Szitvrep. Megnéztem a Bullitt bringát. Mentem egy Di2 Alfine 11-sebességes agyváltóssal. Meg egy Deore váltóssal. Nagyon furcsa. A tengelytáv hatalmas egy normál bringázho képest. Amikor elkezd dőlni és ellenkormányzok, akkor kábé 3x annyit kellene, így az elején csak eldőltem és le kellett rakni a lábamat, mint egy kisgyereknek. Aztán átáll az agy és utána megy. De egy kisutcában megfordulni nem egyszerű vele.
Jóval könnyebb, mint gondoltam. Az Urban Arrow valami 42 kg, ez kábé 24 kg körül van felépítmény nélkül. Nem pille, de meglepően könnyű.
A mozgása kábé olyan, mint egy teherhajóé. Lassan reagál és ha megindult, akkor meg van indulva. A 4-dugattyús ZEE fékek durván fognak. A tök üres gépet úgy megfogja, mint Floki a lábtörlőt. Gondolom, hogy velem és 100 kg teherrel már nem olyan hirtelen, de akkor is fékez.
Asszony viszont letette a lábát és be kell ismerjem igaza van. A következő akciótervet vázolta fel:
- "elhasználjuk" a Cheetah 2 utánfutót. 45 kg lehet a két gyerek benne, abban még benne vagyunk. Ha kinövik, akkor eladjuk. Addig viszont marad a Cheetah 2.
- vehetek egy teherhordó utánfutót, egy
Topeak Journey például tökéletes. Videó róla.
- ha a gyerekek kinőtték az utánfutót, akkor újabb szituációs analízis, aztán annak fényében lehet valami.
Néha meglepően igaza van az asszonynak, alighanem jól házasodtam