HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1601 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:36

Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 19:26

Igazából a passzívja miatt nagyon jó. Mert a kis robbanó fejek miatt, amikor egy nagyobb csordát lősz, és mondjuk mindhárom lövedék eltalál valakit, akkor azok ott szétrobbannak (kicsit hasonlóan a scatter shot-hoz), és igen nagy pusztítást tudnak végezni. Ha meg mondjuk egy boss közel ér, akkor mindhárom lövedék eltalálja... és itt is megtörténik természetesen a robbanás! ;) Szóval elég jó az a ternion attack! :up:

a +20% természertesen -20% akart lenni ternionnál, sry :p

#1602 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:51

beszarok, 1 órája se játszok, erre már 3 lila cuccot találtam epik első fejezetének végén:) Nem linkelgetem a képeket gondolom sokan ismeritek ezeketet a tárgyakat, annyit mondok, hogy egy varázsbot: rod of ancients és egy pajzs: Eidolon shell:) Amúgy annyira nem exta jók, de azért jó:)

#1603 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 16. 20:30

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 18:51

beszarok, 1 órája se játszok, erre már 3 lila cuccot találtam epik első fejezetének végén:) Nem linkelgetem a képeket gondolom sokan ismeritek ezeketet a tárgyakat, annyit mondok, hogy egy varázsbot: rod of ancients és egy pajzs: Eidolon shell:) Amúgy annyira nem exta jók, de azért jó:)

Igen, általában a zöld cuccok valami jó relic-kel többet érnek, mint a lilák. Íjak közt mondjuk volt egy, amit én nagyon sokáig használtam, a Teucer's Warbow. Hátha kidobja majd neked is, az nagyon erős fegyver! :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1604 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 20:34

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 18:35

...de hát a varikkal sztem az a baj, hogy ahogy mész előre szintbe, ha már kimaxoltad, akkor fix marad a sebzésük, nem nől. Még lehet rajta javítani ruházattal, de akkor is lesz egy véges érték, ami a nehezebb fokozatokon már kevés...vagy rosszul látom?

Itt nem igazán értem, hogy mire gondolsz. :think: Ha kimaxoltál egy skillt, akkor lehet pontokat adni a többire... :D A legtöbb mastery-párosításban azt sem tudja az ember, hogy hova rakjon pontot, annyi helyre lehet. Ritkán van olyan, hogy kimaxoltunk mindent, ami kell, és nem tudjuk hova tenni a pontokat, csak kínunkban pakoljuk valahova... bár azért ez is előfordul néha. :)

#1605 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 20:51

Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 20:34

Itt nem igazán értem, hogy mire gondolsz. :think: Ha kimaxoltál egy skillt, akkor lehet pontokat adni a többire... :D A legtöbb mastery-párosításban azt sem tudja az ember, hogy hova rakjon pontot, annyi helyre lehet. Ritkán van olyan, hogy kimaxoltunk mindent, ami kell, és nem tudjuk hova tenni a pontokat, csak kínunkban pakoljuk valahova... bár azért ez is előfordul néha. :)

Úgy gondolom, hogy ott van a Storm-nál az Ice shard. ad x cold damage-et. Ha azt kimaxolom, akkor elérem a plafon sebzését, amit tovább nem tudok növelni semmivel, kivéve pár ruhával ami még ad pár extra cold damage-t. Tehát ha csak ezzel a varival szeretnék menni, akkor az elején ez nagyon erős, de később epik fokozaton is megmarad az az x sebzése, viszont az ellenfelek sokkal erősebbek, ergo a varázslat elavul. a fegyvereknél ugye ott más a helyezet, mert mindig találsz erősebb kardot, ami többet sebez, így folyamatosan nől a sebzésed, de varinál van egy elméleti plafon, aminél többet nem fogsz sebezni. Most már érted mire gondolok?

#1606 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 21:00

Tehát ez a baj, ha egy skill-t kimaxolsz, egy ice shardot, akkor az már nem erősödik, ha csak azzal mennél akkor semmi esélyed nem lenne később, kell még mellé más varikat is használnod. És ez a baj, hogy pl csak azzal nem tudsz menni, pedig normál nehézségen tarol, de késöbb már többet kell rálőni a karikra, hogy meghaljanak, később meg mégtöbbet. az lenne a jó, ha mondjuk epik fokozaton a skillek lehetséges maximuma megnöne, mondjuk alap az ice shard-ra asszem 10-et lehet rakni, epicen lehetne már a max érték 15-20, legenden 25-30, és így folyamatosan erős maradna a vari...vagy az úgy túl könnyű lenne? De ugye a fegyverek folyamatosan erősödnek, akkor azok miért??  :confused:

#1607 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 21:13

Ja, aha, értem már mire gondolsz. Hát... biztos úgy voltak vele, hogy túl erősek azok a varázslatok. Igazából még nem csináltam ice shard-os karit, nem tudom, hogy mennyire gyenge mondjuk legendary-n. De valószínűleg tényleg használni kell egyéb varázslatokat is mellette.

#1608 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 21:54

Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 21:13

Ja, aha, értem már mire gondolsz. Hát... biztos úgy voltak vele, hogy túl erősek azok a varázslatok. Igazából még nem csináltam ice shard-os karit, nem tudom, hogy mennyire gyenge mondjuk legendary-n. De valószínűleg tényleg használni kell egyéb varázslatokat is mellette.

Akkor csinálj egyet, sztem tetszeni fog:) Kimaxolva 4 projectile-t lő egyszerre, 50%-kal gyorsabbak és sebeznek mint állat, mákomra akkor esett cast speed-es cuccok, így 250%-os cast speeddel csak ci-ci-ci, és már halott volt midnenki:) LEhet én is újra megcsinálom, mert halálos, meg talán epikre is elég jó lehet ha sok extra cold damage-s cuccot tolok hozzá. Az ilyen cold resistesek ellen meg ki kell találni valamit. Nature-nek ott a plaque legfelső passzívja, ami maxon 39%-kal csökkenti az ellenfél elemental resistjét, vagy a Spirites DArk covenant passzívja ami az elemental damage-t növelni..gondolom érdemes mérlegelni, melyik másodlagos masteryben van több használható, spiritben ott a lich king, a deathchill aura, natureben a skill recharge csökkentő skill, meg állatok ha kellenek, plusz élet...de ugye egy earth se lehet rossz, legalább tudsz tüzet is gyújtani, ha a hideg nem hatna:) az biztos, hogy az iceshardot maxolnál amint lehet :up:  :D

#1609 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 09:15

Üdv  a fórumon Eardog!

Az Ice shardos kari nem rossz a későbbiekben sem. Csak egyebár az ACT4 ami nagyon hehéz a karik 90% ával. Ezért tűnt gyengének az ice shardos karid. Védelem viszont kell hozzá mert elkerülhetetlen hogy közel érjenek hozzád és megüssenek.Viszont nyugodtan lehet nálad pajzs meg bármilyen fegyver ha ice shardozol így azért több védelmed lehet mint egy ternionos varázslónak. Én a Dreamot jó szivvel ajánlam másik masterynek az ice shard mellé.És akkor lehet distorsion wave, realytyt meg phantom strike ot nyomni amikor közel érnek.
Faster cast ratéből szerintem fölösleges +200% ot összeszedni mert +100% környékén szinte alig egy picivel lassabb csak. És akkor tudsz egy hasznosabb gyűrűt magadra pakolni. Előnye ennek a karinak hogy tápos cumók nélkül is elég erős. Hátránya mint gondolom rájöttél az Energy zabálás :(

Dreamben lévő skillek meg sima DMGvel sebeznek vagy vitalityvel szal ha cold immunos ellenfelekbe botlasz majd akkor azok pont kiegészítik.Meg a storm masteryben is van resistcsökkentő varázslat(squall passzívjában), azt is használhatod.

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 17. 09:35 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1610 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 10:58

Idézet: SATAN - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 9:15

Üdv  a fórumon Eardog!

Az Ice shardos kari nem rossz a későbbiekben sem. Csak egyebár az ACT4 ami nagyon hehéz a karik 90% ával. Ezért tűnt gyengének az ice shardos karid. Védelem viszont kell hozzá mert elkerülhetetlen hogy közel érjenek hozzád és megüssenek.Viszont nyugodtan lehet nálad pajzs meg bármilyen fegyver ha ice shardozol így azért több védelmed lehet mint egy ternionos varázslónak. Én a Dreamot jó szivvel ajánlam másik masterynek az ice shard mellé.És akkor lehet distorsion wave, realytyt meg phantom strike ot nyomni amikor közel érnek.
Faster cast ratéből szerintem fölösleges +200% ot összeszedni mert +100% környékén szinte alig egy picivel lassabb csak. És akkor tudsz egy hasznosabb gyűrűt magadra pakolni. Előnye ennek a karinak hogy tápos cumók nélkül is elég erős. Hátránya mint gondolom rájöttél az Energy zabálás :(

Dreamben lévő skillek meg sima DMGvel sebeznek vagy vitalityvel szal ha cold immunos ellenfelekbe botlasz majd akkor azok pont kiegészítik.Meg a storm masteryben is van resistcsökkentő varázslat(squall passzívjában), azt is használhatod.

Szia, SATAN:)
Örülök, hogy Te is még be-be nézel ide, nagyon sok hsz-edet olvastam...végülis mind olvastam:) Gondolom már nem játszatok, vagy tévedek? Vegyétek elő és poroljátok le a játékot:)

Az ice shard tényleg nagyon jó, majd kipróbálom. De én még mindig nem tudom megérteni, hogy lesz az később is ütőképes varázslat, mint korábban írtam, ha annak a skilljeit kimaxolod, akkor elérsz egy fix sebzést, amit már csak pár extra sebzést adó tárggyal tudsz növelni, és kész. Tehát egy szint fölé nem megy a sebzése, nem? Vagy mit látok én rosszul?

Ezért nem éri meg ilyen támadó varival menni. Ott az a dreames wave amit írsz. Annak ugye van sima damage-e, tehát ha %-os damage-s cuccokat veszel fel, akkor nől a sebzése, de az ilyen cuccok is végesek, nem? Az oké, hogy mindig találsz kicsit jobban, tehát mondjuk normalon találsz gyűrűt ami ad 15% erőt, epicen 25% erőt(csak úgy kitaláltam a számokat), de a szörnyek resistje, HP-ja, védelem sokkal nagyobb mértékben nő, így ahogy mész előre mindig gyengülnek a varázslatok, vagy legalábbis nem erősödnek olyan mértékben.

Ezért jó egy olyan kari, akinek fegyvere van, íj, lándzsa, kard, stb, mert azokból minden árusnál újabb van, többet sebez, így azok erősödnek az ellenfelekkel együtt. No, mindegy, lehet én látok valamit rosszul, vagy ha az ice shardnál maradunk, akkor lehet hogy össze lehet szedni annyi tárgyat, ami annyi extra cold damage-et ad neki, hogy akár legend végén is még erős, csak így nehéz elképzelnem :D

#1611 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 11:09

Satan, és akkor a vitality damage az mire is jó? Miben más a sima damage-el szemben? Nem véd ellene az armor, vagy mi? :think:

És ha pl találok egy fegyót, ami ad mondjuk 10 vital damage-t, és 10% vital damage-t azzal nem megyek sokra ugye? Tehát magyarul egy vital damage-re nem lehet karit építeni, egyrészt hiába vannak %os vital damage-s skillek, meg cuccok, ha nincs egy nagyobb mennyiségű konstans vital damage, akkor hiába van sok %-os, abból akkor se lesz sok. Ugye?

Írnátok nekem kombinációkat masteryikból, amikkel ti játszottatok, vagy amik erősek és/vagy élvezetes a játék velük? Ahogy írtam én itt fórum alapján ami tetszik, az mondjuk egy defense+dream, nature+spirit vagy nature+storm állatos kari, spirit+earth ternion, warfare+nature, akár még egy storm+earth is. Meg most a hunter+nature-t tolom, 48as vagyok asszem epic act1 uccsó teleportnál vagyok. Ezek jó párok? Vagy Ti mit ajánlatok és mit érdemes egyes pároknál fejleszteni? :D  :D

Ezeket csak azért kérdezem egyrészt mert érdekel, meg ha van kedve valakinek mesélni a tapasztalatairól, akkor szívesen elolvasom, de ha nincs kedvetek rizsázni, az se baj, azért pár info-ból meg saját kútfőből kitalálok én is valamit :D

Amúgy gondoltam egy olyan karira, ami az ellenfél damage resistjét szedi le, ez ugye 3 mastery, a hunter study prey skillje, a nature plaque skillje és a warfare battle standardja....na, gondoltam feltalálom a spanyol viaszt, és csinálok egy nyilazós hunter+warfare karit...eleve ott van a warfare speed növel skillje...azt már szépen fel is toltam, játszottam vagy 2 órát, amikor rájöttem, hogy a warfare skillje csak fegyverekre jó, íjra nem :D  :D  Úgyh akkor ezt a koncepciót el is vetettem:) Így lett a hunter+nature, de itt egyelőre nincs szükség a study prey + plaque kombóra, erős nagyon a hunter anélkül is, study preyt is ritkán nyomom be:)

#1612 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 11:51

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 10:09

Írnátok nekem kombinációkat masteryikból, amikkel ti játszottatok, vagy amik erősek és/vagy élvezetes a játék velük? Ahogy írtam én itt fórum alapján ami tetszik, az mondjuk egy defense+dream, nature+spirit vagy nature+storm állatos kari, spirit+earth ternion, warfare+nature, akár még egy storm+earth is. Meg most a hunter+nature-t tolom, 48as vagyok asszem epic act1 uccsó teleportnál vagyok. Ezek jó párok? Vagy Ti mit ajánlatok és mit érdemes egyes pároknál fejleszteni? :D  :D

Ebben a játékban az a jó, hogy szinte mindegyik párosítás ütőképes lehet, ha jól csinálja az ember. :) Én is már vagy 20 féle kombinációt próbáltam, és ez még korántsem az összes!
Most egy kétkezes karit kezdtem el nemrég, még nem döntöttem el, hogy mi lesz a második mastery, még gondolkodom rajta.
Nekem a kedvencem egyértelműen a hunting+dream íjász volt, illetve egy hunting+rogue dárdás karakter, bár azzal még csak epic elején járok, de azt is nagyon szeretem, majd egyszer folytatom azt is. :) Van még függőben egy nature+spirit pet-es karakter is, de úgy, hogy nem vault-os cuccokkal játszok, úgy nem annyira erős, mint a vidué volt. Azért elmegy így is, ternionnal megtámogatva a peteket elég szépen lehet haladni.

A defense+dream amit tervezel szintén nagyon erős lehet, gondolom közelharcosnak akarod feljeszteni, kard(vagy dárda) +pajzs használatával. Igen jó kis karakter lehet abból is. :up:

Szerkesztette: bega 2010. 02. 17. 11:52 -kor

#1613 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 12:24

Igen, mindenképp közelharcos lesz, valsz pajzs és buzogány vagy fejsze...majd meglátom:) Rogue kariddal csak pierce-re mentél rá, vagy a mérgezős ágat is toltad?

Storm vagy Earth mellé mit ajánlotok? vagy együtt a jó elementalistaként?

#1614 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 12:29

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 11:24

Igen, mindenképp közelharcos lesz, valsz pajzs és buzogány vagy fejsze...majd meglátom:) Rogue kariddal csak pierce-re mentél rá, vagy a mérgezős ágat is toltad?

Storm vagy Earth mellé mit ajánlotok? vagy együtt a jó elementalistaként?

A mérgezést is fejlesztettem, bár az nem sok vizet zavar epic-en meg legendary-n, gyakorlatilag elhanyagolható a pierce damage-hez képest.

Storm vagy Earth mellé sokminden elképzelhető, attól függ, hogy az ember varázslót akar-e, közelharcosat, íjászt... gyakorlatilag mindent lehet melléjük választani. :)

#1615 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 12:52

jah, gondolkodtam varázslóban is, meg az imbue-kat használni és akkor valami közelharcos...hm, na jól van, ez a legtávolabbi célom szerintem, ha csinálok is ilyen karit, akkor az varázslós lesz mindenképp, mert elötte közelharcos van tervben:)

#1616 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 14:06

Vitality dmg az szerintem sem egy életképes dolog. És én sem értem igazán.De szerintem jól látod azt.

Az elementális sebzés az növekszik ha az Inteligencét tápolod. Tehát az ice shardnak az erejét azzal lehet még tuningolni.

Azért nem tudok biztos tippeket adni mert én vaultos cumókkal haladtam már a 3. karimtól kezdve. Az első karim egy warfare/nature kari volt(az még kiegészítő nélkül ügyebár) Ott a Legendary legelején már elhaltam vele mert nem bírta az ütéseket.
Nekem a játékstílusom az volt hogy alig alig csinálok meg egy küldetést. Inkább csak megyek és darálok. Így viszont kevés az XP szerzés és ezért is okozott problémát hogy túl erős ellenfelekkel akadtam össze hozzám képest.
Ezt ellensúlyoztam én a Vaultos jó cuccokkal, Illetve az xmax moddal. Ugyebár az csak annyit módosít a játékon hogy több ellenfelet rak be, és az én rohanós teknikábbal is tudtam egész jól XPt szerezni.

Legerdaryn talán csak 2-3 karit vittem végig. Hunter Dream az biztos benne volt.Meg egy Spirit/dream is volt benne.
Legkönnyebb fokozaton legalább vagy 20 véla ha nem több karival csináltam meg hogy kipróbáljam mennyire életképes.csak Epicen miután fel tudtam venni a legjobb Vaultos cuccokat utána már nem folytattam mert nem volt kihívás.Biztos legendaryn lett volna csak nem volt kedvem olyan sokat császkálni hogy eljussak legendaryig 3. actig. Mert onnan kezd megint jobban nehezedni.

Szal én a tapasztalataim alapján mindenképpen a dream es karit ajánlok. A distorsion wave elején isteni, de későbbiekben is leszedni az ellenfelek HPjának 20-50% át+ BELASSÍTJA őket. Ami nagyon hasznos dolog. Ha közelérnek akkor meg distorsion reality és Phantom felváltva. Egyikhez sem kell tápos fegyver elvileg.
Earth az önmagában nem annyira jó. és a dreamhez sem passzol. Nagy Recharge nélkül elég lassan lehet vele haladni. Ami ugyebár nekem nem tetszik, ezért csak úgy csináltam éearthra alapuló karit hogy 100% rechargosra csináltam. Úgy pedig a legütősebb mind közül.

Spirit Nagyon jó. Főleg a ternion Attack+passzívja. Érdemes először addig felvinni a masteryt hogy a passzivjára is tudj 1-2 pontot rakni és csak utána használni a terniont.Ha már van a passzívon is 1-2 pont akkor már nagyon jó akkor is ha nincs kimaxolva az alap ternion attack.Ha mégis egy bissnál problémába ütköznél akkor a Liche King kihúz a bajból. Körbe körbe futkorászol a boss körül és közben szépen lassan a Liche king kinyírja. Nagy tömegek aprításához nem jó.

Warfare használatánál Battle Ragére 1 db pontnál többet rákölteni nem érdemes de 1 et igen. Szabvány közelharcos. Battle standardot érdemes használni kimaxolva. Nagyon megdobja a sebzésed a vonzáskörzetében a zászlócskának és ez a Titancalcban nincsen beleírva! kimaxolva azt hiszem kb +200DMGt ad. de ez alap ugyebár és erre jönnek rá a bónuszok. Vegyed úgy hogy a fegyverednek ha van 100 as dmgje akkor battle standard közelében kb 2,5-3X nagyobbat sebzel.

Nature csak erős elsődleges mastery mellé életképes. Önmagában nagyon gyenge.semmi agresszív támadóskillje nincsen Különösen nagy védelmet sem ad. Ami az aurából van védelem az meg nem sok.

Defense: Sokat nem használtam. Dreammel párosítva használtam sokáig. a Distorsion wave+dist reality+phantom strike ot kibővítettem még egy balegérgombra rakott Batterral meg egy shield chargével. Utóbbit szerettem mert jó gyorsan és hangulatosan lehet vele haladni. Melós de élvezetes.

Roguét sem használtam sokat.csapdák nagyon gyengék, mérgezés sem hatott meg.Pedig próbáltam mind2t direkt ráfejlesztve a karit.letheal strike jó csak ritkán használható.

Szal összességben amiket ajánlok azok a Hunter amid most van ugyebár, Dream mindenképpen. Spiritből ternion mindenképpen, Spiritet lehet a ternion miatt earth meg stormmal is kombinálni. Earthben jobb a sebzés ternion esetén viszont nincsen semmi resistlevevő skill ebben a felállásban így legendaryn sok ellenfelet kell kerülgetni mert nem tudod mivel leaprítani egyszerűen.Vagy legalábbis nehezen. De legendaryig nagyon jól el lehet vele lenni. Sok játékóra az. Stormnál van resistlevevő skill(Squall passzívja) Ha nem spirit mellé van akkor Ice shard ütőképes nem úgy mint az earth flame surgéje. Szerintem legendaryig eljutottam az ice shardos karimmal is. Az elején biztos hogy jól ment a dolog. De azon gondolkodok hogy lehet az volt az a harmadik karim amivel végigvittem legendaryn. Szal a végén sem annyira gyenge az ice shard.
De mint az elején is mondtam én vaultos cumókkal mentem mindig így lehet hogy nem teljesen helytálló amit írtam, de próbáltam olyankat írni ami instant talált cuccokkal is használható nem csak vaultossal.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1617 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 14:25

Húú, köszi a kimerítő tanácsokat, SATAN:)

Igen, én is úgy voltam vele, hogy sok kombinációt amit írtatok az vault-tal jó, persze közel se biztos hogy anélkül ne lenne ütőképes. Én hagyományosan játszom, tehát megcsinálok minden küldit, minden kis lyukba benézek, pedig unom, már a frász kerülget amikor meglátok a térképen egy barlangot ;) , de akkor is bemegyek, és ki tudja, milyen cuccot találok ott. Most is az egyik lila cuccomat egy koporsóból szereztem, meg is lepődtem hogy onnan esett. Earth az a mastery amivel talán egy normal fokozat 8asig mentem, valahogy anno nem volt kedvem vele játszadozni, nem láttam benne fantáziát, de amiket írtatok róla, az eruption meg társai az frankó:) Az ice shard-hoz is kedvet kaptam. Lehet csinálok majd egy ollant is, meg egy elmenetalistot is:) No, de nem szeretek annyira előre tervezni, most mindenképp a hunter-re koncentrálok:) Egész jó kis tárgyaim vannak vele, pláne ez a lila nyil dobott egy 100-150-et a sebzésemen, asszem most a DPS olyan 600-650 epic act1 vége felé.
rogue-s karim nekem anno volt, én akkor toltam ott mindent, nem volt rossz, de sajna nekem sincsenek nagy epic tapasztalataim, legend-es meg semennyi:) Én is úgy voltam, hogy már ismertem minden skillt, végigtoltam normal fokozaton(még akkor legtöbbet kieg nélkül) azt jócakát, jöhet a kövi kari. d2-ben is a barbárral végigtoltam a játékot minden fegyverrek, 2 kard, 2 fejsze, 1 balta, 1 mace, stb, persze csak normálon:) No, ma este mgeint játszogatok kicsit, majd azért megosztom az élményeket fórumon, meg ha találok valami érdekfeszítőt, én is anno szerettem nézegetni az ilyen beszámolókat, főleg ha valami tápos cuccról rakott be valaki képet ;) 

#1618 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 14:38

hmm, vitality damage-re visszatérve, egyedül a life leech vari, amit vitalityt tol. Azt kéne kimaxolni, akkor a death chill aura csökkenti az ellenfél vitality resistance-át, a dream passzív ága tovább erősíti a vitality damage-et...bár írtátok anno, hogy a life leech castig speed-ét nem lehetett felvinni, mert annyira "beleáll" a variba, hogy az nem gyorsul, de az is több karit támad, meg egy pár reces cuccal lehet fel lehet gyorsítani. no, majd még agyalok:) Jól sejtem, hogy más mastery nem ad plusz %-os vital damage-t, ugye?

#1619 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 14:41

no meg a Dark covenant skill is növeli a vital damage-et....másnem egy ternionnal mellette lehet hülyülni, vagy akár distort reality és distortion wave-vel. akár fle lehetne venni pajzsot és kardot bot helyett, amik között talán lenne vital damage-re adó cucc. No, a végén még kipróbálok egy illen karit, csak a hecc kedvéért:)

#1620 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 14:43

bocsi, hogy ennyit írok, csak jutnak eszembe a kérdések:) Rogue-val probálta valaki a késdobálást illetve a csapdára specializálódást?

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.