HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1641 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 21. 08:23

bocs, hülyeséget írtam, azt hittem hogy colossus form ad %-os healt-ot, de nem...így varáival nincs értelme...meg ha defense, akkor az inkább strenget ad a csíkja, tehát akkor már eröltetnem kéne a pajzsot, meg a jó armorokat, amihez kell sok strength....spirit viszont azért viszi az intlligenciát, meg energy-t...asszem Spirit marad :confused:  vagy mi? :think:  :think:

#1642 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 08:44

nature se lenne rossz, 28% esély hogy fele annyiba kerüljön a varázslat költsége :think:

#1643 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 08:59

Hmm, WARFARE karinál a Battle standard skilljére a JÁTÉKBAN!!! ott van még a képességei között, hogy -50% energy cost, de a titancalc-ban ez nincs...még ez a skill se lenne rossz a storm-nak...

#1644 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 21. 09:25

Bármennyi energy regent összeszedhetsz. Az ice shardhoz kevés lesz :(
Ha összeszedsz 100 energy regent az is kevés.kb 1 lövés az ice shardból 100 energy. Ha gyorsan varázsolsz akkor ugyanúgy lemegy 0 ra az energy 3-4 MP alatt.Csak ha van energy regened akkor magától is töltődik valamennyi, de hidd el hogy nagyon lassúnak fogod érezni az 1 másodpercenként i lövést is. És a 100 energy regentől szerintem messze leszel vaultos cuccok nélkül.10-20 meg egyenesen észrevehetetlen ice shardozásnál.
A naturének az aurája az már talán hasznosabb.De más nincs ott ami hasznos lenne szal azt sem javaslom.
Én továbbra is a dream distorsion wave+phantom strike+distorison realityre szavazok.Mert az ice shard jó távolra, de ha közelér az enemy és körbevesz akkor az ice shard már nem elég jó. a dreamben meg erre van megoldás. meg a defenseben is.

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 21. 09:31 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1645 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 10:15

Abban igazad van, Satan, hogy sose lesz annyi energy hogy megállás nélkül löjjek. Viszont lehet majd tolok kicsit az energy-n is az attributom pontoknál, de meglátom...pár lötyi ivása nem gáz. Viszont elértem a 15ös szintet, így nézek ki kb:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-0-0-0-0-0&m2=0

Amúgy a gyűrűim igen babák, +20% elementál damage, 111% cast speed, -10% energy cost....Satan, valsz inkább az energy költség csökkentés irányába kéne mennem. De nem tudom hogy érdemes-e ilyen cuccokat összeszedni, hasznosabb cuccot is fel lehetne venni, mana potit meg lehet inni:)

Aki ki akarja probálni az egyik legbrutálabb 15ös karit, annak tessék, feltöltöttem:) Semmi vault, csak amit találtam kék gyűrűt, ráadásul azt se dublikáltam mert 2x találtam meg, igaz másik karimmal:) ÚGyh aki még nem nagyon ice shard-ozott 300%-os cast speeddel, annak tessék:) Satan, ha gondolod a gyűrűket vedd át, nem tudom hogy ez csalás-e, de elég frankó lesz a játékélmény ezekkel :D  :D

#1646 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 10:16

jah, itt a karim:

http://addat.hu/468b...Caller.rar.html

#1647 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 10:35

van vaultban jó gyűrűm :D meg találtam már én is. nehéz ennyi játék után már megállapítani hogy miket találtam én a sok vaultomból.
De egyenlőre megpróbálok nem hozzányúlni a vaultos cuccokhoz hogy megnézzük meddig lehet elmenni ezzel a karival instant talált cuccokkal.
Én most 22 es szintű vagyok: Calc

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 21. 10:36 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1648 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 11:30

És milyen más vaultos cucc van, ami önmagában is ad magas cast speed-et? Vagy milyen más gyűrűk vannak, amiket használsz? Csak kíváncsi vagyok, hogy miket fogok talán találni :cool2:

#1649 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 11:47

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 12:30

És milyen más vaultos cucc van, ami önmagában is ad magas cast speed-et? Vagy milyen más gyűrűk vannak, amiket használsz? Csak kíváncsi vagyok, hogy miket fogok talán találni :cool2:

Van azt hiszem zöld színű gyűrűm is ami ad cast speedet amit lehet relicelni. A nevekre nem emléxem és most nincs fennt a vault sem.szal nem emlexem pontosan.

Közben átértem a 3. világba. Szeretem a második világot. Olyan jó rövid :D
kb igy állok: Calc

#1650 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 16:10

Nah meghaltak a szifon bácsik is ugyhogy kezdhetem a kiegészítőt.
Sajnos már nagyon lassan fejlődök és kezdem érezni hogy gyengülök.a kiegészítőt már lehet hogy nem Xmax moddal fogom nyomni.csak ugy meglassabban fogok fejlődni :(

bár most kicsit pihenek. majd talán egy pár óra pihi után belekezdek.

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 21. 16:16 -kor

#1651 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 17:26

:) Én is most toltam, act1 uccsó teleportnál megálltam a karival, mert haverral 2-en megyünk majd innen tovább...most a hunter+nature-t folytatom, most tartok epic act2-ben.....hát de megszoptam :mad:  :mad:

fayum oazisban ott lent a barlangban volt az új kis főmufti, a manticor...hát 3-4-szer halltam meg:( :mad:  A szopa, hogy ha meghalok az élete visszamegy, tovább eltűnik a teleport, és caflathatok vissza....már a végén remegtem, hogy nehogy meghalljak, de sikerült legyűrnöm naggyon nehezen...az a baj,ha kilövi azokat a tüskéket, akkor nekem annyi, lemegy az életem 0-ra....más támadása hagyján, így futottam 1-et lőttem, futottam 1-et löttem, dárdáit kerültem, és előlről ez ment..kis farkasom közbe harapdálta, de ez egy szar menet volt. Utána a másik főmuftit, akinél az a "szem" van meg 10mp alatt kinyírtam, álltam az ütéseit potival simán, nem volt kegyelem...no összeraktam megint egy csomó artifactet, normalból van már vagy 16-18db, és kb 4 darab van a közepes artifactből...gondolom ezek megvannak nektek vaultban, nem? Ha esetleg kell valakinek, akkor elküldöm a karimentést, és tele van artifactekkel, egy csomó normal eszenciás kővel, szinte mind megvan..kivéve van valami monkey-s, majmos, no abból egyet se találtam :mad:  :reklamacio:  Pedig a sunstone-os artifacthez is kéne :(

#1652 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 18:57

Ezért használom azt a csitet hogy ne kelljen az összetevőket megtalálni. Elég ritkán dobja magát a receptet is. nem hogy minden összetevőért kajtassak. Főleg később amikor másik artifact kellene ahhoz hogy egy újat csináljunk az meg már végképp ki van zárva hogy meglegyen.

#1653 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 19:24

Hát, pedig nekem így jött össze 3-4 közepes artifact is, valamelyikhez 2 másik kisebb artifact kellett:) És igazából 2 kariból jött ez össze, egy 33-as meg a mostani immár 48as hunteremből:) Azért örülök, hogy ezeket magamtól szedtem össze, így jobb a tudat, hogy megdolgoztam érte, kajtattam érte eleget:)

#1654 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 02:48

Én is nyomtam ma, végeztem a 2. Telkinnel  :Đ
szeretem Egyiptomot itt mindig dob jó cuccokat ahogy most is, Ramszesz szettből 2 db ot is  :cool:
Babilonban járok 25. szinten, így állok jelenleg:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-1-0-0-1-6-1-0

még a Battle standardra tervezek rakni pár pontot meg a dual wield ágra meg segítőkre aztán jöhet a nature

onnan a heart of oakon és peteken kívül érdemes még valamire tenni?  :think:

#1655 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 08:21

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 2:48

Én is nyomtam ma, végeztem a 2. Telkinnel  :Đ
szeretem Egyiptomot itt mindig dob jó cuccokat ahogy most is, Ramszesz szettből 2 db ot is  :cool:
Babilonban járok 25. szinten, így állok jelenleg:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-1-0-0-1-6-1-0

még a Battle standardra tervezek rakni pár pontot meg a dual wield ágra meg segítőkre aztán jöhet a nature

onnan a heart of oakon és peteken kívül érdemes még valamire tenni?  :think:

A Plaguet mindenképp ki kellene rakni a resistlevétel miatt, meg a farkasoknak a felső passzívja fontos, azt is érdemes maxolni. Aztán mást nemnagyon. Illetve Oak többi részét ha kevés a mana vagy kell a resist. ;)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#1656 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 09:07

Én is kétkezessel megyek most, én a harmadik világot szeretem a legjobban közelharcos karival, ott dobálja a sabertooth-okat! :respect:  :cool: Azért jóval több életpoti fogy, mint az íjásszal, azt meg kell hagyni...
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1657 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 09:28

:) Én is tervezek majd egy warfare-es karit, de most tolom a hunterem, sajna meghalltam megint az egyik főmuftinál, de amúgy jól haladok, most tartok egyiptomos act2 legvégén, aztán jön act3...sajna azt valamiért nem szeretem, a kínai nagy fal, meg az agyagkatonás rész nem rossz, de ami utána jön nem a kedvencem:(

Talán ma haverral folytatom a Stormos karim, nagyon baba, manaregenem olyan 12-13 körüli, már egész jó:) Legköz a defense+dream-mel indítok, aztán majd talán egyszer még egy Earth-ös....ternionos nem tetszik, kipróbáltam...

#1658 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 09:53

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 10:28

:) Én is tervezek majd egy warfare-es karit, de most tolom a hunterem, sajna meghalltam megint az egyik főmuftinál, de amúgy jól haladok, most tartok egyiptomos act2 legvégén, aztán jön act3...sajna azt valamiért nem szeretem, a kínai nagy fal, meg az agyagkatonás rész nem rossz, de ami utána jön nem a kedvencem:(

Talán ma haverral folytatom a Stormos karim, nagyon baba, manaregenem olyan 12-13 körüli, már egész jó:) Legköz a defense+dream-mel indítok, aztán majd talán egyszer még egy Earth-ös....ternionos nem tetszik, kipróbáltam...

Multizni még nem multiztam. biztos hogy tudod folytatni a singles karidat multiban? És majd ha nem multizol akkor vissza tudod rakni single playerbe?

Ternionnal a passzívjára is pakoltál vagy csak az alap ternion attackra?

#1659 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 18:31

jah, én se multizok, hanem van az a hamatchi progi, és haverral "lan"-ba toljuk. Egy héten 1-2 nap pár órát...sajna több időm nincs rá, legalábbis ha meg kell szervezni akkor tuti közbejön valami, dehát ez van. Most fogunk játszani egy 2-3 órát.

#1660 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 19:42

Én meg közbe végigmentem normalon (31.szinten végeztem) Typhon nem okozott nagy gondot, inkább tigrisek és a (pengek :blink: )
de még mindig csak 1 halál  :cool: :D
sebzésem az még elment a 3. világba de védelem az már nem  :(
egészen Changanig nem dobott semmi használhatót de onnantól meg 5-6 db ot is  :Đ

Plaugét azt próbálgattam de nem igazán erős, mondjuk még csak az első részére tettem pontokat majd
meglátom
most inkább a farkasokra gyúrok meg a az üvöltésükre, Epicen remélem jók lesznek

amúgy ti már vittétek Championnal?
mennyire életképes epicen és legendaryn talált cuccokkal?  :think:  :blink:

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »