Viccrovat IV.
Elküldve: 2008. 11. 09. 10:33
Most érdemes igazán odafigyelnünk Széchenyire, mert a Világ abban a Stádiumban van, hogy Hitelt kell felvennie.
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2008. 11. 09. 14:19
Idézet: StSanya - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 10:33
Most érdemes igazán odafigyelnünk Széchenyire, mert a Világ abban a Stádiumban van, hogy Hitelt kell felvennie.
Vagy Rákosi...
..., több helyen elkezdtek Államosítani...
:Đ
| Idézet |
| A kritikára válaszolni gyengeség, szó nélkül hagyni önteltség. |
Elküldve: 2008. 11. 09. 15:33
-Te, ide figyelj! Ha elveszed a lányomat kapsz 1 millió forintot.
-Ááá... ugyan már, Kovács úr, az ön lánya hihetetlenül csúnya, nincs az a pénz, hogy én őt elvegyem.
-Akkor figyelj! kapsz 5 millió forintot, plusz egy Mercedeszt!
-Neeeem.... tényleg nagyon ronda, nem fogom elvenni!
-Utolsó ajánlat! Kapsz 10 millió forintot, egy Mercedeszt, egy házat, valamint megsúgom neked, hogy a lányom olyan szűk, hogy egy 1 forintost se tudnál beletömni.
Megtetszik a barátnak az ajánlat, így el is veszi Kovács úr lányát, a nászéjszaka után azonban felháborodottan megy a lány apjához!
-TE SZEMÉT! Azt mondtad, hogy a lányod olyan szűk, hogy egy 1 forintost se tudnék beledugni, ezzel szemben az 50 forintos is átesik rajta!
-Ugyan már, barátom! Kaptál tőlem 10 millió forintot, egy autót, egy házat, és most neki állsz 49 forinton reklamálni??!
Elküldve: 2008. 11. 09. 17:17
Úgy vegyem fel, mintha terhes volnék? - kérdezte a férj. Pontosan! - hangzott az oktató válasza. A férfi ekkor a többi férj nagy derültségére a feleségéhez fordult, és így szólt: - Szívem, felvennéd azt a tollat?
Elküldve: 2008. 11. 09. 19:11
-Na üljön le vén kurva érdekel is engem...- és arrébb áll morogva
Nő felháborodottan alig kapva levegőt hápog hogy mégis hogy képzeli ezt ez a suhanc! Kétségbeesetten néz egy felette álló idősebb úrra aki visszanézve csak ennyit mond.
- Nézze hölgyem én 20 éve nem praktizálok mégis mindenki doktor úrnak hív.
Elküldve: 2008. 11. 09. 19:42
Idézet: traxer - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 18:11
- Nézze hölgyem én 20 éve nem praktizálok mégis mindenki doktor úrnak hív.
Elküldve: 2008. 11. 10. 18:46
- Na, Mariska, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
Mariska gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
- Úristen! - ugrik fel Mariska.
- Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
- És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
Pistike ismét beledöfi a tűt.
- Jézusom! - ugrik fel ismét Mariska.
- Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
- Ha mégegyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a mogyoróidat! - kiáltja a kislány.
Elküldve: 2008. 11. 10. 18:48
A vendégnek tetszik a háziasszony, ezért az ágyban elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a fiatal utazó, ezért
halkan odasúgja neki:
Tépj le egy szőrszálat a férjem fenekéről, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben!
A vendég letép egy szőrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a dolog.
Kicsit később újra fellángol a szenvedély, megint egy szőrszáltépés, megint szex.
Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsófeléből a szőrszálat, az méltatlankodva megszólal:
- Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja eredményjelző táblának!
Elküldve: 2008. 11. 10. 19:36
Idézet: traxer - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 18:48
A vendégnek tetszik a háziasszony, ezért az ágyban elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a fiatal utazó, ezért
halkan odasúgja neki:
Tépj le egy szőrszálat a férjem fenekéről, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben!
A vendég letép egy szőrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a dolog.
Kicsit később újra fellángol a szenvedély, megint egy szőrszáltépés, megint szex.
Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsófeléből a szőrszálat, az méltatlankodva megszólal:
- Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja eredményjelző táblának!
Pedig a 'nulla' is jelezve van...
| Idézet |
Elküldve: 2008. 11. 10. 19:40
- Látom a tanárnő combját!
A tanárnő meghallja:
- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!
Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő fenekét!
A tanárnő ezt is meghallja.
- Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!
Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.
- Móricka, Te meg hova mész?
- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!
Az építkezésen a főnök már 10 perce nézi az egyik munkást.
- Te, Pisti, mit keresel?
- Egy fél méter átmérőjű és kb. fél méter magas betondarabot.
Erre 20 munkás kezdi el keresni. Fél órát keresgélnek, mire Pisti megszólal:
- Na, mindegy! Hagyjátok fiúk, majd leülök erre a gerendára.
Tények, amiket mindenkinek tudnia kell Chuck Norrisról
- Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.
- Chuck Norris nem alszik, Chuck Norris vár.
- Chuck Norris nem borotválkozik, ő arcon rúgja magát. Az egyetlen dolog ugyanis, ami megsebezheti Chuck Norrist, az Chuck Norris.
- A Sherman tankot eredetileg Norris tanknak hívták, de Chuck Norris úgy döntött, nem elég kemény ahhoz, hogy viselhesse a nevét. A hadsereg ezért gyorsan átnevezte a tankot és megígérte, hogy kifejleszt egy fegyvert, ami méltó a névre. Máig nem létezik ennyire kemény fegyver.
- Chuck Norris nem olvas könyveket. Csupán addig nézi őket, amíg meg nem szerzi a szükséges információt.
- Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.
- Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a 60 perc című tévéműsort.
- Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.
- A születésnapján Chuck Norris találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a napba.
- Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
- Chuck Norris osztható nullával.
- Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnő van benne.
- Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tűt, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.
- Nincs evolúció, csupán azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott.
- Chuck Norrisnak nincs álla a szakálla mögött. Ott csupán egy másik ököl van.
- Ha látod Chuck Norrist, ő is lát téged. Ha nem látod Chuck Norrist, talán csak másodpercekre vagy a haláltól.
- Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer.
- Ha Batman és Darth Vader összecsapna, a győztes Chuck Norris lenne.
- Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elől menekül.
- Chuck Norris tele tárral is játszott már orosz rulettet. És nyert.
- Chuck Norris 562 féleképpen tud megölni egy üres szobában. Köztük magával a szobával is.
- Chuck Norris ha beleesik a vízbe, nem lesz vizes. A víz lesz Chuck Norrisos.
- A Dinoszauruszokat nem meteor pusztította ki. Chuck Norris volt.
- Az ókorban Chuck Norris azért nem lehetett Gladiátor, mert az Oroszlánok nem egyeztek bele.
- Lehetetlen nem létezik, csak olyan hogy, Chuck Norrisnak nincs kedve hozzá.
- Chuck Norris meg tudja gyújtani a hangyákat egy nagyító segítségével... Éjszaka.
| Idézet |
Elküldve: 2008. 11. 10. 19:50
- Miért nincs rajtad ruha? - kérdezi az asszonyt.
- Van rajtam, a szerelem ruhája.
Bemennek a hálószobába...
Mindezt kihallgatta a szomszédban élő néni. Gondolja, másnap ő is kipróbálja.
- Miért nincs rajtad ruha? - kérdezi a férje.
- Van rajtam, a szerelem ruhája.
- Igazán kivasalhattad volna...!
A halál kopogtat a székely ajtaján. Kijön a székely.
- Székely, az életedért jöttem!
A székely beszól a szobába:
- Életem, téged keresnek!
- Bocsánat, ön a tánc- és illemtanár?
- Egy lófaszt! Én csak illemtanár vagyok!
(Én kérek elnézést!!
| Idézet |
Elküldve: 2008. 11. 10. 20:01
Gratulalunk! On egy kivalo minosegu kerekparhoz jutott, mi pedig 170 ezer forinthoz.
Szivbol remeljuk, hogy On is olyan elegedett lesz, mint mi.
1. A frissen vasarolt kerekpart a konnyebb hasznalat erdekeben, csomagolja ki!
2. Szerelje fel a pedalokat (nem tartozek, ha nem vasarolt hozza, akkor ezt utolag feltetlenUl tegye meg) A pedalokat a hajtokarokon talalhato menetes furatokba becsavarva kell felszerelni, ugy hogy azok a kerekpar szimmetriatengelyehez kepest kifele alljanak! Szukseg eseten forduljon szakszervizhez!
3. A gumiabroncsokat mindig jo kemenyre pumpalja fel, de csak annyira, hogy azok konnyeden elforogjanak a villaszarak kozott.
4. Ugyeljen ra, hogy kerekparozas kozben, lehetoleg a menetiranynak arccal uljon a kerekparon, ugy, hogy a talpai a pedalokon, ulogumoi a nyereg felso, vizszintes feluleten helyezkedjenek el, kezeivel pedig fogja meg a kormany jobb es bal oldalso reszein, erre celra, ergonomiailag kikepzett, muanyaggal bevont fogantyukat.
5. A nyereg jo beallitasa, kenyelmi es biztonsagi szempontbol egyarant, alapvetoen fontos. Ugyeljen ra, hogy a keskenyebb vege mindig az elso kerek iranyaba alljon!
6. Figyelem! A kerekparral torteno konnyu es gyors elorehaladast nagy mertekben segiti a jo eronlet, a hatszel, a lejto es ha a fekkarokat nem tartja folyamatosan behuzva.
7. Az On altal vasarolt kerekpar elsosorban jo minosegu aszfalt- vagy betonutra lett tervezve, ebbol kifolyolag, nehez terepen, peldaul: melyszantasban, soder- es homokbanyaban, mocsarban, illetve Magyarorszag kozutjain valo hasznalatra csak igen korlatozott mertekben alkalmas.
8. Amennyiben a fentiek figyelembevetelevel is gondjai lennenek a hasznalat soran, akkor a problema oka valoszinuleg az On szellemi vagy fizikai kondiciojaban keresendo. Nem ajanljuk a kerekpar hasznalatat, ha Onnek csak mersekelten, vagy egyaltalan nincs laba.
9. A kerekpart 2 ev alatti gyermek felugyelet nelkUl ne hasznalja, mert a kisebb alkatreszeket lenyelheti, vagy beszippanthatja!
10. A kerekpart mindenki sajat felelosegere hasznalja. Az esetleges balesetek soran keletkezo anyagi karert, szemelyi serulesekert, rokkantsagert es halalesetekert a gyarto semmilyen feleloseget nem vallal.
Kellemes utazast, jo sportolast kivanunk.
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2008. 11. 10. 20:31
Idézet: Rosen - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 20:01
| Idézet |
Elküldve: 2008. 11. 11. 17:18
1. Sose kezdjük borivással a napot, a reggeli bor megfekszi a gyomrot, rátelepszik a mozgás központunkra, azonkívül kettös látás is kialakulhat.
Tapasztalt szüretelő törköly pálinkával indítja a reggelt féldecis kiszerelésben, ennek kiváló az értágító hatása, meg a muslincák sem jönnek ránk annyira mint bor esetében.
2. Lehetőség szerint keveset tartózkodjunk napon, a szeptemberi-októberi napsütésben még ereje van, könnyen okozhat szédülést, kóválygást, egyensúlyi zavarokat. Ha tehetjük, vonuljunk a pince hüvösébe, a megfáradt,kitikkadt szervezet itt tud igazán akkumulálódni.
3. Ernyőt, botot sose vigyünk magunkkal a pincébe, ez tuniillik a lépcsőn való lezuhanásunkban akadályozhatja a biztos talajfogást, plusz a poharakat is leverhetjük vele, ami újabb bajforrás lehet. (Vágásos sérülések)
4. A lopót mindig bal kézzel fogjuk, így szabad jobb kezünkkel megtámaszthatjuk szüretelő társunkat.
5. Sose vedeljük a bort, csak hörpöljük, kortyolgassuk. A vedelő borivó unesztétikus, beárnyékolja az egész szüretet, azon kívül a saját kezére is rá szokott lépni.
6. Ne kívánd meg felebarátod borát, ott a tiéd!
7. Óránként, kétóránként jöjjünk fel a pincéből, nézzük meg hol tart a szüret, mire jutottak az asszonyok és a gyerekek. Ha a tőkék között szemlélődünk kapaszkodjunk erősen a karókba, lábunkat próbáljuk meg ciklikusan egymás elé rakni.
8. Az éneklés (Részeg vagyok rózsám), szavalás (Ej, döntsd a tőkét), jótékonyan hat tüdőre, szívre, növeli az együvé tartozás érzését, meg a seregélyek is elmennek tőle a környékről.
9. A házassági ígéretekkel csínján kell bánni, ez másnap rossz közérzetet okozhat.
10. Szüreti összeszólalkozásoknál bicskát, hordódongát nem illik használni, kínáljuk meg óborral az ellenfelet, az majd leteríti.
11. Ha beszédünkben már túlságosan sok a mássalhangzó taglejtésekkel is kifejezhetjük magunkat. Ennél kifejezőbb, ha csak ott ülünk a sarokba támasztva.
12. Pincelépcsőre ne feküdjünk le aludni, mert átesnek rajtunk poharastól, lopóstól.
13. Reggelre kelve ne ijedjünk meg a táskás szemű, piros orrú embertől a tükörben. Megvan szegénynek a maga baja...
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2008. 11. 11. 17:23
-Úristen, partra szálltak!!!
Elküldve: 2008. 11. 11. 17:33
- Papp honvéd, mit gondol, mé' a maga nevét jegyeztem meg először??!
- Azért mert csak négy betü
Elküldve: 2008. 11. 11. 21:47
- Mikor 20 éves voltam, a legnagyobb gazdasági válság közepén, az utolsó dolláromon almákat vettem. Kifényesítettem mindet, és két dollárért eladtam őket. Másnap a két dolláron megint almákat vettem.
- És ezt addig csinálta, amíg milliomos nem lett?
- Nem, csak három napig. Aztán a feleségem apja meghalt, és ránk hagyott kétmillió dollárt.
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2008. 11. 12. 08:42
Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 22:47
- Mikor 20 éves voltam, a legnagyobb gazdasági válság közepén, az utolsó dolláromon almákat vettem. Kifényesítettem mindet, és két dollárért eladtam őket. Másnap a két dolláron megint almákat vettem.
- És ezt addig csinálta, amíg milliomos nem lett?
- Nem, csak három napig. Aztán a feleségem apja meghalt, és ránk hagyott kétmillió dollárt.
Elküldve: 2008. 11. 12. 11:44
kislánya nézte.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni? :Đ :Đ :Đ
Elküldve: 2008. 11. 12. 16:21
Kétféle sebtapasz van:amelyik nem akar ragadni és amelyik nem akar lejönni!
www.radioQ.hu

Súgó
A téma zárva.