HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken VII. a bringás különítmény Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#841 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 26. 20:17

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Fogtam ma a kezemben döbbenetes okosságot. Coppi fullkarbon váz, integrált nyeregcsővel... Azaz a nyeregvázcső folytatódik, amekkora a váz tulajának kell, ott levágja, kész  :Đ
Kép

Szerkesztette: -NoVa- 2009. 04. 26. 20:22 -kor

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#842 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 20:33

teleszkópot, hogy lehet kilockolni? Vagy erre általános megoldás nincsen?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#843 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 20:36

A csillapításnál elzárod az olaj útját teljesen, vagy nem engeded valamelyik irányba folyni. Ilyenkor beül teljesen, vagy fent marad. Házilag ilyet nem fogsz beszerelni olyanba, ami nem erre készült.
...

#844 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 26. 21:23

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. ápr. 26., vasárnap - 21:36

A csillapításnál elzárod az olaj útját teljesen, vagy nem engeded valamelyik irányba folyni. Ilyenkor beül teljesen, vagy fent marad. Házilag ilyet nem fogsz beszerelni olyanba, ami nem erre készült.

és a teleszkóp "erősségének" beállítása technikailag, hogy működik? Olyankor mi van a teleszkóp belsejében?

#845 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 28. 17:27

Kérdezném az ilyen pihekönnyű carbonbringatulajokat, - mivel ez én montim meglehetős tömegű-, szóval az ilyen szeles időkben, mint ami most van, :think:  nem fújja le őket a szél az útról?

#846 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 28. 17:36

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 18:27

Kérdezném az ilyen pihekönnyű carbonbringatulajokat, - mivel ez én montim meglehetős tömegű-, szóval az ilyen szeles időkben, mint ami most van, :think:  nem fújja le őket a szél az útról?

csak amennyire gyalog. mert akkor pont 0 tömegű bringa van alattuk.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#847 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 28. 20:33

bazz. ma jöttem haza a melóból, renes bicikliúton (úgy rendesen külön, nem olyan osztott), valami hülye fasz meg ott sétál a bicikliúton (járda üres). jön velem szembe, meg jönnek velem szembe is, így nem tudtam kikerülni (nem ment arrébb).

elkaptam a kezét, erre neki állt ordibálni nekem, hogy miért nem megyek arébb, milyen bunkó vagyok, kis köcsög, meg ilyeneket. mikor mondom neki, hogy nem a bicikliúton kéne flangálni, akkor meg aszondja, hogy ott megy ahol akar.

fúú, de utálom az ilyen köcsög faszokat.

#848 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 02:39

Idézet: charlie - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 20:33

bazz. ma jöttem haza a melóból, renes bicikliúton (úgy rendesen külön, nem olyan osztott), valami hülye fasz meg ott sétál a bicikliúton (járda üres). jön velem szembe, meg jönnek velem szembe is, így nem tudtam kikerülni (nem ment arrébb).

elkaptam a kezét, erre neki állt ordibálni nekem, hogy miért nem megyek arébb, milyen bunkó vagyok, kis köcsög, meg ilyeneket. mikor mondom neki, hogy nem a bicikliúton kéne flangálni, akkor meg aszondja, hogy ott megy ahol akar.

elöttem meg görkorizni tanitotta apuka a lányát.. és az ut tuloldalán van a járda, ezen CSAK bicikliút. mi ütött ezekbe? erre látom szembe a járdán nagyban vonulnak más bringások  :bolond:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#849 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 04:15

lojjetek le mind

#850 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:55

Kép
...

#851 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 15:01

Idézet: charlie - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 21:33

kellett vón mondani neki hogyha annyira azthiszi hogy ottmegy ahol akar, tán próbáljon szerencsét az autóúton
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#852 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 16:40

Idézet: charlie - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 20:33

Ilyenkor azt kellene, hogy rákiáltasz azokra akik veled szembe jöttek, forduljanak vissza, és így többedmagaddal tudtára adod kultúráltan, hogy érezze jól magát vendégségbe a nektek kijelölt helyen, de a rendes kultúrált viselkedésről váltanátok pár szót mindannyian. Persze, tudom, valószínűleg eszük ágában sem lett volna a bringásoknak visszafordulni... Pedig nem kellene mást tenni csak a sokaság képviseletében asszisztálni. Általában másként beszél a nagylegény, ha többen állnak vele szemben, különösen, ha biciklipumpát tartanak a kezükben. :smoker:

#853 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 16:51

veszek ilyen gázsprayt. volt mikor le akart a balfasz lökni a bicikliről. de pont jól ráesett a kormány az autójára és széjjelkarcolta.

#854 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:00

Idézet: charlie - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 16:51

veszek ilyen gázsprayt. volt mikor le akart a balfasz lökni a bicikliről. de pont jól ráesett a kormány az autójára és széjjelkarcolta.

Nem eszkalálódni, ebből születik a "csúnyán nézett rám, ezért belé vágom a szamurájkardot".
Mindig gondold át, milyen reakcióval válaszolhat, ha eleve úgy indít, hogy szelet vet.
Ha ilyenkor úgy reagálsz, ahogy nem számítana - pl. valamilyen szintig egyetértesz vele  ;) -, egészen másként sül el a dolog.

Mellettem már egy csomó olyan motoros lassít, aki előtte direkt 300-ra gyorsítva húzott el tőlem 15 cm-re, amikor meglátott, hogy előtte flangálok. De amint alkalmam adódott, ujjongtam nekik, tapsoltam, dicsértem vitézségüket, vakmerő bátorságukat, és sajnálkoztam a többi hülye miatt, akiknek fingjuk sincs, hogy tökig lehet nyomni a gázpedált... :)

#855 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:03

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 13:55

Nem tudom megállapítani, milyen országban nem kötelező a rendszám?

#856 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:06

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 18:00

Mellettem már egy csomó olyan motoros lassít, aki előtte direkt 300-ra gyorsítva húzott el tőlem 15 cm-re, amikor meglátott, hogy előtte flangálok. De amint alkalmam adódott, ujjongtam nekik, tapsoltam, dicsértem vitézségüket, vakmerő bátorságukat, és sajnálkoztam a többi hülye miatt, akiknek fingjuk sincs, hogy tökig lehet nyomni a gázpedált... :)

nagyonjó, csak ne a forgalomban túráztassa a motort, hanem a pályán. ott miattam úgy vitézkedik ahogy akar, de közúton ezzel mást is veszélyeztet. A többi "hülyének" lehet hogy nincs fingja, hogy meddig lehet húzni a gázkart, de talán őket várják nap mint nap haza.

az ilyen motorosokról meg csak az a véleményem, hogy "toldneki, vki már úgyis várja a vesédet" ...

-C0pp3rM!n3-

#857 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:07

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 18:03

Nem tudom megállapítani, milyen országban nem kötelező a rendszám?

Neviccelj már, Lambóra? Öv se kell. ;)

#858 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:10

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 17:36

csak amennyire gyalog. mert akkor pont 0 tömegű bringa van alattuk.

Na, akkor ez balesetveszélyes lehet. Tegnap ugyanis többször meg kellett állnom gyalogosan, nem bírtam előremenni, amikor egy-egy széllökés jött. Lefordítva bringára, sokkal kisebb tapadófelület, lassabb, és korlátozottabb ellenreakció... brrr...

Amikor a lábam törtem, sokkal gyengébb hátszél volt, de elég erős. Egyszer jobbra kanyarodtam, és teljesen nem számoltam azzal, hogy oldalból kapom eztán a szelet. Persze, még ebből nem kellett volna bajnak lenni, de valahogy sikerült balra dőlni...

#859 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:14

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 18:10

Na, akkor ez balesetveszélyes lehet. Tegnap ugyanis többször meg kellett állnom gyalogosan, nem bírtam előremenni, amikor egy-egy széllökés jött. Lefordítva bringára, sokkal kisebb tapadófelület, lassabb, és korlátozottabb ellenreakció... brrr...

Amikor a lábam törtem, sokkal gyengébb hátszél volt, de elég erős. Egyszer jobbra kanyarodtam, és teljesen nem számoltam azzal, hogy oldalból kapom eztán a szelet. Persze, még ebből nem kellett volna bajnak lenni, de valahogy sikerült balra dőlni...

Én egyszer tükörjégen fordultam be balra, illetve csak próbáltam, mert nem sikerült. Kormányt elfordítottam, bedöltem, ahogy kell, de egyenesen mentem tovább, vagyis inkább csúsztam/estem. Napi kaland meg is volt egyből. :Đ Az a baj, hogy vannak dolgok, amiket az embernek a saját hibájából kell megtanulnia. :D

#860 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 17:37

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 17:14

Én egyszer tükörjégen fordultam be balra, illetve csak próbáltam, mert nem sikerült. Kormányt elfordítottam, bedöltem, ahogy kell, de egyenesen mentem tovább, vagyis inkább csúsztam/estem. Napi kaland meg is volt egyből. :Đ Az a baj, hogy vannak dolgok, amiket az embernek a saját hibájából kell megtanulnia. :D

Fú, valamikor januárban, vagy mikor, egyik hirtelen jött havazáskor volt, hogy tök szép időben elindultam, és kb. 15 perc alatt félúton, hirtelen beborult, havazni kezdett, és szél kavargott, de főleg szembe fújt. Már nem fordultam vissza, közel voltam a célhoz, és abban bíztam, hogy ahogy hirtelen jött, úgy el is megy.
De nem ment. Viszont jó volt visszafele, hogy hátból fújt leginkább. Aha, de jól le volt havazva az út, de úgy, hogy az alja először elolvadt, és aztán megfagyott. De nem volt nagy forgalom, hát hajrá!
Namost egy helyen, lejtő van, a lejtő aljában körforgalom. Amikor odaértem, akkor autó hirtelen megjelent a körforgalomban a havazásból előbukkanva. Nem mentem gyorsan, csak kb. 10-15 km/h-val, az időjárásra tekintettel. Na, körforgalomnál fék, mert jött az autó. Aha, a kerekek szépen le is álltak, ahogy kell, bringa meg haladt tovább sebességcsökkenés nélkül  :)
De mivel álltak a kerekek, nem volt forgónyomaték, bringa dőlni kezdett, majd a fara jobbra el... Bal lábammal olyan szépen letérdeltem, hogy az filmezni kellett volna  :eek: (Azzal, amelyik törött volt, és valamiért mindig ezt éri baleset)

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.