HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC IV. Értékeld a témát: ***** 8 szavazás

#8181 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 05. 22. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 05. 22. 22:21

Ja, de mit csináljon az ember :)

Ami most nagyon durván bejön, az az American Gods :)

Lady Bevell azért odabaszott rendesen. Mindenhogy. :) És igaz, mit lehet tenni, már csak azért is megnézem akármi lesz, mert eddig néztem :D Amúgy is fan vagyok, szóval....

Azért a végén felvontam a szemöldököm. :(

#8182 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 23. 03:23

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2017. 05. 22. 20:45

Azert durva, hogy 13 eve nezem....
Te valamit nagyon tudhatsz, mert a sorozat még csak 11 és fél éve megy, 2005 szeptemberében kezdett :-D

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2017. 05. 22. 20:45

Supernatural s12 eleg csalodas. A vege sem jobb. Nem tudom a 13-ban kivel fognak hadakozni...
Szerintem a leggyengébb évad volt eddig. Az évad vége tipikus Supernatural cliffhanger, már eljátszották egyszer, csak akkor Dean ragadt a Purgatóriumban, most Winchester anyu rekedt abban az alternatív világban Luciferrel, akit az 5. évadban is csak elsuvasztottak vissza a Pokolba, ezt is láttuk már. A briteket is elég gyorsan legyőzték, súlytalan ellenségek voltak. A nephilum gyerekkel nem tudom mi lesz, az arcát mintha gonosznak mutatták volna, meg valami 12-15 éves formának nézett ki, kicsit túl gyorsan fejlődött ki. Gondolom nem akartak éveket ugorni, csecsemőszínésszel nem sokat lehet kezdeni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8183 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 23. 03:34

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2017. 05. 22. 20:39

:-o Azért most a 3x05 szerintem nagyon rendben volt. A sztori is halad, kuszálódnak a szálak, jó jelenetek is voltak, jó szövegek is voltak, szóval nekem tetszett. :) :up:

Nem nagyon haladt semmi. A vállalati jogászt szivatta V. M. Varga bandája. A rendőrségi nyomozás semmit nem haladt előre, csak kihallgatták Ray-t. Meg a végén összeverték a csaját, azt egyébként nem is értem miért, elvileg nem érintette a Vargáékkal való üzletüket. Nem logikus, mindenkit összevernek, akivel a jogász találkozni fog? Értem, hogy morci, badass arcok, de ezen a szinten ennek nem volt értelme. Ami pénzt kapott volna, azt Emmit tudta volna saját zsebből is fizetni, nem feltétlenül a cég pénzéből. Plusz most volt benne egy vágási hiba is, a csajt az autója vezetőoldali felén verték össze (ezért tudta végignézni a jogász), de a jelenet után az autó motorházteteje elöl tápászkodott fel, oda a jogász nem látott volna rá. Jó, annyi előrehaladás még volt, hogy az adóhivatal átnézi a könyvelést a 10 ezer dolláros kivét miatt, gondolom bele fognak bukni, és nekik kell elvinni a balhét, nem Varga fogja. Ennek ellenére ez is igényesen leforgatott rész volt, csak vontatott.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8184 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 23. 05:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 05. 23. 03:34

Nem nagyon haladt semmi. A vállalati jogászt szivatta V. M. Varga bandája. A rendőrségi nyomozás semmit nem haladt előre, csak kihallgatták Ray-t. Meg a végén összeverték a csaját, azt egyébként nem is értem miért, elvileg nem érintette a Vargáékkal való üzletüket. Nem logikus, mindenkit összevernek, akivel a jogász találkozni fog? Értem, hogy morci, badass arcok, de ezen a szinten ennek nem volt értelme. Ami pénzt kapott volna, azt Emmit tudta volna saját zsebből is fizetni, nem feltétlenül a cég pénzéből. Plusz most volt benne egy vágási hiba is, a csajt az autója vezetőoldali felén verték össze (ezért tudta végignézni a jogász), de a jelenet után az autó motorházteteje elöl tápászkodott fel, oda a jogász nem látott volna rá. Jó, annyi előrehaladás még volt, hogy az adóhivatal átnézi a könyvelést a 10 ezer dolláros kivét miatt, gondolom bele fognak bukni, és nekik kell elvinni a balhét, nem Varga fogja. Ennek ellenére ez is igényesen leforgatott rész volt, csak vontatott.

Azért a két rendőr csajszi elég jól átlátja most már, hogy mi is történt. Próbálnak összefüggést találni a légkondis "balesettel" kapcsolatban is, szóval szagot fogtak. :D A szexvideós zsarolás is tetszett, a fantasztikusan időzített lánykérés meg zseniális volt ( "várjá' má', kurva paróka van rajtam :laugh: ). Varga dumái továbbra is ütősek, meg a végén is voltak jó szövegek a csajjal. ("Egy csinos lány akkor nyissa ki a száját, ha f*szt lát" :] )
Amúgy igen, a végén én sem értettem, hogy miért kellett így helyben hagyni a csajt. Én arra gondoltam, hogy Vargáék attól tartanak, hogy Sy szövetkezik Ray-el (mint ahogy ezt fel is vetette Emmit-nek), és ezzel próbálták demonstrálni, hogy mi történik, ha ezt teszi.

Szerkesztette: bega 2017. 05. 23. 05:19 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#8185 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 23. 06:52

Én inkább azt nem értettem, hogy miért hagyták életben.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8186 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 23. 07:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 05. 23. 04:23

Te valamit nagyon tudhatsz, mert a sorozat még csak 11 és fél éve megy, 2005 szeptemberében kezdett :-D

Szerintem a leggyengébb évad volt eddig. Az évad vége tipikus Supernatural cliffhanger, már eljátszották egyszer, csak akkor Dean ragadt a Purgatóriumban, most Winchester anyu rekedt abban az alternatív világban Luciferrel, akit az 5. évadban is csak elsuvasztottak vissza a Pokolba, ezt is láttuk már. A briteket is elég gyorsan legyőzték, súlytalan ellenségek voltak. A nephilum gyerekkel nem tudom mi lesz, az arcát mintha gonosznak mutatták volna, meg valami 12-15 éves formának nézett ki, kicsit túl gyorsan fejlődött ki. Gondolom nem akartak éveket ugorni, csecsemőszínésszel nem sokat lehet kezdeni.

Hozzávetőlegesen írtam. :) Saccra.

Az egyébként, gyenge. Bár az előző sem volt éppen frankó. Eljátszották már. mindenki ragadt már mindenhol. Dean pokol és purgatórium, Sam ketrec. Gyorsan fejlődik a hibrid na :) Szerintem majd begonoszodik a következő évadban. Vagy feltámasztja Cass-t. Azért Crowley is hiányozni fog, szerintem a karakter és a színés nagyon frankó együtt.

#8187 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 26. 17:00

Zseniális Fargo rész, pipa. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8188 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 27. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 05. 26. 18:00

Zseniális Fargo rész, pipa. :)

Amúgy a csajszi, Nikki Swango volt a főszereplője a Braindead című sorinak, ami szerintem nagyon faszányos cucc.

Idézet

#8189 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 27. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 05. 27. 19:58

Amúgy a csajszi, Nikki Swango volt a főszereplője a Braindead című sorinak, ami szerintem nagyon faszányos cucc.

Lehet bepróbálom ezt is, meg az American Godsot is. Amúgy most vett a 3×06-ban a történet igazán „fargós” fordulatot. A fejem fogtam, mikor az üvegszilánk beleállt a nyakába. Varga hozta a kötelező köröket, az a Sztálin-kép meg a Lenin-idézet ütött. A csúcspont mégis az volt, amikor a két rendőrcsaj kérdezősködött a cégnél, milyen kikerekedett szemekkel és wtf-képpel hallgatták a faszit, először a what capacity - ladies shoes benyögésekor, majd a latin csaj fogaskerekei hogy ledobták a láncot az all this sounds like mere surmise - mere what?-tal. Először ezt a surmise-t én sem értettem két résszel ezelőttről, bekapcsolva a feliratot úgy se, ki kellett szótárazni :omg: Pont abban a jelenetben szerepelt először, mikor beálltak a kamionnal a parkolóba, idáig fel sem tűnt, hogy a kamion a főhadiszállásuk, kicsit Knight Rider-feeling.

#8190 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 28. 06:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 05. 27. 23:16

Lehet bepróbálom ezt is, meg az American Godsot is. Amúgy most vett a 3×06-ban a történet igazán „fargós” fordulatot. A fejem fogtam, mikor az üvegszilánk beleállt a nyakába. Varga hozta a kötelező köröket, az a Sztálin-kép meg a Lenin-idézet ütött. A csúcspont mégis az volt, amikor a két rendőrcsaj kérdezősködött a cégnél, milyen kikerekedett szemekkel és wtf-képpel hallgatták a faszit, először a what capacity - ladies shoes benyögésekor, majd a latin csaj fogaskerekei hogy ledobták a láncot az all this sounds like mere surmise - mere what?-tal. Először ezt a surmise-t én sem értettem két résszel ezelőttről, bekapcsolva a feliratot úgy se, ki kellett szótárazni :omg: Pont abban a jelenetben szerepelt először, mikor beálltak a kamionnal a parkolóba, idáig fel sem tűnt, hogy a kamion a főhadiszállásuk, kicsit Knight Rider-feeling.

Pedig azt már beszélte Sy és Emmit, hogy a kaminyonból nyomják a biznyiszt.

Idézet

#8191 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 06. 02. 12:58

[13 Reasons Why]

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 04. 24. 19:49

Kiraly, orulok, hogy "tetszik" (nehez ilyet mondani egy ilyen sorozatra de biztos erted mire gondolok).

Majd ha az utolso es utolso utanit is megnezted irj, hogy milyen volt. Szerintem jo lezaras volt.

Hm.
Kevés sorozat hagyott bennem mély nyomokat, de ez valahogy jókor/helyen/időben/hangulatban talált el, mert szinte mindennap eszembe jut, a zenéjét, meg rongyosra hallgattuk már a Spotify-on...
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#8192 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 02. 13:22

Nemsokára lesz időm megnézni az új Fargo részt :)

Idézet

#8193 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 02. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 06. 02. 13:22

Nemsokára lesz időm megnézni az új Fargo részt :)

Én várok vele szombatig. Bár újratelepítés lesz a program szombaton, de szorítok erre és a Better Call Saulra is időt. Nemsokára vége lesz az évadnak, valami 10 részes lesz a Fargo, és ezen a héten ment le a 7. epizód. Igaz általában a csattanót a legutolsó részre tartogatják.

A 13 Reasons Why egyre kevésbé jön be, laposodik el részről részre, egyre kevesebb az érdemi történés. Még nem kaszálom, de ha ilyen ütemben folytatja a lejtmenetet, akkor lesújt a könyörtelen Nagy Kaszás. A Continuum is már ezen a szinten van egy ideje, de azt azért nem kaszálom, mert angolozáshoz is kiváló, de ha annyira felidegesít, talán mégis abbahagyom.

#8194 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 02. 15:36

Better call Saul nem volt a héten, sajna.

Idézet

#8195 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 09. 16:33

Fargo megint betalált :)

Idézet

#8196 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 11. 03:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 06. 09. 16:33

Fargo megint betalált :)

Elég fura rész volt. Tele vallási utalással és szimbolikával. A bowlingpálya talán a Purgatórium volt, de a macskás dolgot nem értettem. Vagyis, hogy azt akartak kihozni belőle, hogy Ray lelke átvándorolt a macskába, de akkor sem értem mit akartak ezzel. Hasonlókép ezt a vándor zsidós dolgot sem vágom, meg azt a héber szövegelést sem, amit levágott hozzá, abból a felét nem értettem nyelvileg, ma már fáradt vagyok visszanézni. Ott fogtam a fejem, mikor a találomra, messziről odadobott balta levitte a fülét, meg a másik fazont lánccal fejezték le, túl életszerűtlen volt. Előző rész végén nem ismertem fel a néma faszit, mikor a buszon mutatták, de a sorozatjunkien írták ki az, a mostani részben már emlékeztem rá én is. Yurival mi lett? Varga druszám hozta a kötelező köreit. Egyértelmű volt, hogy a tea méreg, de Sy-nak nem volt választása, ha nem issza meg, akkor máshogy teszik el láb alól, így talán halvány esélye van, hogy felébred egyszer a kómából, és talán emiatt is éli túl. A hús is mérgezett lett volna? Először azt erőltette. Vagy azért kapta a teát, mert nem fogadta el az ételt? Szintén életszerűtlen, étel kikészítve, tea lefőzve, honnan tudták, hogy jönni fog, ráadásul pont akkor? Vagy van a zsebben mindig egy kis méreg, és csak le kell főzni forralt vízzel? Esetleg normál tea volt, amit eredetileg maguknak főztek, de az utolsó pillanatban szórtak bele egy kis mérget az adagjába? Nagyon túl volt ez komplikálva. A történet legalább haladt rendesen, de muszáj volt belehúzniuk, 3 résszel a vége előtt.

Szerkesztette: Raynes 2017. 06. 11. 04:02 -kor

#8197 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 19. 20:20

JonesC ezen a héten kihagyta, de most helyettesítem: Fargo megint jó volt! :laugh:
- Szép pulóver.
- Kardigán. :-D :nevet:

#8198 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 19. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2017. 06. 19. 21:20

JonesC ezen a héten kihagyta, de most helyettesítem: Fargo megint jó volt! :laugh:
- Szép pulóver.
- Kardigán. :-D :nevet:

Jogos :)

Amúgy természetesen nem volt hiba :)

Mondjuk nekem, Raynes-el ellentétben a lassú részek is tetszettek.

Idézet

#8199 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 19. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 06. 19. 21:08

Jogos :)

Amúgy természetesen nem volt hiba :)

Mondjuk nekem, Raynes-el ellentétben a lassú részek is tetszettek.

Nekem is. Az egész ahogy össze van rakva... legjobb sorozat jelenleg. :respect:

#8200 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 06. 19. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2017. 06. 19. 22:43

Nekem is. Az egész ahogy össze van rakva... legjobb sorozat jelenleg. :respect:

Ja, kár, hogy lassan elfogy :)

Idézet

Téma megosztása:

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.