HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló III. Csak ajánló! Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 05. 18:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 18:14

Én is tegnap néztem, nekem is tetszett, csak a vége volt elbaszarintva szerintem. Mivel egyszerüen nincs vége. Remélem lesz folytatás.

Hát igazából azért olyan a vége amilyen, hogy legyen kérdőjel. Pont ezért írtam hogy remélem lesz folytatás.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#182 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 18:09

Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 18:59

...hat szerintem pocsek volt!

Epp elobb beszeltem ki haverommal (neki nagyon tetszett a "film"), hogy elokotrom az egyiptomi, tevenyeregbol keszult videokat a tevekre kardfogakat aggatok, a turbanosoknak vilagito szemeket csinalok, az eget besotetitem, rajzolok egy boritot es lemegyek a sarokra arulni DVDn, Desertfield cimmel, melyben a vendeg sztar a sony handycam kamera, es felarert rogton adok melle fejfajascsillapitot, antirokatablettat, stb...

u.i.
bocsi, de en semmi ujat nem talalok abban, hogy lefilmezik nagyjabol hogy reagalna egy maroknyi ember ha szarban van... (ha ez jo film, akkor a tavaly elotti aug20as kozvetittest nyugodtan lehet oszkarrra jelolni)

Neked nem tetszett a kamera kezelés, hát östenem. De ha már így csuklóból öntöd rá a folyós barnát, akkor szerinted egy menekülős baszomszörnyes filmbe milyen tartalmat szeretnél, hogy megfelelje neked?  :think:
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#183 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 18:15

lesz folytatás.
isteni volt a cloverfield(9/10(, a vantage pointot meg eredetileg csak matt fox miatt néztem :D de jól elszórakoztam rajta végül, mondjuk nem egy világmegváltás.. 7/10
JóSebesség

#184 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 18:59

Idézet: iljicSke - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 13:32

(Into the Wild)

Zenéje is nagyon jó (Golden-Globe díjas) !

Eddie Vedder szólóalbumát én is csak ajánlani tudom.

Idézet

bocsi, de en semmi ujat nem talalok abban, hogy lefilmezik nagyjabol hogy reagalna egy maroknyi ember ha szarban van...

Miért, te már láttál ilyen filmet?  :think: Folytalás egyébként nem hiszem, hogy megválaszolna valamit is, inkább tovább bonyolítja a dolgokat(van is mit, mert a Cloverfield amennyire nagy flash, annyira egyszerű, karakteknek egy kis jellem nem ártott volna...bocs az offért, de nem állhattam ki)

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 05. 19:02 -kor

#185 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 20:36

Vicc ez a topic.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#186 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 20:38

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 21:36

Vicc ez a topic.

Hát egy pár kommenttel feljebb azt hiszem beletaláltál.
Twittegylet

#187 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 21:45

Szerintem igenis kell a negatív kritika is, csak és kizárólag a pozitív ömlengés alapján nem lehet eldönteni, hogy érdekel e valakit egy film vagy nem.

#188 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 21:46

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 19:15

a vantage pointot meg eredetileg csak matt fox miatt néztem :D de jól elszórakoztam rajta végül, mondjuk nem egy világmegváltás.. 7/10

Már kétszer is elgondolkoztam rajta, hogy nézzem, de elolvasva a történet mindig meggondoltam magam, most hogy leírod nem is akkora szám, megspóroltál nekem kidobott másfél órat.

#189 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 21:56

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 21:45

Szerintem igenis kell a negatív kritika is, csak és kizárólag a pozitív ömlengés alapján nem lehet eldönteni, hogy érdekel e valakit egy film vagy nem.

FILMAJÁNLÓ
Ki a faszt érdekel, hogy neked melyik film nem tetszik????
Ok. Jöhet a kitiltás, de baromi jó lenne, ha egy op állást foglalna már itten.
Az filmajánló, hogy egy ajánlás után beírod, h. milyen szar az ajánlott film???? Kibaszottul nem érdekel, és nem errő kellene szólnia a dolognak.
Most részeg vagyok, de vállalom a következményeket.
Ez FILMAJÁNLÓ topic, és nem vélemények a filmekről móka, faszomat már.

#190 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 21:59

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 21:45

Áááá.
Nyiss egy film-nem-ajánló topicot.

#191 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 22:46

Már kétszer is elgondolkoztam rajta, hogy nézzem, de elolvasva a történet mindig meggondoltam magam, most hogy leírod nem is akkora szám, megspóroltál nekem kidobott másfél órat.

Nem nagy szám, de egyszer nézhető. Ha nem vársz tőle sokat, akkor talán nem is megy kárba az a másfél óra :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#192 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:05

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 22:56

FILMAJÁNLÓ
Ki a faszt érdekel, hogy neked melyik film nem tetszik????
Ok. Jöhet a kitiltás, de baromi jó lenne, ha egy op állást foglalna már itten.
Az filmajánló, hogy egy ajánlás után beírod, h. milyen szar az ajánlott film???? Kibaszottul nem érdekel, és nem errő kellene szólnia a dolognak.
Most részeg vagyok, de vállalom a következményeket.
Ez FILMAJÁNLÓ topic, és nem vélemények a filmekről móka, faszomat már.

A világon minden film tetszik valakinek, így minden filmet lehetne ajánlani amit valaha is kiadtak. Tehát értelmetlen a topic.
Ha valaki ajánl egy filmet, mert valami miatt tetszett neki, akkor miért baj ha másvalaki meg leírja hogy neki miért nem tetszett? Objektívabb képet kaphat a topicolvasó az adott filmről.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#193 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:16

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 22:05

Tehát értelmetlen a topic.

Sajnos.
Miért ne lehetne csak filmeket ajánlani mnidenfajta comment nélkül?
Ennyi erővel az össz szigetes topic értelmetlen.

#194 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 22:30

Idézet

A világon minden film tetszik valakinek, így minden filmet lehetne ajánlani amit valaha is kiadtak.

Ez a lényeg, nem értem miért ne lehetne ellenvéleményt írni. Nem tetszhet minden mindenkinek, és inkább olvassa el valaki az ellenvéleményt is, minthogy utána engem szidjon, hogy mekkora szart ajánlottam neki  :Đ 

#195 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:29

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 19:09

Neked nem tetszett a kamera kezelés, hát östenem. De ha már így csuklóból öntöd rá a folyós barnát, akkor szerinted egy menekülős baszomszörnyes filmbe milyen tartalmat szeretnél, hogy megfelelje neked?  :think:

Nekem a "tartalom" sem tetszett...

...hogy milyen tetszene?

Lassuk csak, anno mar 1 (latszolag) ilyet lattam Godzilla nevvel, ami akkor relative ujdonsag volt, mert King-Kongbol csak regi film volt amit 5 perc alatt kirohogtem.

Aztan jott az uj King-Kong, melyre mivel mar lattam elotte a Godzillat azt mondtam hogy mi a faxnak, lattam mar 1 ilyet.

Kozben volt valami Vilagok Harca, ahol mar mintha probaltak voolna leutanozni egy valosagosnak tuno tomeghiszteriat...

Ezutan 2006 augusztusaban megneztem a kozvetitest es meghallgattam barataim beszamolojat, hogyan tapossa le a tomeg a tobbieket, meg hogyan boritott egy kiskocsit egy masikra a vihar, stb stb...

Mindezek mellett eltem mar at olyan helyzeteket ahol a kornyezetembe levo emberek sokkot kaptak, irracionalisan viselkedtek, centiken mulott az eletunk, nem elveztem a dolgot...

Persze ertem en, hogy ez a film nem egy "szornyes film", nem az a lenyeg, de amellett amit be akar mutatni egyaltalan nem elvezem, sot, a mellekszal (szorny) is teljesen erdektelen, nem talalok semmi eredetiseget benne, hiaba a szokatlan "tartalom", "kamerakezeles", ... azt nem is emlitem se eleje se vege... :)

u.i.
majd el felejtettem a kerdesre a valaszt, hogy milyen tetszene...
...hat mit mondjak a fent emlitett filmekbol egyik tartalma sem kapraztatott el, de ha nagyon valasztani kene talan a vilagok harca megprobal nemi hatterinfot belevinni a cselekmenybe (igaz nem sok sikerrel)

..ha meg valaki csak azert csinal ilyen filmet mert akar egy szornyes filmet kesziteni, hogy is mondjam,        ...meg is latszik a "filmen"

Szerkesztette: Vertigo 2008. 04. 06. 09:38 -kor

#196 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 10:50

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 23:16

Sajnos.
Miért ne lehetne csak filmeket ajánlani mnidenfajta comment nélkül?
Ennyi erővel az össz szigetes topic értelmetlen.

:think:
Azért mert ez egy fórum?
Filmet ajánlanak Neked az imdb-n vagy akár az indexen is... szerintem.

(Engem speciel idegesít ha csak bedob vki egy linket... meg max egy bekopizott leírást. Ezt én is meg tudom nézni bármelyik oldalon. Szvsz épp az a két mondat ér valamit ami miatt ajánlja... ami a véleménye. És ez igaz a negatív kritikára is. Nekem az is információ... és sokszor pozitív is. Nem kell regény, de 2 mondattal nem értem mi a baj?)

Szerkesztette: vipisrac 2008. 04. 06. 10:51 -kor

#197 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 12:08

Kép

> Charlie Wilson háborúja <
Wherever you go, go with all your heart.

#198 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 12:22

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 11:50

:think:
Azért mert ez egy fórum?
Filmet ajánlanak Neked az imdb-n vagy akár az indexen is... szerintem.

(Engem speciel idegesít ha csak bedob vki egy linket... meg max egy bekopizott leírást. Ezt én is meg tudom nézni bármelyik oldalon. Szvsz épp az a két mondat ér valamit ami miatt ajánlja... ami a véleménye. És ez igaz a negatív kritikára is. Nekem az is információ... és sokszor pozitív is. Nem kell regény, de 2 mondattal nem értem mi a baj?)

Az ajánlással nincs baj, azzal se, ha valaki leírja, hogy szerinte is ajánlható vagy épp ellenkezleg, nem ajánlható a film, a vélemény szabad. A baj azzal van, hogy mindenféle hülyeségről van már néha szó a topikban, sokszor alig van olyan hozzászólás, ami a címhez kapcsolódna. Csak név nélkül idézek néhányat:

Idézet

Nálam egy nagy image not available kép jön be.

Idézet

A hiba NEM az ön készülékében van. 

Idézet

De bizony, hogy abban, nekem tökéletesen lejön a kép.

Idézet

pedig bejön a kép...

Idézet

Akkor nyomjatok egy ctrl-f5-öt, aztán majd más lesz a cacheben.

Szerk jobbat mondok. Egy pillanatra bevillan, csak aztán kapom én is ugyan azt mint fLeSs.

Idézet

De miért nyomjak bármit is, ha egyszer jó?

Idézet

Nálam is megjelenik a kép, mindenféle gomb nyomogatása nélkül.
Legalábbis XP Home sp2 op. rendszer alól, Firefox böngészővel.

Idézet

XPSP2+Firefox: nyomtam F5-öt, bejött a kép egy pillanatra, aztán visszaváltott not availabléra.
Na mind1, annyira nem lényeges.

Idézet

IE6-al jó

Ez csak az első oldal termése, az első 50 hozzászólásban jó, ha 8-9 eredeti ajánlás volt (nem olyan, hogy "nekem is tetszett" kategória).

Amúgy ajánlás, hogy ne legyek off. A minap láttam a Dororo című japán filmet, túl sokat nem hallottam róla, így elvárásaim se nagyon voltak, de kellemes két órás szórakozásnak bizonyult, aki szereti a középkori japánban játszódó filmeket fantasy beütéssel, annak kötelező darab.
Kép

#199 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 11:49

Átgondoltam a dolgot, elnézést a múltkori kirohanásomért.
Tulajdonképpen lehtséges, hogy valahol igazatok van.  :)
Mindenesetre én másként látom a topicot, maradok a copy-paste-nél.

#200 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 10:47

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 13:08

Idézet

vipisrac írta: "Engem speciel idegesít ha csak bedob vki egy linket... meg max egy bekopizott leírást. Ezt én is meg tudom nézni bármelyik oldalon. Szvsz épp az a két mondat ér valamit ami miatt ajánlja... ami a véleménye. És ez igaz a negatív kritikára is"

Én is így gondolom.

Pl itt a Charlie Wilson ajánlása. Egyszerűen tudósít arról, hogy létezik egy ilyen film. Ennyi.
Ha csak annyi lenne odaírva, hogy pl: "Megnéztem, bár úgy általában nem szeretem Tom Hanks vidám alakítását, de ez a film tényleg megnevettetett"...stb, valami ilyesmit, már jobban kedvet kapok hozzá.

Tehát továbbra is semmitnemérő a fent jelzett ajánló.  :(

ON:

Mézengúz

Kép

A Barry B. Benson nevű méh most végzett a főiskolán, és csalódottan kell tudomásul vennie, hogy az élet számára egyetlen pályát kínál: a mézet. Ám hősünket nem olyan fából faragták, hogy csak úgy beálljon a nyájba, jobban mondva a rajba. Sikerül kiharcolnia, hogy a pollengyűjtő osztag magával vigye egy körútra a kason kívülre, a nagyvilágba...

És itt kezdődnek az igazi bonyodalmak. Egy virágnak nézett teniszlabda, egy kis eső, no meg egy jószívű hölgy, és Barry élete fenekestül felfordul. Nem elég, hogy megszegi a kas szabályát, miszerint a méheknek szigorúan tilos az emberekkel társalogniuk, de sokkoló felfedezést tesz: rájön, hogy az emberiség ellopja a méhek mézét! Ráadásul évszázadok óta! Barry azonnal megtalálja élete célját: beperli az emberiséget eme hallatlan gaztettéért...

A fiammal kezdtem el nézni, és nagyon tetszett. Vannak benne persze felnőtteknek szóló poénok, de néhányat ő is levágott. Azt szerencsére kihámozta a történetből - ami a lényeg - hogy miért fontosak a méhek.  :up:
tesa

Téma megosztása:

• (177 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.