Idézet: Suricated - Dátum: 2009. márc. 25., szerda - 10:35
Én a telefonomra is így szoktam átvinni a fájlokat, holott az sem szabványos háttértár, csak intézőben lehet elérni. TC-ben másolom a vágólapra a fájlokat és úgy illesztem be az Intézőbe. És megy.
A WMP albumborító kezelése számomra is X akta, hiába teszem az adott album mappájába az 'album neve.jpg' fájlt, csak WinAMP-ban jelenik meg az albumborító, WMP-ben egyáltalán nem. WMP elvileg, ha beteszel a médiatárban egy képet borítóként az album mellé, egy hosszú véletlenszámokból álló fájlban tárolja el azt az album mappájában, superhidden attribútumként ellátva.
(Hogy a dolog még érdekesebb legyen, WinAMP például tud olyat is, hogy az adott mp3 zenefájlban helyezi el az albumborítót. Ezt még nem próbáltam ki, de elvileg így is meg kellene jelennie lejátszáskor.)
Itt van még egy tipp, hogy hogyan jeleníthetőek meg ezek a fájlok. Ha ez beválik (én még nem próbáltam), elvileg Intézőben is megjelennek az albumborítók, és így TC sem kell a másolásukhoz.
http://www.pctipsbox...r-hidden-files/
Na írtál egy két érdekes dolgot.
Egyébként közben már arra is rájöttem, hogy hogyan kell USB Mass Storage Device -ként láttatni a Windows-sal az MTP-s eszközöket.
Ba vágom ide is, hátha téged vagy mást is érdekel:
Control Panel>> System>> Hardware>> Device Manager
1). Search for Sony Walkman (or other player) in the list of equipment - if you've already plug it in Win XP installed, we have designated it as MTP device
2) press "Update Driver" button
3) the question whether the computer has to connect to the network select "not this time"
4) select "Choose driver from a specific location"
5) select "Do not Search - I will choose the driver to install myself"
6) in the "Show compatible hardware" Windows shows you two options
> you have a choice for drivers: "MTP Device" or "USB Mass Storage Device"
> Choose the second one
7) Now U can use your player as UMS device (with a proper drive letter)
A másik lehetőség az, hogy Total Commanderhez megkeresni az MTP plugint, ha egyáltalán van ilyen, de majd mindjárt utána guglizok.
Na az is érdekes dolog, amit említettél, hogy magába az id3 tagbe embeddeled (de szép szó

Súgó
A téma zárva.