Idézet: Taki0019 - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 22:12
...
Ezt a tö*t játékra fogták.Szerintem ez nevetséges.
...
Félrebeszélnek. Nem csak a kék halál a lényeg.
A gép nem kapcsol ki csak úgy magától hirtelen, annak a vasnak gondja van! Ha ezt szervízes nem veszi figyelembe, akkor ő is mehet a levesbe. Meg a bekapcsolás is... Bele kell rakatni másik tápot, megnézni ott neked is, velük együtt, már ha otthon tudod 100%-ra produkálni a hibát. Akkor kiderítheted, mi a gond. A régi konfigon megmutatod nekik a kékhalált, a hirtelen kikapcsolást, stb., a tápcsere után pedig ha ezek megszűnnek, akkor bye, garanciális a cucc, megszervízelted...
Engem nem a gép szokott idegesíteni ilyen esetben, hanem a hozzáállásuk. A gép nem tehet semmiről. De az emberi hülyeség határtalan. (pont én mondom...)
ps.: ha játék közben rendszeresen problémázik, akkor meg kell mondani a szervízesnek, hogy indítsa csak be a gamét. Ha kikapcsol a gép (vagy zizeg a táp, ahogy írtad), az ürge nem fog tudni mit mondani. A kék halálra rá lehet fogni akármit, még akkor is, ha halovány fingja sincs a szervízesnek arról, mi is az oka. Mert látatlanban könnyű okosnak lenni. Azt én is tudom...
Szerkesztette: Warrior 2008. 12. 27. 00:40 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."