HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#421 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 10. 21:43

Na, akkor jonnek az uj abb infok: megint leptem szintet, lvl29 mar a Haruspex-em (Hunting + Dream), es immaron az ACTIV-ben, a kiegeszitoben (IT) vagyok:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Itt viszont mar ideje volt cuccokat cserelnem, ugyhogy kicsit megerosodott a karim ismet:

1400 feletti Defensive Ability, 1000 feletti Armor, 764 Damage Block, 2518 DPS, 2.3K HP, es jo kis resist-ek, +5 all skill.

#422 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 23:03

Megvan az lvl30 a Haruspex-emmel (Hunting Mastery+ Dream Mastery)

Kép

Most mar majdnem 3000-es Damage Per Second-el gyalulja le az NPC-ket. Ehhez amikor hozzajon a Phantom Strike skill +239% Damage-e es a Shadow Veil artifact-nak a shadow surge altal adott damage-e, akkor besebezhet par tizezreset is. + meg vagy +300%-al meg fog noni ez a damage is a 2x Apollos will es a Trackers Hood felvetele utan, meg meg azon is fog dobni a hunting mastery-re specializalt artifact.

#423 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 10:48

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 21:21

Azt a Gogot honnan szerezted? :eek: Hale of the hunt ha nem tévedek. 1 ilyet keresek már régóta. :)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#424 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 11:02

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 21:05

Felvettem a legendes typhon runt is, ezúttal X3-mal, hogy érdekesebb legyen. :) (A Battle Markert most nem tévesztettem el. :Đ)

>> Templar@61, Typhon*3 <<

Határozottan jó lett ez a videjó, szerintem tedd fel you tubera is. :bologat:
Asszem én is összedobok valamit hamarosan.

Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 11. 11:44 -kor

#425 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 11:10

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 11:48

Azt a Gogot honnan szerezted? :eek: Hale of the hunt ha nem tévedek. 1 ilyet keresek már régóta. :)

ShopMI. :D Persze szerencse is kell hozzá, mert mindig másmilyen a kínálat.

Amúgy attól tartok nem "legit", mivel a játék nem írja ki a teljes nevét (Hale Gog of the Hunt), csak így röviden (Gog), szóval azt hiszem, ilyet nem is dobna magától... Vagy tudsz rá más magyarázatot? :think:

Csatolt fájl:

#426 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 11:13

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 12:02

Határozottan jó lett ez a videjó, szerintem tedd fel you tubera. :bologat:
Asszem én is összedobok valamit hamarosan.

Köszi. :) Hát nemtom, egyrészt sose tettem még videót a jutyubra (ez mondjuk lényegtelen), másrészt mint korábban írtam, a karakter képességei erősen támaszkodnak az unofficial patch által foltozott hibákra. Szóval van benne némi cheat, olyan értelemben, hogy külső segítség kellett hozzá.

#427 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 11:49

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 11:10

ShopMI. :D Persze szerencse is kell hozzá, mert mindig másmilyen a kínálat.

Amúgy attól tartok nem "legit", mivel a játék nem írja ki a teljes nevét (Hale Gog of the Hunt), csak így röviden (Gog), szóval azt hiszem, ilyet nem is dobna magától... Vagy tudsz rá más magyarázatot? :think:

Az a Gog teljesen legit, ismerek emberkélt akinek dobott már a játék hale of the huntot belőle (csak nem adta oda). Azért nehéz találni ilyet mert nem hat rá a drop mod se (ugyanúgy mint pl revenantra).  Amúgy act4 be trogloditáktól lehetne farmolgatni amik a folgot is potyogtatják, csak azt egy kicsit gyakrabban.
Az is normális hogy nem írja a prefixet suffixet ennél, igy van minden cuccnál amit egy bizonyos etnikum dob csak pl. khtonion spike, revenant armorok, vagy éppen az a hangyapajzs ami Simonon is fent van.

Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 11. 11:59 -kor

#428 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 12:45

Nyomultam kicsit multiplayer-ben COOP-ban Knossos-nal meg Mageranal:

Kép

Kép

Single player modban pedig itt tartok, mar lvl31-es a Haruspex-em (Hunting + Dream)

Kép

Mar 3.1K a DPS, a 3 varzslono, akiktol a szemet kellett megszerezni ugy hullott el 1-2 utestol, hogy kozben 1 deka HP-m nem ment le.

#429 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 13:57

Sikerult egy mozdulattal kitorolnom az egesz karakteremet  :mad:  :(  , ugyhogy egy ideig most lehet, hogy hanyagolom a TQ-t.  :mad:  :omg:

#430 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 16:17

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 12:49

Amúgy act4 be trogloditáktól lehetne farmolgatni amik a folgot is potyogtatják, csak azt egy kicsit gyakrabban.

Ja van egy egy-két jófajta Folgom tőlük, a démonoktól meg egy rakat Phonoi (az elég gyakori), de ilyen Gogot még nem láttam.

Idézet

Az is normális hogy nem írja a prefixet suffixet ennél, igy van minden cuccnál amit egy bizonyos etnikum dob csak pl. khtonion spike, revenant armorok, vagy éppen az a hangyapajzs ami Simonon is fent van.

Tényleg, a többi zöld cuccom is ilyen prefixtől/suffixtől megfosztott, eddig fel sem tűnt. :omg: :D

#431 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 16:21

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 14:57

Sikerult egy mozdulattal kitorolnom az egesz karakteremet  :mad:  :(  , ugyhogy egy ideig most lehet, hogy hanyagolom a TQ-t.  :mad:  :omg:

Ez valahogy Veled elég gyakran megesik. :Đ

Én minimum act-enként, de néha lvl-enként csinálok teljes mentést a karaktereimről (...\My Games\TQIT\SaveData\Main\"karakter neve" tartalmát mentem).

#432 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 16:24

Most, hogy jol elcsesztem a Haruspex-emet (mindjart leirom, hogy hogyan), lehet, hogy inditok egy varazslo karit, mert mar vagyom egy olyanra ismet.

Es akkor most leirom, hogy hogyan is tortent. A multi resz valami iszonyatosan kretenre van csinalva ilyen szempontbol, a play titan quest menupont alatt van a single player es a multiplayer. Na most ha en multiplayert akarok jatszani de nem az alap palyan, hanem a kezzel altalam letoltott custom palyan, akkor a fomenuben a play custom-ba kell menni. Ott viszont alapban nem latja a karit, importalni kell a TQX karik kozul (tq:it karik). Importalom is, majd jatszom (vagy nem), es utana elhagyom a multit, ilyenkor ki kell torolnom az importalt karit, hogy kovetkezo alkalommal mar a magasabb lvl szamut importalhassam oda. Namost valahogy sikerult az egesz full karit kigyalulnom is, most mar a single alatt sem latszodik a Haruspex-em. Ugyhogy most mindjart leirtom az osszes eddig letezo karimat (azok ugysem kaptak meg a mostanaban toletek beszerzett legjobb vaultos cuccokat), es inditok egy uj karit + megprobalok majd folyamatosan biztonsagi mentest kesziteni rola.

A kovetkezo karikkal szemezek: Diviner (Spirit + Dream), Harbinger (Dream + Warfare), Thane (Warfare + Storm). Ti melyiket ajanlanatok? Es melyiket celszeru melee-ra, es melyiket botosra fejleszteni? Ezt azert is kerdezem, mert a dream-nek a legtobb skillje nem muxik bottal, de amugy bejon az a mastery.

#433 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 19:57

Eldontottem, hogy Harbinger lesz, es utjara is inditottam a karimat a nullarol.
Itt az lvl10-es Harbinger-em (Warfare + Dream)

Kép

A Kuklopsz elott volt egy csillaggal megjelolt csonti boss, amelyik majdnem megolt, mar kondult a harang, de aztan valahogy megis eletben maradtam. A Kuklszot meg ugy nyirtam ki, hogy mindig adtam neki egy jo nagyot a phantom strike-al (+137% Total Damage jelen pillanatban), aztan futas el a fujasa elol. Utana vissza, es megint, igy egy ido utan kidolt. Az elobb emlitett csonti boss-t is igy gyaktam le, ugyhogy tovabb orzi a 0 death-t a Harbinger-em.

Mentes. Biztonsagi mentest mar keszitettem is rola, kettot is. A bepe_Harbinger konyvtarat is kimentettem mashova, es az egesz SaveData konyvtarat is a TQ:IT alol. Meg ezeket idokozonkent fogom frissiteni, igy ennel a karimnal mar nem lehet gond. Bar nem tudom, hogy baj eseten egy sima visszamasolas segit-e, de remelem, hogy igen.

#434 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 20:08

Lehet hogy én is indítok majd egy Harbingert, erre a dual wieldre nagyon kíváncsi vagyok, a dream képességai nélkül meg már nem tudnék meglenni. :D

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 12:02

Határozottan jó lett ez a videjó, szerintem tedd fel you tubera is. :bologat:

http://www.youtube.c...h?v=yND8P9v8DvM :)

#435 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 20:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 19:57

Eldontottem, hogy Harbinger lesz, es utjara is inditottam a karimat a nullarol.
Itt az lvl10-es Harbinger-em (Warfare + Dream)

A Kuklopsz elott volt egy csillaggal megjelolt csonti boss, amelyik majdnem megolt, mar kondult a harang, de aztan valahogy megis eletben maradtam. A Kuklszot meg ugy nyirtam ki, hogy mindig adtam neki egy jo nagyot a phantom strike-al (+137% Total Damage jelen pillanatban), aztan futas el a fujasa elol. Utana vissza, es megint, igy egy ido utan kidolt. Az elobb emlitett csonti boss-t is igy gyaktam le, ugyhogy tovabb orzi a 0 death-t a Harbinger-em.

Mentes. Biztonsagi mentest mar keszitettem is rola, kettot is. A bepe_Harbinger konyvtarat is kimentettem mashova, es az egesz SaveData konyvtarat is a TQ:IT alol. Meg ezeket idokozonkent fogom frissiteni, igy ennel a karimnal mar nem lehet gond. Bar nem tudom, hogy baj eseten egy sima visszamasolas segit-e, de remelem, hogy igen.

Nem mondom névadás terén roppant kreatív vagy. :D
peti2mtag: megsasoltam, tettem rá néhány csillagot

Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 11. 20:35 -kor

#436 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 20:38

Ez a game megy online?

#437 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 11. 21:09

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 20:38

Ez a game megy online?

Persze, hogy megy. Az elozo oldalakon irtam a multi reszrol, meg raktam be kepeket is.

#438 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 09:22

Köszi Vidu a csillagokat. :respect: Amúgy a Nagy Testvér figyel ám, máris kaptam egy üzenetet, hogy az UMG birtokolja az audió tartalom jogait. Mondjuk törölnöm nem kell, de hozzájárulok, hogy reklámokat tegyenek mellé, ha akarnak.

#439 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 10:55

Találtam egy fun videót:
http://www.youtube.c...feature=related

THIS IS SPAAAAAARTAAAAAAAAA :rock:

Harbi + BM co op:
http://www.youtube.c...feature=related

Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 12. 11:41 -kor

#440 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 11:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 11., vasárnap - 21:09

Persze, hogy megy. Az elozo oldalakon irtam a multi reszrol, meg raktam be kepeket is.

Na akkor kiprobalom :D Teccik igy a topik alapjan

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.