HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#441 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 12. 12:32

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 11:16

Na akkor kiprobalom :D Teccik igy a topik alapjan

Azt nagyon jol teszed, ha kiprobalod, nem azert porog igy a topikja, mert sz@r jatek.  :D
Nem tudom, hogy eddig hogy-hogy nem szantad ra arra magad, hogy kiprobald.. a Diablo2 ota az egyik legzsenialisabb hack `n slash RPG, ami valaha is letezett. Ha kell segitseg, akkor valoszinuleg fogunk tudni adni.

#442 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 12:46

Egyebkent a Harbinger karimat (Warfare + Dream) en is dual wield-esre csinalom, ha mar ott a Warfare mastery benne. Ugyanis sokkalta nagyobb damage-et fogok bevinni vele, a pajzs meg gyakorlatilag nem er semmit azzal, hogy 2-3 percig `regeneralodik` um. Mondjuk ezt majd magasabb fokozaton kezdem kifejleszteni, egyelore marad a fegyver + pajzs kombo, aztan ha a masteryk ki vannak maxolva, meg a trance of empathy, phantom strike, psionic touch, onslaught passzivja, stb., akkor utana mehet a dual wield meg esetleg annak a passzivjai.

#443 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 14:40

Leszedtem a demot, mindjart meglatjuk

#444 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 17:41

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 14:40

Leszedtem a demot, mindjart meglatjuk

A demo-ban lehet, hogy meg a mastery valasztasig sem jutsz el. A mastery valsztas utan es a skillek meg attrib pointok meg itemek rakosgatasanal lesz erdekes ertelemszeruen. Tehat ha bejon a demo, szerezd be a fullt, ha pedig nem jon be a demo, akkor is szerezd be a fullt, mert az fog tetszeni.

#445 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 18:00

Mar dontottem, tetszik :lollypop:
Nagyon jo az iranyitas, szep a grafika, hangulatos.

#446 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 18:04

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. máj. 12., hétfő - 18:00

Mar dontottem, tetszik :lollypop:
Nagyon jo az iranyitas, szep a grafika, hangulatos.

Es akkor ez meg mind semmi. Kesobb le fogsz hidalni, amikor rajossz, hogy hanyfele mastery, hanyfele karakterkombinacio, meg karakterfejlesztesi lehetoseg van. Es a vaultozas meg a targyak egymas kozti csere-berelese meg dob rajta egyet.  :up: Az elmult par ev legeslegjobb A-RPG-je!

#447 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 19:23

lvl15 lett a Harbinger-em (Warfare + Dream), most jarok az Atheni katakombaknal:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Meg tul. keppen eleg pite a karim, a strength-et pumpalom most, hogy a jobb oldalon levo kis cuccokat fel tudjam ra aggatni.  :D Kb. meg fog 100x-ozodni a damage meg az armor.  :cool:

#448 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 07:56

Legendary kivégezve a Templárral, éppen átlépve a 63. szintre. Majd felveszek azért egy Hades-runt ha el nem felejtem (X3-mal, a móka kedvéért :cool:). A végére tényleg nagyon könnyű lett, asszem kissé túlzásba vittem a tápolást. :Đ Egyedül Cerberustól paráztam az alacsony poison resistem miatt, de könnyű prédának bizonyult ő is. A mérlegem egyetlen elhalálozás, és az is "öngyilkosság". A knosszoszi telkine által életrekeltett szobrok valami durván damage reflectesek lehetnek (mint Typhon a tüskékkel, de az legalább látszik, olyankor nem szabad hergelni :D) - mikor az elsőt ledöftem, mindketten azonnal meghaltunk (óvatlan voltam, CF nélkül mentem).

Két újabb hibajavítást említenék az unofficial patchből:
- Stygian Lurker küldetés rewardja javítva, végre megmarad a +str/int/dex kilépés után is;
- nincs már értelmetlen vinyótekerés Hádész termében a hülye szikrázó kristályok miatt.

Még egy érdekesség, ha jól emlékszem, ez a kis vakarék Nightmare egyszer sem halt meg legenden, pedig csak egy pontot raktam rá. Mondjuk inkább szórakoztató a jelenléte, mint hasznos, néhányszor beidegelt a confusion varázslatával. Éppen rontanék az ellenre, azok is rohannak felém, erre ez a vakarcs összezavarja őket, és elkezdenek random irányokba ténferegni, maguk elé motyogva. :omg: :D

#449 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 08:07

Gondolkodom egy nyilazós karakteren, mer olyat még nem próbáltam, valószínűleg Brigand lenne, esetleg Haruspex (hamár Bepe karija a dev/nullban végezte :Đ). Ebbeb az esetben (bow only) hogyan érdemes a str/dex pontokat osztani? Nagy gáz lenne csak dex-re gyúrni (pl. egekbe tornászni a DA-t, és akkor a védelem kipipálva :)), vagy itt is a klasszikus "dexre amennyit muszáj, a többi str" iránymutatás a mérvadó?

#450 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 10:13

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 8:07

Gondolkodom egy nyilazós karakteren, mer olyat még nem próbáltam, valószínűleg Brigand lenne, esetleg Haruspex (hamár Bepe karija a dev/nullban végezte :Đ). Ebbeb az esetben (bow only) hogyan érdemes a str/dex pontokat osztani? Nagy gáz lenne csak dex-re gyúrni (pl. egekbe tornászni a DA-t, és akkor a védelem kipipálva :)), vagy itt is a klasszikus "dexre amennyit muszáj, a többi str" iránymutatás a mérvadó?

Hunting mastery-s karival borzaszto durva karit lehet osszehozni akar ijjal, akar spear-el. A ket apollos will gyuru es a hunters hood biztosit akkora oriasi + damage-et, hogy az ihajj. Es a skillekkel is akorrat lehet rajta tapolni.. szerintem csak annyi dex kell, hogy a legjobb cuccokat kezbe tudja venni / magara tudja venni, es a tobbi pedig a str-re. Regen en is kerdeztem itt ezt, es ezt tanacsoltak. A defensive ability novelese pedig csak a criticalt noveli, ha jol emlexem.

#451 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 10:21

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 8:56

Legendary kivégezve a Templárral, éppen átlépve a 63. szintre. Majd felveszek azért egy Hades-runt ha el nem felejtem (X3-mal, a móka kedvéért :cool:). A végére tényleg nagyon könnyű lett, asszem kissé túlzásba vittem a tápolást. :Đ Egyedül Cerberustól paráztam az alacsony poison resistem miatt, de könnyű prédának bizonyult ő is. A mérlegem egyetlen elhalálozás, és az is "öngyilkosság". A knosszoszi telkine által életrekeltett szobrok valami durván damage reflectesek lehetnek (mint Typhon a tüskékkel, de az legalább látszik, olyankor nem szabad hergelni :D) - mikor az elsőt ledöftem, mindketten azonnal meghaltunk (óvatlan voltam, CF nélkül mentem).

Két újabb hibajavítást említenék az unofficial patchből:
- Stygian Lurker küldetés rewardja javítva, végre megmarad a +str/int/dex kilépés után is;
- nincs már értelmetlen vinyótekerés Hádész termében a hülye szikrázó kristályok miatt.

Még egy érdekesség, ha jól emlékszem, ez a kis vakarék Nightmare egyszer sem halt meg legenden, pedig csak egy pontot raktam rá. Mondjuk inkább szórakoztató a jelenléte, mint hasznos, néhányszor beidegelt a confusion varázslatával. Éppen rontanék az ellenre, azok is rohannak felém, erre ez a vakarcs összezavarja őket, és elkezdenek random irányokba ténferegni, maguk elé motyogva. :omg: :D

Egy ideje nem követem már a topicot, honnan lehet ezt a nem hivatalos javítást letölteni?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#452 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 14. 10:39

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 11:21

Egy ideje nem követem már a topicot, honnan lehet ezt a nem hivatalos javítást letölteni?

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 10:11

Találtam megoldást, úgy tűnik néhány szorgalmas ember unofficial patch-et fabrikál. :) Van benne egy csomó fix, többek közt a zöld cumók recharge suffixét is javítja (pl. "... of Focus" végre működik). Direkt link.

A direkt linket már ne használd, van újabb verzió (1.11a), keresd ki az elérhetőségét a TQ.net-es topikból. ;)

#453 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 11:08

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 11:39

A direkt linket már ne használd, van újabb verzió (1.11a), keresd ki az elérhetőségét a TQ.net-es topikból. ;)

tyűha, köszi  :respect:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#454 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 14. 11:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 11:13

A defensive ability novelese pedig csak a criticalt noveli, ha jol emlexem.

Az az offensive ability. :) Egyébként az OA a leírtakkal ellentétben nem csak a critical hit esélyét befolyásolja, hanem egyáltalán a találat esélyét!!

Megfigyelésem szerint rohadtul nem mindegy, hogy 200, 500, 800, vagy éppen 1000 körül van az OA-d – ezt sajnos a saját karakteremen kellett tapasztalnom, amikor eleinte alig tettem dex-re, külön az OA-ra meg nem is figyeltem. Epic közepétől és aztán egészen Legendary végéig bizony minden 100-as növekedés/csökkenés érezhető különbséget hozott. Ezt onnan vettem észre, hogy a Phantom Strike (ami multi-targetes) egyre kevesebb ellenfélnél jelzett találatot, és egyedi ellenfeleknél is ki-kihagyott... csak a puffanást hallottam (a PS-nak van egy jellegzetes hangja, bár nem túl markáns), sebzés meg nem történt. Néha 2-3 ütés kellett, amikor a dmg adagból bőven elég volt egy is (miss-miss-hit, gondolom az ellenfél dodge attackja miatt).

Legend végére 900-950 körüli OA-val elértem olyan 90%-os találati arányt (nem critical hitről beszélek, hanem bevitt ütésről, hit chance-ről), ezzel megelégedtem, de lehetett volna jobb is.

#455 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 12:19

Még valami, sajnos a Colossus Formnak is van egy OA-t csökkentő nem dokumentált mellékhatása. A karakterlapon ugyan nem látszik, de erről többször is 100%-osan megbizonyosodtam, a fent ismertetett "tüneteket" tanulmányozva.

Talán rémlik még valakinek, hogy írtam mekkora luftokat ütök CF állapotban: nos ez pont a CF-mal együttjáró "ügyetlenség" miatt van (és nem azért, mert elsuhintok a fejük felett, mint ahogy először hittem :Đ), mintha átmenetileg csökkenne a dexterity, de az offensive ability mindenképp. :rolleyes: Feltűnhetett az is, hogy a Typhon run felvezetését is CF nélkül csináltam végig, pedig cooldown mentesen, minimális energy costtal folyamatosan abban lehetnék. A végén a Typhonok ellen is csak a 66% damage absorption miatt használtam, mert amúgy túl sok a kihagyott ütés, az irányítása pedig nehézkes a túl gyors futás miatt (erről is írtam korábban).

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 05. 14. 12:23 -kor

#456 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 13:07

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 12:19

Még valami, sajnos a Colossus Formnak is van egy OA-t csökkentő nem dokumentált mellékhatása. A karakterlapon ugyan nem látszik, de erről többször is 100%-osan megbizonyosodtam, a fent ismertetett "tüneteket" tanulmányozva.

Talán rémlik még valakinek, hogy írtam mekkora luftokat ütök CF állapotban: nos ez pont a CF-mal együttjáró "ügyetlenség" miatt van (és nem azért, mert elsuhintok a fejük felett, mint ahogy először hittem :Đ), mintha átmenetileg csökkenne a dexterity, de az offensive ability mindenképp. :rolleyes: Feltűnhetett az is, hogy a Typhon run felvezetését is CF nélkül csináltam végig, pedig cooldown mentesen, minimális energy costtal folyamatosan abban lehetnék. A végén a Typhonok ellen is csak a 66% damage absorption miatt használtam, mert amúgy túl sok a kihagyott ütés, az irányítása pedig nehézkes a túl gyors futás miatt (erről is írtam korábban).

Kivancsi leszek, hogy nalam a warfare mastery dual wield skill-je mennyiben modositja az offensive ability-t es a critical-t. Majd figyelem, egyelore nem fejlesztettem ki meg mindig a dual wieldet, mert van annal fontosabb most.

#457 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 15:39

lvl19 lett a Harbinger-em (Dream + Warfare)

Kép

Meg mindig nagyon pite, most atmeneti jelleggel a full Ramses `s set-ben pompazik.
lvl21 utan jelentosen meg fog valtozni es nem kicsit fog erosodni a karim.

P.S.: most mar idokozonkent archivalom is, tehat le van mentve az egesz kari a biztonsag kedveert, hogy ne fordulhasson az elo, ami a Haruspex karimmal.

#458 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 17:42

lvl21 lett a Harbinger-em, es ezzel egyutt rohamos erosodesnek indult a karim.
Nemsokara fel tudja venni kb. 500 koruli strength-nel az extra cuccokat, es akkor valik majd elpusztithatatlanna.  :) Na jo, nem, merthogy a Haruspex-em is lehalt a 3. vilagban a sarkanyoknal.  :(
Eddig talan meg nem volt olyan karim, ami a 3. vilag vege fele a sarkanyoknal ne halt volna le...
Szerintem azok damage reflectesek is vagy valami ilyesmi, es amit en beviszek, az a 10K-s utes jott ram vissza a Haruspexnel is. Ugy nem csoda, hogy papa volt.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 05. 14. 18:03 -kor

#459 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 19:31

Na, azt hiszem, hogy nehezsulyu lett a Harbingerem, most lvl23:

Kép

Dual Wield, 874 Strength, 3576 DPS, 1862 Armor, es + 239% Damage meg erre ra a Phantom Strike-al.
Annyi tartalekot nem erzek benne, mint a Haruspex-ben ereztem ilyenkor, de azert fogok tudni meg nyomni rajta rendesen.

#460 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 20:57

Megint leptem szintet, mar lvl24 a Harbinger-em (Warfare + Dream)

Kép

Most mar 900 a Strength, es 3743 a Damage Per Second + 239% Damage (Phantom Strike). Es akkor a Battle Standard meg sehol sincs, meg el sem kezdtem kimaxolni, egy darab pont sincs rajta. Se a Battle Rage-en, sem a Dodge Attack-en, sem a Phantom Strike es Psionic Touch passzivjain. Ugyhogy fog ez a karakter meg fejlodni, nem is keveset. peti2mtag: elkezdted a Haruspex-et vagy a Brigand-ot?

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.