Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 17:14
Én egyszer tükörjégen fordultam be balra, illetve csak próbáltam, mert nem sikerült. Kormányt elfordítottam, bedöltem, ahogy kell, de egyenesen mentem tovább, vagyis inkább csúsztam/estem. Napi kaland meg is volt egyből. :Đ Az a baj, hogy vannak dolgok, amiket az embernek a saját hibájából kell megtanulnia.

Fú, valamikor januárban, vagy mikor, egyik hirtelen jött havazáskor volt, hogy tök szép időben elindultam, és kb. 15 perc alatt félúton, hirtelen beborult, havazni kezdett, és szél kavargott, de főleg szembe fújt. Már nem fordultam vissza, közel voltam a célhoz, és abban bíztam, hogy ahogy hirtelen jött, úgy el is megy.
De nem ment. Viszont jó volt visszafele, hogy hátból fújt leginkább. Aha, de jól le volt havazva az út, de úgy, hogy az alja először elolvadt, és aztán megfagyott. De nem volt nagy forgalom, hát hajrá!
Namost egy helyen, lejtő van, a lejtő aljában körforgalom. Amikor odaértem, akkor autó hirtelen megjelent a körforgalomban a havazásból előbukkanva. Nem mentem gyorsan, csak kb. 10-15 km/h-val, az időjárásra tekintettel. Na, körforgalomnál fék, mert jött az autó. Aha, a kerekek szépen le is álltak, ahogy kell, bringa meg haladt tovább sebességcsökkenés nélkül
De mivel álltak a kerekek, nem volt forgónyomaték, bringa dőlni kezdett, majd a fara jobbra el... Bal lábammal olyan szépen letérdeltem, hogy az filmezni kellett volna

(Azzal, amelyik törött volt, és valamiért mindig ezt éri baleset)