HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Bizonyítási eljárás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Bizonyítási eljárás A saját kézírásom fölé, kézzel írtak Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:07

Megint itt vagyok!! Ez egy kiemelten közhasznú alapítvány, ami munkarehabilitációval foglalkozik. Felhívtak, hogy nem érek-e rá közvéleményt kutatni. Mondtam, hogy nem, mert 2 munkahelyem van, de a betegeinknek kell karácsonyra a pénz.
A vicc kedvéért 3 napig ECDL vizsgáztattam, utána vesegörccsel táppénzen voltam. Így aztán ott sem voltam egy hétig, ezért a betegeket, akik közvéleményt kutattak szintén kitiltották, mert felügyelet nélkül dolgoznak.
Az teljesen nyilvánvaló, hogy ezzel a kb.300 főt számláló adatbázissal helyzeti előnyöm lett volna, ha én dolgozom.
Éppen most kéri holnapra a beszámolót a rendőrség. El vagyok. A többit már leírtam. Az iratról annyit, hogy azt mondták a jogászok, hogy közalkalmazotti státuszt, határozatlan idejűt nem lehet felmondani táppénz alatt. Ezért 29- én vesegörccsel elmentem táppénzre, azért vagyok benne biztos, hogy az irat hamis, mert még 28- án sem tudhattam, hogy beveszi-e az orvos ezt a dumát.

#42 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:11

a soha meg nem talált fonalat is sikerült elveszítenem.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#43 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:28

Még mindig nem fejtetted ki elég részletesen. De már kezd alakulni. Érdemes Ádámtól és Évától kezdeni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#44 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:30

táppénz alatt tudtommal sima munkaviszonyt se lehet felmondani
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#45 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:32

ibolya.
mi volt a te jogállásod ennél az alapítványnál?
a) főállású alkalmazott
b) megízási szerződésed volt

mit csináltál ennél az alapítványnál, mi volt a bosztásod?

ezek a betegek milyen jogi viszonyban állatk veled, ill. az alapítvánnyal?

honnan tiltották ki a betegeket?

ha a betegek végeztek valami adatrögzítést akkor kinél van az adatbánya?

jól értem-e azt, hogy téged azzal vádolnak hogy az adatbányát elloptad és saját szakálladra akartad értékesíteni?

mindez mi módon kapcsolódik ahhoz a papírhoz amin az aláírásod szerepel, de az (ok)irat tartalma a te tudtod és beleegyezésed nélkül, utólagosan került a papírra?

1általán miről szól az okirat?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#46 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:34

Idézet: avman - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 20:11

a soha meg nem talált fonalat is sikerült elveszítenem.

egyre inkább az az érzésem, hogy iq tesztelés alatt állok. :)

#47 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 23:45

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 20:32

ibolya.
mi volt a te jogállásod ennél az alapítványnál?
a) főállású alkalmazott
b) megízási szerződésed volt

mit csináltál ennél az alapítványnál, mi volt a bosztásod?

ezek a betegek milyen jogi viszonyban állatk veled, ill. az alapítvánnyal?

honnan tiltották ki a betegeket?

ha a betegek végeztek valami adatrögzítést akkor kinél van az adatbánya?

jól értem-e azt, hogy téged azzal vádolnak hogy az adatbányát elloptad és saját szakálladra akartad értékesíteni?

mindez mi módon kapcsolódik ahhoz a papírhoz amin az aláírásod szerepel, de az (ok)irat tartalma a te tudtod és beleegyezésed nélkül, utólagosan került a papírra?

1általán miről szól az okirat?

Hivatalosan ECDL oktató voltam, egyébként meg mindenes, rendszergazda, szoftver fejlesztő, adatbázist is csináltam, ja meg számítógépműszerész, meg pályázatkitöltő, stb..
És csináltattak velem egy adatbázist a betegek követéshez, még 2005-ben. Ezt saját kezűleg töltöttem föl, mivel senki sem értett a géphez, ha kellett valami, akkor gyorsan ráaktualizáltam. Meg az egész olyan volt mint egy átjáróház, ami a WORD-t meghaladta, arra nem lehetett rávenni senkit, hogy megtanulja. Ha kellett valami érdekes kimutatás, szóltak, és összedobtam.
Utálták a számítógépet. Én oktattam a betegeket ECDL vizsgára, ezért vagy hétvégén, vagy otthon dolgoztam, mint nagyon sokan a szakmában.  Már vagy 2 éve a PENDRIVE-n voltak az adatok, mert azt elő lehetett bárhol kapni, ha kellett valakiről valami. Ezt mindenki tudta. Ha aktualizáltam jó kis szokás szerint biztonsági másolat. Ez most a feljelentés tárgya, mármint, hogy minősített adatok nálam.
Az Alapítványban nem is volt gépem, mert 10 számítógép volt akkreditálva képzésre, és külön jelszó, meg bezárhatóság, az semmi.
Éppen néztem a 2006.év januári statisztikát már adatbázissal csináltam.  Ehhez társították a közvélemény kutatást, így lett belőle minősített adatokkal visszaélés. A legjobb, hogy én nem is közvéleménykutattam.

#48 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 01:48

C cégnél munka.

Minden hét 1. hétfőjén az A-ban dolgozom. Egy ilyen héthőn jött a hívás, hogy nem akarok- e közvéleményt kutatni, Karácsony előtt fizetés lesz. Nekem 2 munkahelyem volt.
A hölgy pontosan fizetett mindig, átadtam a B-nek. A vidékiek elkezdtek dolgozni.
A következő kérés, össze tudok- e szedni még egy csapatot. Átadtam a B-nek, hogy van még munka küldhetnek embereket.
A munka a C-nek kellett, laptopos, minden be- és kilépést rögzít a számítógép, roppant szigorú.
11.24. Szombaton a C-s rendszergazdával próbáltuk a gépeket távolról csatlakoztatni, nem sikerült.
Magánszemélyes munka x, y, z. A gépek távolról nem csatlakoztathatóak.
ECDL vizsga ki van írva 11.26, 11.27,11.28-ra. Oktatás gőzerővel, vizsga, este 8- ra értem vissza a D-ből.
A munkát a betegek irányítják, az hogy mit, hogyan vittek be a C-s laptop-ok védelmi mechanizmusa miatt nem követhető, fogalmam sincs. Teljesen kimerültem, a hátam görcsöl.
11.28- án a körzeti orvos táppénzre vesz.
Otthon vagyok, egyre rosszabbul leszek. Kb. Pénteken hívnak a betegek, hogy baj van, menjek be. A 9- es buszon ülök, hívnak az irodából, hogy először oda menjek.
Bemegyek, leszúrás, ha én beteg vagyok, akkor nem vonhatnak felelősségre a gépteremért, mondom jó, de attól még járni sem tudok. Csak addig lehet a gépteremben dolgozni, amíg ott van a portás.
Jó.
Betegek összepakolják a laptopokat, munkamegbeszélés, hogy hol dolgozzanak. Én rosszul vagyok, mondom feljöhetnek, de oltári rendetlenség van, és nagyon rosszul vagyok.
Szombaton, vagy vasárnap feljönnek. Tippek. Próbáljanak a B betegei között közvéleményt kutatni, mindenkinek van ismerőse egy csomó. Hívjuk föl az embereket.
Elakadunk 10. kerület. Felhívom Alfát, beteg, beleegyezik-e? Először nem, de mivel én javítom a gépét visszahív, hogy igen.
Béta egészséges, hajléktalan, beleegyezik. Újabb elakadás Delta beteg, 6. kerület, igen. Gamma, 2. kerület, nagyothalló beteg, édesanyjával beszélek, az ő gépét is én javítom, igen.
Azt hogy milyen sorszámra melyik gépre, nem tudom. Epsilon egészséges 8. kerület igen, Phi beteg, Ro 2. kerület, igen.
Mindannyijuk számítógépét én javítom ingyen, természetesen beleegyeznek, jártam már többször a lakásukon.
Hétfőn az orvos nem érti miért vagyok rosszabbul, leállítja a gyógyszereket, szakorvosi rendelőbe küld. Tovább tart táppénzen. A többi munka céges.
Zeta- Miért eszem gyümölcsjoghurtot?
Mert az esik jól?
Teljes vérkép. Tüdő szakorvosi vizsgálat, hasi ultrahang, urológia, pajzsmirigy. A vesémnél elváltozás.
Zeta: Én nem a pszichiátrián voltam beteg?
Nem. Alig bírok járni.
Theta : Úgy sem lesztek kifizetve!!!
20- án Zeta: Mi van a betegek adatai benne vannak a közvélemény kutatásban? Jegyzőkönyv. Erőszakkal elveszi a 2 pendrive-t.  Másnap 10- re menjek be, addig kitalálja, hogy mi legyen
21- e 10 órakor felhívom az alapító képviselőjét Etát, hogy miért szórakoznak velem. Várok. 13 ó 30 megérkezik Zeta, aláíratja az előző napi jegyzőkönyvet, aláírom, nem értek egyet a minősített adatokkal való visszaéléssel.
Nap u. gépterem. 2 en, töröljem le a gépeket, a szövetkezeti pályázatot kiviszem Pendrive-ra, illetve a mentést kiviszem pendrive-ra. Érkeznek pszichológusok, közben a betegek hordják diplomájuk örömére az ajándékokat. Letörlünk mindent a pendrive-ról, csak hagyjanak már békén. Nem a spéci Sony Pendrive-t meg kell, formázni. Hívni akarom a segélykérő számot, mert 8 az egy ellen, és előző napon is erőszakosan vették el a pendrive-t . Idegességemben nem tudom a számot.
Zeta rendőrséget ki, + 3 rendőr, Előadja, hogy minősített adatot lopok, bár azt már akkorra letöröltette, amilyen flúgos volt..
Behívja a rendőröket az irodába, hogy egy olyan rossz hajléktalan vagyok, aki mindenhonnan lopott valamit.
Biztos az otthoni gépemen is ott van.

Természetesen, már 3 éve. Akkor a statisztika már abból lett elkészítve. Miért van rajta a pályázat? Mert nem tudtak szervezeti diagramot csinálni és áthozták, hogy csináljam meg. Miért van rajta a
Telefon Etától, az alapítótól, mondom, hogy mi van, a rendőrségen vagyok.
Fogda, személyes motozás pucéron.  Fogda- mennyi idő alatt szedem ki a winchestereimet-10 perc. 2 óra lepecsételés.
24 óra hívás Etától az alapítótól, hogy mi van.
A laptopon leírom és elküldöm interneten. + a Magyarország.hu-ra, meg egy csomó hivatalos helyre, mert jön karácsony és iktassák a panaszt.
Két ünnep között jogi oldalak elolvasása, Telefon a- Munkaügyi Minisztérium jogásza szerint, ha nincs felmondó levél, akkor dolgozni kell menni. Pánikbetegség. Kiderül, hogy december 18-án elküldték a pszichiátriai kartonomat a 8. kerületbe.
Igazolás erről.Körzeti orvos. Helyettesítik, mutatom az urológiai papírt, táppénz 29- től. A táppénzt a munkáltatónak be kell jelenteni. Felhívom Zetát, azt mondja, hogy passzív táppénz ugye? Mondom, nem, mert a Munka Törvénykönyve mást mond.
Január 3. Küld egy hamisított papírt, hogy én 21-én, írtam egy közös megegyezésről szóló felmondó levelet. Hamisítvány, honnan tudtam volna 21-én, hogy 29-én táppénzen leszek, mert a jogász azt fogja tanácsolja.
Január 9. endokrinológia beutalás izotóp laborba., körzeti orvos táppénzének a vége. Pánikolok, orvosom nincs, mert a kartont átküldték a 8. kerületbe.
Nappali kórház.
A B jelentkezésekor pánikroham. Zeta vár a 8. kerületi rendelőbe. Nem megyek, ettől megőrül és mindenkinek, akinek köze volt az ECDL oktatáshoz, kiküld vagy 100 levelet a betegeknek, hogy december 31-től megszűnt a munkaviszonyom, / nem 29- től, 31-től/  és nem lesz ECDL oktatás.
Elfogult hamis tanúkat küld a rendőrségre, hogy látták, amint aláírtam a rendőrségi eljárástól való félelmemben a 29-ről szóló közös megegyezést.
Az állami Foglalkoztatási Szolgálat megküldi a törvényt, hogy nem kell még egyszer elmennem a B-be, ha pánikolok.
De ő csak hív személyes találkozóra. Nem megyek.
Mint rendszergazda belépek a B hálózatára, és bizonyítékot szerzek, hogy vétett a minősített adatkezelés ellen.

Szerkesztette: didyman 2008. 02. 21. 09:29 -kor

#49 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 02:57

komolyan egy alias epizód pereg a szemeim előt...

kezdve azzal, hogy ez az alapítvány hogyan fér hozzá a pszichiátriai kartondhoz meg ilyesmi.

kell ide egy jó ügyvéd

amúgy avman jól mondta a levéllel kapcsolatban kijelented hogy hamisítvány és innettől ők bizonyítanak.

mivel ez  a gordos már befixálta magának 21-ére a hamis tanuival a dolgot nincs més dolgod, mint arra a napra egy jó alibi a távollétedről.

mondjuk egy jobb ügyvéd visszakézből szétszedi őket és felkeni a légypapírra ha tényleg csak ennyi a sztori (nem, nemkérek további dítéleket)

a pendrive-jaid elvételét meg simán be lehet jáccani erőszakra, és aszondod a kedvenc popdalaid voltak rajta, (nem fogják megabátonként 20 ezerért megszakértetni a kürt zrt-vel ebben biztos lehetsz) rossz passzban voltál és épp azt akartad hallgatni a gépen, stb...

ja és az eljárás során masszvan tagadod hogy bármilyen adatot bárhova is mozgattál volna.

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 21. 03:04 -kor

#50 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 06:26

Idézet

Kiderül, hogy december 18-án elküldték a pszichiátriai kartonomat a 8. kerületbe.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#51 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 07:46

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 1:48

11.28- án a körzeti orvos táppénzre vesz.
Otthon vagyok, egyre rosszabbul leszek.

Január 3. Küld egy hamisított papírt, hogy én 21-én, írtam egy közös megegyezésről szóló felmondó levelet. Hamisítvány, honnan tudtam volna 21-én, hogy 29-én táppénzen leszek, mert a jogász azt fogja tanácsolja.

Már kezdem érteni. Bár most túl részletesen írtad, de nem baj. Csak a konkrét nevek nem kellettek volna bele, se cégnév (csak "a cég"), se munkáltató neve (csak így: "munkáltató"), se az oktatásban részt vevők nevei ("oktatásban részte vevők" vagy "ügyfelek").

Összegezve a lényeg: nov. 21-én (vagy dec. 21?) aláírtál valamit, nem érdekes mit. Majd nov. 28-án táppénzre mentél. Erre jan 3-án hivatkoznak a nov. 21-én írt, de nov. 29-ére átdátumozott, hamisított felmondó levélre, demonstrálva, hogy munkaviszonyod már nem állt fenn. Te pedig azt szeretnéd most bizonyítani, hogy a munkaviszonyod akkor még fennált, így az adatbázisban lévő ügyféladatokat (akkor és később is) munkakörödnél fogva jogszerűen kezelted.

Jól értem?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#52 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 09:44

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 7:46

Már kezdem érteni. Bár most túl részletesen írtad, de nem baj. Csak a konkrét nevek nem kellettek volna bele, se cégnév (csak "a cég"), se munkáltató neve (csak így: "munkáltató"), se az oktatásban részt vevők nevei ("oktatásban részte vevők" vagy "ügyfelek").

Összegezve a lényeg: nov. 21-én (vagy dec. 21?) aláírtál valamit, nem érdekes mit. Majd nov. 28-án táppénzre mentél. Erre jan 3-án hivatkoznak a nov. 21-én írt, de nov. 29-ére átdátumozott, hamisított felmondó levélre, demonstrálva, hogy munkaviszonyod már nem állt fenn. Te pedig azt szeretnéd most bizonyítani, hogy a munkaviszonyod akkor még fennált, így az adatbázisban lévő ügyféladatokat (akkor és később is) munkakörödnél fogva jogszerűen kezelted.

Jól értem?

Az a gyanúm, hogy semmit sem akarok már bizonyítani, csak azt, hogy van egy szervezet, ami felnőttképzési szerződést kötött emberekkel és ezt nem tartja be. Munkarehabilitációkra nyer pályázatot, de ha dolgoznak nem ad hozzá helységet.   

És mivel december 21- óta bombázom a hivatalokat, az OMFF.GOV.hu - ra nem tartozik, mert megszűnt a munkaviszony, a Szociális és Munkaügyre nem tartozik, mert nem szűnt meg, csak van egy hamisított levél.
Az Egyenlő bánásmód hatóság azért nem foglalkozik vele, mert a Munkaügyi már igen.
Az állami foglalkoztatási szolgálat azért, mert nem állami, hanem alapítvány, igaz, hogy az állam a normatívát odaadja.

Az új betegjog védő szervezet, most kapott 50 milliárd forintot erre, nem is válaszol.

A rendőrség nem hallgat ki december 21- től.  Ha nem vagyok munkaviszonyban, 45 nap a táppénz, kezd letelni, ha munkaviszonyban vagyok 1 év a táppénz.

Nincs kezelőorvosom, mert orvosetikai ügybe nem szeretnének belekeveredni, emiatt a szokásos depresszós gyógyszereimet nem kapom meg, illetve megkapnám a 8. kerületnen, ahol minden orvos az alapítvány vezetőjének a kezében van, és aki akár kórházba is vitethet igazságügyi elmeszakértői megfigyelésre, ha úgy látja, vagy a kitört pánik betegség ürügyén.
Szóval én kezdem úgy látni, hogy bizony Magyarországot nem kormányozza senki, nincs aki felelősségre vonható.

#53 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 09:52

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 9:44

Az a gyanúm, hogy semmit sem akarok már bizonyítani, csak azt, hogy van egy szervezet, ami felnőttképzési szerződést kötött emberekkel és ezt nem tartja be. Munkarehabilitációkra nyer pályázatot, de ha dolgoznak nem ad hozzá helységet.   

És mivel december 21- óta bombázom a hivatalokat, az OMFF.GOV.hu - ra nem tartozik, mert megszűnt a munkaviszony, a Szociális és Munkaügyre nem tartozik, mert nem szűnt meg, csak van egy hamisított levél.
Az Egyenlő bánásmód hatóság azért nem foglalkozik vele, mert a Munkaügyi már igen.
Az állami foglalkoztatási szolgálat azért, mert nem állami, hanem alapítvány, igaz, hogy az állam a normatívát odaadja.

Az új betegjog védő szervezet, most kapott 50 milliárd forintot erre, nem is válaszol.

A rendőrség nem hallgat ki december 21- től.  Ha nem vagyok munkaviszonyban, 45 nap a táppénz, kezd letelni, ha munkaviszonyban vagyok 1 év a táppénz.

Nincs kezelőorvosom, mert orvosetikai ügybe nem szeretnének belekeveredni, emiatt a szokásos depresszós gyógyszereimet nem kapom meg, illetve megkapnám a 8. kerületnen, ahol minden orvos az alapítvány vezetőjének a kezében van, és aki akár kórházba is vitethet igazságügyi elmeszakértői megfigyelésre, ha úgy látja, vagy a kitört pánik betegség ürügyén.
Szóval én kezdem úgy látni, hogy bizony Magyarországot nem kormányozza senki, nincs aki felelősségre vonható.

Sőt legyen Győzike az Államfő. De jól láttad, igen. Én úgy gondolom, hogy én vagyok még mindig a rendszegazda,annál is inkább mert még a számlákamásolatokat is én kapom az internetszolgáltatótól.

Igen fejezzék be az ECDL vizsgát, ha már van vizsgakártyájuk, és az 5. vizsgánál tartanak.
Azt is le merem írni, hogy a megalakult jogvedok.hu aki a betegek, állami gondozottak stb. jogait kellene, hogy védje, 50 milliárd forintból egy sort nem válaszol, nem is működik.

#54 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:23

én továbbra sem értek ebből sokat, kb. mintha egy barátok közt részt néznék a tv-n.
de őszintén szólva, már a rendőrségi procedúra után KELLETT volna ügyvédet szerezni, aki lehetőleg jártas a munkajogban is. ezektől a szervektől nem érdemes várni semmit, a hatóságoktól meg pláne, mert ha nincs saját jogi képviseleted, ebben, de más országban is megette a fene az egészet. sokszor még úgy is. pénzbe kerül meg minden, dehát csókolom, ez van, ilyen időket élünk, fel kellene már fogni végre... meg kell nézni az egyes, lenézett néprétegeket, ők valamiért minden szirért-szarért tudnak keríteni maguknak.
nekem külön elkülönített, bármikor felszabadítható 6 számjegyes pénzügyi forrásom van (meg vagy 3 telefonszámom, amit az agyamba is bevéstem), többek közt erre is. és a saját jól felfogott érdekemben nem nyúlok hozzá. az is igaz, h mondjuk itt, ha gond van (és ez nem csak akkor lehet, ha személy szerint én hibázok vagy tévedek), akkor ellenem úgy indul a dolog, h foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés (és ennek árnyalatai), ami súlyosabb bűncselekmény, mint a gondatlanságból elkövetett emberölés. és akkor még a polgári visszkeresetekről nem is beszéltem.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#55 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:58

Idézet: avman - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 13:23

én továbbra sem értek ebből sokat, kb. mintha egy barátok közt részt néznék a tv-n.
de őszintén szólva, már a rendőrségi procedúra után KELLETT volna ügyvédet szerezni, aki lehetőleg jártas a munkajogban is. ezektől a szervektől nem érdemes várni semmit, a hatóságoktól meg pláne, mert ha nincs saját jogi képviseleted, ebben, de más országban is megette a fene az egészet. sokszor még úgy is. pénzbe kerül meg minden, dehát csókolom, ez van, ilyen időket élünk, fel kellene már fogni végre... meg kell nézni az egyes, lenézett néprétegeket, ők valamiért minden szirért-szarért tudnak keríteni maguknak.
nekem külön elkülönített, bármikor felszabadítható 6 számjegyes pénzügyi forrásom van (meg vagy 3 telefonszámom, amit az agyamba is bevéstem), többek közt erre is. és a saját jól felfogott érdekemben nem nyúlok hozzá. az is igaz, h mondjuk itt, ha gond van (és ez nem csak akkor lehet, ha személy szerint én hibázok vagy tévedek), akkor ellenem úgy indul a dolog, h foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés (és ennek árnyalatai), ami súlyosabb bűncselekmény, mint a gondatlanságból elkövetett emberölés. és akkor még a polgári visszkeresetekről nem is beszéltem.

Most jött az ügyészségtől egy levél.
Ezek szerint decemberben, már a felmondási időmet töltöttem, de még 21- e előtt, amikor közös megegyezéssel a vitatott hamisított felmondás keletkezett.
Most azt írja az ügyész, hogy én a Nap u. 37- ben lévő munkahelyemről, a Szigony u.13- ban lévő központi gépről vettem le a betegek adatait, miután legális hozzáférésem volt.
Hogy az adatbázis, hogyan került oda a központi gépre, és milyen adatbázis kezelőben senmmi. És a két hely között sem volt lokális kapcsolat. Az FTP szerveren van egy másik adatbázisom, de az a 8. kerületi civil szervezetek adatbázisa.
Most már csak valami nagyon nagy baromságot kellene megetetni vele, egy olyat, amire megint olyat lép, hogy a betegeknek kiküldte azt a száz barom levelet .

KINEK VAN VALAMI NAGYON BAROM ÖTLETE, HOGY EGY TECHNIKAI ANALFABÉTA ISMÉT FÉLRELÉPJEN?

#56 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:46

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 14:58

...
KINEK VAN VALAMI NAGYON BAROM ÖTLETE, HOGY EGY TECHNIKAI ANALFABÉTA ISMÉT FÉLRELÉPJEN?

Ez most komoly kérés így publikusan? Könnyen bajba kerülhet így az is, aki "segít"... Bár szólásszabadság van.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#57 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 15:31

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 13:58

Most jött az ügyészségtől egy levél.
Ezek szerint decemberben, már a felmondási időmet töltöttem, de még 21- e előtt, amikor közös megegyezéssel a vitatott hamisított felmondás keletkezett.
Most azt írja az ügyész, hogy én a Nap u. 37- ben lévő munkahelyemről, a Szigony u.13- ban lévő központi gépről vettem le a betegek adatait, miután legális hozzáférésem volt.
Hogy az adatbázis, hogyan került oda a központi gépre, és milyen adatbázis kezelőben senmmi. És a két hely között sem volt lokális kapcsolat. Az FTP szerveren van egy másik adatbázisom, de az a 8. kerületi civil szervezetek adatbázisa.
Most már csak valami nagyon nagy baromságot kellene megetetni vele, egy olyat, amire megint olyat lép, hogy a betegeknek kiküldte azt a száz barom levelet .

ez tiszta sor, igazsagugyi szagerto kell aki alatamasztja hogy a naphegyrol nem latszik a szigony utca. de fogadd meg avman tanacsat ne akard te megoldani, ez egy jatszma, ide profi kell, ugyved.

#58 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 18:38

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 15:31

ez tiszta sor, igazsagugyi szagerto kell aki alatamasztja hogy a naphegyrol nem latszik a szigony utca. de fogadd meg avman tanacsat ne akard te megoldani, ez egy jatszma, ide profi kell, ugyved.

Holnap megyek ügyvédhez, 12- re.
Éppen azt nézem, hogy a jó kis Acces adatbázisból hogyan lehet leolvasni az alkotót, mert természetesen a személyes adatok eltávolítása nincs beállítva.

Ezt ki tudja?

#59 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 18:57

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 18:38

Holnap megyek ügyvédhez, 12- re.
Éppen azt nézem, hogy a jó kis Acces adatbázisból hogyan lehet leolvasni az alkotót, mert természetesen a személyes adatok eltávolítása nincs beállítva.

Ezt ki tudja?

Kösz! Ne keressétek megtaláltam az adatbázis fejlesztő nevét, az én vagyok.

#60 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 06:56

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 19:57

Kösz! Ne keressétek megtaláltam az adatbázis fejlesztő nevét, ...

Asszem nem túl perdöntő, mert az módosítható is, elvben... AccesS.

Szerkesztette: Warrior 2008. 02. 22. 06:58 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó