Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG
Elküldve: 2009. 01. 06. 15:28
Egesz jol kezd alakulni a karim: Level 32 Conjuer
most ujra visszarakosgattam a ring of flamera a pontokat mert vegulis hasznos meg mindig az a kb 200 dmg masodpercenkent korulottem. sebzesem a ternionnal kb 320 korul van.
Most jarok a 3. vilagban chang'an ban.
most ujra visszarakosgattam a ring of flamera a pontokat mert vegulis hasznos meg mindig az a kb 200 dmg masodpercenkent korulottem. sebzesem a ternionnal kb 320 korul van.
Most jarok a 3. vilagban chang'an ban.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2009. 01. 06. 16:38
Az enyém most 20-as szint körül jár. titancalc
Azt vettem észre, hogy Te még nem adtál pontot a deathchill aurára és passzívjaira? Ezek szerint az még fölösleges normal fokozaton? Később azért kell majd gondolom.
Azt vettem észre, hogy Te még nem adtál pontot a deathchill aurára és passzívjaira? Ezek szerint az még fölösleges normal fokozaton? Később azért kell majd gondolom.
Szerkesztette: bega 2009. 01. 06. 16:40 -kor
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2009. 01. 06. 16:42
Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 17:38
Az enyém most 20-as szint körül jár. titancalc
hat meg egyenlor enem tartottam fontosnak. de aztan lehet hogy el kene kezdeni lassan. most itt mar eleg sokat meghaltam a 3. vilagban. szal lehet hogy jol jonne az a kis dmg csokkentes az enemynek.
de egyenlore ugy gondoltam hogy felviszem az earth masteryt a tetejeig es ott fejlesztgetem meg a tuzsebzesem meg az enruptiont.
lehet hogy leveszem megint a ring of flamerol a pontokat es atramok az emlitett skillekre. majd meg kitalalom.
most perpill pihizek egy kicsit
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2009. 01. 06. 16:55
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 15:42
hat meg egyenlor enem tartottam fontosnak. de aztan lehet hogy el kene kezdeni lassan. most itt mar eleg sokat meghaltam a 3. vilagban. szal lehet hogy jol jonne az a kis dmg csokkentes az enemynek.
de egyenlore ugy gondoltam hogy felviszem az earth masteryt a tetejeig es ott fejlesztgetem meg a tuzsebzesem meg az enruptiont.
lehet hogy leveszem megint a ring of flamerol a pontokat es atramok az emlitett skillekre. majd meg kitalalom.
Most én is. Meg lehet, hogy fogok is egy darabig. De azért a jó öreg TQ-ra mindig lehet számítani!
Elküldve: 2009. 01. 07. 14:00
Vazzeg a kiegeszito eleg nehez ezzel a karival(pedig itt mar nem is xmax al jaccok hanem siman). mar a vegefele jarok Esiliumban de mar 40 deathet osszeszedtem.a sebzesemmel nincs baj de a vedelmem nagyon a beka segge alatt van :(valszeg at kene szerelkeznem hogy nagyobb vedelmem legyen.
Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 07. 14:00 -kor
Elküldve: 2009. 01. 07. 14:59
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 7., szerda - 14:00
Vazzeg a kiegeszito eleg nehez ezzel a karival(pedig itt mar nem is xmax al jaccok hanem siman). mar a vegefele jarok Esiliumban de mar 40 deathet osszeszedtem.a sebzesemmel nincs baj de a vedelmem nagyon a beka segge alatt van :(valszeg at kene szerelkeznem hogy nagyobb vedelmem legyen.
1 pont kéne a stone fromra ha meglesz az erupt akkor már könnyen leszel, ha nagyon rádmásznak leraksz egyet magad elé majd stone from és mire kijössz valszeg fexik mindenki.
Én a helyedben a dark covenantot is fejleszteném nagyon kell a ternion mellé, a botba meg egy dmg convertedes relic hogy töltődjön a HP.
Szerkesztette: vidu01 2009. 01. 07. 15:02 -kor
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2009. 01. 07. 17:10
kozben mar en is hasznaltam a stone formot az enruption melle.
a dark covenantot fogom majd fejleszteni de most gondolkodok hogy elkezdjem e a segitoket egy kicsit tapolni. Most ertem a normal vegere. megnezem hogy epicen mennyire halnak gyorsan a segitok. nem tudom meddig erdemes fejleszteni oket golyofogonak.eleg hasznosnak ereztem a core dwellert hogy mindig ott matatott elol es eloszor azt akartak tamadni es csak miutan en megszortam az enemyt utana ugrottak nekem. persze ez csak az elso ketto vilagban ment utana mar hamar meghalt sajnos igy nem volt jo
most valszeg megint az elso 2 vilagban mukodni fog epicen is csak az a kerdes hogy erdemes e feljebb tapolnom a Core Dwellert hogy attol jelentosen tovabb birja e?
Jelenleg minden csak 1 es szintu meg sikeresen talaltam az egyik arusnal egy +1 all skilles sisakot
nem gondoltam volna hogy ilyenekre is ra lehet bukkanni arusnal.
a dark covenantot fogom majd fejleszteni de most gondolkodok hogy elkezdjem e a segitoket egy kicsit tapolni. Most ertem a normal vegere. megnezem hogy epicen mennyire halnak gyorsan a segitok. nem tudom meddig erdemes fejleszteni oket golyofogonak.eleg hasznosnak ereztem a core dwellert hogy mindig ott matatott elol es eloszor azt akartak tamadni es csak miutan en megszortam az enemyt utana ugrottak nekem. persze ez csak az elso ketto vilagban ment utana mar hamar meghalt sajnos igy nem volt jo
most valszeg megint az elso 2 vilagban mukodni fog epicen is csak az a kerdes hogy erdemes e feljebb tapolnom a Core Dwellert hogy attol jelentosen tovabb birja e?
Jelenleg minden csak 1 es szintu meg sikeresen talaltam az egyik arusnal egy +1 all skilles sisakot
Elküldve: 2009. 01. 07. 17:23
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 7., szerda - 16:10
nem gondoltam volna hogy ilyenekre is ra lehet bukkanni arusnal. 
De, néha akad náluk ilyesmi. Sőt, a +1 to all skills in ... mastery-s cuccok egész gyakoriak. Nekem most van egy +1 to all skills in earth mastery-s amulettem.
Elküldve: 2009. 01. 07. 19:04
Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 7., szerda - 18:23
De, néha akad náluk ilyesmi. Sőt, a +1 to all skills in ... mastery-s cuccok egész gyakoriak. Nekem most van egy +1 to all skills in earth mastery-s amulettem. 
az vili. olyat tenyleg surun lehet talalni de rendes +1 all skilles sisakot azert nem annyira surun lehet talalni mint +1 et valamelyik masteryhez ado cumokat.
Elküldve: 2009. 01. 07. 19:37
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 7., szerda - 18:04
az vili. olyat tenyleg surun lehet talalni de rendes +1 all skilles sisakot azert nem annyira surun lehet talalni mint +1 et valamelyik masteryhez ado cumokat.
Igen, ez is igaz, az tényleg ritkább. De tény, hogy nagyon jó kis dolgok vannak az árusoknál is. Érdemes mindig végignézegetni, mert sokszor lapul ott jobb cucc, mint amiket találunk. Persze ez csak vault nélküli játéknál igaz.
Elküldve: 2009. 01. 07. 20:18
ajaj. fel kell raknom a vaultot 
Talaltam egy olyan staff of magit amim eddig meg nem volt volt mar belole ilyen alapom amihez 3 as szint eleg volt meg volt ilyen taposom amihez 45 os szint kell. most meg talaltam egy koztest amihez 28 as szint kell
szal ezt be kene tenni vaultba.de akkor felek hogy valamit mar ki is fogok venni belole ha egyszer felrakom
Talaltam egy olyan staff of magit amim eddig meg nem volt volt mar belole ilyen alapom amihez 3 as szint eleg volt meg volt ilyen taposom amihez 45 os szint kell. most meg talaltam egy koztest amihez 28 as szint kell
szal ezt be kene tenni vaultba.de akkor felek hogy valamit mar ki is fogok venni belole ha egyszer felrakom
Elküldve: 2009. 01. 08. 13:29
Mi az a "x % esély to y life leech retaliation" ???
Elküldve: 2009. 01. 08. 14:16
Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 14:29
Mi az a "x % esély to y life leech retaliation" ???
gondolom x% esellyel ha megutnek akkor visszatamad y erossegu life leechel.magyarul ha megutnek akkor x esellyes sivsz egy kis eletet a tamadodtol.
jah amugy egy jo tanacs. nem reg lattam valamelyik videoban :
ameddig megidezed a segitot addig szedjel le minden masrol a pontokat hogy egy jo eros segitot idezz meg. igy az elegge kozel kerul a halhatatlanhoz igy utana nyugotan leszedhetet rola a pontokat es visszarakhatod arra amirol levetted.
mondjuk elegge penzigenyes ha nem penccsittel jaccik az ember.
Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 08. 14:43 -kor
Elküldve: 2009. 01. 08. 15:35
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 13:16
gondolom x% esellyel ha megutnek akkor visszatamad y erossegu life leechel.magyarul ha megutnek akkor x esellyes sivsz egy kis eletet a tamadodtol.
Aha, értem. Na, akkor ez nem is rossz.
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 13:16
jah amugy egy jo tanacs. nem reg lattam valamelyik videoban :
ameddig megidezed a segitot addig szedjel le minden masrol a pontokat hogy egy jo eros segitot idezz meg. igy az elegge kozel kerul a halhatatlanhoz igy utana nyugotan leszedhetet rola a pontokat es visszarakhatod arra amirol levetted.
Elküldve: 2009. 01. 09. 22:48
Csak nem bírtam ki, hogy ne kezdjek el egy bosszúálló karaktert!
Hiába, engem ezek az íjász playák fognak meg nagyon, a varázslók nem igazán. Végülis belegondoltam, és tényleg hasonló lesz sok mindenben a brigand-hoz, de azért csak fog különbözni... okos (is) lesz!
És akár petet is tarthatok majd vele.
Elküldve: 2009. 01. 09. 23:35
Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 23:48
Csak nem bírtam ki, hogy ne kezdjek el egy bosszúálló karaktert!
Hiába, engem ezek az íjász playák fognak meg nagyon, a varázslók nem igazán. Végülis belegondoltam, és tényleg hasonló lesz sok mindenben a brigand-hoz, de azért csak fog különbözni... okos (is) lesz!
És akár petet is tarthatok majd vele. 
csak nagyon konnyu lesz vele jaccani szerintem ugyanugy mint a brigandal. az a baj hogy a scatter shot annyira brutalis lett hogy azt nem nagyon lehet uberelni. az earthban az enruption ami hasonloan jo pusztitast tud vegezni(pontosabban jobbat tud vegezni) csak az nem annyira gyorsan mint a scatter.es mivel lassabb ezert erdemesebb a scattert hasznalni.
vagy esetleg probalj meg egy landzsas karit csinalni belole.es akkor mar mas lesz a jatekmenet.leraksz egy eruptiont aztan belealsz a kozepebe es aki tuleli annak adsz egy parat egy landzsaval
de persze te tudod hogy mit akarsz csinalni csak nehogy uncsinak talald majd amiatt hogy ugyanaz lesz a jatekmeneted.
amugy most vaultos cuccokkal jarok epicen a kiegeszito kozepefele az eart/spirit karimmal. az volt a baj hogy feltettem a vaultot
ha elfogadsz egy tanacsot akkor csinalj egy harbinger(warfare/dream) karit. az tok hangulatos es talalt cumokkal is eleg eros eleg sokaig.es valtozatos is mert sokmindent lehet benne hasznalni.distorsion wavevel eloapritas+belassitas ha kozel ernek lehet phantom strike vagy distorsion realityt nyomni es az esetleg eletbenmaradokat onslaughtal balegergombon elintezni. emellett lehet kis zaszloval tamogatni az alap sebzesedet. es maris egy csomo skillt hasznalsz nem ugy mint egy atlag nyilassal. ahol csak balegergomb balegergomb es nem is kell mas.
Elküldve: 2009. 01. 10. 12:08
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 22:35
de persze te tudod hogy mit akarsz csinalni csak nehogy uncsinak talald majd amiatt hogy ugyanaz lesz a jatekmeneted.
Világos, de majd, ha uncsi, folytatom én még ezt a varázsló karit is, meg a dárdás-pajzsos karimat is. Sőt majd lehet, hogy harbingert is csinálok egyszer, mondjuk 2 kezes karakternek.
Elküldve: 2009. 01. 10. 19:21
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem,amire itt a forumon nem találtam választ.
Letöröltem a Titan Quest Immortal Throne -t egy éve,de a my games -be megmaradtak a mentéseim.Most újra felraktam a játékot,fel patch-eltem,feltettem a Vaultot.
Tudok játszani a karakterekkel,a Vault is látja a karaktereimet,de ami a Main Vault-ba(?) volt,
(a karakter alatti lenagyobb tárolóba)ott most nincs semmi.De a karaktereknél a mentéseknél egy txt be benne van minden tárgy ami a vaultban volt régen.
kérdés:
Vissza lehet még hozni valahogy azokat a tárgyakat a Vaultba?
Remélem tudtok segíteni.
hello.
Letöröltem a Titan Quest Immortal Throne -t egy éve,de a my games -be megmaradtak a mentéseim.Most újra felraktam a játékot,fel patch-eltem,feltettem a Vaultot.
Tudok játszani a karakterekkel,a Vault is látja a karaktereimet,de ami a Main Vault-ba(?) volt,
(a karakter alatti lenagyobb tárolóba)ott most nincs semmi.De a karaktereknél a mentéseknél egy txt be benne van minden tárgy ami a vaultban volt régen.
kérdés:
Remélem tudtok segíteni.
hello.
Elküldve: 2009. 01. 10. 19:34
Idézet: sawez - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 20:21
Sziasztok.
kérdés:
Remélem tudtok segíteni.
hello.
kérdés:
Remélem tudtok segíteni.
hello.
hat szerintem nem. mert maga a vault file joval nagyobb mint az a felsorolos txt. szerintem a txt csak arra van hogy tudjal keresni benne program elinditas nelkul.
amugy a vaultban nem csak a termek neve mentodik el hanem az is hogy mibol mennyit adott az adott cucc. mert nem ugyanannyit ad ugyanaz a targy(lehet hogy valamikor 70hpt valamikor meg 80hpt ad ugyanaz a nevu cumo). remelem ertheto.
es ezek is el vannak tarolodva a vaultban.
szal szerintem ugrottak azok a cumoid amik a mainban voltak hacsak nincs valahol veletlenul egy mentesed belole.
Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 10. 19:37 -kor
Elküldve: 2009. 01. 10. 20:49
Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 22:35
vagy esetleg probalj meg egy landzsas karit csinalni belole.es akkor mar mas lesz a jatekmenet.leraksz egy eruptiont aztan belealsz a kozepebe es aki tuleli annak adsz egy parat egy landzsaval 
Na, ez nem is rossz ötlet, ez talán egy olyan közelharcos karakter, amit lehet xmax moddal tolni.

Súgó
A téma zárva.