HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken VII. a bringás különítmény Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#501 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 26. 13:24

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 0:41

Fék terén is a canti-tól minden lépcsőn át mentem a tárcsáig, és nincs olyan hogy túl erős fék. Mondom ezt én, aki fixivel járok városban, és a fékpofáim az évek alatt csak porosak lettek, kopottak nem.

A tárcsafék pofái egészen más áttételezéssel húznak, mint a V féké. Utóbbi elég közvetlen, a tárcsa meg tizedmilliméteres utakat kell bejárjon. Ettől egyrészt ellenállás nélkül tudom kormányig húzni a fékkarokat egy ujjal, másrészt ez fokozatosan erősödő fékhatást jelent egészen addig a pontig, ahol már a küllők vagy a fejcső szakítószilárdsága gyengébb, vagy a villa törik el. Persze ideális tapadás és nyereg mögé lecsúszva alacsony súlypont esetén, azaz kb soha.

Emellett finom szemcsés poros salakos sáros esőben egy felnifékpofa élettartama úgy 10 perc, a tárcsaféket nem hatja meg. Ez sokkal inkább szempont. Felnitörést a hidraulikus felnifékek okoztak, kopottabb fékperemű felnit gond nélkül összeroppantanak. Normál V féknél a fékkar, bowdenezés és maga a féktest rugalmassága miatt ez nem igazán fordul elő, cserébe kormányig betépett karokkal is meg lehet mozdítani a kereket emberi erővel is általában, ritka jól eltalált felni-fékpofa párosítással szárazon esetleg nem.

Hát nekem több mint egy évig szoktak tartani a fékpofáim, de tény, hogy nem gumisakat használok, hanem valami ferrodolszerűeket.

A fékpofák ritkán vannak 1 mm-nél messzebb a felnitől, olyankor, ha kopottak, és nem húztam utána. Ezt a jelengi felinimnél tudom biztosítani, amelyik kib@..tul potosan tartja az alakját már évek óta.
A régi "sima" kerekeimnál ezt persze nem lehetett, mindig lett akkora kilengése a keréknek, hogy súrolta a fékpofákat.
Tehát, kb. majdnem annyira vannak a pofák a felnitől, mint a tárcsafék esetében.

Sáros / poros idő nem számít, lehet egy fordulatot csúszik a kerék, de aztán letisztul.
Esős, nedves időben szépen muzsikál, és romlik a hatásfoka, egy ideig, amig az alkalmi
forrongások ki nem szárítják a ferrodolt, gondolom.

Én nem hobbi bringás vagyok, mennem kell esőben, hóban is. Pontosabban, szép időben indulok, de elkap eső, és havazás is. Általában nem az a gond, hogy nem fog a fék, hanem az, hogy megcsúszik
a kerék. Legutóbb akkora havazásba futottam bele, hogy beázott a dinamóm, szerencse, hogy van elemes lámpám is. Azt is törolgetni kellett, menet közben, mert ellepte a hó, nem világított rendesen.
Egy körforgalomnál fékeznem kellett elsőbségadás végett, olyan szépen kicsúszot az álló kerék jobbra, hogy egyből letérdeltem.

#502 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 13:36

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 13:52

Nem értem ezt a mereven ragaszkodást a kormány fogásához.

Netán soha nem mész terepre, avagy soha nem láttál még kátyút  :Đ
De kevéssé sík vidéken nem fogsz hegyre felsprintelni ülve hátratett kézzel sem, az is biztos. Forgalomban sem érdekes arra alapozni, hogy te tudod mit csinálsz, a többiek meg nem fognak körülötted hülyeségeket elkövetni, és ezzel itt a bringán töltött időm bő 90%-át lefedtem.

Amúgy markolatváltóról: Volt shimano-m, tette a dolgát, de nem annyira szerettem. Volt sram, tette a dolgát, jól, precizen. Simán működött a markolat kiegészítőjeként, könnyű de határozott mozdulat volt vele váltani, és nem pakolgatott véletlenül fokozatokat rázós utakon sem. Kissé helyigényes volt, a mostani keskenyre vágott kormányomon már nem férne el :)
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#503 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 14:14

Idézet

Hát nekem több mint egy évig szoktak tartani a fékpofáim, de tény, hogy nem gumisakat használok, hanem valami ferrodolszerűeket.

Olvadó felsózott hóban próbáld csak ki, az a tipikus városi fekete gyilkos lé. Gumis fékpofákat tescobringákra tesznek csak, nálam a kék Ritchey pofák és a 3 komponensű BBB-k voltak anno. A BBB majdnem olyan jól fogott, mint a tárcsáim, de semmi fokozatosság nem volt benne.

Idézet

A régi "sima" kerekeimnál ezt persze nem lehetett, mindig lett akkora kilengése a keréknek, hogy súrolta a fékpofákat.

Nem a keréknek van kilengése, hanem ha spd-vel téped a hajtókarokat izomból, akármilyen erős a vázad, elcsavarod.
...

#504 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 15:10

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 13:36

Netán soha nem mész terepre, avagy soha nem láttál még kátyút  :Đ
De kevéssé sík vidéken nem fogsz hegyre felsprintelni ülve hátratett kézzel sem, az is biztos. Forgalomban sem érdekes arra alapozni, hogy te tudod mit csinálsz, a többiek meg nem fognak körülötted hülyeségeket elkövetni, és ezzel itt a bringán töltött időm bő 90%-át lefedtem.

Dehogyisnem, de látom ám, mi a fórum baja, az, hogy csak írásban folyik a kommunikáció.-

Itt arról van szó, hogy váltáskor mi van. Terepen, kátyúk között nekem nem jut szembe váltani.
Bár az tény, hogy hegymenetben néha akkor jut eszembe váltani, amikor már muszáj.
Ez hiba, mert ugyebár még jóval előtte vissza kellene váltani.

Teljesen elereszteni a kormányt egyenesben szoktam, amikor nyugi van. // De ne csináljátok már, mintha nem szoktatok volna bringázni. :eek: //

Pár levéllel ezelőtt írtam, hogy kanyar, meg olyankor mi van a lábakkal, azt sem fejtettem ki, mindjárt gyütt is keresztkérdés, hogy akkor mi köze ennek a váltáshoz?
(Tehát, váltáshoz kellenek a lábak, kanyarodáshoz is, de másra, kanyarodáshoz meg fogni kell a kormányt, akkor tényleg nem jó elereszteni, hát kanyarodás közben nem kell váltani.

A forgalomról:
Tényleg jó taktika, ha "láthatatnul" kerekezik az ember. Bevallom, vidéken kerekezem, és nincs annyi hülye arrafelé az utakon, mint Budapesten. Amikor a BKV sztrájk volt, akkor felmértem, hogyan tudnék bringával bejönni, hát akkor láttam ám csuda dolgokat, mit művelnek egyes helyeken, ahol el kellett volna haladnom...

#505 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 15:31

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 14:14

Olvadó felsózott hóban próbáld csak ki, az a tipikus városi fekete gyilkos lé. Gumis fékpofákat tescobringákra tesznek csak, nálam a kék Ritchey pofák és a 3 komponensű BBB-k voltak anno. A BBB majdnem olyan jól fogott, mint a tárcsáim, de semmi fokozatosság nem volt benne.

Nem a keréknek van kilengése, hanem ha spd-vel téped a hajtókarokat izomból, akármilyen erős a vázad, elcsavarod.

Olvad hó csak nagyon kevés ideig volt felénk, gyakorlatilag csak pár éjszaka, reggelre lejárták az útról, ami a kotrásból ottmaradt.

Nekem van "fokozatosság" a V fékjeimban. Bár nem tudom mitől. Lehet megszokás kérdése, de tudok fékezni velük a legtöbb helyzetben.

Bizony, hogy a kerék deformálódott, a vázam most is az, csak a kerekek újak (meg a fékek is).
A felborírott bringa üresben forgatott kerekén látszott a kilengés, nem akkorról beszélek, amikor ezerrel hajtom... a régi kerekeken hetente húzogattam / szabályoztam a küllőket, a tököm tele volt velük. A fater örökké cukkolt, hogy nem óramű, bicikli. (Persze, neki max. 20 km/h volt a csúcssebessége)
Nem tudom eléggé ecsetelni mekkora élmény, a mostani kerekeimmel, hogy évekig nem volt rájuk gondom, persze, ellenőrizgettem, de csak a gyönyörködés miatt.

Tervezek valami lézeres mérőkét hozzá, vagy mikrométeres valamit, amivel a vázra szerelve mérni
lehet a kilengéseket (lehet ilyesmit kapni egyáltalán?), mert az eddig használt drótos megoldást (kerékhez érő drót elhajlása mutatta hol leng ki) elfeljthetem.

Ez a nagy precizitás pontosan az elérhető nagy sebességek miatt szükséges. Egyfelől hasznos, ha centirozott a kerék (bár a gumik is nagyon bele tudnak szólni ebbe), másfelől nagy sebességnél is kell fékezni. A fékpofáknak ezért nagyon közel kell lenni a felnikhez. Anélkül, hogy súrlódnának, kb. papírlap - kartonlap vastagságnyi távolságra.

Gyorsaság, stabilitás, jól működő fékek -ezek mind visszavezethetők a kerékhez. A jó kerekek elsőrendű szerepűek.
---------------------------------
Az ilyen több részre osztott idézeteket hogy csináljátok?

#506 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 16:11

Inkább az erőnlét, és a minél keskenyebb külsők kellenek a sebességhez. Amíg megvolt a Cannondale outim, 35 perces átlagot futottam munkába menet, 30 km-es táv kb. Ebben volt némi lejtő, sok szélvédett sík, és némi stéherezés 70-80 között főutakon. És fogalmam sincs, milyen kerekek voltak rajta, mert hacsak nem tesco gazdaságos színvonal, szinte semmit nem számít.
...

#507 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 16:30

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 0:41

Normál V féknél a fékkar, bowdenezés és maga a féktest rugalmassága miatt ez nem igazán fordul elő

Ezek is, de általában a villa a leggyengébb pont a merevséget tekintve.

#508 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 21:08

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 13:07

-Korod?
-Súlyod?
-Magasságod?
-Vágyaid?
-Életmódod?
-rendszersen szoktál-e valahova 10-20 km-re vagy azon belül menni?
-Szoktál olyasmit, mint zsák krumpli, rekesz sör, rekesz víz, vagy bármi más
10-30 kg-os cumót vásárolni?
-Szereted-e a száguldást?
-Bírod-e a megterhelést (pulzus emelkedés?)
-Magas-e a vércukor szinted?
-Milyen terepen képzeled el a kerékpározást (van-e sok emelkedő?)
stb.

Ezek mind olyan kérdések, amit számba kellene venni annak meghatározásakor, hogy
milyen kerékpárra van szükség.
De 50k HUF-al nem nagyon lehet válogatni. Azt javaslom, derítsd ki, hol lehet használt bringákat venni,
olyanokat, amit a nyugatiak eldobtak. Azok között sokkal jobbakat is ki lehet fogni, mint a nagyáruházi biciklinek tűnő tárgyak.
De ehhez is szerencse kell. Az ilyen árusoknál általában nincs nagy választék, annyi a készlet, amenynit egyszerre el tudnak hozni autóval Ausztriából...
Lehet, hogy a bicikliboltos is tud ilyen helyet. Mond meg neki, nincs sok pénzed arra, hogy tőle vásárolj, tud-e használt biciklit, ha majd lesz pénzed, akkor hozzá jössz.

Budapesten sok ilyen hely van, ahol jó használt bringákat lehet venni, persze, ezek jellemzően nem valami gyorsak, és kerekük nem a legerősebb, ám ha van sufni, ahol barkácsolni lehet, le lehet cerélni hajtómúvet, és akkor már lehet annyival is menni, mint a 26"-os MTB-k... Meg kereket is lehet cserélni, bár a jó kerekek jó drágák...

-22
-65
-170
-nők :) amúgy eljutni A-ból B-be, gyorsan
-szoktam futni, meg terepen biciklizni
-ja, körmend, kőszeg, agglomeráció
-nem igen, max laptopot
-ki nem szereti
-igen. futok, túrázok (dombvidéken, úttalan utakon)
-igen
-alpokalja, kisalföld találkozása. attól függ merre megyek, van sík, meg domb is. szhely pont a kettő találkozásán fekszik

Akkor mennyi, amiből lehet? 100e? végülis pénz lesz rá, csak így jóval nagyobb a rizikó, hogy mivan ha ellopják.

aszondják a devecseri cigányoktól lehet olcsón jó gépeket venni. ez mennyire igaz? (mondjuk ilyet beszéltek pl. hosszúperesztegre is, csak motorba, aztán lófasz nem volt ott)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#509 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 10:40

Idézet: charlie - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 21:08

-22
-65
-170
-nők :) amúgy eljutni A-ból B-be, gyorsan
-szoktam futni, meg terepen biciklizni
-ja, körmend, kőszeg, agglomeráció
-nem igen, max laptopot
-ki nem szereti
-igen. futok, túrázok (dombvidéken, úttalan utakon)
-igen
-alpokalja, kisalföld találkozása. attól függ merre megyek, van sík, meg domb is. szhely pont a kettő találkozásán fekszik

Akkor mennyi, amiből lehet? 100e? végülis pénz lesz rá, csak így jóval nagyobb a rizikó, hogy mivan ha ellopják.

aszondják a devecseri cigányoktól lehet olcsón jó gépeket venni. ez mennyire igaz? (mondjuk ilyet beszéltek pl. hosszúperesztegre is, csak motorba, aztán lófasz nem volt ott)

65 kg-val még a teszkógazdaságos bringa sem lehet problémás,
és igen, a romáknál azon a környéken szokott lenni nyugatrol becipelt áru.
Ezzel csak az a baj, hogy nem garantált, hogy mindig van, a biciklit (de TV-ket,
PC-ket) is csak úgy felhányják egy kisteherautóra, szállítás közben sok tönkre megy,
de nem baj, mert ami megmarad, az is behozza a költségeket.

Próbálj megismerkedni pár bringával, hogy azért kb/sacc megismerd 2 bicikli közül,
hogy melyik a jobb / tartósabb. Áltában nem egyértelmű. Pl. alacsony színvonalú
kerekekkel szerelt bringán tuti jó fékek vannak, vagy szupi erős kerekek, de kicsi
hajtómű áttétel, meg hasonlóval találkozhatsz az ilyen second-hand vásárokon...

Ha van 10e Ft-d ilyesmire, akkor vegyél olcsón egy ilyen használt bringát, nem "férfi"
vázast, hanem amolyan köztest (hogy hívják a ferde csövezézűt). Szóval legeyen egy erős,
tetszetős váz, esetleg jó (alu) fékek, és jó pedálok. Maradék pénzből szereld fel
jó kerekekkel, miegymással. Lopás ellen nem tudok tuti tippet, ehhez a közbiztonságnak kellene javulnia

#510 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 10:53

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 16:11

Inkább az erőnlét, és a minél keskenyebb külsők kellenek a sebességhez. Amíg megvolt a Cannondale outim, 35 perces átlagot futottam munkába menet, 30 km-es táv kb. Ebben volt némi lejtő, sok szélvédett sík, és némi stéherezés 70-80 között főutakon. És fogalmam sincs, milyen kerekek voltak rajta, mert hacsak nem tesco gazdaságos színvonal, szinte semmit nem számít.

Nem úgy értettem, hogy a jó kerekek fogják biztosítani a sebességet.
Hanem a jó kerekekre elkerülhetetlenül szükség van a nagy sebességekhez.
Versenybringával persze hogy szupi gyorsan lehet menni, de ott a keskeny
kerékből az erős fajta még drágább.

Jo kerékre az MTB-nek is szüksége van a 25 km/h feletti satbil haladáshoz.

Megfelelő erővel ezt is ki lehet hajtani 45-50 km/h-ig elég nagy áttétellel,
ha nem fúj szembe a szél, ha meg hátulró fúj, meg pláne.
Persze, ehhez szokatlanul nagy első fogaskerékre lesz szükség, és 14 fogas
hátsóra, meg extra hosszúságú jól belőtt láncra.
Alapból nem így szerelik az MTB-ket.

A kerekek "élettartama" komplex kérdés. Függ a terheléstől, a rendszeres útvonalon
levő kanyarok számától, élességétől, a kátyúktól, göröngyögtől, fékezések számától...
Amíg "teszkogazdasagos" - pontoabban szólva bicikliboltban vásárolt, valami fegyvermarka nevű olasz felni, és sima agy, nikkelezett olcsó küllőkből készült kerekeim voltak, heti rendszerességgel
cserélnem kellett 1-2-3 golyót. 2 év múlva neg nem tudtam úgy 10 km-t menni, hogy ne pattanjon el menet közben 1 küllőm.

Ezzel 30-al hajtani?

#511 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:36

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 10:53

Jo kerékre az MTB-nek is szüksége van a 25 km/h feletti satbil haladáshoz.

Megfelelő erővel ezt is ki lehet hajtani 45-50 km/h-ig elég nagy áttétellel,
ha nem fúj szembe a szél, ha meg hátulró fúj, meg pláne.
Persze, ehhez szokatlanul nagy első fogaskerékre lesz szükség, és 14 fogas
hátsóra, meg extra hosszúságú jól belőtt láncra.

Én még emlékszem valami régmúltban megejtett szlovákiai sörözésre, amikor is Visegrádtól 2állat 40fölötti tempót diktálva rángatta el a brigádot Esztergomig.
Nem szarral gurigáztunk abban az időben, jó kerekek voltak alattunk.

Pl:

Mavic CrossRide

Kép

PS: mindenki montival volt... de nem emlékszem, merről fújt a szél (az Esztergom előtti fasorban biztosan szembeszél volt - ott mindig szembeszél van).

Szerkesztette: *Iguana* 2009. 03. 27. 11:42 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#512 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:58

Visegrád és Szob között 48-at tartottunk utazónak emlékeim és a kilométerórám szerint  :Đ
És ráadásul Ritche Zed gumikkal mentem, ami minden jóindulat mellett sem nevezhető slicknek. Nameg akkor döglött meg a lánctányérom, és ugrált minden erősebb pedálbataposásnál, de tudtam útálni :D
...

#513 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:00

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 12:36

Nem szarral gurigáztunk...

Gurigáztál volna te akkor is másféle szarokkal  :smoker:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
...

#514 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:15

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 11:58

Visegrád és Szob között 48-at tartottunk utazónak emlékeim és a kilométerórám szerint  :Đ
És ráadásul Ritche Zed gumikkal mentem, ami minden jóindulat mellett sem nevezhető slicknek. Nameg akkor döglött meg a lánctányérom, és ugrált minden erősebb pedálbataposásnál, de tudtam útálni :D

Szob a Duna másik oldalán van... A komp kikötőjére gondolsz szerintem, ami Szobbal szemben van.
Emlékszem, hazafelé robotpilótaként jöttél, 3* kellett megkérdeznem, hogy rendben vagy-e, mire egyszer bólintottál. :p

PS: bandázsdugót leltél-e?

Szerkesztette: *Iguana* 2009. 03. 27. 12:18 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#515 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:15

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 12:00

Gurigáztál volna te akkor is másféle szarokkal  :smoker:

Ez se mai kép: olyan áhítattal érintettem azt a gépet, hogy majdnem bepisiltem a gyönyörtől...

A barna Marten's-t azóta lecseréltem feketére. :cool:

Szerkesztette: *Iguana* 2009. 03. 27. 12:18 -kor

#516 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:23

Dugó estig várat magára, dógozás volt nem keresgélés.

A robotpilóta stimmelt, nemkicsit volt fárasztó úgy tekerni, hogy ne menjek f nyomaték fölé  :bringa:

De mennyivel pihentetőbb volt ugyanez az útvonal fixivel Pilissel együtt :)
Kép

Szerkesztette: -NoVa- 2009. 03. 27. 12:24 -kor

...

#517 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:33

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 13:15

Szob a Duna másik oldalán van... A komp kikötőjére gondolsz szerintem, ami Szobbal szemben van.
Emlékszem, hazafelé robotpilótaként jöttél, 3* kellett megkérdeznem, hogy rendben vagy-e, mire egyszer bólintottál. :p

PS: bandázsdugót leltél-e?

:D Ez nekem is remlik, HEV hianyaban szerintem letaborozott volna par napra meditalni :)
while (!sleep) sheep++;

#518 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:45

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 12:33

:D Ez nekem is remlik, HEV hianyaban szerintem letaborozott volna par napra meditalni :)

Na, megjött a másik említett állat is. :)

#519 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:52

Kéne nekem 2dolog:

-superpatch vásárlási lehetőség,

-egy valaha rég blanche által linkelt videó egy cyclocross versenyről - egy húzós kanyarban állt a kamera, és azon a kanyaron mindenki fönnakadt... :bringa:

#520 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 12:53

Mer, csak mi ketten húztuk volna váltásban a csapatot elöl?  :confused:

Jatélleg, mi vótunk  :Đ

Ez meg valahol el van lopva már egy ideje, mint azt megtudtam. Kár, hogy kicsi volt a váz.
Kép
...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27