HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#921 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:27

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 23:09

Főleg életerőre és erőre gyúrtam azt hiszem. Kicsi ment ügyességre.

azokat viszont nem lehet kesobb atpakolni szal jol erdemes meggondolni hogy mire raksz.
Hogy egy tippet adjak en mindig be szoktam tartalekolni 10-15 pontot hogy nehogy az legyen hogy talalok egy olyan cumot amihez nincs valamim es varnom kelljen csak ezert egy par szintet hogy fel tudjam venni hogy tudjak majd tenni a szukseges kepessegre meg pontokat. szal szeintem jo ha betankolsz nehany pontot.
streng/dex/int nel 4 el novekszik az adott kepesseg ha 1 pontot szaksz ra. az energy meg a hp az aszem 40 el.
Amugy a legtobb ember nem szokott hpra es energyre pontot pazarolni hanem mindenki inkabb valami mas kepesseget tapol ami a karijanak jo.
ha a strenget tapolod akkor a fizikai sebzesed lesz nagyobb ha a inteligencet akkor az elementalis sebzesed ha a dexet akkor meg a pierce dmgd(leginkabb a nyilasoknak hasznos) szal egy harcos altalaban a strenget tapolja egy varazslo meg az inteligencet.az elejen meg nem erzodik annyira az a plusz sebzes ami emiatt keletkezik de kesobb azert fontos lehet.
bar a HP is fontos azt kell mondjam. ha csak azokat a cuccokat hasznalod amiket most talalsz akkor konnyen gyongeve valhat a vedelmed ha varazslos karit csinalsz.

amugy ha varazslos agon maradsz akkor annyit mondok hogy lehet nagy defenzu pancelokat talalni amikhez nem nagy streng kell, hanem inteligence. szal nem feltetlenul kell strengre pakolni nagyon ha varzslo karit akarsz.De jellemzoen kissebb azert egy varazslonak kitalalt panel mint egy harcose.(diabloban ha jol emlexem mindenkepp nagy streng kellett a jo pancelhoz azert mondtam).
Illetve az arusokat nezegessed vegig soxor mert folyamatosan egyre jobb cumokat lehet venni ahogy haladsz elorefele, nem ugy mint a diablokban. itt folyamatosan egyre erosebb cumokat tudsz venni egeszen legendary legvegeig.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 12. 22:30 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#922 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:43

Így van. Nincs több hozzáfűznivalóm. :D Én is mindig SATAN-tól kérek segítséget, és mindig jó tanácsokat ad, úgyhogy hallgass rá. :)  Vazz, rendesen izgulok, hogy sQr milyen karit fog csinálni... azta, mekkora kocka lettem! :Đ  :omg:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#923 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:46

:Đ  Hát rám nagyon nem lehet támaszkodni. Gyakran van hogy egy játékot hónapokig elrakok, főleg most vizsgaidőszakban.  :rolleyes:
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#924 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:47

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 23:43

Vazz, rendesen izgulok, hogy sQr milyen karit fog csinálni... azta, mekkora kocka lettem! :Đ  :omg:

mit gondolsz en miert irogatok ilyen lelkesen ? :D
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#925 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:55

Amúgy furcsáltam is, hogy nem kellett az elején kasztot (varázsló, harcos) választani, aztán az a besorolásosnál, csak azért nyomtam a föld elemre, mert leírásnál az volt a legérdekesebb. Gondoltam jó dolog, akkor biztos csinálhatok egy harcost, aki kisebb spelleket is ellőhet, vagy védheti velük magát.

A Te általad javasolt fejlődési fát fogom követni, mert alapból hasonlón indultam el és úgy látszik akkor jó úton járok. :)

Árusnál én nem vettem eddig csak potit, mert hullottak aránylag jó cuccok, ami cucc nem kell, meg mindig eladtam, hogy legyen pénzem. Jah, amúgy én úgy játszom, hogy minden apró kis zeg-zugot felfedezek, minden ellenfelet kinyírok. :) Minden játékot így játszok. Kiélvezem. Nem gond ha sokáig tart.

Ez pedig úgy látom, hosszú kaland lesz, ha nem unok bele.

#926 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 23:03

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 23:55

Amúgy furcsáltam is, hogy nem kellett az elején kasztot (varázsló, harcos) választani, aztán az a besorolásosnál, csak azért nyomtam a föld elemre, mert leírásnál az volt a legérdekesebb. Gondoltam jó dolog, akkor biztos csinálhatok egy harcost, aki kisebb spelleket is ellőhet, vagy védheti velük magát.

A Te általad javasolt fejlődési fát fogom követni, mert alapból hasonlón indultam el és úgy látszik akkor jó úton járok. :)

Árusnál én nem vettem eddig csak potit, mert hullottak aránylag jó cuccok, ami cucc nem kell, meg mindig eladtam, hogy legyen pénzem. Jah, amúgy én úgy játszom, hogy minden apró kis zeg-zugot felfedezek, minden ellenfelet kinyírok. :) Minden játékot így játszok. Kiélvezem. Nem gond ha sokáig tart.

Ez pedig úgy látom, hosszú kaland lesz, ha nem unok bele.

hat ugy nagyon hosszu.
En mar a legelso karimmal is ugy voltam hogy az elso vilag vegefele mar csak a kitaposott uton mentem es csak ritkan mentem le rola.szal ez tenyleg egy nagyon hosszu jatek. rengeteg ideig lehet vele jaccani.
gondold el hogy 9 mastery kozul lehet valasztani(ha a kieggel jaccol de az alapban is van 8 masatery) es ebbol kettot lehet kivalasztani. az rengeteg fele karakter.de ha csak azt nezzuk hogy minden masteryt ki akarsz probalni az is 5 ember minimum. de van sok jo parositas es nem minden parositasnal ugyanazokat a skilleket jo hasznalni szal lehet legalabb 10 embert csinalni hogy mindig mas legyen a jatekelmeny.
hosszusagrol kb annyit hogy kb 15 ora kell az en modszeremmel vegigrohanni egy nehezsegi fokozaton. de en csak nyilegyenesen arra megyek amerre kell.max 1-2X terek le az utrol hogy egy ket kuldetest megcscinaljak amihez nem kell sokat rohangalni :D
szerintem ha te mindent bejarsz akkor egy nehezsegi fok vegigjaccasa szerintem lesz vagy 50-60 ora is. de lehet hogy alabecsulom. nagyon nagy a palya.en ezert kezdtem el inkabb csak a celiranyos utvonalon menni.

amugy a legjobb cumo az earth masteryben az eruption. nincs passzivja igy nem kell ra sok pontot elpazarolni. Hacsak nem azt nezzuk hogy a masteryt azt fel kell hozza vinni maxig es az vegulis majdnemcscak pazarlas. de azt sem lehet mondani mert van egy passziv tuzsebzesnovelo skill is az earth masteryben a legtetejen. ami 33% esellyel kb 2-3X os tuzsebzest eredmenyez.
amugy 1 pontot rakhatsz a core dwellerre hogy legyen egy segitod de ha nem tapolod nagyon akkor eleg gyorsan meghal. de nem erdemes annyira tapolni mert a sebzese az mindenkeppen kicsi lesz. sok mas hasznosra lehet pakolni a pontokat.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 12. 23:11 -kor

#927 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 01:09

Ááá...én nem vagyok olyan megszállott, hogy ugyan ott végigmenjek majd csak más karakterrel. Amúgy nincs fennt a kieg, az tudtommal egy plusz területet ad hozzá még.

Amúgy sem gondoltam volna hogy bejön, szóval csak úgy belekukkantottam...  :Đ

#928 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 09:27

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 0:09

Ááá...én nem vagyok olyan megszállott, hogy ugyan ott végigmenjek majd csak más karakterrel. Amúgy nincs fennt a kieg, az tudtommal egy plusz területet ad hozzá még.

Én is így kezdtem... :D Azóta meg folyamatosan kezdem újra mindenféle karakterekkel. Jelenleg is vagy 5-6 játékossal nyomom felváltva. :cool:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#929 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 10:34

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 1:09

Amúgy nincs fennt a kieg, az tudtommal egy plusz területet ad hozzá még.

Meg minden városban (kivéve Spártát, nem tudom miért) hozzáférhető ládát, meg artifaktokat, meg ha nem tévedek egyéb apróbb változtatásokat, érdemes feltenni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#930 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 10:39

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 2:09

szerintem akkor rakjad fel a kieget. egyreszt van benne tobb targy de egy ujfajta targyat is tudsz magadra rakni amitol erosebb leszel. ezenkivul lesz benne egy ladikas emberke ahova tudsz targyakat pakolni ES masik emberednek tudsz targyakat atrakni. szal nem kell bosszankodnod hogy nem azzal az emberrel talaltad meg azt a jo cumot amit tudnal hasznalni egy masik emberrel de az aktualissal nem.
Meg van egy plusz mastery benne meg egy teljes uj vilag is van.

amugy a targyatadogatasra es tarolasra kulon programot is irtak meg a kiegeszito megjelenese elott. lehet azt is hasznalni ha csak ez hianyzik neked a sima jatekbol.

#931 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 11:00

No akkor megpróbálom beszerezni azt is, ha folytatom a játékot. Bár most elég nagy tanulós időszak következik. Jönnek az utolsó vizsgák.  :rolleyes:

#932 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 11:14

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 11:00

No akkor megpróbálom beszerezni azt is, ha folytatom a játékot. Bár most elég nagy tanulós időszak következik. Jönnek az utolsó vizsgák.  :rolleyes:

Ha folytatod, akkor azok utolsó előtti vizsgák lesznek. :D
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#933 Felhasználó inaktív   koopper 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 21. 14:02

hali
Valaki felvilágositani h h lehet még egy karibol 100recet ki hozni mert olvastam h SATAN irta azokat a cuccokat de irtha h máűshogy is ki lehet hozni és ezt elmondaná nekem vki?? Ty

#934 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 15:35

Idézet: koopper - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 15:02

hali
Valaki felvilágositani h h lehet még egy karibol 100recet ki hozni mert olvastam h SATAN irta azokat a cuccokat de irtha h máűshogy is ki lehet hozni és ezt elmondaná nekem vki?? Ty

vannak varazsbotok 15% koruli reccel meg van olyan relic amit ha gyurube vagy amulettbe raksz akkor az is ad darabonkent 8% ot.
Vagy egy artifact is ami 25% ot ad.
keresgelni kell.nem sok cumo ad sok recharget.a legtobbet tenyleg az archmage karpant meg a trackers sisak adja.ebbol a 2 bol megvan a 75-80%.csak az egyikhez sok dex a masikhoz sok int kell. az odusseus armorhoz meg sok streng kell. szal ezert sokan nem szeretik mert mindenre kell gyurni hogy ossze lehessen szedni.viszont az armod az ad -30% all reqirementet igy konnyebben felveheto a tobbi cumo.
a trakers sisak helyett lehet artifactot hasznalni ami ad 25% ot(talisman of the jade emperor) meg egy par gyurut amit megrelicelsz a reces reliccek(incarnation of code of hamurabi. neha adja a complett relic bonusznak).

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 21. 16:32 -kor

#935 Felhasználó inaktív   koopper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:05

Köszi SATAN :respect:
Majd még ugyis irok mert még  lesz kérdésem:)

#936 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 19:50

Idézet: koopper - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 19:05

Köszi SATAN :respect:
Majd még ugyis irok mert még  lesz kérdésem:)

meg ha most kezded a jatekot akkor jo ido lesz amig fel tudod venni ezeket a cumokat
az eredeti ajanlasomhoz is 42 es szint kell. de amiket utobb irtam ahhoz mar 55 os szint kell.

#937 Felhasználó inaktív   koopper 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:27

Aham tudom most egy 46-os brigandom van de el akarok kezdeni egy varázslós karit is és párhuzamosan vinni a kettőt de lehet h még most egyelőre saka  brigandom marad.

#938 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 09:40

Sziasztok!

Nekem van egy earth+storm 56-os karakterem, nem javaslom senkinek az earth kasztot, szerintem elég gatya, és a storm is sajnos. A normál és az epic szinten még nem volt gond, a legendary az már nagyon nehezen akarodzik ennek a karakternek(killódás)! Dobált ki nekem relatíve sok legendary cuccot, de sajnos nem bánt túl bőkezűen a bottal, abból sajnos egyet sem adott! Már meg is bántam, hogy ilyen karakterrel mentem! Melyik a legjobb kaszt? Az ötleteket előre is köszönöm! Ha lesz még lelki erőm akkor a javasoltakból gyúrok egy új karaktert!

#939 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 11:04

Idézet: Snekov - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 10:40

Sziasztok!

Nekem van egy earth+storm 56-os karakterem, nem javaslom senkinek az earth kasztot, szerintem elég gatya, és a storm is sajnos. A normál és az epic szinten még nem volt gond, a legendary az már nagyon nehezen akarodzik ennek a karakternek(killódás)! Dobált ki nekem relatíve sok legendary cuccot, de sajnos nem bánt túl bőkezűen a bottal, abból sajnos egyet sem adott! Már meg is bántam, hogy ilyen karakterrel mentem! Melyik a legjobb kaszt? Az ötleteket előre is köszönöm! Ha lesz még lelki erőm akkor a javasoltakból gyúrok egy új karaktert!

Nagyon mulik a cuccokon hogy legendaryra mennyire lesz jo az adott karakter.Nem tudom hogy fejlesztetted a karit de ebbol a kombobol lehet jot kihozni.
Probald ki esetleg ezt a felallast: Link
az ice shard az eleg jol aprit elvileg legendaryn is.szal azzal erdemes altalanossagban nyomulni. az enruption meg azert jo hogy neha magad ala kuld igy a hozzad kozeledo enemyket sebezze.
arra keszultj fel hogy az ice shard az nagyon energy zabalo szal folyamatos potiivas lesz valoszinuleg.
illetve jelentosen erosodik ha sikerult talalnod egy faster cast rates gyurut mondjuk.
Ha meg nagyon sok enemy jon akkor enruptiont elnyomod es a kozepere beallva egy stone formot nyomsz.altalaban mindenki meghal ameddigre kijossz belole.de ha nem is elegge leamortizalodnak.
Varazsbot hasznalata ennel a karinal folosleges.ha varazsbottal akarsz nyomulni akkor spiritben kimaxolt ternion attackal erdemes csak hasznalni. de azzal eleg jo.
szal a varazsbot helyett kerits valami jo pajzsot hogy nagyobb legyen a vedelmed meg valami fegyot ami ad elemental sebzest vagy manat vagy valami hasznosat. es elsodlegesen az ice shardal pusztits ne a fegyvereddel(pontosabban elsodelgesre sajnos nem berakhato az ice shard de jobbegergombra rakjad es azt hasznald. balra meg rakjad a qualt vagy az enruptiont).kozepso gombra a stone formot.

Ha mar eddig is ilyesmi karival mentel akkor sajnos ennel jobb skillelosztast nem tudok.

A legjobb kasztra sokan a Huntinges karikat mondjak es akkor ha egy nyilast csinalsz scatter shottal akkor az nagyon brutalisan jol aprit.erdemes a +x%pierce dmgs cumokat gyujtogetni annak a karinak es akkor tarol nagyon.

Kozelharcosbol meg talan a legjobb valasztas a warfare+defense.ezzel lehet a legjobb vedelmes es sebzest kihozni.

egyebirant a legendary nehezsegi fok nem veletlenul a legnehezebb.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 22. 11:15 -kor

#940 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 15:07

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 12:04

Nagyon mulik a cuccokon hogy legendaryra mennyire lesz jo az adott karakter.Nem tudom hogy fejlesztetted a karit de ebbol a kombobol lehet jot kihozni.
Probald ki esetleg ezt a felallast: Link
az ice shard az eleg jol aprit elvileg legendaryn is.szal azzal erdemes altalanossagban nyomulni. az enruption meg azert jo hogy neha magad ala kuld igy a hozzad kozeledo enemyket sebezze.
arra keszultj fel hogy az ice shard az nagyon energy zabalo szal folyamatos potiivas lesz valoszinuleg.
illetve jelentosen erosodik ha sikerult talalnod egy faster cast rates gyurut mondjuk.
Ha meg nagyon sok enemy jon akkor enruptiont elnyomod es a kozepere beallva egy stone formot nyomsz.altalaban mindenki meghal ameddigre kijossz belole.de ha nem is elegge leamortizalodnak.
Varazsbot hasznalata ennel a karinal folosleges.ha varazsbottal akarsz nyomulni akkor spiritben kimaxolt ternion attackal erdemes csak hasznalni. de azzal eleg jo.
szal a varazsbot helyett kerits valami jo pajzsot hogy nagyobb legyen a vedelmed meg valami fegyot ami ad elemental sebzest vagy manat vagy valami hasznosat. es elsodlegesen az ice shardal pusztits ne a fegyvereddel(pontosabban elsodelgesre sajnos nem berakhato az ice shard de jobbegergombra rakjad es azt hasznald. balra meg rakjad a qualt vagy az enruptiont).kozepso gombra a stone formot.

Ha mar eddig is ilyesmi karival mentel akkor sajnos ennel jobb skillelosztast nem tudok.

A legjobb kasztra sokan a Huntinges karikat mondjak es akkor ha egy nyilast csinalsz scatter shottal akkor az nagyon brutalisan jol aprit.erdemes a +x%pierce dmgs cumokat gyujtogetni annak a karinak es akkor tarol nagyon.

Kozelharcosbol meg talan a legjobb valasztas a warfare+defense.ezzel lehet a legjobb vedelmes es sebzest kihozni.

egyebirant a legendary nehezsegi fok nem veletlenul a legnehezebb.

Hi!

A karakterem az inteligence-re lett kihegyezve. Kb 1000 az inteligencem, sajnos későn kezdtem rágyurni az erőre, így csak nagyon hurka pazsokat tudok használni. A sebzésem most kb 2000-körül van. Sajnos a pajzsom az nagyon gatya 500-600 között van! Asszem ez a karaktert már elszurtam azzal, hogy nagyon sokat toltam fel az inteligencre! Igen a legendary nem véletlenül a legnehezebb, ez jogos!

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.