HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#861 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 03. 20:26

OK, akkor lehet, hogy ez lesz. Mondjuk a dream esetén a lucid dream ág úgy ahogy van elég jó, nem? Ad bőven damage-et, majd később a total spped-et is lehet növelni. De lehet, hogy a spirittel valóban hatékonyabb lesz. Ráadásul a dream az intelligence mellett nem a dex-et növeli, hanem az erőt, szóval az ilyen félig meddig hibrid karakter lenne.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#862 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 20:43

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 3., szombat - 21:26

OK, akkor lehet, hogy ez lesz. Mondjuk a dream esetén a lucid dream ág úgy ahogy van elég jó, nem? Ad bőven damage-et, majd később a total spped-et is lehet növelni. De lehet, hogy a spirittel valóban hatékonyabb lesz. Ráadásul a dream az intelligence mellett nem a dex-et növeli, hanem az erőt, szóval az ilyen félig meddig hibrid karakter lenne.

nem rossz annyra csak pont az elemental dmgt nem noveli ami jo lenne az earthba ugyebar.

osszessegben jobban lehet biztos haladni a ternionnal. az a baj hogy a dreamben nem nagyon van olyan ami erositeni az earthos es ugyanez igaz forditva is :(
a spiritben meg van azert tobb is. pl dark covenant meg az undeadok elleni aura meg csak van olyan aura benne ami gyengiti az ellenfelet. szal jo a spirit nagyon.

a dream inkabb egy harcosnak jo kiegeszitonek aki neha elvarazsol egyet egyet a distorsion wavebol meg a realitybol de alapjaban veve sima harcos.de annak nagyon jo.egy reces karival pl kepzeld el a phantom strike ot :D folyamatsoan hasznalva milyen aranyos :D

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 03. 20:48 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#863 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 21:25

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 3., szombat - 19:43

a dream inkabb egy harcosnak jo kiegeszitonek aki neha elvarazsol egyet egyet a distorsion wavebol meg a realitybol de alapjaban veve sima harcos.de annak nagyon jo.egy reces karival pl kepzeld el a phantom strike ot :D folyamatsoan hasznalva milyen aranyos :D

:cool: Azta, tényleg nem lehet semmi!
Na jól van, a spirit lesz ebből tényleg, és akkor nyomatom a ternionnal... csak ne zabálná annyira az energyt! :reklamacio:  :D

#864 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 13:00

Hát, tényleg inkább nem az xmax-szal megyek az elején, mert így meg olyan lassan lehet előrehaladni. Jó lesz ez az earth+spirit, úgy érzem. :) Csak az a baj, hogy most már nagyon elérkezettnek látom egy gamepad-ra való beruházást, aztán onnantól kezdve NBA 2k9 orrvérzésig... :D  :cool:

#865 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 13:16

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 14:00

Hát, tényleg inkább nem az xmax-szal megyek az elején, mert így meg olyan lassan lehet előrehaladni. Jó lesz ez az earth+spirit, úgy érzem. :)   Csak az a baj, hogy most már nagyon elérkezettnek látom egy gamepad-ra való beruházást, aztán onnantól kezdve NBA 2k9 orrvérzésig... :D  :cool:

mar 6 os szintol ki lehet maxolva a ring of flame alapja. azzal mar jol lehet haladni xmax al is. aztan ragyurhatsz a passzivjara is hogy meg jobb legyen egy jo darabig.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 04. 13:16 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#866 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 13:23

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 12:16

mar 6 os szintol ki lehet maxolva a ring of flame alapja. azzal mar jol lehet haladni xmax al is. aztan ragyurhatsz a passzivjara is hogy meg jobb legyen egy jo darabig.

:up: Oks! És a Heat shield? Azt is érdemes majd fejleszteni? Meg ott van az a Flame surge? Vagy az is csak reces kari esetén lenne jó?

#867 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 13:51

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 14:23

:up: Oks! És a Heat shield? Azt is érdemes majd fejleszteni? Meg ott van az a Flame surge? Vagy az is csak reces kari esetén lenne jó?

heat shieldre eleg 1 pont hogy megadja a 15% es demage resistet. tobbet rarakni pazarlas mert ha kapsz egy tuz alapu varazslatot akkor ugyis leesik gyorsan rolad. mind1 hogy hany pont van rajta.

a flame surge az elvileg nem reces karival is folyamatossa teheto titancalc alapjan, ha az elso passzivjat kimaxolod csak nekem az nem teccik benne hogy nagyon rovid tavolsara lehet vele loni.ha legalabb 2X olyan hosszu lenne a lotavja akkor lenne erdemes gondolkozni rajta.az a baj hogy tul kozel kell engedni az enemyt hogy azt tudd hasznalni es az egy varazslonak nem idealis :( de azert probald ki ha gondolod. ha nincs jo varazsbot akkor lehet hogy jo alternativa.de ha spirit van kivalasztva mellette akkor szerintem a ternion mindenkeppen jobb alternativanak. ha nem lenne spirit a masik akkor talan lehetne vele probalkozni.

amugy ugy dontottem hogy en is elkezdek egy earth/spirit karit alap talalt targyakkal es kiprobalom magam ismet.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 04. 13:54 -kor

#868 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 14:22

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 12:51

amugy ugy dontottem hogy en is elkezdek egy earth/spirit karit alap talalt targyakkal es kiprobalom magam ismet.

Na, hajrá! ;)  Köszi ismét az infókat, közben tettem pontot a flame surge-re, és valóban nagyon rövid a hatótávolsága, így nekem sem tetszik. :(

#869 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 14:50

level 8 nal jarok perpill : Titancalc
masodpercenkent 64 et sebez a sebzoauram. osszehasolitaskeppen ha utok egyet az kb 30 at sebez :D szal jo egyenlore ez a sebzoaura :D
most tapolom az eart enchantmentet aztan meg nem tudom hogy a sebzoaura passzivjara gyurjak vagy kezdjem el inkabb a ternion attackot.de szerintem a ternion attack lesz.
szerk:eart enhantmentet kimaxolva most 100 at sebez a fire aura masodpercenkent. ez igy most 11 es szintu emberkenek eleg aranyos :D

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 04. 15:12 -kor

#870 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 14:59

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 3., szombat - 20:09

igazabol ha kijon a sok -x% rechargebol a 100% akkor minden varazslatot folyamatosan tudsz varazsolni mert nincsen ujratoltodesi ideje ezutan. ha nincs meg a 100% akkor ugyebar gyorsabban toltodik de megsem tudod a taposabb varazslatokat folyamatosan varazsolni.
meg annyi a tudnivalo hogy nem minden zold cumonak szamolja be az osszes recharget amit ir szal azzal nem tudsz jol szamolni hogy ha centized a 100% ot.
amugy a 3 cucc amivel meg lehet relative konnyen csinalni a 100 as recharget az 42 es szintol hasznalhato archmage claps +trackers hood+ odysseus armor ez a 3 altalaban eleg recet ad hogy meglegyen a 100 de persze sok mas modon is kihozhato.de leg ritkak ezek a cumok szal altalaban csak vaultozas kozben lehet oket konnyen megtalalni :D

amugy tenyleg az elejen ezt a sebzo aurat fejlesszed ki es utana xmaxal gyorsan tudsz szinteket lepegetni az elso vilagban :D

A dream is egesz jo de az is foleg az elejen ha kimaxolja az ember a distorsion wavet ami ugyebar egyes szintu skill igy gyorsan kimaxolhato es hat a maga kb 200 as sebzesevel az elejen eleg durvan aprit, es kesobbiekben is en szerettem mert novelni lehet a passzivjaival is a sebzeset meg ugyebar ha van cumod ami sebzest novel az is noveli, ezenfelul meg le is lassitja az enemyket ha kesobbiekben valaki tulelne szal meg akkor is hasznos.
de ettol fuggetlenul szerintem a spiritet kene melle valasztani hogy tudjal ternion attackozni mert az eartban nem nagyon van folyamatosan hasznalhato eros varazslat.
vagy esetleg a dreamban van ugyebar olyan ami minden 3. vagy 4. utesre ad be egy erosebbet. en azt soha nem szerettem de attol meg lehet hogy masnak teccik.mindenesetre a ternion biztos erosebb, plusz a spiritben a liche king is jo segito bar legkonnyebben meg nem az igazi mert nehezebb fokozatokon erosodnek fel a segitok szal azt normalon max az elso 2 vilagban lehet jol hasznalni. a 3.tol mar konnyen halnak. utana pegid epictol mar egesz jol hasznalhatoak mert nem halnak mar utana konnyen.
szal szerintem ternion attack plusz tuzsebzest novelo aura az egy jol mukodo dolog.erdemes hasznalni.

Vaultozas nelkul es extra cuccok nelkul szinte lehetetlen szvsz a 100-as rec-t osszehozni, alacsonyabbal meg mindig varni kell az ujratoltodesre. Havar valoszinuleg az 1-2 sec-es recharge meg belefer, mert ugysem tud olyan gyorsan kasztolni szerintem.

#871 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 22:47

nah most kezdtem el folytatni a tegnap befejezett karim.
19 es szintnel jarok. most kiprobaltam hogy milyen a ternion attack ha poison dmgvel is sebzek. eleg jonak tunik, mivel ha ki van fejlesztve a ternionnak a passzivja akkor ugyebar robbano hatasu lesz a loves es nem csak a tuzeffekt robban hanem a poison sebzes is robban. szal nem csak az kapja meg a poisont akibe belecsapodott az aktualis projectile hanem az is aki mellette van.
masik meg hogy nem vagyok benne biztos hogy csokkenti a poison sebzest a ternion attack elemental dmg csokkentese. mert elvileg ugyebar nem elementalis sebzes a poison. szal lehet hogy erdemes lenne ragyurni erre a poison dmgre?ternionnal gyorsan szet lehet szorni  mindenkire a poisont.
bar hosszu tavon valszeg nem lesz valami jo.foleg hogy keves dologgal lehet poison dmgt novelni. alig van egy par cumo ami azt noveli.

szerl : ugy nez ki hogy ugyanigy hat a life leech is. kiprobaltam a varazsbotba egy bat fangot rakni :D ritka egy parositas szerintem :D
az a baj hogy tul keves hpt sziv el ez a life leech :( meg persze sok enemynek van resistje ra.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 05. 23:17 -kor

#872 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:07

Lehet hogy teljesen rosszul emlékszem, olyan régen játszottam már, de a life leech nem szív életet, vagyis te nem kapsz belőle semmit, az csak a vitality dmg dot (damage over time) formája. Tényleges életszíváshoz "damage converted to health" tulajdonságú cucc kell. Ha már charm/relic akkor Anubis' Wrath.

Szerkesztette: peti2mtag 2009. 01. 06. 00:09 -kor

#873 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:16

Igen jol mondod, a life leech, nemfog 1 deka életet sem lopni.
De némi % attack damage converted to healt elég jol müködik, söt, ha magadra tudsz, rakni olyan cuccot, ami  Life Leech Retaliation ad, akkor megsem tudnak ölni :D csak saját magukat.

beraksz magadnak 1 Soul Shiver artifactot, és megvan oldva életed végéig az életlopás.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#874 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:30

en ugy vettem eszre hogy sziv eletet a life leech. csak ha ozben meghal elobb az ellenfel akkor a halottol mar nem sziv.szal ha valakit egy utessel megolsz ami egyben life leech is lenne akkor attol nem sziv mert a fizikai sebzes az rogton megoli es nincs hp amit elszivhat. ugyebar 1-2 masodpercen keresztul szivja az eleterot az eletszivo ellenfelek is es nekik is novekszik a hpjuk amikot toled szivjak a hp. emlekezzetek vissza a hydra elott nem sokkal levo kuldetesnel ahol le kell verni egy ilyen eletszivo kis kocsogot az is amikor eleterot sziv az life leech es neki novekszik is a hpja akkor.

mondjuk gyakorlatban tenyleg nem jol hasznalhato a life leech mert tenyleg nem lehet osszehozni olyan nagyot belole. mert tenyleg sok enemynek van ra resistje meg egymas utan ha 2x talalod el az enemyt akkor nem fog 2x olyan gyorsan eletet szivni tole es raadasul ha meg is hal kozbe az enemy akkor mar nem sziv.

viszont elgondolkodtato hogy az attack converted to healtnel is a ternion robbanasa altal tobb enemyt sebzo lovedek sebzesenel is megadja azt a bizonyos szazalekot?illetve ott csak a fizikai sebzest szamolja vagy az elementalis sebzestis egy barazsbot eseteben?

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 06. 00:32 -kor

#875 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:19

Hát, megállapítottam, hogy nekem csak az íjász tetszik a legjobban... a hunting mastery-nél nincs jobb! :respect:  Viszont megtetszett most ez az earth is... egyből el is gondolkodtam rajta, hogy egy hunting+earth íjászt is lehetne csinálni! :D

#876 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:28

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 11:19

Hát, megállapítottam, hogy nekem csak az íjász tetszik a legjobban... a hunting mastery-nél nincs jobb! :respect:  Viszont megtetszett most ez az earth is... egyből el is gondolkodtam rajta, hogy egy hunting+earth íjászt is lehetne csinálni! :D

az a baj hogy jatekmenetben szinte teljesen megegyezne az elozo kariddal. es mivel rangeteg fele karit lehet csinalni ezert erdemes lenne masfelet csinalnod.
de persze ahogy erzed.
hogy all a spirit/earthos karid?
Az enyim valahogy igy a masodik vilag elejefele jarok: Titancalc
es ezzel mar egesz jol is lehet haladni.a 2 segito jo golyofogonak :D sebzesuk az sajna nem az igazi :(

amikor atertem a sivatagba akkor szedtem le a ring of flamerol a pontokat es osztogattam szet hogy a ternion fullos legyen meg abbol vittem tovabb fel a fire masteryt.igy hogy a passzivjat nem fejlesztettem a ring of flamenek mar a masodik vilagban is kicsit gyengenek erzodott. bar meg nem veszesen de inkabb atraktam masra a pontokat.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 06. 10:30 -kor

#877 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 13:00

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:28

az a baj hogy jatekmenetben szinte teljesen megegyezne az elozo kariddal. es mivel rangeteg fele karit lehet csinalni ezert erdemes lenne masfelet csinalnod.

Hát igen tulajdonképpen ugyanaz, csak a poison deamage helyett fire damage-es lenne. Gyakorlatilag ennyi. :D

#878 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 13:03

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:28

hogy all a spirit/earthos karid?

Még csak 13-as szintű. Most kicsit áttértem az NBA-re, úgyhogy ezzel keveset játszom... bár amaz meg folyton felb¤ß$;÷a az agyam, bug-ok is vannak benne, meg irányítani is qrva nehéz még gamepaddal is, szóval azért biztos haladok majd ezzel a karival is! :D

#879 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:19

Nah, toltam egy kicsit megint... így az elején tényleg brutális ez a ring of flame... miután meghalt mindenki aki elég hülye, hogy közel jöjjön hozzám, utána már csak a varázslókat és íjászokat kell elintézni ugyebár. De olyan lassan lövök a bottal, hogy érdemesebb odaszaladni hozzájuk, és ahogy melléjük érek, meghalnak a tűz sebzéstől... persze ez nyilván csak rövid ideig lesz így, de most nagyon élvezem. :D

#880 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:44

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 1:30

en ugy vettem eszre hogy sziv eletet a life leech. csak ha ozben meghal elobb az ellenfel akkor a halottol mar nem sziv.szal ha valakit egy utessel megolsz ami egyben life leech is lenne akkor attol nem sziv mert a fizikai sebzes az rogton megoli es nincs hp amit elszivhat. ugyebar 1-2 masodpercen keresztul szivja az eleterot az eletszivo ellenfelek is es nekik is novekszik a hpjuk amikot toled szivjak a hp. emlekezzetek vissza a hydra elott nem sokkal levo kuldetesnel ahol le kell verni egy ilyen eletszivo kis kocsogot az is amikor eleterot sziv az life leech es neki novekszik is a hpja akkor.

mondjuk gyakorlatban tenyleg nem jol hasznalhato a life leech mert tenyleg nem lehet osszehozni olyan nagyot belole. mert tenyleg sok enemynek van ra resistje meg egymas utan ha 2x talalod el az enemyt akkor nem fog 2x olyan gyorsan eletet szivni tole es raadasul ha meg is hal kozbe az enemy akkor mar nem sziv.

viszont elgondolkodtato hogy az attack converted to healtnel is a ternion robbanasa altal tobb enemyt sebzo lovedek sebzesenel is megadja azt a bizonyos szazalekot?illetve ott csak a fizikai sebzest szamolja vagy az elementalis sebzestis egy barazsbot eseteben?

ha a soul shiver artifactot használod akkor mindegy, mert azzal bármilyen formában tud elég életet lopni.
amugy emlékeim szerint azthiszem hogy minden sebzésre érvényesül.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46