HWSW Informatikai Kerekasztal: Viccrovat IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (188 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Viccrovat IV. Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#3001 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 01. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: vakhangya - Dátum: 2010. 11. 29. 18:37

...
- És a szőrszálakon a barna csimbókokat?
...

:offtopic: Az a betyárkörte... :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3002 Felhasználó inaktív   Rosen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 18:15

A faluban összegyűjtik a kurvákat.
Már szép hosszú a sor, amikor Mari néni meglátja Rozi lányát a sorban, és megkérdi:
Miért állsz itt lányom?
Tudja édesanyám cukrot osztanak!
Több sem kell Mari néninek, elmegy a sor végére és beáll a sorba.
Kis idő múlva odamegy hozzá a rendőr:
Mari néném, hát maga is?
Tudod fiam, már csak két fogam van, de még én is elszopogatom.

"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
      Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"

#3003 Felhasználó inaktív   Rosen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 18:10

Megy a halotti menet. Megállítja őket egy rendőr, és megkérdi:

- Kit temetnek?

- Az anyósomat - szól férfi.

- És miért viszik fordítva a koporsót?

- Mert hanyatt fekve horkol.

#3004 Felhasználó inaktív   Rosen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 04. 15:05

Hitetlenkedő biztosító !

Tisztelt Biztosítótársaság!

Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:
Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tiz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével. Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a fölszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felröppentett a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet. Szükségtelen említenem, hogy meglehetősen ijesztő ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütődve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére. Ezzel egyidőben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévő szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt a hordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén. Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a fölre érkezvén a szerszámokra estem. Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítő sebességggel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem...
Remélem, ez elegendő információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítő magyarázatomat és küldjék számomra a balesetbiztosításom összegét.

#3005 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 06. 23:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Turboboszi - Dátum: 2010. 11. 20. 23:09

Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, ezért felhívtam a Lelki Segély vonalat.
Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt, mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni...

Én olyan helyen dolgozom, ahol az indiai call-center szokta kapcsolni konferencia beszélgetésbe a pakisztáni szerelőt Vancoverből (Kanada). És az a vicc, hogy ez nem vicc. :banghead:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3006 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 12. 06. 23:29

Én olyan helyen dolgozom, ahol az indiai call-center szokta kapcsolni konferencia beszélgetésbe a pakisztáni szerelőt Vancoverből (Kanada). És az a vicc, hogy ez nem vicc. :banghead:

:offtopic: Az Al-Kaida már csak ilyen. :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3007 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 12. 06. 23:29

Az semmi!

Kihivtam a HP-t NBD garira hogy csereljen ramot az egyik szerverben. Par nap mulva kaptam egy e-mailt, hogy a ram COUNTERFEITED volt (hamisitott).
Ezert fizessem mar ki a ramot amit beraktak. Mondtam, hogy verjek le a telepiton, aki a szerver szobat telepitette.

Ugyanis itt nem egy szerver volt megrendelve, hanem 8db 385G5 meg a hozzajuk valo san cluster es egyeb nyalanksagok (70db Wlan Ap es a hozza tartozo Wlan controller (cisco) meg 50db core es edge switch). Valahogy sikerult szar memoriat szallitani a szerverekkel, ami csak azert volt gaz mert Vmware ESX clusterrol beszelunk. Par virtualis szerver eldobta magat a memoria hiba miatt. HP telepiti, HP technikus veszi ki a gepbol es utana meg ok pofaznak? Ez meg viccnek is rossz.

Szerkesztette: FőDudu 2010. 12. 08. 22:53 -kor

#3008 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 12. 08. 22:52

Az semmi!

Kihivtam a HP-t NBD garira hogy csereljen ramot az egyik szerverben. Par nap mulva kaptam egy e-mailt, hogy a ram COUNTERFEITED volt (hamisitott).
Ezert fizessem mar ki a ramot amit beraktak. Mondtam, hogy verjek le a telepiton, aki a szerver szobat telepitette.

Ugyanis itt nem egy szerver volt megrendelve, hanem 8db 385G5 meg a hozzajuk valo san cluster es egyeb nyalanksagok (70db Wlan Ap es a hozza tartozo Wlan controller (cisco) meg 50db core es edge switch). Valahogy sikerult szar memoriat szallitani a szerverekkel, ami csak azert volt gaz mert Vmware ESX clusterrol beszelunk. Par virtualis szerver eldobta magat a memoria hiba miatt. HP telepiti, HP technikus veszi ki a gepbol es utana meg ok pofaznak? Ez meg viccnek is rossz.

Az semmi!

Nekem nemrégiben lejárt a vírusirtóm trial verziója.
Ez még viccnek is rossz.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3009 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2010. 12. 08. 22:52

Az semmi!

Tartozéklista nem volt beüzemeléskor a jegyzőkönyvön? Nem lettek tételesen kiszámlázva? Mert akkor rátok is foghatják, hogy ti kicseréltétek a RAM-ot.

ps.: garlevélen sincsenek tipizálva az alkatrészek? (szervereknél szokás kéne, mert nem olcsó utcai PC-kről van szó)

Szerkesztette: Warrior 2010. 12. 09. 17:26 -kor

#3010 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 12. 09. 17:23

Tartozéklista nem volt beüzemeléskor a jegyzőkönyvön? Nem lettek tételesen kiszámlázva? Mert akkor rátok is foghatják, hogy ti kicseréltétek a RAM-ot.

ps.: garlevélen sincsenek tipizálva az alkatrészek? (szervereknél szokás kéne, mert nem olcsó utcai PC-kről van szó)

De ez már nem a Viccrovatba való. :)
... a trip back in time is all I need ...

#3011 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 12. 09. 17:23

Mindenrol van papir, az utolso vonalkod is rajtuk van. Eppen ezert furcsa, hogy beszoltak.

#3012 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 10. 21:28

...
Erre azt mondja a mozdonyvezető:
- Erre gondoltam én is, de látom ám, hogy a **gány egyszercsak le a sínrű, át a mezőn, oszt be a szénakazalba.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3013 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 16:10

Ha ma történt volna az özönvíz:

"Megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs
bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére
Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol...
- Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.
- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, de a terveid nem voltak
megfelelőek, ezért fogadnom kellett egy mérnököt az áttervezéshez.
2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett
tevékenységet akarok folytatni a kertemben.
3. Nem tudtam fát szerezni, mert a fülesbagoly életterének megőrzése
érdekében fakivágási tilalmat rendeltek el.
4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.
5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg
nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.
6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az
ügyben, mennyi kisebbségit viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy
lefoglalták a félkész bárkát.
7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy
adótartozásom van, így nem mehetek sehová.
Most úgy ítélem meg,hogy körülbelül még 5 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
- Úgy döntöttél, mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
- Nincs rá szükség,mondta az Úr, megteszi helyettem az államigazgatás.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#3014 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 18:21

Vesz a székely a fiának egy rugós bicskát. Reggel látja ám az ember, hogy a gyerek kezén egy kvarcóra van, és megkérdi:
- Honnan van az az óra, te gyerek?
- Hát cseréltem.
- És mire cserélted, te gyerek?
- Hát a rugós bicskára.
- És amikor apádat ütik a kocsmában, mit csinálsz? Azt mondod, hogy fél nyolc?!!!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#3015 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 11. 18:27

Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és irgalmatlan nagyot rávág az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl.
Felordít: - Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni: - Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre: - Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi: - Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!

#3016 Felhasználó inaktív   Rosen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 12. 18:28

Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a kupiba.
A madám, végignézi őket, látván kikkel van dolga, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba. Ezek jó részegek,
nem veszik majd észre a különbséget, és minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék kedvükre,
amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe, erre
szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával vitte a
műfogsoromat is!

#3017 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 10:48

Kovács József földhivatali ügyintéző egyik nap félfogadási időben (mert akkor úgyis ráér) elhatározza, hogy rendet rak a szobájában álló nagy szekrényben. Talál egy régi, poros lámpát.
Viccből megdörzsöli és így szól:
- Kérek egy jéghideg sört!
Hirtelen ott terem az asztalán a sör. Túl a döbbeneten ezután már sokkal nagyobb kívánsággal folytatja:
- Vigyél egy szigetre, ahol gyönyörű és odaadó nők vesznek körül!
Így is történik.
- Ez ám a jó élet. Bárcsak ne kellene soha többé dolgoznom!
Erre visszakerül az íróasztalához, a földhivatalba...
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#3018 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 14. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 12. 10. 21:28

...
Erre azt mondja a mozdonyvezető:
- Erre gondoltam én is, de látom ám, hogy a **gány egyszercsak le a sínrű, át a mezőn, oszt be a szénakazalba.

Ez a vicc hogy szolt teljes egeszeben? :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3019 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 14. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. 12. 14. 12:23

Ez a vicc hogy szolt teljes egeszeben? :think:

Egyik verzió:
Vonatszerencsétlenség történik, 200 ember meghal, és nincs más szemtanú, csak Székelybácsi Egy, Székelybácsi Kettő és a mozdonyvezető. Rendőrök kérdezik Székelybácsi Egyet, hogy mi is történt.
– Háát látom, hogy gyün a vonat, oszt egysze' csak le a sínrül, át a mezűn, oszt' be a szénakazalba! Megállapítják Székelybácsi Egyről, nem normális, és kérdezik a másikat.
– Háát látom, hogy gyün a vonat, oszt egysze' csak le a sínrül, át a mezűn, oszt' be a szénakazalba – mondja. A rendőrök megállapítják Székelybácsi Kettőről is nem normális, hát megkérdezik a mozdonyvezetőt.
– Jövök a kanyarban és látom, hogy egy róka fekszik a sínek között – mondja a mozdonyvezető. Mire a rendőr:
– Ember, ha elüti a rókát, akkor ez a 200 ember életben maradt volna! Erre a mozdonyvezető: – Így gondoltam én is, de aztán a róka egyszer csak le a sínről, át a mezőn, oszt' be a szénakazalba...

Róka helyére tetszőlegesen behelyettesíthető pl. a cigány.

#3020 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 06:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2010. 12. 14. 13:42

Egyik verzió:
Vonatszerencsétlenség történik, 200 ember meghal, és nincs más szemtanú, csak Székelybácsi Egy, Székelybácsi Kettő és a mozdonyvezető. Rendőrök kérdezik Székelybácsi Egyet, hogy mi is történt.
– Háát látom, hogy gyün a vonat, oszt egysze' csak le a sínrül, át a mezűn, oszt' be a szénakazalba! Megállapítják Székelybácsi Egyről, nem normális, és kérdezik a másikat.
– Háát látom, hogy gyün a vonat, oszt egysze' csak le a sínrül, át a mezűn, oszt' be a szénakazalba – mondja. A rendőrök megállapítják Székelybácsi Kettőről is nem normális, hát megkérdezik a mozdonyvezetőt.
– Jövök a kanyarban és látom, hogy egy róka fekszik a sínek között – mondja a mozdonyvezető. Mire a rendőr:
– Ember, ha elüti a rókát, akkor ez a 200 ember életben maradt volna! Erre a mozdonyvezető: – Így gondoltam én is, de aztán a róka egyszer csak le a sínről, át a mezőn, oszt' be a szénakazalba...

Róka helyére tetszőlegesen behelyettesíthető pl. a cigány.

:omg: :lol:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (188 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.