HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#681 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 18:59

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 17:56

Nem, a Sacred vs. TQ "vitánkban". Csak nekem idő kellett hozzá. :D

Na ja, de a Sacred 4 eves game! 2004-ben volt az ev hack `n` slash RPG-je. A TQ:IT pedig 2007-es, inkabb a most kijovo Sacred 2-hoz kell hasonlitani.

#682 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 20:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 17:15

A Hunting + Nature (Ranger), es a Hunting + Rogue (Brigand) is kivalo karakterek. A Dream-el kombinalva Dream + Hunting = Haruspex pedig az egyik legeslegerosebb karaktert adja a mezonyben, multiban mindenki csak Haruspex-et visz. A Haruspex spear-re gyurva megkockaztatom, hogy a Diviner es a Templar meg a Ranger-el karoltve a legerosebb kari a TQ:IT-ben.

csak ő ijjazik nem spear-el tolja. akkor dream vagy rogue? :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#683 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 20:26

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 20:11

csak ő ijjazik nem spear-el tolja. akkor dream vagy rogue? :respect:

Hat ha ijjazik, mint en, akkor inkabb rogue vagy nature a hunting melle. Sot inkabb rogue, ha pedig esetleg pet-eket meg jo sok plusz HP-t akar, akkor nature.

#684 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 20:37

Hát ha íjjazik, akkor a rogue-t nem ajánlanám, én úgy emlékszem az inkább közelharcra jó (pl a lethal strike csak közelherci fegyóval működik, valamint egy passive skillje is). De nézd meg a skillek leírásait és akkor könnyebben tudsz dönteni.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#685 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 20:49

Erdekes dolog ez, mert az en karim is pl. ami kifejezetten ijasz kari (Ranger), a Hunting melle kapott egy 2. Mastery-t, a Nature-t, aminek gyakorlatilag semmifele koze nincs az ijaszathoz, meg fel sem tudja az attack-emet erositeni esetleg poison-al mint a rogue. Cserebe a Heart of Oak-nak koszonhetoen sok-sok +HP-ja lesz, meg tarthatok pet-eket, meg nagyon jo HP-rasegito dolgai vannak. Ijasz karinak ott van meg pl. a Warden is (Hunting + Defense), az sem tunik egy rossz dolognak, Art of the Hunt-al, Marskman-al, Wood Lore-al, Battle Awareness-el, Adrenaline-al, es Colossus Form-al. Ezek fenyeben azt kell mondanom, hogy a Warden sem rossz valasztas ijasznak, most nezegettem a titancalc-ot: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...er1=7&master2=5

Szerkesztette: bepe_79 2008. 10. 01. 20:51 -kor

#686 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 21:05

nekem most 42. szintü a warfare-defense karim.

warfare-nel a dodge attack 25% os eselyel dodzsol. van értelme? vagy a 8 pontot használjam el másra? :think:

#687 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 02. 08:14

Igazatok volt, az epic eleje nagyon könnyű. Pláne a core dwellerrel ismét. :) Egy lendülettel el is szaladtam a Küklopsz utáni kútig. Tök jó, felszabadító érzés, hogy nem "kell" már mindent felderíteni, hanem csak megyek az úton, nem járkálok félre - normálon a térkép legalább 98%-át felfedeztem, minden kis barlangot, minden kis leágazást. :)

Még azt szeretném kérni, hogy valaki legyen már olyan rendes, és írja össze (vagy adjon linket), hogy Epic meg majd Legendary nehézségen milyen extra bossok lesznek (mint a Hidra, a Manticore meg stb...) és hogy hol keressem őket? Elszórva találtam itt-ott információt, de szerintem nem az összesről, és nem átfogóan.  :think:
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#688 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 09:03

Epic Act I
Talos - Knossos régió, Minosz labirintusának bejárata. Tűzre készülj.

Epic Act II
Manticore - Fayum sivatag, jobbra az első barlang mélyén. Nem emlékszem már mivel támad, nem szoktam sokáig életben hagyni. :D

Epic Act III
Dragon Liche - a Jade Palace portálnál lévő falutól kicsit vissza a barlangon át a hegytetőn. Fura jószág, jobb nem hergelni, ezzel is gyorsan kell végezni.

Legendary Act I
Hydra - Athén előtt a mocsárban. Tűz-jég-méreg, magas HP, rusnya kinézet. :fear: Oszló teteme nagyon büdös lehet. :Đ

Kihagytam-e valakit?

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 10. 02. 09:06 -kor

#689 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 09:07

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 22:05

nekem most 42. szintü a warfare-defense karim.

warfare-nel a 8. szintü dodge attack 25% os eselyel dodzsol. van értelme? vagy a 8 pontot használjam el másra? :think:

valaki a warfare - dodge tulajdonságára hasznos/nem hasznos választ tud adni akkor?  :think:

#690 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 09:24

Nincs még befejezett Warfare-es karim, ezért érdemben nem tudok nyilatkozni. Szerintem nehezebb fokozatokon meg fogja érni, főleg ha hozzáteszed a +4 (gear-ből) lehetséges skillpontot.

#691 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 11:30

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 9:03

Epic Act I

Epic Act II
Manticore - Fayum sivatag, jobbra az első barlang mélyén. Nem emlékszem már mivel támad, nem szoktam sokáig életben hagyni. :D

Epic Act III
Dragon Liche - a Jade Palace portálnál lévő falutól kicsit vissza a barlangon át a hegytetőn. Fura jószág, jobb nem hergelni, ezzel is gyorsan kell végezni.

Legendary Act I
Hydra - Athén előtt a mocsárban. Tűz-jég-méreg, magas HP, rusnya kinézet. :fear: Oszló teteme nagyon büdös lehet. :Đ

Kihagytam-e valakit?

Köszönöm. :)

Csinálhattak volna még Legendary Act II-III-ra is egyet-egyet, meg a két Act IV-be is.  :Đ

#692 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 12:50

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 9:03

Epic Act I

Epic Act II

Epic Act III

Legendary Act I

Kihagytam-e valakit?

Lehet, hogy nem boss-ok ugyan, es lehet, hogy nem csak epic meg legendary-n vannak, de kemeny dio meg a 3. vilagban az egyik barlang x. szintjen talalhato neandervolgyi boss is, meg az ACTIV kiegben a Hades elott egy kicsivel az a nagy kek brutalis ize (nem tudom a nevet). Azt hiszem nem hagytal ki amugy senkit. A Manticore-hoz meg annyit, hogy a Fayum Oasist-tol jobbra levo barlangban talalhato, vagy 10 szintet kell lemenni hozza, es eleg kemeny legeny (vaultos cuccok es jol fejlesztett kari nelkul eleg nehez legyakni).

#693 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 18:57

Mar lvl19 a Ranger-em (Hunting + Nature), most ertem el a Nilus-os reszhez a krokodilok foldjere, tehat a 2. vilag elejen jarok. Ime a kari:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Meg nem tul eros, ez meg jopar szintlepes utan lesz csak nagyon durva, addig ki kell huznom valahogy, mar a konyvtarban a nagy bogarat is alig tudtam legyakni vele. Mondjuk ez azert volt, mert a Hunting Mastery-t kimaxoltam, es nem pedig a skill-ekre rakosgattam a pontokat, de innentol kezdve nem kicsit fog erosodni a kari. Meg mindig 0 death.

#694 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 21:15

lvl21 lett a karim, mar Memphis varosanal jarok, elkezdett rohamosan erosodni a karim:

Kép

Kép

Most mar a Marksmanship es a 2. paszivjaval, a Scatter Arrow-al megyek, ami 3-4 projectile-t pakol egyszerre az ellenekbe, plusz az Apple Bracer-nek van egy Stone Form grant skill-je, azt raktam be secondary attack-nek.  :) Nagyon kezd tetszeni ez a kari, most mar nem nagyon lehet gondja.

#695 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 21:55

1. jotanács: http://ballor.hu/titanquest/ranger
2. jotanács: kvára megérné rakni 1 pontot az Oak alapjára ;)

Szerkesztette: vidu01 2008. 10. 04. 21:56 -kor

Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#696 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 23:50

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 21:55

1. jotanács: http://ballor.hu/titanquest/ranger
2. jotanács: kvára megérné rakni 1 pontot az Oak alapjára ;)

Koszi, igy terveztem en is, es igy is kezdtem el.  :respect:
Kapott egy pontot az Oak a Nature-en, most mar lvl24-es a Ranger-em (Hunting + Nature)

Kép

Most mar kezd eldurvulni, megkapta a ket Ring of the Sang-ot, es azt a karvedot, ami +3 all skill-es.  :cool:

Az Oak megdobta a HP-t is es a Total Speed-el egyutt a sebzes / nyilazas sebesseget, a Scatter Sgot Arrows pedig tizedeli 3-5 fragment-el az elleneket rendesen. A Scatter picit eszi a mana-t, de mivel csak 1 egyseget, ezert birja a karim energy-vel, meg nehany potit tartok magamnal. Wood Lore kimaxolva, Marskman kimaxolva, Art of the Hunt kimaxolva, Oak-on 1 pont, A Scatter-en 2 vagy 3 pont.  ;)

#697 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 18:19

lvl26 lett a Ranger-em, most mar lvl15-os Art of the Hunt van rajta (+101 % pierce damage) + egy 2-es vagy 3-as szintu Oak ami ad +25% vagy +30% HP-t, es egy Herbal Remedy, ami ad +30% poison resistance-t, ami a 3. vilagban most nagyon jol jon. Meg mindig 0 death, es hihetetlenul pusztit. Igy nez ki most:

Kép

Teszi mindezt ugy, hogy meg igazabol egy hunter-nek valo cucc sincs rajta, talan a Ring of the Sang gyuruket leszamitva, de az is gyakorlatilag egy nagy 0 az Apollo Will-hez kepest, amit a kesobbiekben magara fog tudni tenni.

#698 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 08:32

Én meg végeztem epic Act 1-gyel. A felét magam csináltam, a másik felét tegnap multiban. Van egy olyan érzésem, hogy tápolt, esetleg csaló karik voltak a csapatban, mert eszméletlen durván tolták, hiába voltunk 4-en összesen. Az egyikük tuti cheater volt, mert valami hackelt gyűrűt emlegetett, meg teli volt lilákkal (47-es szinten).  :rolleyes:

Nekem mindenesetre esett egy Pyromancer's satyi, meg egy Druid's kesztyű (asszem), meg egy lila Battlemage-es cumó, meg egy jóféle tűzsebzős-recharge-os bot végre, így összesen már valami -25% körüli recharge-om van, saját erőből. :)

Miután végigszaladtunk Act 1-en, én még offline mégegyszer visszamentem ahhoz a gólem-bosshoz Knossosban. Szerencsére simán levertem, csak egy Core dwellert kellett húznom, meg pár lötyit innom. :)

43-as most az elementalistom, Act 2 legelején, ha valakinek van kedve néhanapján együtt játszani. ;)

#699 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 09:22

na átcsusszantunk legendary-ra :)

lőttem egy nyekleszt ami +2 to all skills igencsak jól jön :)

resik fele jó fele szar, első kettő 30-40% legendaryn, utóbbi kettő meg -40%  :mad:

pierce damage is -40%, kapom is az ijjászoktól rendesen....

#700 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 09:29

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 8:32

Én meg végeztem epic Act 1-gyel. A felét magam csináltam, a másik felét tegnap multiban. Van egy olyan érzésem, hogy tápolt, esetleg csaló karik voltak a csapatban, mert eszméletlen durván tolták, hiába voltunk 4-en összesen. Az egyikük tuti cheater volt, mert valami hackelt gyűrűt emlegetett, meg teli volt lilákkal (47-es szinten).  :rolleyes:

Nekem mindenesetre esett egy Pyromancer's satyi, meg egy Druid's kesztyű (asszem), meg egy lila Battlemage-es cumó, meg egy jóféle tűzsebzős-recharge-os bot végre, így összesen már valami -25% körüli recharge-om van, saját erőből. :)

Miután végigszaladtunk Act 1-en, én még offline mégegyszer visszamentem ahhoz a gólem-bosshoz Knossosban. Szerencsére simán levertem, csak egy Core dwellert kellett húznom, meg pár lötyit innom. :)

43-as most az elementalistom, Act 2 legelején, ha valakinek van kedve néhanapján együtt játszani. ;)

A vault-os cuccokkal kb. ugy aprit most az en karim is mar lvl26-oskent, hogy azt mondanad ra, hogy cheater kari. Pedig nem, tehat nem lett hozzanyulva TQDefiler-rel (es nem is lesz). De rajtam mar lvl3x-nel minden cucc lila lesz valoszinuleg, ahogy elerem a required lvl, str es dexterity szintet. Multiba mehetunk majd egyutt, de amig en nem vagyok a Ranger-emmel Epic meg Legendary szinten, addig azt hiszem nem enged egyutt. Csak ha kinezunk egy szervert, amin mindharom nehezsegi szint egyutt engedelyezett, ide beirjuk a nevet, es utana csatlakozunk.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.