Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 13:51
Szia! Nekunk / nekem van(nak) -100-as recharcge-os vaultjaink / cuccaink, tehat ha vaultos jatekra adod a fejed, csak szolj, es odaadjuk. Ez nem csalas, mert eloszor ugysem tudod feltenni oket, es el kell vinned igyis-ugyis a karidat lvl 30-40-ig, ahol magadra tudod rakni az osszes -100 rechargeos cumot. Most, hogy irok ide, ujra kedvet kaptam a TQ-hoz (a Sacred 2 ugyanis csak nov 7-en jon ki itt az UK-ban es akkor tudom csak megvenni), ugyhogy azt hiszem, hogy megint inditok egy karit. Mindjart nezek is egy titancalc-ot, es kikalkulalom, hogy mi legyen az.
Köszi az ajánlatot, de szeretnék saját erőből boldogulni.
Hihetetlen ez a játék amúgy... Tegnap eljutottam végre Hádészig, akivel ismét sokat szívtam... Hiába raktam resistes cuccokat, nem tudtam megölni, az élete meg ugye minden halál után felugrik. Persze megint volt sok rohangálás, 3 perc futás hogy fél perc alatt megöljön...
Aztán végső megoldásként átpakoltam a skilljeimet (most éppen eruption+ volcanic orb + wisp volt fejlesztve, meg pár pont az enchantment-en meg a ring of flame-ben). Ebből két próbálkozás után lett végül maxos (16-8-1-8-as) core dweller, maxos eruption meg maxos lightning bolt. Ettől Hádész első próbálkozásra megfeküdt: varázsolgatott a core dwellerre, de gyakorlatilag nem sebezte (nem ment le az élete...), én meg közben villámmal meg vulkánnal meg a botommal lepüföltem gond nélkül.
Azért ez nagyon kemény, hogy egy taktikaváltás ennyire megváltoztatja az esélyeket.

Tisztára mint a Baldur's Gate 2-ben.
Úgyhogy a kör bezárult, eredetileg core dwellerrel játszottam, majd váltottam többször, és végül core dwellerrel fejeztem be normálon.

Még van két küldim, Hádész kincseiért kell visszamenni, meg megpróbálom még a bugos ostromos küldit, ahol az ostromolt városból kell a civileket kimenteni Act4-ben.
Szerkesztette: Leon121 2008. 10. 01. 07:30 -kor