HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#621 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 17. 12:42

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. szept. 17., szerda - 11:26

már 2 ilyen összerakos cucc megvan a receptemhez, már csak egy rigid carpace vagy mi a pék füle kell, abból persze még 1 sincsen nem tudom milyen lény dobja :(

Azokat mindenféle tücsök és bogár jellegű teremtmény dobálja később, Act II-ben a szkarabeuszok, Act III-ban imádkozó sáskák, Act IV-ben a hangyemberek (ők nem biztos), Görögországban még nem fogsz találni.

#622 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 18. 11:58

Tegnap kipróbáltam a multit, csináltam egy játékot Act 5-ben, és játszogattam, majd fél óra múlva becsatlakozott egy "warrior". Hát... a multi... hogy is mondjam... Gyér.

1. Ócska chatrendszer, még percekkel később is alig állt rá a kezem, hogy nyomogassam a T-t, de közben a játék is menjen, meg a backspace is egyesével törli a betűket (?)
2. Semmi szabály nincs a cuccok elosztására? Aki kapja, marja? Ezt így, MMO-kban is jártas egyénként igen nehezen tudom megemészteni, még akkor is, ha korábban más játékokban is így volt.

+1 Ez már végülis magánügy, de rossz ötlet volt úgy belépni, ha még nem játszottam végig legalább egyszer, mert akik csatlakoztak, kapásból rohantak volna célirányosan előre, én meg még szerettem volna felfedezgetni. :rolleyes:

++1 arról nem is beszélve, hogy egy idő után úgy döntött, hogy márpedig ő játszhatatlanul lelassul, beállítástól, látványjavítótól, felbontástól függetlenül (3GHZ-es C2D, 4G ram és HD4850 mellett), és ezen csak egy teljes gépújraindítás segített.  :mad:

Na sebaj, azért ha valakinek kedve lenne egy (jelenleg) 34-es elementalisttal játszani, aki mostanság Act 4-ben második és harmadik város között-körül jár, és szeret nyugis tempóban felfedezgetni, az vegyen fel bátran MSN-en! Addig maradok offline inkább. :)
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#623 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:27

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 12:58

++1 arról nem is beszélve, hogy egy idő után úgy döntött, hogy márpedig ő játszhatatlanul lelassul, beállítástól, látványjavítótól, felbontástól függetlenül (3GHZ-es C2D, 4G ram és HD4850 mellett), és ezen csak egy teljes gépújraindítás segített.  :mad:

Ez mindenkinél előjön. Nálam kilépés-belépés is segít.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#624 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:42

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 12:27

Ez mindenkinél előjön. Nálam kilépés-belépés is segít.

Én is próbáltam, de sajnos nem hatotta meg.  :(

Ja még eszembe jutott egy kérdés:
A fegyvereknél meg 1-2 skillnél a +% fire/lightning/cold stb damage az a varázslatokra is vonatkozik? Tehát ha rakok Earth-ben a fegyver enchantra, vagy kézbe veszek egy olyan botot, ami + x% fire damage-t ad, akkor az a tűzvarázslataim hatékonyságát is növeli?

#625 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:45

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 13:42

A fegyvereknél meg 1-2 skillnél a +% fire/lightning/cold stb damage az a varázslatokra is vonatkozik? Tehát ha rakok Earth-ben a fegyver enchantra, vagy kézbe veszek egy olyan botot, ami + x% fire damage-t ad, akkor az a tűzvarázslataim hatékonyságát is növeli?

options- detail high-ról medium, applyzd le, utána egyből vissza highba és apply.

Szerkesztette: Valdy 2008. 09. 18. 12:47 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#626 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 13:25

közben lett még egy receptem, ott is a 3ból kettő teljesül csak egyelőre...de act1 vagy mifene végén vagyok, már az utolsó waypointnál járok...akkor van remény h lesz olyan cuccom is :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#627 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 23:38

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 13:42

elvileg ha valami +x% fire dmgt ad akkor ha botot hasznalsz ami firet lo akkor azt is noveli meg ha csak ugy van a botnak az alap tuz sebzesen kivul x fire dmgje akkor azt is es amiket varazsolsz varazslatok azoknak is megnoveli.

annyi hogy nem hatvanyozodik a dolog. tehat ha van egy cumod ami ad +10% egy masik meg +15% fire dmgt ad akkor nem az alap tuzsebzes*1.1*1.15 hanem alap tuzsebzes*1.25%. de mondjuk ez ertheto.

tehat minden fire sebzest novel a +x% fire dmgs cumo. de ha harcossal megy valaki akkor nem biztos hogy megeri az ilyeneket feltapolni mert az eart enchant meg ha ad is mondjuk 50 et(nem emlexem mar mennyit ad de legyen peldanak 50) akkor azt ha megnoveled 10% al akkor lesz 55. nabumm abszolut nem megerezheto.de meg ha osszeszedsz +100%nyi fire sebzest akkor is csak 100 lenne ami meg mindig nem valami sok. foleg ameddigre azt osszehozod addigra mar biztos nem lesz az :D

persze ugyanez igaz a tobbi fajta sebzesre is(a fizikaira is!). amirol viszont sokaig nem tudtam hogyha egy varazslatnak van fizikai sebzese akkor ha van nalad +x% dmg s cumo akkor a varazslat sebzeset is noveli es nem csak a teszem azt buzoganyos utesi sebzeset. lehet hogy masnak ez alap es termeszetes de en sokaig nem tudtam ugyhogy inkabb leirtam. hatha mas is olyan lama mint en.

viszont az olyan cumok amiknel az van irva x dmg(tehat nem szazalekjellel) az a sebzes csak akkor kovetkezik be ha utsz vagy losz. a varazslat sebzesehez mar nem adodik hozza.

remelem mindent jol irtam es ha igen akkor hasznat veszed.

szerk: a burn dmgt nem noveli a +x% fire dmg. tehat az earth enchantot(pontosabban amit az ad burn dmgt) ahogy nezem a titancalcbol nem noveli. annyival noveli hogy hozzaadodik az earth enchant +x%fire  dmgjehez.

szerk2: ha egy skillnel van(aura jellegu) akkor noveli ha viszont egy varazslat passzivja(pl flame arch) akkor csak annak az egy varazslatnak noveli a fire sebzeset.
de pl a stormban minel hamarabb erdemes a wispnek a passzivjat kimaxolni mert ha varazsol egyet(amit szerencsere eleg surun teszi) a wisp akkor az aura jellegu amit varazsol es eleg szepen megdobja az elemental dmgt.tehat egy elementalistnak elengedhetetlen.

Szerkesztette: SATAN 2008. 09. 18. 23:51 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#628 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 07:29

Köszi a választ! :)

#629 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 07:51

Szoktatok multizni? Betársulnék ha van aki nyomatja a multigémet. :cool:
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#630 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 00:48

ma vettünk unokatesómmal immortal throne-t is immár electroworldben ;)

csak én 24, ő meg 48...szóval egy kicsit felhúz még... de jó így igencsak :D

szép az új act nagyon, hades akkora hogy csak na...  :)

#631 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 23:39

na már 29es vagyok, epic görög részét toljuk ketten, kezdenek jó cuccok összállni :)
222% attack speed, igaz very fast fegyóval de mivel 6os már az 8 hit és 50%+ damage, azzal már 600-700dmg / sec, ami ezen a szinten mar kezd alakulni :)

resiket kell feltolnom egyedül sürgösen mert falnom kell a potionoket ha küldik rám a piercing meg varázslós repülő biszbaszokat :rolleyes:

#632 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 00:13

222% a max? mert a 700k-ért vett bracelet a resik mellett +17% attack speed és ha nincs fennt akkor is 222%, ha fent van akkor is. ha ez igaz kidobtam 700k-t az ablakon :D

#633 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 07:02

Igen 222% a max attack speed (dual wieldnél 199), a movement meg max 166%.

Sok-sok hasznos infó, részletekbe menően:
>> TQ "knowledge" by Phillip Marcus <<

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 09. 23. 07:04 -kor

#634 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 12:22

na ez jó hír..igaz ugy van meg h a kardom alapból +25% attack speed, egy cuccot belerakva már +50%  :cool:

de akkor amig ez a kard marad, addig keresek vmi jo resistes kesztyüt, arra van igazan nagy szükségem mert hiaba ütök nagyon gyorsan és nagyon sokat, siman leütnek meg levarázsolnak hatalmas darabokat a hpmból :reklamacio:

#635 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 08:23

Hű, az a csata a Styx folyó hídján! Tegnap csináltam meg, hát fergeteges volt, ahogy a híd résein felcsaptak a vízoszlopok, miközben a főnök vízladbákat dobált (River... COME!). Idáig simán a leglátványosabb harc, Typhoon ehhez képest kutyafüle. :)

Viszont volt egy kis gondom is: elsőre meghaltam, és nem tudtam visszamenni a hullámhoz, mert ugye lezárta a hidat a vízfüggönnyel, és csak a kilépés segített. :(

Nameg ez a belassulás megint... Direkt megnéztem, egy helyen, életkút mellett 30 fps-re esett, és nem segítettek a múltkor leírtak sem, de még a kilépek-visszalépek se, csak a teljes újraindítás, ami után 30-ról cirka 50-re ment vissza.   :think:

Mondjuk nem tragédia, olyan cirka 1,5-2 óra után jött elő, úgyis kellett már egy kis szünetet tartani.   :)

Szerkesztette: Leon121 2008. 09. 25. 08:26 -kor

#636 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 08:27

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. szept. 25., csütörtök - 9:23

Viszont volt egy kis gondom is: elsőre meghaltam, és nem tudtam visszamenni a hullámhoz, mert ugye lezárta a hidat a vízfüggönnyel, és csak a kilépés segített. :(

Ezzel én is így jártam egyszer. :omg: Ott nem szabad bizony meghalni, mert különben load. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#637 Felhasználó inaktív   rorepme 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 10:50

Helló
nem tudna vki segitenni nekem?
csak annyi kéne h kűldenne vki egy pár cuccot a gamehez mert csak szenvedek.
Nagyon Fontos lenne :rolleyes: !!
Előre is kőszzi!
e-mail címem:lecso14@citromail.hu

#638 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 10:51

szerk: Semmi  :D

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 09. 27. 10:52 -kor

#639 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 10:51

akkor ha szenvedsz, menjel vissza picit par palyaval es fejlodj fel.

#640 Felhasználó inaktív   rorepme 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 11:54

Már próbáltam, de a 4. városban vagyok ( Hádész Kutyája előtt) és ha viszzamegyek akkor szemét módon kevés xp-t kapok.És állandoan meghalok. Amúgy egy 38-as Warfare+Rogue  karim van.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.