HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#641 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 12:44

Idézet: rorepme - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 12:54

Már próbáltam, de a 4. városban vagyok ( Hádész Kutyája előtt) és ha viszzamegyek akkor szemét módon kevés xp-t kapok.És állandoan meghalok. Amúgy egy 38-as Warfare+Rogue  karim van.

hát az nem egy nyerő kombó, vagy rosszul osztottad szét a pontokat, azokat némi lóvéért osztogathatod másra is. már pedig más megoldás nincsen, hogy vissza mész 1-2 várossal és ott hentelsz és keresel cuccokat resistance-ra... vagy multit toljal kicsit erösebb segitséggel.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#642 Felhasználó inaktív   rorepme 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 14:13

aha, értem
és h lehet multiban játszanni?
mert azt is próbáltam csak nem jőtt őssze.
vagy ahhoz vmi külűn progi kell?

#643 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:19

Idézet: rorepme - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 12:54

Már próbáltam, de a 4. városban vagyok ( Hádész Kutyája előtt) és ha viszzamegyek akkor szemét módon kevés xp-t kapok.És állandoan meghalok. Amúgy egy 38-as Warfare+Rogue  karim van.

Hát igen, Cerberus kemény ellenfél. :D Járd az árusokat és keress náluk "Scroll of the Sky's Rage" tekercset, azzal le lehet foglalni egy rövid időre. Magadra pakoljál poison resist-es cuccokat, 50% fölött már jó vagy normálon. Egy komplett Pristine Plumage charm kapásból 20%, ilyet bármelyik armorba rakhatsz. Mikor bemész a termébe soha ne állj a padló repedései fölé, ha abból feltör a mérgező sugár, garantált a halál. :Đ

#644 Felhasználó inaktív   rorepme 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:38

nahh ezt jó tudni!
és jó lesz a Warfare+Rogue combo, vagy az nagyon rossz?

#645 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 10:10

Nekem tetszik, nemrég én is indítottam egyet, de most mással játszok. Azt nem tudnám neked megmondani, hogy lvl 38 környékén hogyan érdemes variálni a skilleket, ez majd kialakul menet közben, meg persze függ az egyéni játékstílustól is. Ha úgy érzed nem megy, próbáld a skillpontokat másként elosztani, ami akár adott vidékenként is eltérő lehet az igényeknek (a szembejövő ellenfeleknek) megfelelően. Pl. undead-ek ellen felesleges bleeding dmg-vel nyomulni, mert úgysem véreznek, vagy Cerberus-ban nem sok kárt tudsz tenni poison-nel. :D

#646 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:05

én a sok multizás miatt a normal végét nem egyedül csináltam, visszamenni sok értelme nincs, xp kevés és gyenge cuccokat kapok. kezd beérni a warfare-defense karim, 36. szinten már elég jól megy a gyakás, egyedül a resisteim gyengébbek mint szeretném. ha egyedül tolom ez gondot okoz, ha nem akkor nem :D

#647 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:26

Szerintem legendig nincs is túl nagy jelentősége a resisteknek, egyedül a stunra érdemes rágyúrni, megúszhatsz pár kellemetlen helyzetet. ;) Defense-nek eleve van ezt növelő passzív skillje (Iron Will), plusz még egy stun resist bónuszos Demon's Blood charm valamelyik jewelbe és már kész is.

#648 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:46

Még annyit hozzátennék, hogy állandó általanos védelemre a defensive abilityt célszerű növelni. Pajzsba Shade of Hector (DA bónusszal), testpáncélba Guan-Yu's Grace (DA bónusszal), illetve legalább egy olyan armor, aminek van jó sok flat DA-je és/vagy %-os DA növelése. :)

#649 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 20:59

hostolni tudok, de joinolni nem. ha refreshelnem a listat kidob vmi hibaüzit a vista ha visual c++ builder ilyen soraban ott van gond és blablabla. mit nem raktam fel, vagy mi a szar ami fennt van a vistan? :think:

#650 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 08:23

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 16:19

Hát igen, Cerberus kemény ellenfél. :D Járd az árusokat és keress náluk "Scroll of the Sky's Rage" tekercset, azzal le lehet foglalni egy rövid időre. Magadra pakoljál poison resist-es cuccokat, 50% fölött már jó vagy normálon. Egy komplett Pristine Plumage charm kapásból 20%, ilyet bármelyik armorba rakhatsz. Mikor bemész a termébe soha ne állj a padló repedései fölé, ha abból feltör a mérgező sugár, garantált a halál. :Đ

Hú, Cerberus, ne is említsd.  :rolleyes: Hétvégén jártam ott, hát nagyokat szívtam... Poison resistes cuccaim addig nem voltak, Elementalist meg ugye eleve törékeny jószág, szóval nagyon kemény volt. Ráadásul nagyon messze van az utolsó kút. Azt is próbáltam, hogy nyitok egy portált a kapuja előtt, és a városban aktiválom a kutat, hogy ne kelljen annyit gyalogolni. Hát erre halálkor bezárta a teleportot, és cammoghattam végig az egész rohadt tornyon... :mad:

Végül csak enyhe "csalással" sikerül megoldani: kapunál ki-bejárkálás, wisp előreküldése, és így tudtam nagy nehezen lepüfölni. :)
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#651 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 10:34

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 9:23

Végül csak enyhe "csalással" sikerül megoldani: kapunál ki-bejárkálás, wisp előreküldése, és így tudtam nagy nehezen lepüfölni. :)

Nem csalás ez, mindenkinek azzal kell próbálkozni, amije van. ;) Amúgy mit értesz püfölés alatt? Elementalistnek azért vannak egész komoly, távolról is biztonságosan működő (fal mögül is :D), erős, destruktív spelljei, amivel egy-kettőre le lehet aprítani a dögöt. Gondolok itt Earth vonalon az Eruption-re, vagy a Strom Ligthning Bolt-jára. Bossok előtt érdemes átcsoportosítani a skillpontokat, és inkább ezeket felnyomni (akár mindkettőt).

#652 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 11:43

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 10:34

Nem csalás ez, mindenkinek azzal kell próbálkozni, amije van. ;) Amúgy mit értesz püfölés alatt? Elementalistnek azért vannak egész komoly, távolról is biztonságosan működő (fal mögül is :D), erős, destruktív spelljei, amivel egy-kettőre le lehet aprítani a dögöt. Gondolok itt Earth vonalon az Eruption-re, vagy a Strom Ligthning Bolt-jára. Bossok előtt érdemes átcsoportosítani a skillpontokat, és inkább ezeket felnyomni (akár mindkettőt).

Két támadásom van jelenleg: a squall meg a volcanic orb, ezeket próbáltam használni: lövöldözni befelé, amennyire tudtam. Squall még viszonylag alacsony szintű, így az olyan sokat nem ért, de a volcanic orb viszonylag jól használható volt, így már elég hamar lement. :)

Az egész toronyban sokat szenvedtem egyébként, gondolom az alacsony pierce meg poison resist miatt, szóval lehet át kell dolgozni a cuccaimat, és a nagyon magas +int meg +fire damage helyett kéne egy kis védelem is. Mert most nagyon erősen érződik a "glass cannon"-jelleg: brutálisat sebzek, de pillanatok alatt halok az íjászoktól meg a mérget dobáló dögöktől. :)

#653 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:30

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 12:43

Két támadásom van jelenleg: a squall meg a volcanic orb, ezeket próbáltam használni: lövöldözni befelé, amennyire tudtam. Squall még viszonylag alacsony szintű, így az olyan sokat nem ért, de a volcanic orb viszonylag jól használható volt, így már elég hamar lement. :)

Az egész toronyban sokat szenvedtem egyébként, gondolom az alacsony pierce meg poison resist miatt, szóval lehet át kell dolgozni a cuccaimat, és a nagyon magas +int meg +fire damage helyett kéne egy kis védelem is. Mert most nagyon erősen érződik a "glass cannon"-jelleg: brutálisat sebzek, de pillanatok alatt halok az íjászoktól meg a mérget dobáló dögöktől. :)

hat igen. eleg nehezre sikerult a kiegeszito. de ne aggodj ha vegigvitted akkor az epic eleje konnyebb lesz :D
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#654 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 29. 20:06

Leon, próbáld így: eruption & lightning bolt.

Na jó ez már lvl42, és fel van tápolva recharge-mentesre... csak azért mutattam meg, hogy lásd a potenciált a karakteredben. :Đ

Elementalist létére egy csomó str-et is pakoltam rá, hogy elbírja a pajzsot és a jobb armorokat (nem mellesleg a -100% rec is könnyebben kijön). Így kisebb ugyan a dmg outputja, mintha tisztán int-re mentem volna, viszont sokkal jobb a védelme. Ezt a karit amúgy félbehagytam, valszeg Paladin lesz helyette.

#655 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 08:58

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 20:06

Leon, próbáld így: eruption & lightning bolt.

Na jó ez már lvl42, és fel van tápolva recharge-mentesre... csak azért mutattam meg, hogy lásd a potenciált a karakteredben. :Đ

Elementalist létére egy csomó str-et is pakoltam rá, hogy elbírja a pajzsot és a jobb armorokat (nem mellesleg a -100% rec is könnyebben kijön). Így kisebb ugyan a dmg outputja, mintha tisztán int-re mentem volna, viszont sokkal jobb a védelme. Ezt a karit amúgy félbehagytam, valszeg Paladin lesz helyette.

Ha lenne -100% recharge, akkor azt hiszem nem lenne egyáltalán problémám. :) De első karakterként ezt nem egyszerű összeszedni, idáig csak egy cuccom ad -11%-ot.

Mindenesetre áttértem squall-ról eruption-ra, meg szedtem pierce resistes cuccokat, így már jobban halad az Elysium utáni rész. :) Legjobban azok a duplakardos rohangáló dögök tudnak most még megszivatni, de az ellen gondolom csak az armor segítene, ami meg elég vékonyka. :)

Pajzsot, jobb páncélokat azért nem szeretnék rá rakni, mert inkább ilyen "pizsamás", nagyot sebző, de törékeny ürgét akarok csinálni, nem egy harcimágust. :) Hasonló elvek miatt szeretem inkább a tüzet: rejtett gyújtogató énemhez ez jobban passzol.  :D

Ja, a ring of flame-nek a sebzéscsökkentő hatása szerintetek ér valamit? Érdemes kiraknom?

#656 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 13:51

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 8:58

Ha lenne -100% recharge, akkor azt hiszem nem lenne egyáltalán problémám. :) De első karakterként ezt nem egyszerű összeszedni, idáig csak egy cuccom ad -11%-ot.

Mindenesetre áttértem squall-ról eruption-ra, meg szedtem pierce resistes cuccokat, így már jobban halad az Elysium utáni rész. :) Legjobban azok a duplakardos rohangáló dögök tudnak most még megszivatni, de az ellen gondolom csak az armor segítene, ami meg elég vékonyka. :)

Pajzsot, jobb páncélokat azért nem szeretnék rá rakni, mert inkább ilyen "pizsamás", nagyot sebző, de törékeny ürgét akarok csinálni, nem egy harcimágust. :) Hasonló elvek miatt szeretem inkább a tüzet: rejtett gyújtogató énemhez ez jobban passzol.  :D

Ja, a ring of flame-nek a sebzéscsökkentő hatása szerintetek ér valamit? Érdemes kiraknom?

Szia! Nekunk / nekem van(nak) -100-as recharcge-os vaultjaink / cuccaink, tehat ha vaultos jatekra adod a fejed, csak szolj, es odaadjuk. Ez nem csalas, mert eloszor ugysem tudod feltenni oket, es el kell vinned igyis-ugyis a karidat lvl 30-40-ig, ahol magadra tudod rakni az osszes -100 rechargeos cumot. Most, hogy irok ide, ujra kedvet kaptam a TQ-hoz (a Sacred 2 ugyanis csak nov 7-en jon ki itt az UK-ban es akkor tudom csak megvenni), ugyhogy azt hiszem, hogy megint inditok egy karit. Mindjart nezek is egy titancalc-ot, es kikalkulalom, hogy mi legyen az.

#657 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 14:22

Na, el is dontottem, egy ijaszt fogok inditani, es Ranger lesz (Hunting + Nature). Mar tudom, hogy ijaszt milyen iranyba kell nagyjabol fejleszteni, meg megvan a ket Apollo Will gyuru is, tehat olyan terminator karit tudok majd kihozni belole, hogy egyik foboss sem foghat meg, csak amelyiknek pierce resist-je van, vagy amelyik reflection-nal ``dolgozik``.

#658 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 21:32

Utjara inditottam a Ranger karakteremet (Hunting Mastery + Nature Mastery), nemreg lettem lvl11. Igy nez ki most:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ertelemszeruen a pierce damage-re megyek ra, es az ijasz skill-ekre + a resist levetelre majd kesobb.
Most vagyok tul a felegetett falun es a nagy pok boss-on, eddig 0 death, majd a sarkanyoknal begyujtom az elso death-et a 3. vilagban, ahogy szoktam valoszinuleg. A Hunter `s set es a Tracker `s set mar be vannak keszitve az inventory-ba es a ket Apollo Will gyuru is.  :cool: Ranger-em meg nem volt, de azt hiszem ez lesz a legtaposabb karim, ami valaha is letezett, a Sacred 2 erkezteig jol elleszek ezzel a karival.  :)

#659 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 07:28

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 13:51

Szia! Nekunk / nekem van(nak) -100-as recharcge-os vaultjaink / cuccaink, tehat ha vaultos jatekra adod a fejed, csak szolj, es odaadjuk. Ez nem csalas, mert eloszor ugysem tudod feltenni oket, es el kell vinned igyis-ugyis a karidat lvl 30-40-ig, ahol magadra tudod rakni az osszes -100 rechargeos cumot. Most, hogy irok ide, ujra kedvet kaptam a TQ-hoz (a Sacred 2 ugyanis csak nov 7-en jon ki itt az UK-ban es akkor tudom csak megvenni), ugyhogy azt hiszem, hogy megint inditok egy karit. Mindjart nezek is egy titancalc-ot, es kikalkulalom, hogy mi legyen az.

Köszi az ajánlatot, de szeretnék saját erőből boldogulni. :)

Hihetetlen ez a játék amúgy... Tegnap eljutottam végre Hádészig, akivel ismét sokat szívtam... Hiába raktam resistes cuccokat, nem tudtam megölni, az élete meg ugye minden halál után felugrik. Persze megint volt sok rohangálás, 3 perc futás hogy fél perc alatt megöljön...  :mad:

Aztán végső megoldásként átpakoltam a skilljeimet (most éppen eruption+ volcanic orb + wisp volt fejlesztve, meg pár pont az enchantment-en meg a ring of flame-ben). Ebből két próbálkozás után lett végül maxos (16-8-1-8-as) core dweller, maxos eruption meg maxos lightning bolt. Ettől Hádész első próbálkozásra megfeküdt: varázsolgatott a core dwellerre, de gyakorlatilag nem sebezte (nem ment le az élete...), én meg közben villámmal meg vulkánnal meg a botommal lepüföltem gond nélkül.  :cool:

Azért ez nagyon kemény, hogy egy taktikaváltás ennyire megváltoztatja az esélyeket. :) Tisztára mint a Baldur's Gate 2-ben. :D

Úgyhogy a kör bezárult, eredetileg core dwellerrel játszottam, majd váltottam többször, és végül core dwellerrel fejeztem be normálon. :) Még van két küldim, Hádész kincseiért kell visszamenni, meg megpróbálom még a bugos ostromos küldit, ahol az ostromolt városból kell a civileket kimenteni Act4-ben.

Szerkesztette: Leon121 2008. 10. 01. 07:30 -kor

#660 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 07:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 21:32

Utjara inditottam a Ranger karakteremet (Hunting Mastery + Nature Mastery), nemreg lettem lvl11. Igy nez ki most:

Ertelemszeruen a pierce damage-re megyek ra, es az ijasz skill-ekre + a resist levetelre majd kesobb.
Most vagyok tul a felegetett falun es a nagy pok boss-on, eddig 0 death, majd a sarkanyoknal begyujtom az elso death-et a 3. vilagban, ahogy szoktam valoszinuleg. A Hunter `s set es a Tracker `s set mar be vannak keszitve az inventory-ba es a ket Apollo Will gyuru is.  :cool: Ranger-em meg nem volt, de azt hiszem ez lesz a legtaposabb karim, ami valaha is letezett, a Sacred 2 erkezteig jol elleszek ezzel a karival.  :)

Epic-en meg Legendary-n gyakrabban dobnak szett meg kék cuccokat? Vagy hol érdemes ilyeneket keresnem? Egészen a végéig esett vagy 3 darab szett (ebből kettő ugyanaz a darab  :omg: ) meg max 3-4 darab kék.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35