HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1021 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 09. 12:50

Haaat, kiprobalnek en mindent, csak azert nem kis ido felhuzni oket. Oke, 8-ig eljutni par ora csak, de mit er egy karakter 8-asken? Semmit.

IT meg nincs meg, es nem is tudom mikor lesz mert meg nem lattam itt egy boltban sem angol verziot, szoval a Haruspex kilove. Nature-on jomagam is gondolkoztam de Nature Secondary-s karakterem mar van (Champion).

Itt egy Brigand build ami szerintem eleg durva lenne..persze ha a Lethal Strike es Envenom ag mukodik Bow-al is.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...10-6-0-5-12-6-0

#1022 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 16:51

Csinaltam egy Spirit-es karit csak mert nagyon kivancsi voltam a skillekre. Hat lol, ez nagyon hamar kifogy az energiabol :D Igazabol nem is ertem mivel kene tamadnom, a bottal? Life Steal-el?

Amugy arra gondoltam ha marad par folosleges pontom akkor a Brigand karim kicsit hibrid lesz. Egyik fegyver a Bow, masik Spear+Pajzs. Igy maximalisan fog benefitalni a Hunter es Rogue skillekbol.

#1023 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 17:05

az a baj hogy a nyilas az eleg keveset tud kamatoztatni a roguebol. mert ott leginkabb kozelharci skillek vannak.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1024 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 17:56

A poison skillek nem rosszak, sot eleg erosek ha kifejlesztem oket, igaz Undead-re nem hat :( Abban remenykedek, hogy Scatter-rel (vagy Puncture-rel) is mukodik, tehat sok szorny lesz megmergezve egyszerre. Ha nem hat igy jartam. Ami miatt meg jok az az hogy lelassitja oket, szoval nem tudnak hozzam erni olyan gyorsan.
Remelem a Lethal Strike mukodik Bow-al, ha igen akkor brutalis 500% sebzest fog adni maxon. Mortal Wound-ra ha jut pont akkor az meg csak erosebbe teszi ezt.

Ja es mint emlitettem hibrid lesz ez, tehat ha lesz pontom (es miert ne lenne, a Calc-ban csak Normal TQ bonuszpontjait szamoltam bele) akkor Spear-t is fogok hasznalni, ami aztan vegkepp kihasznalja a Rogue skilleket.

Mar csak egy jo Bow kene mert most eleg lassan olok, plane Unique monsztakat :p

#1025 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 09. 18:03

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 13:50

Haaat, kiprobalnek en mindent, csak azert nem kis ido felhuzni oket. Oke, 8-ig eljutni par ora csak, de mit er egy karakter 8-asken? Semmit.

IT meg nincs meg, es nem is tudom mikor lesz mert meg nem lattam itt egy boltban sem angol verziot, szoval a Haruspex kilove. Nature-on jomagam is gondolkoztam de Nature Secondary-s karakterem mar van (Champion).

Itt egy Brigand build ami szerintem eleg durva lenne..persze ha a Lethal Strike es Envenom ag mukodik Bow-al is.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...10-6-0-5-12-6-0

itt van  TQ:IT :)
http://cdgalaxis.hu/PC/13181/titan-quest-k...tal-throne.html

amugy az Envenom müködik bowwal.. a lethal strike-ot, meg megnézem este :D ha még kiváncsi vagy rá.
amugy ha tetszik a brigand akkor spear-el is elég zuzos ám...
ha pedig ijász-t akarsz, akkor hunting/nature  teljesen jo, nekem van, és teljesen jo sztem.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#1026 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 18:16

Koszi a linket de hiaba ha nem MOn tartozkodok :)

Igen legyszi nezd meg mukodik-e a Lethal Strike bow-al.

Ijasz a karim, de Rogue a masodikja, nem akartam Nature-t hisz a Champion-om is olyan, vmi valtozasra vagytam. Meglatjuk hogy ol, eloszor ugyis a Hunter Mastery-be fog menni a pont, csak utana jon a Rogue ag. Ha jol hentel ijjal akkor marad, ha nem akkor majd jobban raallok a Spear-re. Ugy szamolom fog jutni ra pont, max leveszek vmelyik Bow skillbol.

#1027 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 09. 18:49

Szerintem nemlesz gondod ijjal,  mert ugye a hunting/nature is csak a huntig skilleket használja a vadásztra, a naturebol  csak életet veszek...
és igaz hogy epic végén abbahagytam, de addig lazán elkocorásztam, halál nélkül.

Szerkesztette: rpgboci 2009. 02. 09. 18:56 -kor

<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#1028 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 18:52

Teljesen jó a brigand íjásznak, nekem is ilyen volt. Mind a két mastery a str-t és dex-et növeli, ami az íjásznak nagyon jó, az envenom weapon és passzívjai jó kis mérgező nyilakat csinálnak, az open wound és az anatomy bleeding damage-et ad, szóval király.  ;)  A lethal strike-nek meg nincs jelentősége, én raktam rá egy pontot, de utána le is szedtem, bal egér gombon a marksmanship, és ugyebár a scatterral brutálisat sebez, tehát nincs is nagyon idő szarakodni a lethal-lal. :) Másra meg tényleg nem érdemes rakni a rouge mastery-nél íjásszal, de nem is kell, mert ahogy már szóba került, a hunting mastery viszont zabálja a skill pontokat, úgyhogy lesz mire pakolni. De szóval szerintem kiegészítésnek tökéletes a rouge, én nagyon szerettem azt a karit. (Amikor bejön a volley, és csak azt látod, hogy száll a 3 zöld nyílvessződ, és a scatter miatt meg egy 6-7 fős csorda összerogy hirtelen... ááááá, nagyon kemény! :respect: És én mindig rámentem íjásszal az attack speedre, hogy minél gyorsabban lődözzön, és akkor tényleg brutális!)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1029 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 18:59

Kedvet kaptam ujra egy kis TQ-hoz azt hiszem, lehet, hogy felrakom ujra, es inditok XMAX MOD-al egy varazslo karit.

#1030 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 18:59

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 18:16

Koszi a linket de hiaba ha nem MOn tartozkodok :)

Mit csinalsz Moszkvaban?  :)

#1031 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 20:10

Elek mint hal a vizben :)

Ez a maxmod hogy mukodik, siman csak tobb monszta vagy ez is Custom Quest?

#1032 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 20:21

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 21:10

Elek mint hal a vizben :)

Ez a maxmod hogy mukodik, siman csak tobb monszta vagy ez is Custom Quest?

ez a gyari palyara rak tobb ellenfelet.
Amugy a custom questben kell aktivalni mint mod.
De a sima karakterrel tudod igenybe venni.custom questben betoltodik a mod utana elojon a sima single player karivalaszto menu es ott kivalasztod melyik karival akarsz jaccani. Es annak a karinak lesz tobb ellenfel a palyan ha elotte aktivaltad a modot.
Ha kilepsz es ujra elkezdesz jaccani akkor folytathatod siman is a jatekot nem kell feltetlenul mindenhol hasznalni az xmax modot.(1 kuldetes van is sajnos amit nem lehet megcsinalni az xmax  moddal/piramis alatti 4 monstert ha megolod akkor nem nyilik ki a kapu igy nem tudod felvenni a bent levo botot/. szal ahhoz az 1 kuldeteshez mindenkeppen mod nelkul kell jaccani.)
Amugy egy Hunter karival kotelezo az Xmax mod. mivel a scatter shottal sok ellenfelet ugyanolyan gyorsan apritasz mint keveset. szal a legidealisabb ez a mod egy hunternek.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1033 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 20:24

Valaki linket tud dobni, vagy emailben a par zip-et? A 33. oldalon levohoz regisztralnom kell, es azt nem akarok, csak ezert a 4 fajlert.

#1034 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 20:33

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 21:24

Valaki linket tud dobni, vagy emailben a par zip-et? A 33. oldalon levohoz regisztralnom kell, es azt nem akarok, csak ezert a 4 fajlert.

Arra keszulj fel hogy amig nem lesz meg a scatter shotod addig nagyon nehez lesz ezekkel a modokkal a jatek. szal szerintem csak utana hasznald miutan megvan a scatter shot.De egy probat meger korabban is....
a read me ben benne van hova kell masolni.(ugyanoda ahova minden mas modot)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 09. 20:35 -kor

#1035 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 21:22

Koszi,holnap beizzitom oket. Legalabb lesz mit farmolnia a Championomnak.

#1036 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 21:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 17:59

Kedvet kaptam ujra egy kis TQ-hoz azt hiszem, lehet, hogy felrakom ujra, es inditok XMAX MOD-al egy varazslo karit.

Én is kedvet kaptam... illetve nekem el se ment! :D  Alig várom, hogy legyen egy normális gépem, amin fut, és folytathassam!

#1037 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 22:22

Idézet: bega - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 21:33

Én is kedvet kaptam... illetve nekem el se ment! :D  Alig várom, hogy legyen egy normális gépem, amin fut, és folytathassam!

U Gabor, a TQ-hoz kaptam kedvet, de a SAW IV-et nezem ma este.  :D Istenkiraly a film! Ugye a 3-ban John meghal (azt hinnenk, hogy vege a tortenetnek), de nagyon nincs igy! Mindenkeppen szerezd be, nezd meg!  :respect:

#1038 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 06:13

Mar kint van az 5 is bepe :)

#1039 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 07:41

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 10., kedd - 5:13

Mar kint van az 5 is bepe :)

OFF Igen tudjuk, csak a múltkor beszéltük, hogy még mindketten csak az első 3-at láttuk. :D Majd beszerzem őket, aztán megnézem.

#1040 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 07:45

ON: ezekhez a modokhoz is kell az IT ugye? elindul minden flottul de semmi valtozast nem eszlelek a mobok szamat illetoen

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.