz? Na mindegy, te tudod. Ennyire azert nem kene makacskodni, szerinted tobb szazezer (millio?) ember KIRALY FILM velemenye csak a hype szulemenye? :rolleyes: Megfosztod magad egy maradando elmenytol. Nem minden nap szuletnek ilyen alkotasok, raadasul 3D-ben.

#1419 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 22:14

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 22:08

Megfosztod magad egy maradando elmenytol. Nem minden nap szuletnek ilyen alkotasok, raadasul 3D-ben.

Na a 3D izgat a legkevesbe... majd ha nem kell szemuveg hozza esetleg.

Samott

#1420 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 22:17

Azt tudod, hogy ez nem a regimodi kek/piros szemuveges, ugye?
En lattam anno olyan filmet, pocsek volt. Ez viszont egyszeruen remek. Asszony is csak amult a latvanytol a film utan, nagyon bejott neki a 3D megoldas.
Mindegy Samott, akkor ne nezd meg, pedig igazan adhatnal a szemednek egy kis jutalmat ennyi forumozas utan :p

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.