HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#2841 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 21:10

Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 16:19

Amit te kiemeltél az idézetben, az azt mondja, hogy ha már felraktad az SP3-at, akkor UTÁNA nem kell felrakni az SP2-t. Hát ez eléggé természetes, szerintem ilyesmin senki nem is gondolkodik - rohadtul nem lenne logikus SP3 után SP2-vel bíbelődni...  :Đ

Gondolom, ezért idézted...  :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2842 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:03

Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 21:10

Gondolom, ezért idézted...  :)

Elolvastad, mit idéztem?

Na jó, hagyjuk... :)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#2843 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 04:07

Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 23:03

Elolvastad, mit idéztem?

Na jó, hagyjuk... :)

Elolvastad az egészet, amiből "idéztél"? Gondolkodtál rajta?

Na jó, hagyjuk...  :smoker:

#2844 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 11:28

Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 8:28

Idézni teljesen érdemes  ;)

Nem igazán érthető, mire gondolsz, pont jól tette, hogy kihagyta azt a részt. Hiszen plusz információt úgysem tartalmaz. Mit is mond, rövidítve?

Az SP3 tartalmazza az SP2-t, vagyis ha már telepítette az SP3-at, akkor nincs szükség az SP2-re.

Vagyis a vége csupán elmefogyatékosok részére szóló biztonsági figyelmeztetés. Miért is kellett ezt visszaidézni, méghozzá vastag betűkkel kiemelve?

#2845 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 13:16

Idézet: Signal - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 12:28

Nem igazán érthető, mire gondolsz, pont jól tette, hogy kihagyta azt a részt. Hiszen plusz információt úgysem tartalmaz. Mit is mond, rövidítve?

Az SP3 tartalmazza az SP2-t, vagyis ha már telepítette az SP3-at, akkor nincs szükség az SP2-re.

Vagyis a vége csupán elmefogyatékosok részére szóló biztonsági figyelmeztetés. Miért is kellett ezt visszaidézni, méghozzá vastag betűkkel kiemelve?

Talán el kellene gondolkodni rajta, hogy egy önmagában ellentmondásos tájékoztató egyik felének beidézése mennyire értelmes... :)

Mert hosszabítva mást mond, és a neked tetsző mondat idézése kissé másra emlékeztet, nem érvelésre... :)

Szóval, miért is kell? :)

#2846 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 14:19

Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 13:16

Talán el kellene gondolkodni rajta, hogy egy önmagában ellentmondásos tájékoztató egyik felének beidézése mennyire értelmes... :)

Mert hosszabítva mást mond, és a neked tetsző mondat idézése kissé másra emlékeztet, nem érvelésre... :)

Kérdőjellel ellátott kérdést tettem fel, amire láthatóan képtelen vagy normálisan válaszolni. "Tisztára" mint egy politikus...

Talán el kellene gondolkodni, hogy emberek különbözőképp gondolkodnak, így aztán ami a saját gondolatvilágodban önmagad számára teljesen nyilvánvaló, az másnak esetleg nem annyira.

Én ha hozzászólok egy ilyen (főleg technikai) fórumon, nem teszek sejtelmes utalásokat, hanem csak úgy leírom, amit le akartam írni. Minél érthetőbben, ahogy tőlem telik. De akkor bizonyára az én gondolkodásommal valami komoly baj lehet. Biztos a másik fórumozó is helikopter. Vagyis nem számít, hogy már legalább ketten vagyunk egy "ellenében", akik csak néznek, hogy ugyan mi baja lehet ennek a figurának...

#2847 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 14:46

Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 13:16

:omg:
Talán jobban jártunk volna mindannyian, ha az érthetetlen utalgatások helyett leírod normálisan, hogy mire gondolsz, mit szeretnél közölni...
Szerintem az idézetem mellett ott szerepelt a link, meg lehet nézni az oldalt. Plusz ott szerepel, hogy megjegyzés - azért ebből sejthető volt, hogy nem a teljes oldal tartalmát idéztem. Másrészt, kérdésedre a válasz: azért kellett, mert az általad adott válasz téves.

Ellentmondás szerepel az általad teljesen idézett cikk első és a harmadik mondata között (minden szerepel vs. nem szerepel minden az SP3-ban). Erre te kiemeled félkövérrel a _második_ mondatot, mely arról szól, hogy SP3 után nem kell SP2-t telepíteni... Aha, ebből aztán rá kellett volna jönnünk, hogy mire akarsz utalni... Akkor én most visszakérdeznék: miért is kell?
Egyébként, szerintem csak hülyén lett megfogalmazva az első mondat az MS részéről - kapcsolódik a másodikhoz, mely szerint SP3 feltevése UTÁN nincs kimaradt frissítés, tehát ekkor már nem kell az SP2-vel foglalkozni - gyépések részére rulez...
A gyakorlat végett elővettem egy SP nélküli XP telepítőt, ráraktam egy vinyóra, majd SP3-al próbálkoztam - ami kiabált, hogy ez így nem fog menni. Pont.
Használjon mindenki integrált telepítőt, és nincs ezzel kavarc.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

#2848 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 14:55

Idézet: Signal - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 15:19

Kérdőjellel ellátott kérdést tettem fel, amire láthatóan képtelen vagy normálisan válaszolni. "Tisztára" mint egy politikus...

Talán el kellene gondolkodni, hogy emberek különbözőképp gondolkodnak, így aztán ami a saját gondolatvilágodban önmagad számára teljesen nyilvánvaló, az másnak esetleg nem annyira.

Én ha hozzászólok egy ilyen (főleg technikai) fórumon, nem teszek sejtelmes utalásokat, hanem csak úgy leírom, amit le akartam írni. Minél érthetőbben, ahogy tőlem telik. De akkor bizonyára az én gondolkodásommal valami komoly baj lehet. Biztos a másik fórumozó is helikopter. Vagyis nem számít, hogy már legalább ketten vagyunk egy "ellenében", akik csak néznek, hogy ugyan mi baja lehet ennek a figurának...

A hörrhurut egy magas szintű szervi baj...  de ha neked tetszik tedd. :)

Én leírtam azt, amit érdemes volt leírni. Ha nem érted és beszállsz a másik kötözködő mellé fals "érveléssel", nem éppen azt csinálod, amit egy "technikai fórumon" el akarsz terjeszteni "állítólag."

Szóval igencsak sumák módon "politizálsz", sőt kettő-az-egy ellenében szítod is. :)

"Talán el kellene gondolkodni azon, hogy az emberek különbözőképpen gondolkodnak..." - ezt itt hallottam egy igen technikás úrtól. Miért nem fogadod meg? :)

#2849 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 15:02

Az egészen elmeerősek kedvéért, ez itt egy link -----> A Windows XP Service Pack 3 (SP3) tartalmazza az operációs rendszerhez kibocsátott összes korábbi frissítést. A frissítés néhány új funkciót is tartalmaz, amelyek azonban nem befolyásolják számottevően az operációs rendszer használatát.

#2850 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 15:20

Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 14:55

A hörrhurut egy magas szintű szervi baj...  de ha neked tetszik tedd. :)

Én leírtam azt, amit érdemes volt leírni. Ha nem érted és beszállsz a másik kötözködő mellé fals "érveléssel", nem éppen azt csinálod, amit egy "technikai fórumon" el akarsz terjeszteni "állítólag."

Szóval igencsak sumák módon "politizálsz", sőt kettő-az-egy ellenében szítod is. :)

"Talán el kellene gondolkodni azon, hogy az emberek különbözőképpen gondolkodnak..." - ezt itt hallottam egy igen technikás úrtól. Miért nem fogadod meg? :)

Nem semmi, nálad tényleg valami baj lehet... Ennyi fárasztó sületlenséggel szemben nincs értelme bármit felhozni.

Ismerem ezt az észjárást, bármit írok, utána abba fogsz belekötni, belemagyarázni olyasmiket, ami nekem valahogy véletlenül eszemben sem volt. Hiszen nem tegnap kezdtem, unalmas ez már nekem...

#2851 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 15:25

Eleanor, nem tudom mi a célod ezzel az egésszel, volt egy kérdés meszi160 részéről, amire Misi_D kolléga véleményem szerint (is) elégséges választ adott, mire jó ez a rombolás?
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#2852 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 15:50

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 16:25

Eleanor, nem tudom mi a célod ezzel az egésszel, volt egy kérdés meszi160 részéről, amire Misi_D kolléga véleményem szerint (is) elégséges választ adott, mire jó ez a rombolás?

Ugye egy fórumot nézünk?

(Merthogy a hozzászólások sorrendje alapján Misi_D kolléga ugrott nekem... hmm, kissé megfontolt hozzászólással. Vagy arrafelé fordítva látszik? És ugye Signal kollégát sem én szólongattam? :))

#2853 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 16:18

Igen, egy fúrumot nézünk. Ne haragudj, de szerintem te kötöttél bele az "idézetembe", valamint folyamatosan kötöd az ebet a karóhoz egy olyan témában, amiben nincs igazad. Kicsit használgasd a guglit, több helyen szépen le van írva, amit állítottam. Én itt be is fejezem.

szerk: csak egy link, most már nem idézek.
http://www.microsoft.com/windows/products/...p3/default.mspx

Szerkesztette: Misi_D 2009. 06. 22. 16:27 -kor

#2854 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:02

Idézet: Aragorn - Dátum: 2009. jún. 19., péntek - 17:26

Sziasztok. Arra a furcsa dologra lettem figyelmes, hogy nem működik a másolás ha csak egyszerűen megfogom a file-t s áthúzmo egyik ablakból a másikba, a desktopra  vagy a kukába. TC alatt ilyen gond nincs. XP prof SP3-at használok v.5755. Valaki tudja mi a megoldás erre a bugra?

Erre valami tipp?

#2855 Felhasználó inaktív   Limonade Joe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 07:28

Hali!
Volna egy láma kérdésem: 64 bites XP-t telepítenék, hogy ki tudjam használni a 4 GB memóriát. A 64 bites XP alá lehet telepíteni a 32bites XP-n futó programokat? Nekem mindenképp kell a memória molekulageometriai számításokhoz, de a fiam meg játszani akar a Battlefielddel és a Total Warral.
Előre is köszi!
LJ
Halálom napjáig birtokolom az öröklétet.

#2856 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 07:37

Idézet: Limonade Joe - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 8:28

Hali!
Volna egy láma kérdésem: 64 bites XP-t telepítenék, hogy ki tudjam használni a 4 GB memóriát. A 64 bites XP alá lehet telepíteni a 32bites XP-n futó programokat? Nekem mindenképp kell a memória molekulageometriai számításokhoz, de a fiam meg játszani akar a Battlefielddel és a Total Warral.
Előre is köszi!
LJ

Igen, lehet telepíteni/használni 32bites alkalmazásokat.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#2857 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 11:00

Idézet: Aragorn - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 20:02

Erre valami tipp?

A CTRL gombot is tartsd lenyomva, így hogy műxik másolás?
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#2858 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 11:39

újra kéne rakni az xp-t haverom gépén,viszont nem találunk sehol hozzá drivereket
van e olyan oldal (a gyártóén kívűl) amin lehet ilyen régi drivereket találni?
az alaplap márkája leadtek winfast (nem tudja hogy milyen van neki pontosa és az alaplapon se nagyon van feltüntetve)

#2859 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 11:48

Idézet: Snexi - Dátum: 2009. jún. 29., hétfő - 12:39

az alaplap márkája leadtek winfast

Az kevés lesz, pont ugyanolyan informatív, mintha Asus vagy MSI lenne, aztán azokból is van millióféle.

#2860 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 29. 11:52

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 29., hétfő - 12:48

Az kevés lesz, pont ugyanolyan informatív, mintha Asus vagy MSI lenne, aztán azokból is van millióféle.

tudom tudom de hát nem tudjuk
az alaplapon az van hogy k8ck804 (egy kis matricán) de a google semmit nem dobott ki,tehát nem tudom hogy ez e a rendes neve

Téma megosztása:

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.