HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#601 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 13. 12:29

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 13:24

most olvastam vissza, a defender-t nem ajánljátok? nem szopolni és 20x ujrakezdeni akarom, hanem játszani, élvezni  :)

valószínűvelg nem vetted észre az utat felfelé a kantaur boss helyszíne mellett.

defenderhez jó a warfare, így erős közelharci karid lesz.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#602 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 12:31

pedig felette kicsit még volt egy pici tábor, de végig szikla. de akkor ahol a kentaur boss van, arra felé van az út tovább? felszín - nem föld alatt?  :think:

warfare gondolom a második tulajdonság fa vagy hogymondjam mi lehet?

nézegettem bepe hasonlo szintü karijairol a képeket, h ő honnan szervál olyan cuccokat...nekem tök gagyik vannak még. meg a bal alsó cucc hely üres, nem jön semmi amit oda tudok tenni.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#603 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 12:37

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 13:31

pedig felette kicsit még volt egy pici tábor, de végig szikla. de akkor ahol a kentaur boss van, arra felé van az út tovább? felszín - nem föld alatt?  :think:

nézegettem bepe hasonlo szintü karijairol a képeket, h ő honnan szervál olyan cuccokat...nekem tök gagyik vannak még. meg a bal alsó cucc hely üres, nem jön semmi amit oda tudok tenni.

kentaur bosstól balra lehet felmenni.

Jobb cuccok majd csak később lesznek értelemszerüen, epicen és legenden.
Bal alsó helyre meg úgy kell recipe-k alapján összerakni egy artifactot ami mindenféle bónuszt ad.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#604 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 12:48

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 13:31

szerintem is warfaret valaszd(8 as szintu karival tudod kivalasztani a masodik masteryt) a defend melle mert  ugy egy egesz utos karit lehet csinalni anelkul is hogy tapos cuccaid lennenek.
Balegergombra onlsaughtot rakjad a jobbegergombra meg a battert es az ugy elvezetes jo jatek lesz. persze batternek a passzivjat is tapolni kell hogy tobb enemyt csapjon egyszerre.
amugy itt korabban egymassal megosztogattuk a cuccainkat es onnan vannak jo cuccok egy gyenge karinal is. van egy vault nevu progi abban lehet tarolni a cuccokat es at lehet adogatni a cucokat vele.

szerintem egyenlore jaccal csak a talalt cuccokbol aztan kesobb ha mar vegigvitted parszor utana mar lesz neked is par jo cumod vagy ha nem akkor esetleg keresgelhetsz olyan vaultokat amiben vannak jo cumok.

Szerkesztette: SATAN 2008. 09. 13. 12:53 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#605 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 09:50

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 13:24

most olvastam vissza, a defender-t nem ajánljátok? nem szopolni és 20x ujrakezdeni akarom, hanem játszani, élvezni  :)

A Defense a neve ellenére az egyik legdurvább támadó skillekkel rendelkező mastery, önmagában is végig lehetne vele vinni a játékot. Én biztos nem Warfare-t választanék mellé, vagy ha igen akkor nem azt erőltetném, hanem inkább a Defense pajzsos témáit (bal klikkre Batter, jobbra Shield Charge). Javaslom inkább a Dream-et második masterynek.

Bár első karinak gyakorlatilag mindegy, úgyse lesz olyan amilyet szeretnél, tapasztalatból mondom. ;)

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 09. 14. 09:52 -kor

#606 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 14:07

már bevettem másodiknak a warfaret :)

nyomok ott is a tulajdonságokara, pl az attack speed + azért elég jó dolog.
onslaught már bal klikk, a másik még nincs :D

ellenben lehentelnek néha, főleg varázslattal messziről bár ez itt megszokott gondolom :D

továbbra sem tudok olyan izét csinálni, artifaktot. meg egyre több kis kövem van amiből már 1-2ből összejött a 3db és összeraktam egy darabbá, ellenben nem tudom semmilyen cuccra rátenni. itt is lesznek slotos cuccok mint anno diabloban? :think:  a bal alsó cumót mivel és hol és mikből tudom összegyúrni? :think:

#607 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 14:48

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 15:07

továbbra sem tudok olyan izét csinálni, artifaktot. meg egyre több kis kövem van amiből már 1-2ből összejött a 3db és összeraktam egy darabbá, ellenben nem tudom semmilyen cuccra rátenni. itt is lesznek slotos cuccok mint anno diabloban? :think:  a bal alsó cumót mivel és hol és mikből tudom összegyúrni? :think:

Artifakt.

1. Kell hozzá egy Arcane Formula (recipe), ami egy boríték. Ezt csak találni lehet, venni nem, úgyhogy szorgalmasan nyitogasd a ládákat, és gyepáld a szörnyeket. :) A tulajdonságainál látható mik kellenek hozzá (minimum level, ingredients). Pl. a mellékelt képen látható Deathrattle-höz kell egy komplett Valor of Achilles (görög act végéig tuti összejön egy egész), egy komplett Spectral Matter (egyiptomi act ghostjai dobálják főleg, szóval ilyened nem lesz egy darabig), és egy bizonyos scroll (ilyeneket a boltosok árulnak, de eléggé random, nehéz pont azt kifogni ami neked kell :D).

2. Ha mind megvan, elmész egy villámos fószerhez (térképen piros gülü), odaadod neki az összetevőket, kiperkálod a lét, és összeheggeszti neked. Majdnem minden városban találkozhatsz velük.

"Erősebb" artifaktok később komolyabb összetevőket igényelnek, pl. korábban már összerakott kisebb artifaktokat.

"Slotos" cuccok.

Nincsenek slotok, minden tárgyba (kivéve kékek és lilák) pontosan egy darab relicet/charmot tudsz tenni, saját kezűleg: jobb klikk a relicen, majd balklikk a tárgyon. Persze nem tudsz bármit bármibe rakni, van ami armorba, van ami kifejezetlen egy armortípusba (pl. torso), van ami fegyóba, pajzsba stb. való. Kiszedni nem tudod, a villámos ember tudja kiműteni neked, de vagy a tárgy vagy a relic veszik.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1221400432.png

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 09. 14. 14:53 -kor

#608 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:28

akkor csak mindig rossz cuccot akartam rossz cuccra tenni :D

azóta lett 1 formulám, de persze h nincs meg ami kell hozzá minden :D

:respect:

#609 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:34

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 16:28

azóta lett 1 formulám, de persze h nincs meg ami kell hozzá minden :D

Nekem soha nem volt meg minden, ami kellett volna valamelyik formulához! :( Pedig elég sokat összeszedtem, de valami mindig hiányzott. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#610 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:22

hat utobbi idoben mar en is ugy jaccottam hogy a defilerben beallitottam hogy ne kelljen osszeszedni a hozzavalokat a recepthez hanem eleg csak megtalalni a receptet es azt odaadva a villamos csavokanak az mar megcsinalja. eleg megtalalni magat a receptet. az sem esik olyan surun. nemhogy egy csomo osszetevot osszeszedjek hozza. foleg kesobb mar nem ilyen alap osszetevok kellenek hanem egy masik kesz artifact is kell hozza. nah azokat eselytelen epesszel osszeszedni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#611 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 19:21

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 19:22

hat utobbi idoben mar en is ugy jaccottam hogy a defilerben beallitottam hogy ne kelljen osszeszedni a hozzavalokat a recepthez hanem eleg csak megtalalni a receptet es azt odaadva a villamos csavokanak az mar megcsinalja.

Nálam is így van már beállítva, és a potion stacking meg a show all dmg is ki van pipálva.

#612 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 21:38

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 20:21

Nálam is így van már beállítva, és a potion stacking meg a show all dmg is ki van pipálva.

igen nalam is ezek vannak.
meg hogy ne foggyon a penz. volt hogy nem tudtam venni mar eletpotikat :D legendaryn mar draga :(
mivel cumokat ugyebar nem gyujtogettem ott.

#613 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 12:44

na szépen haladok, de azért 1x-1x szépen lemészárolnak... :D

tetszik, meglepő módon nagyon.

#614 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:31

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 22:38

meg hogy ne foggyon a penz. volt hogy nem tudtam venni mar eletpotikat :D

Ott valami gebasz lehet, ha a potik gyorsabban fogynak, mint ahogy begyűjtöd őket. ;) Iszonyú sokat dobálnak el a mobok, és a ládákban, szarkofágokban is akadnak szépszámmal. Szerintem legalább 10-szer annyi az income, mint amennyi szükséges, nekem legalábbis rendszerint több száznyi fölösleg gyűlik össze a végére. :D Átlagos karakterekkel. (Mondjuk nem vagyok már kezdő. :p)

10-15% attack dmg converted to health-et könnyű és érdemes összeszedni (fegyver, relic, artifact, jewelry – akár sokkal több is összejöhet, de minek)... onnantól kezdve elfelejtheted az életpotikat, illetve csak végszükség esetén kell inni belőlük szvsz. Ja én nem quickslotból lövöm el, hanem mindig inventory bag-ből, az egeret használva, és mindig a kisebbeket először, úgy lassabban fogynak.
:alcohol:

#615 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 16:57

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 15:31

Ott valami gebasz lehet, ha a potik gyorsabban fogynak, mint ahogy begyűjtöd őket. ;) Iszonyú sokat dobálnak el a mobok, és a ládákban, szarkofágokban is akadnak szépszámmal. Szerintem legalább 10-szer annyi az income, mint amennyi szükséges, nekem legalábbis rendszerint több száznyi fölösleg gyűlik össze a végére. :D Átlagos karakterekkel. (Mondjuk nem vagyok már kezdő. :p)

10-15% attack dmg converted to health-et könnyű és érdemes összeszedni (fegyver, relic, artifact, jewelry – akár sokkal több is összejöhet, de minek)... onnantól kezdve elfelejtheted az életpotikat, illetve csak végszükség esetén kell inni belőlük szvsz. Ja én nem quickslotból lövöm el, hanem mindig inventory bag-ből, az egeret használva, és mindig a kisebbeket először, úgy lassabban fogynak.
:alcohol:

csak en nem szoktam osszeszedegetni :D
lusta vagyok :(

#616 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 16:59

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 13:44

na szépen haladok, de azért 1x-1x szépen lemészárolnak... :D

tetszik, meglepő módon nagyon.

nem meglepo hogy teccik. jatekhangulata az egy az egyben diablo. szal akinek az teccett annak szerintem ez is teccik.

amugy meg igy van egy kis kihivas hogy neha megcsapnak :D

#617 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:25

Nekem is nagyon tetszik. :) Hónapokkal ezelőtt a Dungeon Siege 2-re írtam egy cikkben, hogy a Diablo 2 óta a legjobban szórakoztam vele ebben a műfajban, most már lehet nem ezt írnám. :) A kasztok kombinálása, képzettség-fák sokszínűsége, látvány, környezet, nagyon nyerő. És még csak normál act3-ban járok, hol van még a vége....
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#618 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 09:47

nah már kezdek erősödni végre, igaz már athénban vagyok.... a térkép még egy görög város helyét mutatja, utána mi gyün? keményebb fokozaton elölről az egész?

amúgy mik a difik a kiegészítő és a sima között? mert én ugye mostanában elkezdve, egyértelműen a kiegészítőt feltéve játszom :think:

#619 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 17. 09:51

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 9:47

nah már kezdek erősödni végre, igaz már athénban vagyok.... a térkép még egy görög város helyét mutatja, utána mi gyün? keményebb fokozaton elölről az egész?

amúgy mik a difik a kiegészítő és a sima között? mert én ugye mostanában elkezdve, egyértelműen a kiegészítőt feltéve játszom :think:

Nem, utána még kettő (kieggel három) kábé ugyanekkora világ vár. :D Szóval a harmadánál-negyedénél jársz. ;)

Én tegnap végeztem az alapjáték főellenségével, jöhet az ÍTÉ. :)

Szerkesztette: Leon121 2008. 09. 17. 09:52 -kor

"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#620 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 10:26

na akkor megnyugodtam, rövidkének tünt volna akkor :)

már 2 ilyen összerakos cucc megvan a receptemhez, már csak egy rigid carpace vagy mi a pék füle kell, abból persze még 1 sincsen nem tudom milyen lény dobja :(

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.