HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Bizonyítási eljárás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Bizonyítási eljárás A saját kézírásom fölé, kézzel írtak Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 22. 10:58

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 6:56

Asszem nem túl perdöntő, mert az módosítható is, elvben... AccesS.

Csekély két hónap után beindult a rendőrség!
Elvben módosítható, de az adathordozóim rendőrségi fogdán csücsülnek lepecsételve, így azokon már aligha módosítható hogy 2005.08.12- én és én követtem el az adatbázis fejlesztését.
Csak azt nem értem, hogy miért akarnak aláírás mintát, mikor a dátumok miatt nem mondhattam fel akkor, úgy hogy marad a biankó papír aláírással. 

#62 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 22. 11:03

korabban is at lehetett irni.

fájl menu, dokumentum tulajdonsagainal
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#63 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 11:16

Idézet: charlie - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 11:03

korabban is at lehetett irni.

fájl menu, dokumentum tulajdonsagainal

Én úgy gondolom, ahhoz ész is kell.
Még megnézegetem, hogy az Excel és a Word is nyilvántartja- e , hogy ki készítette, mert akkor még az is kiderül, hogy minden munkát, ami nem sima gépelés, én készítettem. 
Mindenesetre ma visszakapom az ügyvédtől az egész paksamétát, a munkaköri leírásommal együtt. Annak már a legelső jogász is roppantul örült, mert mindezt hatórás munkaidőben és 145 ezer bruttóért csináltam, hogy legyen már egy kis szolgálati időm is.
Ez jópofa, mert akkor ki lopja a szellemi terméket pendrive-n?
Sziasztok. Megyek jogászhoz!

Szerkesztette: ibolya.kiss 2008. 02. 22. 11:22 -kor

#64 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 11:34

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 11:58

Csekély két hónap után beindult a rendőrség!
Elvben módosítható, de az adathordozóim rendőrségi fogdán csücsülnek lepecsételve, így azokon már aligha módosítható hogy 2005.08.12- én és én követtem el az adatbázis fejlesztését.
Csak azt nem értem, hogy miért akarnak aláírás mintát, mikor a dátumok miatt nem mondhattam fel akkor, úgy hogy marad a biankó papír aláírással. 

Nagy tévedés! Nem bizonyítható rád semmi ezáltal, ugyanis az adatbázis ill. az applikáció honnan a fenéből fogja tudni, hogy valójában TE ültél a gép előtt, amikor a fejlesztés zajlott?!? Ezek inkább csak utalások, nem bizonyítékok.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#65 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 12:29

ja, tényleg, az office azt irja be tulaj nevenek, ami a windowsba be van allitva az adott felhasznalonak. (mikor az adott dolgot létrehozza az ember)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#66 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 13:51

Probaltam elolvasni a sztorit, de a 2. oldalnal mar nagyreszt elvesztettem a fonalat, meg a munkajogi dolgokhoz ugy sem igazan ertek, de a mondanivalo elejen levo alairas hamisitasos, fenymasolos dologhoz azert van nemi megjegyezni valom...

Amig nincs meg az eredeti dokumentum, addig a fenymasolattal nem lehet semmit sem bizonyitani, hiaba nezi meg irasszakerto, hiaba vizsgaljak a tintat, stb...

Egy alairast bescannelve, es utolag raszerkesztve egy dokumentumra megorzi az iras sajatossagait, szinesen kinyomtatva csak a papir benyomodasanak hianya, es a tinta mibenleteben buktathato le (ezt persze eleg konnyu megallapitani, benyomodast latni rogton kozelrol ill. hatlaprol, a nyomtatotinta pedig huvejkujj dorzsolesre mosodik, mig a golyostolle nem)...

De ha mindezt meg lefenymasoljak (plane valami jo piszkos geppel, rossz minosegben), mar nem megallapithato, hogy a master peldanyon valos volt e az alairas avagy raszerkesztett... Szoval amig nincs meg az eredeti peldany, addig a fenymasolat akar hamisitvany is lehet, nem mondja meg senki (feltetelezve, hogy a hamisito nem olyan bugyuta, hogy a scannelt allomanyon barmifele tomoritett allomanyra utalo mintazatot hagyna, habar nagy valoszinuseggel a fenymasolas azt is felismerhetetlenne tenne).

#67 Felhasználó inaktív   ibolya.kiss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 18:54

Jó kis ügyvédem van!
Kapásból azt mondta, hogy az én aláírásom, akkor megmutattam neki a színes fénymásolatot, hogy az is. A véleménye, hogy megvárjuk a bizonyítás végét.
Miután megyek egyesített kihallgatásra visszakértem a teljes bulit.

Hát a legeslegelső jogász annak örült annyira, hogy benne van:
Fő célkitűzés: " A nappali intézmény/alapítvány feladatainak adminisztrációja"

A szervezeten kívüli kapcsolatokban

"Szociális, egészségügyi, önkormányzati szervezetekkel az intézmény adminisztrációs ügyeiben" 

Rendszeresen végzendő feladat:
"Adminisztrációs és dokumentációs feladatok ellátása"

Gondolom ezt ő is úgy értelmezte, ahogy ténylegesen volt is,  hogy én csináltam mindent, ami nem gépelés volt.

#68 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 22. 19:00

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 23:45

Hivatalosan ECDL oktató voltam, egyébként meg mindenes, rendszergazda, szoftver fejlesztő, adatbázist is csináltam, ja meg számítógépműszerész, meg pályázatkitöltő, stb..

Ééééértem. Akkor nem lepődök meg a pszichés dolgokon, ez ilyen, én is 5 év múlva nyugdíjba megyek, oszt meglátom, addig meg csak kibírom.
Make love not Wor.

#69 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 22. 19:02

Idézet: ibolya.kiss - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 10:58

Elvben módosítható, de az adathordozóim rendőrségi fogdán csücsülnek lepecsételve, így azokon már aligha módosítható

1. Kifogsz egy hülye szakértőt, aztán véged
2. Ott fog csücsülni még 1 évig, mert szakértés az pénzért van, különben is internet, meg számítógép, félünk tőle, elpöcsölődünk még 2 évet, mert csak.
3. Kifogsz egy jó szakértőt, az kiröhögi az egész brigádot, aztán ennyi. Ez a legritkább
Make love not Wor.

#70 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 19:57

4. Használod az intelligencs gombot.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#71 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 07:50

Megállt az idő.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó