HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1681 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 25. 22:22

Na úgy is lett, kikerültem  :D
1x talált el a tűz sebzésével csak de akkor is 4ezerről lement kb 5-600 ra a hp-m pfff
Minotaurusz és a telkin már könnyebb volt

Átérve Egyiptomba 38. szinten vagyok de még csak 1 farkasom van
mind 16 pontot kell rátenni hogy 3 farkasom legyen?
mert régebbi karakteremnél úgy is csak 2őt tudtam idézni

most lesz nehéz feladatom a könyvtár végén  :Đ
Conquererom nál nekem is úgy volt ha 1x eltalált azzal a zöld micsodával haltam egyből meghaltam :s

#1682 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 22:25

hű az onangert én is megtaláltam régebben, de persze akkor varázslós karival mentem :banghead:
jól jönne az a 22 hp meg energy másodpercenként mostani 2 helyett  :D

#1683 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 25. 23:01

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. febr. 25., csütörtök - 23:22

Na úgy is lett, kikerültem  :D
1x talált el a tűz sebzésével csak de akkor is 4ezerről lement kb 5-600 ra a hp-m pfff
Minotaurusz és a telkin már könnyebb volt

Átérve Egyiptomba 38. szinten vagyok de még csak 1 farkasom van
mind 16 pontot kell rátenni hogy 3 farkasom legyen?
mert régebbi karakteremnél úgy is csak 2őt tudtam idézni

most lesz nehéz feladatom a könyvtár végén  :Đ
Conquererom nál nekem is úgy volt ha 1x eltalált azzal a zöld micsodával haltam egyből meghaltam :s

csak akkor tudsz 3 at varázsolni ha vannak +1 all skilles cuccaid. Hirtelen nem emlexem hogy hánynak kell lennie de aszem 2 nek.Ha találsz mastery shrinet akkor varázsolj biztos ami biztos :D

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 25. 23:14 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1684 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 08:56

Jah, amúgy gondoltam, hogy főleg a Boss-ok nyíbáltak meg. Húú, az a balta egy álom:) Én most bottal megyek, de amint találok egy olyan kardot vagy valamit, ami ad legalább 1-2 manaregent, már dobom is el, és felveszek mellé egy pajzsot:) Hát, és skillpontokból nem sokat tárolok, egy 5-10 között, bár az tényleg kevés, ha valami cucc miatt kéne feltolni egy dex-et vagy str-t....inteligenciára tolom főleg, de mellette dex is megy.

Én már arra is gondoltam, hogy egy óriás HP-s kati kéne csinálni, minden attributomot healthra tolni, mert esetleg strengre, hogy feltudjak venni cuccokat, amik szintén sok HP-t adnak, meg olyan masteryt tolni, ami sok HP-t ad, nature pl....érdekes lenne, de gondolom az lenne a baj, hogy minden ütés vari betalálna, és hiába van sok HP gyorsan lemenne.

#1685 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 10:16

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 26., péntek - 9:56

Jah, amúgy gondoltam, hogy főleg a Boss-ok nyíbáltak meg. Húú, az a balta egy álom:) Én most bottal megyek, de amint találok egy olyan kardot vagy valamit, ami ad legalább 1-2 manaregent, már dobom is el, és felveszek mellé egy pajzsot:) Hát, és skillpontokból nem sokat tárolok, egy 5-10 között, bár az tényleg kevés, ha valami cucc miatt kéne feltolni egy dex-et vagy str-t....inteligenciára tolom főleg, de mellette dex is megy.

Én már arra is gondoltam, hogy egy óriás HP-s kati kéne csinálni, minden attributomot healthra tolni, mert esetleg strengre, hogy feltudjak venni cuccokat, amik szintén sok HP-t adnak, meg olyan masteryt tolni, ami sok HP-t ad, nature pl....érdekes lenne, de gondolom az lenne a baj, hogy minden ütés vari betalálna, és hiába van sok HP gyorsan lemenne.

sajnos önmagában a sok HP nem elég. Ha jól emlexem nekem volt  sok HPs karim próbaképpen. 8-9K HPvel és kb 1000 HP regennel de legendary végén ha megáltam egy kicsit nagyon gyorsan kinyírtak.És persze sebzésem akkor alig volt.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1686 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 16:23

Idézet: SATAN - Dátum: 2010. febr. 25., csütörtök - 18:20

Normálon az uccsó világot xmax nélkül játszottam de ott is meghaltam szerintem vagy 5-6X.

Én most fejeztem be normálon a kétkezessel, és szintén "simán" játszottam a negyedik világban, közelharcos karakterrel az így is elég nehéz. Szerintem én legalább 8x haltam meg, főleg az íjászok voltak szivatósak! :reklamacio:  :D Most epic-en megint visszatérhetek majd az xmax-hoz, de a 4. világban tuti anélkül kell majd megint mennem, sőt, ott kérdéses lesz, hogy egyáltalán tudok-e majd haladni... :confused:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1687 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 22:49

Átértem epicen a kiegészítő pályájára de eléggé nehéz a karimmal. Az elején a rákokon az ice shard 40-50 et sebzett. szal ki is kerültem őket. franc fogja őket 1 percig lövöldözni...

#1688 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 19:28

Nah átértem legendaryra.Hades megpurcantott jónéhanyszor. meg a kiegészítő palyáján is soxor megmurdáltam.
Itt mar nem jó technika a magamra húzom a sok ellenfelet aztán legyapom technika.

#1689 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 23:16

Hát ez a legendary nagyon halálos lesz nekem. Az elején most még nem vészes mert lassan sétálnak felém az enemyk de amúgy gázos lesz. legalább 6-8 ice shard kell 1 enemynek. szal ha gyorsan futó ellenfelek jönek rám akkor végem lesz mint a botnak.Védelmemen próbáltam javítani de nem túl hatékony.
Valszeg hamarosan feladom ezt a karit.

#1690 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 09:30

:( Kár, hogy nem életképes ez a kari, pedig mennyire brutál normal-on :eek:
Nem baj, én az elején vagyok, próbálom élvezni a karit, amíg lehet. Most kicsit másnapos vagyok :D, de majd lehet ma játszok kicsit:)

#1691 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 12:32

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 8:30

:( Kár, hogy nem életképes ez a kari, pedig mennyire brutál normal-on :eek:
Nem baj, én az elején vagyok, próbálom élvezni a karit, amíg lehet.

Az a baj, hogy ez sok esetben így van, az elején nagyon sok skill brutális... csak aztán epicen,meg főleg legendaryn már nem igazán. Hát pl. az Earth masteryben a ring of flame... iszonyat poénos normálon, nem csinálsz semmit, csak szaladgálsz az ellen körül és pusztulnak meg. De csak normálon, sőt annak is az első felén. :) Ugyanígy a Dreamben a trance of wrath.

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 8:30

Most kicsit másnapos vagyok :D...

Én is. :D

#1692 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 12:55

:D  :D  Mi volt a recepted? Nekem VBK és Jagermeister, vagyis a haverok csak aggancsos kólának hívják :D

#1693 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 00:54

Játszottam én is egy kicsit
Egyiptom végére értem 42.szinten
Telkin 2x megölt, vagyis  az a napfény szerű amit néha varázsol, elfelejtettem pedig elszoktam csalni a terem legszélére  :Đ

nagyobb csoportok ellen főleg ha van íjász is az már nagyon húzós innom kell rendesen a potikat
az se segített rajtam hogy fele páncélom még normálból való, semmi értelmeset nem dobott még az egyik fegyverem is keletből van másik meg görög elejéből, ellenállásaim is  bénák...
lehet ki se bírok jönni a attól a főellenségtől a templomból  :D  nem jut eszembe a neve de tudom hogy epicen már megfingat könnyen, Conquereremet is kinyírta 3-4x 
nem tudom mi lesz így legendaryn
vagy valamit nem jól csináltam?  :think:  :

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-1-0-0-6-6-1-0

#1694 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 08:27

Semmi rosszat nem csináltál szerintem. :) Nehéz nagyon közelharcossal. Én is iszom a potikat literszámra. :D Xmax-szal játszol különben? Mert epicen már lehet, hogy nem érdemes bekapcsolni, és akkor könnyebb. Meg a dexterity-t te mennyire növeled? Mert az növeli a defensive ability-t is, ami elég hasznos. Ráadásul én swap-ra betettem egy íjat, amivel egyszerűbb az élet, ha sok íjász van körülöttem... könnyebb, mint odaszaladgálni mindegyikhez, főleg, hogy azok is elugrálnak állandóan. :reklamacio:

#1695 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:51

Ohh sajnos nem
mindenféle patch, mód, kiegészítő nélkül kell játszanom
valamiért nem enged feltenni semmilyen patch-et sem
se xp-n,vistán, win 7 en sem
így nekem még ráadásul folyton kilépdes  :(
minden új karaktert úgymond  nulláról kell kezdenem hiába találtam jó cumókat egy régebbivel mondjuk...

#1696 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:53

amúgy dexterity-t úgy növeltem hogy az most 310 körül van erőm 480 az intelligencia meg 90 kb
legtöbb íjat magamra tudnám tenni

#1697 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:00

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:53

amúgy dexterity-t úgy növeltem hogy az most 310 körül van erőm 480 az intelligencia meg 90 kb
legtöbb íjat magamra tudnám tenni

Én néha használom. Bár nem túl erős (enyhén szólva :D ), meg ugyebár lassú is nagyon a hunting mastery nélkül, de az onslaught az íjjal is működik, ami gyorsít meg erősít rajta egy kicsit. :) Meg olyan íjat rakok be többnyire, amiben van projectile speed növelés, és akkor nem tart egy óráig, mire elrepül a nyílvessző az ellenfélig. :Đ

#1698 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 05. 19:31

Sajna most a napokba nem tudtam sokat játszani, ezért nem írtam semmi extrát, de ha lesz több időm, akkor nyomulok:) :D

#1699 Felhasználó inaktív   GrandShield 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 15:45

Játszik még valaki Titan Quest-el?
Nekem mindig megjön a kedvem hozzá,
Egyszerűen megunhatatlan :D

Nézzétek mit találtam :D Offline Adatbázis és Calc egyben

#1700 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 07:04

Légyszíves küldjön nekem valaki vaultokat, minél többet. Régebben írtam fórumra és kaptam is csak a gépemmel lett valami és azóta nemtalálom őket és már akarok azokkal is játszani.
E-mail címeme: makaimiklos@freemail.hu

Előre is köszönöm szépen. Jó játékot kívánok mindenkinek

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »