HWSW Informatikai Kerekasztal: Fonerók egyesüljetek! III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fonerók egyesüljetek! III. Wi-Fi-router meghívóval fillérekért! Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#621 Felhasználó inaktív   RViktor 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 02. 21:01

Idézet: kew - Dátum: 2008. okt. 25., szombat - 9:52

IP-t nem kap sosem.

Nekem sem kap IP-t a FON WIFI-n keresztül, állíts be fix-ipt és woala menni fog.

Szerkesztette: RViktor 2008. 11. 02. 21:02 -kor

RViktor
Szénhidrát Mínusz Webáruház
http://www.chminusz.hu

#622 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 02. 22:31

Idézet: RViktor - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 22:01

Nekem sem kap IP-t a FON WIFI-n keresztül, állíts be fix-ipt és woala menni fog.

próbáltam azt is, de miután beállítom az ip-t, újraindítja magát, aztán eltűnik amit beleírtam, és ugyanugy nem kap semmit. ha beállítom 5x egymás után 5x nem megy :) nem stimmol ezzel valami :/

#623 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 10:32

nah, most azt elértem, hogy 802.11b only módban csatlakozott a másik routerhez dhcp-vel, csak épp nem osztott nekem IP-t a private ssid-n :( aztán addig csesztettem míg meg is fagyott szerencsétlen, újraindítottam, most ugyan ott állok mint eddig. De legalább már látom, hogy tud ez működni, ha akar :)

#624 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 14:01

Idézet: kew - Dátum: 2008. nov. 5., szerda - 11:32

........nah, most azt elértem, hogy 802.11b only módban csatlakozott a másik routerhez dhcp-vel.........

Nekem is csak 802.11b only módban működik rendesen a QRM, de így tökéletesen végzi a dolgát.  :up: Köszi a tippet, én is szenvedtem vele kicsit, de így OK  :smoker:
Azért nem pite, hogy miket tud ez a kis router freewlan kiegészítéssel, nagyon pöpec, köszönet a készítőknek :respect:
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#625 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 19:47

Idézet: Sparks - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 15:01

Nekem is csak 802.11b only módban működik rendesen a QRM, de így tökéletesen végzi a dolgát.  :up: Köszi a tippet, én is szenvedtem vele kicsit, de így OK  :smoker:
Azért nem pite, hogy miket tud ez a kis router freewlan kiegészítéssel, nagyon pöpec, köszönet a készítőknek   :respect:

én nem bírtam rávenni, h adjon nekem is IP-t... addig piszkáltam, míg többet nem tudtam elérni se kábelen se wlanról, úgyhogy lereseteltem, és visszapakolta az alap firmware-t. Utána kihúztam és bedobtam a fiókba, felhúzott... :) Majd lehet egyszer újra nekileselkedek :)

#626 Felhasználó inaktív   haliho0 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 10. 08:58

Sziasztok.
Telepitett mar valaki Fonera+ -ra FreeWLAN-t vagy valamilyen hasonló kiegészítést? Nekem elsősorban a MAC klónózás funkcióra lenne szükségem, de a többi ficsőrnek is örvendenék.

Szerkesztette: haliho0 2008. 11. 10. 08:59 -kor

#627 Felhasználó inaktív   Raijin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 14:39

Üdv mindenkinek.

Azt szeretném megkérdezni, hogy tud e valaki küldeni nekem meghivót?  :confused:
Illetvem, hogy meghivóval most mennyibe kerül egy fon + antenna magyarországra.  :think:
Válaszokat előre is köszönöm.  :respect:

By.
Live long and prosper.

#628 Felhasználó inaktív   Raijin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 17:35

Idézet: Raijin - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 14:39

Üdv mindenkinek.

Azt szeretném megkérdezni, hogy tud e valaki küldeni nekem meghivót?  :confused:
Illetvem, hogy meghivóval most mennyibe kerül egy fon + antenna magyarországra.  :think:
Válaszokat előre is köszönöm.  :respect:

By.

Megkaptam a meghívót.  :)
Köszönöm.  :respect:
Live long and prosper.

#629 Felhasználó inaktív   Raijin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 18:22

Ui: Ha mást is érdekel akkor a jelenlegi ár a Foner + antenna + postaköltség meghívóval = 40Euro
Live long and prosper.

#630 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 19:41

Idézet: Raijin - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 19:22

Ui: Ha mást is érdekel akkor a jelenlegi ár a Foner + antenna + postaköltség meghívóval = 40Euro

jó drága most. remélem karácsonyra kapunk valami jó kis akciót megint :) Pl tavaly nekem nagyon tetszett, mikor egyszerre 3 fonerát küldtek ingyen :)) (bár az nem karácsonykor volt ha jol emlékszem)

Szerkesztette: kew 2008. 11. 11. 19:41 -kor

#631 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 22:35

Én is erősen várok valami jó kis akciót, egyébként mikulásra volt, az már egy hónapon belül van :)

Itt van pár kép a Liberator aka Fon 2.0 hogyishívjákjáról, ezek, ahogy elnézem, belegyömöszöltek egy kis Linuxos rendszert a routerbe, csak így tovább!

#632 Felhasználó inaktív   nmsjan54 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 11. 11. 23:11

Üdv Mindenkinek!

Bevallom, a dolog technikai részéhez nem értek, de azt látom, hogy először is egy meghívót kell kérnem, hogy a meglehetősen szükös költségvetésemből jusson az internetezésre is.

Ha ez az akció tart jelenleg is, kérek egy meghívót, egyben szeretném megkérdezni azt is, hogy amennyiben a családom otthon feltelepíti valahogy a kis eszközt, ennek birtokában használhatom-e külföldön is a lassan már egy hónapja magammal hozott laptopomat?

#633 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 11:09

A Meghívóhoz küldj e-mail címet privátban, ezzel jelenleg 40 EUR a router, de Karácsony környékén szokjott olcsóbb is lenni.

Ahoz, hogy tudjad a laptopodat használni, az kell, hogy ahol használod, ott is legyen valakinek (másnak) egy Fon hozzáférési pontja, amire te be tudsz lépni. Ehhez itt a térkép:

http://maps.fon.com/

#634 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 11:29

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2008. nov. 12., szerda - 12:09

A Meghívóhoz küldj e-mail címet privátban, ezzel jelenleg 40 EUR a router, de Karácsony környékén szokjott olcsóbb is lenni.

Ahoz, hogy tudjad a laptopodat használni, az kell, hogy ahol használod, ott is legyen valakinek (másnak) egy Fon hozzáférési pontja, amire te be tudsz lépni. Ehhez itt a térkép:

http://maps.fon.com/

És érdemes is kipróbálni, hogy ha van a közelben, mennyire használható. 15 perc (ez esetben nem hírnév) ingyen van.

#635 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 20:38

no közben újrahúztam a freewlant és most müxik rendesen a qrm is :D Sőt az egész valahogy jobban megy, eddig bármi változást mentettem, mindig újraindult, most viszont csak gondolkodik kicsit és kész, a reboot is gyrosabb. Nem tudom, előző installal mi lehetett a gondja, minden esetre most remekül megy :)

#636 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 20:42

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 23:35

Én is erősen várok valami jó kis akciót, egyébként mikulásra volt, az már egy hónapon belül van :)

Itt van pár kép a Liberator aka Fon 2.0 hogyishívjákjáról, ezek, ahogy elnézem, belegyömöszöltek egy kis Linuxos rendszert a routerbe, csak így tovább!

elso foneran is linux fut.

ez az uj fonera erosen odabasz, biztos hogy rendelek egyet... felre is teszek ra penzt, nem tudni mikor jon ki a vegleges? instant get

Szerkesztette: evone 2008. 11. 12. 20:53 -kor

macbook air 2014

#637 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 13. 01:37

Érdekes, hogy pár hete jött ki egy új firmware a Dlink Dir-655-ös routeréhez, és abba is pont ezek az usb-s funkciók kerültek bele. Itt nyilván a 3g modem támogatása az érdekes. Amúgy eddig az usb-je csak valami wireless konfig kimentésére volt alkalmas, amit wines gépek be tudtak olvasni. Ettől a firmware-től lett használható (sajna 1.0 :()

#638 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 16:50

Sziasztok!

Egy barátom érdeklődik a Fon után, viszont nem nagyon tud most rendelni. Ha esetleg valakinek van elfekvőben elajándékozható Fonera (mert mondjuk másik routert használ azóta), dobjon ide egy üzenetet (vagy PM), mert lenne rá igény.

Köszönöm! :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#639 Felhasználó inaktív   aszokpeter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 17:40

Sziasztok!
A napokban olvastam a FON-hálózatról, határozottan tetszik a dolog. Csatlakoznék is, ezúton kérnék valakitől egy meghívót. Előre is köszönöm.

#640 Felhasználó inaktív   nmsjan54 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 11. 17. 01:14

Sziasztok!

Én elküldtem privátban az email-címemet, hogy hova kérem a meghívót, de választ még nem kaptam. Valamit elronthattam, vagy több napot kell várnom, vagy a karácsonyi akcióig kell kihúznom (esetleg még ingyen is megkaphatom akkor)?

Ha otthon a UPC a szolgáltatom, ahhoz kell előbb csatlakoztatnom, és a kapott jelszóval ezután léphetek be bárhol a világon?

Bocs, hogy nekem még ilyen kérdéseim vannak és bár a profiknak a könyökükön jön ki, én még mindig az alapokat próbálom megérteni. 

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.