Elküldve: 2009. 02. 07. 10:56
Sziasztok!! Egy nagy problémávol fordulnék a hozzá értőkhöz: Ubuntut akartam telepíteni,de még nem tettem meg, csk elkezdtem volna, de ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem....
Az igazi probléma az, h néhány napja az explorer.exe a gép kikapcsolásánál nem állt le szabályosan, hanem abban a kis ablakban állt csak le, amelyikben ott van a befejezés most gomb, és számol vissza magától.... Tegnap délelőtt még működött, minden jó volt, de tegnap este mikor hazajöttem elindul a gép XP betölt, felhasználói fiókok jelszó beír, és bejelentkezve indítóképpel úgy 30-45 mp-re beáll, aztán bejöna háttér, és ennyi....már elég sok mindnt működésre bírtam a feladatkezelőn keresztül, mint PL a Firefoxot is, de se ikonok, se tálca, se semmi, csak aháttér....
Próbáltam indítani a explorer.exe-t a WINDOWS mappából, egy fél mp-ig gondolkodik, és semmi....Total commanderből elérem a Ubuntu CD-t ha azt innen vhogy fel tudnám rakni annak örülnék, bár a fontosabb dolgokat így is átmentettem már a D:-re.... Szóval , mi lehet a probléma, és a megoldás?? lehet h vírus is k9özrejátszik, mert az utóbbi időben lényeges lassulást tapasztaltam....
Free
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...