HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1001 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 07. 15:18

Amugy itt TQ-ban hogy van, megtalalhatom ugyan azt a szettet Legendary-n is amit Normalon, csak eppen a statok es bonuszok lesznek nagyobbak?

#1002 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 15:36

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 16:18

Amugy itt TQ-ban hogy van, megtalalhatom ugyan azt a szettet Legendary-n is amit Normalon, csak eppen a statok es bonuszok lesznek nagyobbak?

Az egy szett az egy szett. ugyanazt a bonuszt adja mindig nehezsegi szinntol fuggetlenul.

Vault az hasznos. jol lehet tarolni benne sok cumot.de vegulis a kiegeszitoben levo karavanos emberkenel is lehet. igaz nem olyan sokat mint vaultban.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1003 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 15:43

Oh, szoval akkor ez a Theban szett ennyi, alacsony kariknak valo. Ertem. Sacred-ben ez maskepp volt, lehetett talalni lvl 15os de 75os verziot is ugyanabbol a szettbol, attol fugg hanyas szintu mob dobta.

A vault hogy mukodik? Kulso program? Annak orulnek, ha at tudnam valahogy adni masik karimnak a most nalam levo szettes cuccokat (magusnak valo).

#1004 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 17:38

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 16:43

Oh, szoval akkor ez a Theban szett ennyi, alacsony kariknak valo. Ertem. Sacred-ben ez maskepp volt, lehetett talalni lvl 15os de 75os verziot is ugyanabbol a szettbol, attol fugg hanyas szintu mob dobta.

A vault hogy mukodik? Kulso program? Annak orulnek, ha at tudnam valahogy adni masik karimnak a most nalam levo szettes cuccokat (magusnak valo).

a Vault egy kulon program. amikor nem jaccasz perpill csak akkor szabad hasznalni.
es a karid cumoit el tudod rakni ebbe a vaultba. lehet tobb fileben eltarolni kategoriankent a cumoidat ha akarod. es persze barmelyik kari kiveheti onnan a cumot.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1005 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 18:04

Jaja, mar letoltottem meg jatszogattam is vele, de vmiert mikor atraktam masik kari zsakjaba a cuccokat akkor azok a karakterek nem jelentek meg a valasztokepernyon. Gondolom ez (VaultMonitor) se tudta patch-elni a jatekot mint a Defiler, es ezaltal elfogadtatni a programmal, hogy a karakterek nem korruptalodtak. Hal istennek a Vault csinalt backupot a karakterrol ugyhogy folul tudtam irni az ujat es ezaltal visszaallitani ugy ahogy volt.

Kezdtem egy Hunter karaktert, ugy erzem ez az igazi farmolo karakter (Scatter Shot-al majd kesobb) nem pedig a Warfare..kisse maceras minden szornyhoz odarohanni. Ennek milyen legyen a masodik Mastery-je, mi ajanlott?
Olvastam, hogy a Warfer/Rogue nagyon eros, hat neztem is, rogton 1es szinten az a Rogue skill (minden negyedik utes +75% sebzes vagy mi) eleg durvan hangzik, plane Dual Wield mellett!

#1006 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 20:02

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 19:04

Jaja, mar letoltottem meg jatszogattam is vele, de vmiert mikor atraktam masik kari zsakjaba a cuccokat akkor azok a karakterek nem jelentek meg a valasztokepernyon. Gondolom ez (VaultMonitor) se tudta patch-elni a jatekot mint a Defiler, es ezaltal elfogadtatni a programmal, hogy a karakterek nem korruptalodtak. Hal istennek a Vault csinalt backupot a karakterrol ugyhogy folul tudtam irni az ujat es ezaltal visszaallitani ugy ahogy volt.

Kezdtem egy Hunter karaktert, ugy erzem ez az igazi farmolo karakter (Scatter Shot-al majd kesobb) nem pedig a Warfare..kisse maceras minden szornyhoz odarohanni. Ennek milyen legyen a masodik Mastery-je, mi ajanlott?
Olvastam, hogy a Warfer/Rogue nagyon eros, hat neztem is, rogton 1es szinten az a Rogue skill (minden negyedik utes +75% sebzes vagy mi) eleg durvan hangzik, plane Dual Wield mellett!

en egy earthot valasztanek hozza.
van benne sok jo dolog.
Heat shield ad demage resistet. van benne egy egesz strapabiro segito, illetve enruption varazslat is nagyon tapos neki.

vagy a spirit mert annak is van jo vedo auraja meg a legjobb segitoje. plusz egy par jo aura ami nagyon jol jon.Talan kicsit jobb is mint az earth. csak az Earthal valtozatosabb talan a henteles.
szal ez a 2 kozul valassz szerintem.

amugy mar nem emlexem mi volt a megoldas arra ha nem akarja a listaban felsorolni vaultozas utan a karid.
azt tudom hogy amiota immortal throne fenntvan azota nem volt ilyen problemam.

Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 07. 20:04 -kor

#1007 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 20:28

Ranger meg az íjász Brigand is naon jó, nem beszélve a Haruspexről. Speares karinak Warden, Slayer ill szintén a Brigand. Választhatsz mellé akármit nem tudod elrontani, Hunting mastery olyan erős hogy ha nem veszel fel mellé mást akkor is tudsz vele haladni.  ;)  Persze ha jól rakod a pontokat csak akkor. Elég sokat el kell szórni rá nagyon zabálja a skillpontokat.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#1008 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 08:14

Jaja en is neztem, hogy milyen sok milyen jo skillje van a Hunter-nek, Warfare se rossz de ennek szinte mindegyik eros.

A Call of the Hunt az egy buff, tehat magamra rakom es majd egyszer lejar, vagy olyan mint a Battle Standard, tehat lerakom valahova es csak a kozelben hat?
Es az Art of the Hunt mi, buff vagy passziv skill? Tudom, hogy negyszog alaku skill magyarul aktivalnom kell, de nem irja, hogy meddig tart, csak a radiuszt. Es a bonuszok amit ad altalanosan hatnak, vagy kizarolag csak Animal es Beastmen ellen?

Eviscerate es Gouge nem jo skillek? Mindketto bleeding-et okoz, vagy a bleeding nem olyan jo?

Ja es igen, fokuszaljak a Mastery kimaxolasara, hogy hamar meglegyen a Scatter Shot, vagy szep lassan nyugisan pakoljak?

Amugy en a Nature masodik mastery-re gondoltam, a farkasok uvoltese nem gyorsitana meg az ij gyorsasagat? Hiszen mindegyik Very Slow, es az nem a legjobb. Megaztan ok lehetnenek tankok is.

#1009 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 10:21

Oke par dolgot nem ertek. Ugye az elozo postomban kerdeztem, hogy a Call/Art of the Hunt mifele skill. Nos most a Warfare-rel kapcsolatban tamadt ketelyem. Ugye van a Battle Standard, es a hozza tartozo agban egy masik skill, a Triumph ami egy passziv skill es elvileg csokkenti az ellenfelek sebzeset, stb. Na a kerdes az az, hogy ez a Triumph a Battle Standard-nek ad ilyen tulajdonsagot vagy nekem es ezaltal allandoan aktiv? Es ha mar itt tartunk akkor az osszekapcsolt skilleket ugy kell ertelmezni, hogy egymast erositik?
Pl: legalul van egy negyszogeletes aktiv skill, folotte osszekapcsolva egy passziv, folotte osszekpacsolva megint egy passziv. Akkor ezek a passzivak csak es kizarolag ezt az aktiv skillt erositik, ezt akarja a kapocs jelenteni?

(Bah, nehez elmagyarazni mi is akarok megtudni :D)

SZ: na itt egy link, hogy kepzeltem el a Warfare felallast (es lathato mire gondolok a Triumph-al kapcsolatban)

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-5-0-6-6-0&m2=0

Szerkesztette: Cellular 2009. 02. 08. 10:26 -kor

#1010 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 11:11

A call of the hunt-tal nem kell egy helyben maradni, egy idő után lejár. Az art of the hunt-ot pedig aktiválod, és folyamatos a hatása, amíg le nem szedi rólad valami varázsló. :D De akkor legfeljebb újra aktiválod és kész. A kapcsolódás meg azért is fontos, mert egymásra épülnek, tehát pl. az eviscerate-hez kell, hogy legyen legalább 1 pont a take down-on.
Amúgy jók a gouge és eviscerate is, csak amit vidu belinkelt, az egy íjász kari, és az egyértelműen piercing-gel támad, a bleeding nem olyan fontos, másrészt az eviscerate csak dárdával működik.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1011 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 11:38

Ja oke. En is nyilast csinalok.

#1012 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 15:27

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 8:14

Jaja en is neztem, hogy milyen sok milyen jo skillje van a Hunter-nek, Warfare se rossz de ennek szinte mindegyik eros.

A Call of the Hunt az egy buff, tehat magamra rakom es majd egyszer lejar, vagy olyan mint a Battle Standard, tehat lerakom valahova es csak a kozelben hat?
Es az Art of the Hunt mi, buff vagy passziv skill? Tudom, hogy negyszog alaku skill magyarul aktivalnom kell, de nem irja, hogy meddig tart, csak a radiuszt. Es a bonuszok amit ad altalanosan hatnak, vagy kizarolag csak Animal es Beastmen ellen?

Eviscerate es Gouge nem jo skillek? Mindketto bleeding-et okoz, vagy a bleeding nem olyan jo?

Ja es igen, fokuszaljak a Mastery kimaxolasara, hogy hamar meglegyen a Scatter Shot, vagy szep lassan nyugisan pakoljak?

Amugy en a Nature masodik mastery-re gondoltam, a farkasok uvoltese nem gyorsitana meg az ij gyorsasagat? Hiszen mindegyik Very Slow, es az nem a legjobb. Megaztan ok lehetnenek tankok is.

Call of the Hunthoz nagyon passzol nature ágból a Refresh, először Call of the Huntot nyomsz utána közvetlenül refresh és mire lejárna az ideje újra tudod aktiválni (kell még hozzá -40% recharge cuccokból hogy folyamatos legyen).  ;)

Farkasüvöltés mindent gyorsít 15%al még  futási sebességed is valamint a +dmgt is megkapod.

Masteryt én minél hamarabb ki szoktam maxolni 1-2 pontokat rakok a skillekre és felülre kezdek pakolni, ott van a lényeg. Pl Hunting masterynél Volley és Scatter shot. Study prey is fontos jó kis resistlevevő skill nagyon sok nmynek lesz piercing resistje majd magasabb szinten.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#1013 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 15:59

Oke koszi a jotanacsokat, akkor majd igy fogom alakitani.

Farmolni mit erdemes az alapjatekban, ti mit szoktatok? Olyan kene amit gyorsan lehet es dob is valamit..sajnos ahogy latom viszont az ilyen szornyek zome a palyak legvegen van es oda nincs gyors ut.

#1014 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:59

Én nem szoktam. :) Úgy a legizgalmasabb, ha talált cuccokkal mész. Legalábbis szerintem. Amikor vault-ból építkeztem, akkor túl könnyű volt a játék, a manticore-ig szinte meg se haltam. (na jó, ez persze túlzás! :D )

#1015 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 18:07

Champion karim mar 5x halt :)
Nem akarok vaultbol epitkezni, bar azt nem tartom rossz otletnek, hogy mas karimnak odaadom ami kiesik de nem harcosnak valo. Farmolnek ha tudnam mit es hol lehet, mert mondom ami eddig lejott nekem az az, hogy rohadt sokat kell maszkalni mire sok szorny meghal, es az nem farm.

#1016 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 18:14

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 17:07

Farmolnek ha tudnam mit es hol lehet, mert mondom ami eddig lejott nekem az az, hogy rohadt sokat kell maszkalni mire sok szorny meghal, es az nem farm.

Én ezt tényleg nem csináltam sose, szóval nem nagyon vágom. Valami custommap-en is lehet talán, de vidu vagy Satan biztos elmondják majd, ők tudják. ;)

#1017 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 18:38

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 19:07

Champion karim mar 5x halt :)
Nem akarok vaultbol epitkezni, bar azt nem tartom rossz otletnek, hogy mas karimnak odaadom ami kiesik de nem harcosnak valo. Farmolnek ha tudnam mit es hol lehet, mert mondom ami eddig lejott nekem az az, hogy rohadt sokat kell maszkalni mire sok szorny meghal, es az nem farm.

Letezik egy X2, X3, Xmax mod amivel tobb ellenfel lesz a palyan.
Ha kevesled az ellenfeleket akkor szedjed le valamilyik Xmodot.egy hatranya van hogy a bossokbol 3 lesz :D es nehanyat ugy eleg nehez megcsapni.

#1018 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 20:16

Tyu vaze, 1 ora alatt 2 halal. Birom az ilyen 600-1000 sebzeseket varazsloktol. Mennyi armor a jo armor? Most 300 korul van, kozeledek Orient vegehez Normalon. A sebzessel nincs gond, altalaban szetkapok mindent 1-4 utesbol, de engem is eleg jol sebeznek. Ez igy nem lesz jo Epic-en erzem, de nem tudom mit csinaljak, semmi ilyen skillem nincs es jo cucc se esik.

SZ: egyetlen segitseg a Heart of Oak lesz, bar az is csak az eletemet noveli meg, igy 2 helyett 4 csapasbol fogok halni  :Đ

Szerkesztette: Cellular 2009. 02. 08. 20:19 -kor

#1019 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 12:23

Na 8as lett az ijaszom es ugye masodik Mastery-t kene valasztani. A Rogue-ra gondoltam ahogy ajanlottatok, de felmerult bennem a kerdes, hogy a Rogue skilljei kozul melyek hatnak Bow-ra is, es nem csak Sword-ra (vagy egyeb kozelharci fegyverre)??

#1020 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 12:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 9., hétfő - 12:23

Na 8as lett az ijaszom es ugye masodik Mastery-t kene valasztani. A Rogue-ra gondoltam ahogy ajanlottatok, de felmerult bennem a kerdes, hogy a Rogue skilljei kozul melyek hatnak Bow-ra is, es nem csak Sword-ra (vagy egyeb kozelharci fegyverre)??

Én is valami ilyesmire emlékszem: nagyon sok közelharci fegyverre ható skill-je van, tőr-re / dager-re ható, és nagyon sok poison-os skill-je, te pedig valószínűleg pierce damage-re gyúrsz az íjásszal. A Ranger (Hunting - Nature) és a Haruspex (Hunting - Dream) viszont nem rossz választás. De úgyis ki fogsz próbálni még egy csomó karaktert  :) , úgyhogy gyakorlatilag mindegy.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.