HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken VII. a bringás különítmény Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#2501 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 08. 08. 13:00

:omg: :D

#2502 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 08. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2017. 08. 08. 09:01

Hány kiló vagy most és mennyiből indultál?

104 vagyok most, két éve 131,5 voltam.

#2503 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 09. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2017. 08. 08. 22:35

Az igen apám!! Gratula :respect:

#2504 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 10. 23:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2017. 08. 08. 22:35

Bazz... En 1.5 eve indultam 128rol most lettem 112. Le a kalappal neked!!

Mit csinalsz az erdekeben? Kajat mennyire fogod vissza? Vagy csak edzel igen szepen es eszel amit eszel.

Szerkesztette: Boba 2017. 08. 10. 23:01 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2505 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 10. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 08. 11. 00:00

Bazz... En 1.5 eve indultam 128rol most lettem 112. Le a kalappal neked!!

Mit csinalsz az erdekeben? Kajat mennyire fogod vissza? Vagy csak edzel igen szepen es eszel amit eszel.

Kaját az utolsó nyolc kilóhoz vissza kellett venni. 112-ig ment csak edzéssel. Az elmúlt 12 hónap: 34 km úszás, 2500 km bringa és 1500 km futás.

Szerk.: most jön a neheze, mert nyaralunk, nincsen ketogén kaja, nincsen elég edzés sem. És még akarok tolni havi két kilót mínuszba egy éven át, mert minimum 3,5 órát kellene javítani az IM időmön jövőre, a 15:54 elég sovány... ;)

Új-Zélandon lehet bringázni? Vagy szar ott az idő? Te figyeltél a kajára, vagy csak edzel?

Szerkesztette: Bujdy 2017. 08. 10. 23:25 -kor

#2506 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 00:10

Ujzelandon lefuj a szel a bringarol allitolag pedig alig vartam mar! Futni nem merek a terdem miatt. Meg tul sok a sulyom.

En csak mozgok sokat, meg edzesnek se mondanam.

Heti 2-3szor 35 perc cross trainer, neha jon utana 10 perc evezes. Aztan heti 1-2szer erre jon sulyzos edzes parommal es neha heti 1 uszas (regen tobb volt, vissza kene szokni) de az felvaltja valamelyik elozo edzesi idopontot. Meg hetvegen sok seta, turazas. 15-20+ kilometer. A viszonylag rendszeresen megvolt. Pl egy 35 perc cross trainer+10 perc evezes alatt letudok mozogni 650-700 kaloriat.

Ha uszok akkor az kb 80+ hossz egy alkalommal. Az relative jol megy siman. Uszo/vizilabdazo voltam.

Kajara max annyit figyeltunk, hogy probaljunk egeszsegesen enni. Sok zoldseg+hus, cukormentes dolgok meg a nassolast (ami nekem igen nehez) visszavenni. De ezen meg boven lehet mit optimalizalni.

Hasbol fogytam kb 10-12 centit.

Most en is itthon vagyok es rendkivul nehez megallni ne kajaljam szet magam minden joval barmerre is megyunk.

#2507 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 06:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 08. 11. 01:10

Ujzelandon lefuj a szel a bringarol allitolag pedig alig vartam mar! Futni nem merek a terdem miatt. Meg tul sok a sulyom.

En csak mozgok sokat, meg edzesnek se mondanam.

Heti 2-3szor 35 perc cross trainer, neha jon utana 10 perc evezes. Aztan heti 1-2szer erre jon sulyzos edzes parommal es neha heti 1 uszas (regen tobb volt, vissza kene szokni) de az felvaltja valamelyik elozo edzesi idopontot. Meg hetvegen sok seta, turazas. 15-20+ kilometer. A viszonylag rendszeresen megvolt. Pl egy 35 perc cross trainer+10 perc evezes alatt letudok mozogni 650-700 kaloriat.

Ha uszok akkor az kb 80+ hossz egy alkalommal. Az relative jol megy siman. Uszo/vizilabdazo voltam.

Kajara max annyit figyeltunk, hogy probaljunk egeszsegesen enni. Sok zoldseg+hus, cukormentes dolgok meg a nassolast (ami nekem igen nehez) visszavenni. De ezen meg boven lehet mit optimalizalni.

Hasbol fogytam kb 10-12 centit.

Most en is itthon vagyok es rendkivul nehez megallni ne kajaljam szet magam minden joval barmerre is megyunk.

Basszus másfél év alatt azért ezekkel szerintem jóval többet kellett volna fogynod.
Nem eszel te túl sokat?!

#2508 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 06:48

Sose mondtam, hogy koplalok.:D

#2509 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 07:03

Mentsegemre legyen mondva, hogy szerintem izmosodtam is azert meg jobban birom a fizikai megterhelest.

#2510 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 08. 11. 08:03

Mentsegemre legyen mondva, hogy szerintem izmosodtam is azert meg jobban birom a fizikai megterhelest.

100%, hogy izmosodtál sokat! :up:

Nekem zsírból már 30+ kg ment le. Annyira kövér voltam, hogy a zsigeri zsír (belső szervek közötti zsír) csökkenése miatt nőtt a vitálkapacitásom! :eek:

Úszást nagyon rühellem. Iszonyat monoton... 33-as medencében nekimegyek egy 3800-nak és négy hossz után konstatálom, hogy már csak 110 van hátra... :(

Amúgy futni lehet 122 kilóval is. Tapasztalat, az első félmaratonon annyi voltam. A térdet védeni kell helyes technikával! Annak nézz/kérdezz utána és akkor fogsz tudni kocogni. Nekem attól lódult meg a fogyás! Idén már 2:19-es félmaratont mentem, de novemberben tervezek javítani. Meg az októbero Spar maratont fontolgatom. 5:30 a szint, még meglehet. Meg a nevezés sem vészes anyagilag... :up:

#2511 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 09:58

Ennyibol nekem jo. En pont a monotonitast szeretem az uszasban. Nekem az meditacionak szamit.

Koszi, futasnak majd utananezek! Sajnos nemtudom mennyire fog menni. Szuletesi rendellenessegbol adodoan nem tul franko a labam.:s nekem a sima seta/tura is neha konnyezesig tud fajulni.

Na majd updatelek ha van valami. Most egyelore kuzdok a szuloi meg rokoni elkenyelmeztetes es tulkajaltatas ellen. :)

#2512 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 11. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 08. 11. 08:03

Az biztos is, de gondolom inkább a fogyás lenne a főcél nem?
Ha igen, akkor biza a kajálásra is jobban oda kell figyelni.
Mértékletesség a kulcsszó.
A saját példámból tudom, hogy baromi nehéz betartani.. :(
Én is nagyon szeretek jókat enni. :hungry:

#2513 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 21. 19:36

https://youtu.be/_qL9siZyXvM

Egy kollégám a nyáriszünet alatt nagyon unatkozott és vett egy GoPro kamerát. Aztán felvette a melóba menet a bringázást. Ahhoz képest, hogy nem nagyon szokott videót szerkeszteni eléggé odakente.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#2514 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 22. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2017. 08. 21. 20:36

Egy kollégám a nyáriszünet alatt nagyon unatkozott és vett egy GoPro kamerát. Aztán felvette a melóba menet a bringázást. Ahhoz képest, hogy nem nagyon szokott videót szerkeszteni eléggé odakente.

Tényleg nem lett rossz, de szólj már neki, hogy a mellkaskamerát lehetőleg állítsa már úgy, hogy az utat is lehessen látni amerre halad. Engem ez baromira zavart..

#2515 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 26. 13:54

Megvan a Maurice! És nagyon imádom, az asszony meg ki van akadva, hogy most már újra kimegyek csak úgy bringázni... :D
Még le kell cserélnem a nyerget, mert a gyári oldschool bmx ülés nagyon nem az én világom(egy charge spoon-t néztem ki), meg jobb lakat kéne rá.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2516 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 08. 26. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2017. 08. 21. 20:36

Meg van tervezve :-p Esküvőn is hasonló videókat akarnak, csak aztán akarat és idő nincs hozzá. Úgy meg nehzéz, ha a bénaságom is hozzácsapjuk. Most meg a DJ gyerek hisztizett, pedig jó arcnak tűnt. Nyitótánchoz valami extra fény és látvány lett volna, mondomn produkáljon egy teljes fényerőt, hogy hozzáállítjuk a kamerát és akkor már kezdés előtt el lehet indítani. Erre nem, mert csak, mert csak. És az is lett amit mondtam, mire megkerültem a termet és megnyomkodtam a 2.5 perces táncból elment 1 perc, benne is vagyunk a képben, maradék 1 percnél meg a fotós akadékoskodott a képen. És akkor a nép még elég értelmes volt, nem álltak bele a közepére mobillal filmezni :-D Most már valami egyszerűbb vágóizét ilyen hobbikhoz nekem is meg kellene nézni. Ezt simán lehet, hogy a GoPro sajátjával csinálta.
Make love not Wor.

#2517 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 26. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2017. 08. 22. 10:37

Tényleg nem lett rossz, de szólj már neki, hogy a mellkaskamerát lehetőleg állítsa már úgy, hogy az utat is lehessen látni amerre halad. Engem ez baromira zavart..

Az a snitt pont kivétel, 1:20-30 közt az utat mutatja, aztán gép mellett van a kamera, végigment az többféle koncepción.
Make love not Wor.

#2518 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 26. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 08. 26. 15:14

Meg van tervezve :-p Esküvőn is hasonló videókat akarnak, csak aztán akarat és idő nincs hozzá. Úgy meg nehzéz, ha a bénaságom is hozzácsapjuk. Most meg a DJ gyerek hisztizett, pedig jó arcnak tűnt. Nyitótánchoz valami extra fény és látvány lett volna, mondomn produkáljon egy teljes fényerőt, hogy hozzáállítjuk a kamerát és akkor már kezdés előtt el lehet indítani. Erre nem, mert csak, mert csak. És az is lett amit mondtam, mire megkerültem a termet és megnyomkodtam a 2.5 perces táncból elment 1 perc, benne is vagyunk a képben, maradék 1 percnél meg a fotós akadékoskodott a képen. És akkor a nép még elég értelmes volt, nem álltak bele a közepére mobillal filmezni :-D Most már valami egyszerűbb vágóizét ilyen hobbikhoz nekem is meg kellene nézni. Ezt simán lehet, hogy a GoPro sajátjával csinálta.

Adobe Premiere, megkérdeztem. Még régen vett Photoshopot és ahhoz kapta akciósan a licenszet. Gyanakszon, hogy valamennyit használta, mert túl jó. Vagy (és ez sem kizárt) én vagyok annyira segghülye a videószerkesztéshez, hogy egy teljesen kezdő cucc is profinak tűnik nekem Kép

#2519 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 26. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: freeone - Dátum: 2017. 08. 26. 14:54

Megvan a Maurice! És nagyon imádom, az asszony meg ki van akadva, hogy most már újra kimegyek csak úgy bringázni... :D
Még le kell cserélnem a nyerget, mert a gyári oldschool bmx ülés nagyon nem az én világom(egy charge spoon-t néztem ki), meg jobb lakat kéne rá.

Abus Granit 6500 :up:

#2520 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 08. 26. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2017. 08. 26. 16:59

Adobe Premiere, megkérdeztem.

Pfff, ágyúval vérebre.
Make love not Wor.

Téma megosztása: