HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1661 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 22. 21:58

Hát, én csak a többiek hsz-éből tudom, hogy a champion az erős kombináció, kell a farkas 3.passzívja maxon, és az nagyon sok extra sebzést ad, asszem +60% damage...az azért nem rossz:) Plague 2.-ja is sztem jó, ha jól értelmezem, akkor van esély hogy megfelezi az ellenfél életét?!, asszem erre 1 pont kell csak, mert ez nem változik, a 3.skill ami a tuti, az veszi le a damage resistet, az nagyon jó sztem, legalábbis nekem a nyilasnál is van resist levétel 50%, pl egy mehanikus gépnél ha nem nyomom rá a resist levételt, akkor 15-20 nyilvessző, ha rányomom akkor 4...tehát sokat számít nagyon. Konkrétan a plague-t nem próbáltam még, de elvileg ugyanezt tudja, úgyh biztos jó:)

Paladinommal itt tartok, vagyis inkább mondom Storm+defense-nek, mert a Stormon van a hangsúly:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0

Ice shard a 300% casttal verhetetlen, találtam még csimmát és nyakit ami ad darabja +25% elemental damaget, van egy 10% XP adó sapim és 1storm skill-es ruhám...naggyon baba:) Sajna ezzel a karival csak haverral játszok, úgyh assan fogok vele haladni, valsz indítom a defense karimat nemsokára:)

#1662 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 22. 22:48

Árúsnál már a második zöld gyűrűt találom ami kb 100% al megdobja a varázslás sebességét és egy amulettet is találtam.  De igazából csak 1 et használok. fölösleges 200 fölé vinni a cast speedet.

Közben én is nekikezdtem az Epicnek. Még eléggé az elején vagyok. Itt egész jól haladok. Normmálnak a vége eléggé rázós volt xmax mod nélkül is.Védelmem nagyon hadilábon áll :( szal az epic vége szerintem halálos lesz a karimnak.

Amúgy a stormban lévő segítő tud varázsolni egy időszakos aurát ami ad az elemental dmgre elég jól. Azt is érdemes lenne kimaxolni, csak sajnos nem te szabod meg hogy mikor varázsolja a segítőd azt a varázslatot :( És sok pont kell hogy a masteryt is felvigyük a legtetejére. szal én sem kezdtem még neki.
Amúgy a storm of nimbus első passzívja is ad a cold dmgre szal azt nyugodtan tápolhatod te is.Többi részére fölösleges rakni csak a heart or frostra.

amúgy te mennyi energyvel gazdálkodsz? Mert nekem az 1200ból rögtön egy rakatot levesznek az aurák. szal 8-900 energy meg gyorsan elfogy még 200% os cast speeddel is. :(
Storm suget én használom. Nagyon hasznos skill. Nem te szabályozod hogy mikor aktiválódjon de rengetegszer mentette már meg az irhámat. Szal érdemes azt is kimaxolni.
Én most igy állok kb: Calc

olajoshal: Én anno kedztem instant talált cuccokkal egy nature/warfare karit. ahol a naturével kezdtem és alig raktam a warfarére, de a typhont nem tudtam megölni 200 healt potival sem. :(
Vaultos cumőkkal csináltam championt ahol a warfarére hegyeztem ki a dolgot azzal legendaryyg elmentem és lehetett vele haladni rendesen. De az ugyebár vaultos cumókkal volt.
Legendarys nem vaultos karim nincsen :( Már nem emlexem mi volt a legelső karim de az volt legendarys és instant talált cuccos, de legendary eleje fele abbahagytam mert közelharcos volt és 5 méterenként meghaltam mert annyira nem bírta az ütéseket.

szal sok múlik nagyon a cumókon.biztos hogy kihívás egy nem vaultos legendarys karit megcsinálni.
Egyedül a nyilas huntert látom csak életképesnek mert az megolja hogy ne üssék meg. de a többi az gázos.

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 22. 22:58 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1663 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 07:13

Satan, a Heart of frost az nem csak a bothoz adja a plusz cold sebzést??? :eek:  Én azt hittem, hogy az az oszlop csak a fegyókra hat...ezt honnan tudom meg hogy valaki hat a varimra is???:( Hmm, ha mondjuk találok egy botot, ami ad pluszba 2-8 cold damage-et, akkor az is csak a bothoz adódik hozzá, varihoz nem, ugye??? Ezt jó lenne tisztán látni :mad:

Nekem most 1000 manám van, de még pár cuccba simán tudok berakni eszenciát, tehát simán fel tudom turbózni egy 1400-1500-ra ha akarom, de ez se rossz így...ha sokat darálok ice sharddal akkor lefogy, de ha van kis szünet, akkor töltödik, meg van nálam mana poti is, annyira nem jövök zavarba ha inni kell, élet potit is iszom nagyon. VÉdelem nekem se annyira jó, de tologatom a dexterity-t is, hogy legyen kicsit nagyobb defense ability-m, de inkább tartogatom a pontokat, hogyha találok valami jó cuccot, akkor nehogy az legyen hogy hiányzik pár pont valamelyik tulajdonságomból.

#1664 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 07:15

jah, és strom surge-öt én is akarom használni, csak még egyelőre nem fejlesztem, de fogom, az tuti :D

#1665 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 07:18

amúgy az én defense karimat armorba és defense ability-re hegyezem, feltolom a requirment csökkentő skill-t és csak annyi strengt-et tolok, amennyi a nagy armorokhoz kell, a többi dexre megy. Nem érdekel ha viszonylag kicsit sebzek, de állni akarom az ütéseket, hogy ha rámront egy rakat dög, akkor se legyen gond. Sok armoros cuccokat fogok felvenni ha lehet. Amúgy az armor az levonódik az engem ért sebzésből, vagy az hogy működik? Mert ugye a defense ability az azt csinálja, hogy kevesebbszer találnak el.

#1666 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 08:28

A +x cold dmg az tényleg csak az ütésekhez meg a lövésekhez adja hozzá azt a sebzést amit kiir de a varázslatokhoz nem.
De a +x% cold dmg az hat minden cold dmg re.Varázslatra ütésre lövésre egyaránt.Bár sajnos az ice shardnak a cold dmgje nem olyan sok és azt ha növelgetjük akkor nem emelkedik olyan vészesen de attól még jól jön.

Ténylegesen kideríteni mod nélkül nehéz. Nekem a csitek között van az is hogy minden dmgt mutasson ne csak a kritikusakat. A distorsion wavenel jól látszik a difi. Mert annak fix sebzése van és ha rakok fel egy fegyót ami ad +30% dmgt akkor növekedik a distorsion wave dmgje is. De ha olyan fegyvert veszek fel ami +30dmgt ad akkor nem növekszik mert azt tényleg csak az ütésekre adja rá. De a % os növelés az minden olyan tipusú támadást növeli.
Most ki is próbáltam a storm of nimbus nélkül és vele is a támadásom. Storm of nimbus nélkül 1 shard sebez 150-200 között, storm of nimbussal meg 200-280 között kb ahogy lövöldöztem spártában a céltáblára.

Armor működése nem világos számomra sem :(, de én is ugy gondolom hogy minél nagyobb az armor annál kevesebbet sebződünk.De hallottam valami olyasmit hogy nem csak az össz armor számít hanem az is hogy hol ütnek meg. Mert ha a karpántod kevés armort ad és ott találnak el akkor hiába van 500 as testpáncélod.
De aztán lehet hogy rosszul tudom.

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 23. 09:17 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1667 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 12:54

Wow, az ember mindig tanul valami újat, köszi Satan, akkor naná hogy tolom a nimbus passzívját:) Azt tudtam hogy a %-os cold damage-s cuccok, meg %-os elementális damage cuccok adnak a varázslatra is, de gondoltam az az aimbue ágban van, az biztos csak fegyóra ad...de így akkor király:) picit már beletoltam a defensebe is, kis adrenalin, meg majd rally, de talán ami fontosabb az a defense tree-je, kapom a jó kis életet belőle, sztem még pár pontot dobok rá, aztán kimaxolom az ice shard elsőjét, most 12-ből 7-es asszem, aztán tolom a squall-t és a surge-t...bár sajna ezzel a karival havaerral tolom most már, és heti 2x 2-3 óránál valsz nem lesz több...de nem gond, indítom a másik karimat, de jó lenne a huntert is folytatni, majd még meglátom melyikhez húz a szívem:)

#1668 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 16:51

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 11:54

...bár sajna ezzel a karival havaerral tolom most már, és heti 2x 2-3 óránál valsz nem lesz több...de nem gond, indítom a másik karimat, de jó lenne a huntert is folytatni, majd még meglátom melyikhez húz a szívem:)

És amúgy hogy toljátok a haveroddal, ő milyen karival megy?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1669 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 19:47

Hát nem kell annyian komolyan venni a dolgot, pötyögünk. Ő először egy rogue+hunter karival jött lándzsával, ezzel játszogattunk, 28as szinten abbahagytuk, de asszem 15-20 szint körül kezdtük vagyis folytattuk őket együtt, én akkor spirit+nature-rel mentem...aztán nekem ez nem jött be, most megint "találkoztunk" act1 uccsó teleportnál, ő egy nature karival(valsz defense mellé) én meg a stormot....nekem nagyon tetszik a storm, most azzal tolnám, de megvárom havert, aztán majd együtt folytatjuk...aztán ha valaki megunja a karit, akkor elhozza addig a szintig ahol tartunk azt, akit akar, aztán azzal megyünk tovább:)

A havarom az kanizsai mint én, és együtt voltunk 5 évig pesten albiban, no, akkor aztán mentek a lanos bulik, főleg amikor még nem volt netünk, Age of Empires 2, Heroes of Might and Magic 3, Dungeon Siege 2, Titan Quest...akkor sok időnk volt, mert az egyetemre nem jártam annyira, ő még csak-csak:) Szép idők voltak, hiányzik az a szabadság, meg "semmittevés". De már vége, most örülök, hogy heti 1-2 nap tudunk pár órát játszani:(

#1670 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 19:49

Amúgy miért kérdezed, Bega? Talán Te is így játszol a haverjaiddal? Vagy játszanál másokkal? Jó ez a progi, probáljátok ki, sztem már ezen a fórumon is volt róla szó. hamachi a neve, és összekapcsolja a gépeket, és LAN-ba lehet játszani...először nem működött, aztán 1-2 beállítást csináltunk a neten, és most jó:)

#1671 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 11:25

Előszedtem én is a játékot, és úgy döntöttem teljesen nulláról indulok... majd kiderül meddig visz a lendület. :) Volt régen egy Paladin (def+storm) koncepcióm, ezzel próbálok most ismerkedni, de sajnos alig emlékszem valamire.

Az "újaknak" mondom, ha esetleg még nem tudnának róla: pár lelkes fan a stúdió bezárása után átvette a játék foltozgatásának feladatát, mostanra a nemhivatalos patch már az 1.17a verziónál tart, és rengetek bugot javít. Szerintem érdemes feltelepíteni.

Titan Quest bugfix patch 1.17a

#1672 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 14:48

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 23., kedd - 18:49

Amúgy miért kérdezed, Bega? Talán Te is így játszol a haverjaiddal?

Ja, nem, csak úgy kívácsiságból kérdeztem, mert láttam, hogy többször említetted. :) Aztán elgondolkoztam, hogy vajon milyen karikkal nyomultok. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1673 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 20:08

:) Igazi kihívás sose volt úgymond, mármint haver se, én se azok vagyunk, akik végigtolják az epik és legendary fokozatot, normal után megunjuk...de talán most nem:)

#1674 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 21:32

Én most jártam a 3 gorgónál (35.szinten) nehezebbre számítottam :D
előző Warfare+defense karimmal jóval nehezebb volt ellenük (2x-3x meg is öltek) de azért itt is kellett innom a potikat

sajna most már egyre nehezebb lesz a szintlépés, :( farkasaimra és az üvöltésükre még sok pont vár kb 15 :s
meg kéne néhány pont a heart of oak két passzívjára is ha jól sejtem
Briar wardot érdemes fejleszteni?  :think:

#1675 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 21:46

de nem kell sokáig várnom egy erős ellenfélre  :D
Talos majd jól megfingat ahogy szokott  :Đ

nem lehet kerülni? :D
tehát belehet úgy menni a labirintusba hogy nem ölöm meg?  :think:

#1676 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 22:26

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 22:46

de nem kell sokáig várnom egy erős ellenfélre  :D
Talos majd jól megfingat ahogy szokott  :Đ

nem lehet kerülni?   :D
tehát belehet úgy menni a labirintusba hogy nem ölöm meg?  :think:

én ugy tudom hogy nyugodtan ki lehet kerülni. Csak a ládikát nem tudod kinyitni.

Közben én amugy elértem epicen a gizai piramisokhoz.de már több mint 30 halált összeszedtem :(
43 as szintű vagyok kb ilyen felállással: Calc

#1677 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:04

30 halál? :eek:  Hmm, pedig ahogy látom maxoltad az ice shard cumóit...kevés a hP, gyenge az armor, mi a probléma? Vagy voltak cold resistes emberkék? Distortion wave-ről nem érdemes áttenni a pontokat mondjuk a dreames aurára? A distort reality az simán freezel, vagy csak a passzívjával? Ha igen, akkor azt sztem érdemes tolni, mert legalább ki lehet menekülni addig, amíg be van ájulva kicsit az ellen. Én szombaton folytatom a storm-os karimat. :)

#1678 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 14:06

vagy talán az a baj amit jósoltam, hogy egy idő után nem nől az ice shard damage-e, és már sokkal több lövés kell az ellenfélnek?

#1679 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 19:20

Nem a sebzésemmel van egyenlőre baj. csak a védelemmel.Meg ugyebár én Xmax moddal játszok és soxor a bossok nyírnak ki. Epicen a második világban a boss bogárból a 3 db az ütős volt. a poisonja ha eltalált olyankor amikor nem rég ittam potit akkor megölt. Csak ha éppen amikor eltalál akkor tudok nyomni egy HP potit akkor éppen életben maradtam.sz szeritnem vagy 10X megölt. Sima ellenfelek nem soxor öltek meg. Leginkább a bossok a problémások mivel 3 van belőlük.
Normálon az uccsó világot xmax nélkül játszottam de ott is meghaltam szerintem vagy 5-6X.

Amúgy az armorom az kicsi. resistem is borzalmas.nameg a HPm sem sok.Lehet hogy lassan elkezdem osztogatni az atribute pontokat. már össze van gyűlve vagy 50kb. csak nincs szívem a HPra rakni.

Dist wave az már az alapjánál is lestunol szal az jó. A dist wavén már én is gondolkodtam hogy leszedem róla a pontokat de nincs rajta olyan sok. annyira azért nem vészesen gyenge még midnig.de azért már nem az igazi.

#1680 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 22:02

megtaláltam a kedvenc varázslós baltámat:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-62-1267131723.jpg

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.