Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 23:09
azokat viszont nem lehet kesobb atpakolni szal jol erdemes meggondolni hogy mire raksz.
Hogy egy tippet adjak en mindig be szoktam tartalekolni 10-15 pontot hogy nehogy az legyen hogy talalok egy olyan cumot amihez nincs valamim es varnom kelljen csak ezert egy par szintet hogy fel tudjam venni hogy tudjak majd tenni a szukseges kepessegre meg pontokat. szal szeintem jo ha betankolsz nehany pontot.
streng/dex/int nel 4 el novekszik az adott kepesseg ha 1 pontot szaksz ra. az energy meg a hp az aszem 40 el.
Amugy a legtobb ember nem szokott hpra es energyre pontot pazarolni hanem mindenki inkabb valami mas kepesseget tapol ami a karijanak jo.
ha a strenget tapolod akkor a fizikai sebzesed lesz nagyobb ha a inteligencet akkor az elementalis sebzesed ha a dexet akkor meg a pierce dmgd(leginkabb a nyilasoknak hasznos) szal egy harcos altalaban a strenget tapolja egy varazslo meg az inteligencet.az elejen meg nem erzodik annyira az a plusz sebzes ami emiatt keletkezik de kesobb azert fontos lehet.
bar a HP is fontos azt kell mondjam. ha csak azokat a cuccokat hasznalod amiket most talalsz akkor konnyen gyongeve valhat a vedelmed ha varazslos karit csinalsz.
amugy ha varazslos agon maradsz akkor annyit mondok hogy lehet nagy defenzu pancelokat talalni amikhez nem nagy streng kell, hanem inteligence. szal nem feltetlenul kell strengre pakolni nagyon ha varzslo karit akarsz.De jellemzoen kissebb azert egy varazslonak kitalalt panel mint egy harcose.(diabloban ha jol emlexem mindenkepp nagy streng kellett a jo pancelhoz azert mondtam).
Illetve az arusokat nezegessed vegig soxor mert folyamatosan egyre jobb cumokat lehet venni ahogy haladsz elorefele, nem ugy mint a diablokban. itt folyamatosan egyre erosebb cumokat tudsz venni egeszen legendary legvegeig.
Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 12. 22:30 -kor

Súgó
A téma zárva.