Árúsnál már a második zöld gyűrűt találom ami kb 100% al megdobja a varázslás sebességét és egy amulettet is találtam. De igazából csak 1 et használok. fölösleges 200 fölé vinni a cast speedet.
Közben én is nekikezdtem az Epicnek. Még eléggé az elején vagyok. Itt egész jól haladok. Normmálnak a vége eléggé rázós volt xmax mod nélkül is.Védelmem nagyon hadilábon áll

szal az epic vége szerintem halálos lesz a karimnak.
Amúgy a stormban lévő segítő tud varázsolni egy időszakos aurát ami ad az elemental dmgre elég jól. Azt is érdemes lenne kimaxolni, csak sajnos nem te szabod meg hogy mikor varázsolja a segítőd azt a varázslatot

És sok pont kell hogy a masteryt is felvigyük a legtetejére. szal én sem kezdtem még neki.
Amúgy a storm of nimbus első passzívja is ad a cold dmgre szal azt nyugodtan tápolhatod te is.Többi részére fölösleges rakni csak a heart or frostra.
amúgy te mennyi energyvel gazdálkodsz? Mert nekem az 1200ból rögtön egy rakatot levesznek az aurák. szal 8-900 energy meg gyorsan elfogy még 200% os cast speeddel is.

Storm suget én használom. Nagyon hasznos skill. Nem te szabályozod hogy mikor aktiválódjon de rengetegszer mentette már meg az irhámat. Szal érdemes azt is kimaxolni.
Én most igy állok kb:
Calc
olajoshal: Én anno kedztem instant talált cuccokkal egy nature/warfare karit. ahol a naturével kezdtem és alig raktam a warfarére, de a typhont nem tudtam megölni 200 healt potival sem.

Vaultos cumőkkal csináltam championt ahol a warfarére hegyeztem ki a dolgot azzal legendaryyg elmentem és lehetett vele haladni rendesen. De az ugyebár vaultos cumókkal volt.
Legendarys nem vaultos karim nincsen

Már nem emlexem mi volt a legelső karim de az volt legendarys és instant talált cuccos, de legendary eleje fele abbahagytam mert közelharcos volt és 5 méterenként meghaltam mert annyira nem bírta az ütéseket.
szal sok múlik nagyon a cumókon.biztos hogy kihívás egy nem vaultos legendarys karit megcsinálni.
Egyedül a nyilas huntert látom csak életképesnek mert az megolja hogy ne üssék meg. de a többi az gázos.
Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 22. 22:58 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet