HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#961 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:03

Idézet: vidu01 - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 9:09

Még nem de már nem is fogom. :(  Kb fél éve nem TQzok képeim, mentéseim meg vannak játék telepítve de csak elvétve indítom el ezért írtam mindig múltidőben. Mostanában a Sacred2 vel gamelek ha időm engedi, egész jó akinek a TQ bejön annak ezt is ki kell próbálnia.  Dio3 ig már el leszek vele remélem nagyon nem húzzák el a megjelenést a blizzardosok.:)

sajnos a sacred 2 abszolut nem teccik. tul bonyolultnak talalom meg nem olyan porgos.pedig probaltam eselyt adni neki.ketszer is felraktam.de aztan csak uninstall lett a vege mind2x

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 24. 10:04 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#962 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 14:32

A cuccokból ki tudtam gyurni a fiúkát rendesen! Most már nem vészes a legendary sem!

#963 Felhasználó inaktív   Costel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 31. 15:19

Sziasztok! Tudtok bővebb leírást a monsters-x2,x3,x4-hez? :think:

#964 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 21:50

Idézet: Costel - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 14:19

Sziasztok! Tudtok bővebb leírást a monsters-x2,x3,x4-hez? :think:

klikk
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#965 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 23:57

EZ a hivatalos oldal. innen van link a forumra ahol sok kasztnak van topicja.

De mondjuk nagy kerdes hogy milyen leirast akarsz?

Van egy Titancal is hozza amit erdemes hasznalni:MasteriesCalc (nem tudom mennyire pontos)

Szerkesztette: SATAN 2009. 02. 02. 00:10 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#966 Felhasználó inaktív   Skorpió 51 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 15:58

Szevasztok!
Sátánhoz lenne a következő kérdésem:
Emlitetted a hivatalos oldalt. Itt szerepelnek a letölthető zip-ek, ezek közül melyiket hova kell kicsomagolni, ill. indítani?
Hiányos az angolom. Web fordítóval nem igazán értettem.

#967 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 21:01

Idézet: Skorpió 51 - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 16:58

Szevasztok!
Sátánhoz lenne a következő kérdésem:
Emlitetted a hivatalos oldalt. Itt szerepelnek a letölthető zip-ek, ezek közül melyiket hova kell kicsomagolni, ill. indítani?
Hiányos az angolom. Web fordítóval nem igazán értettem.

A documents and settingbe kell kicsomagolni oda amit a beillesztett kepen latsz.
Persze Neked nem Sati lesz az egyik konytarnev hanem amit te adtal.meg nem mygames hanem sajat jatekok vagy mi a szosz magyarban.
De valoszinuleg megtalalod.

Jatek elinditasanal Eloszor play custom quest. ott letrehozol egy karaktert(hogy el tudd inditani a jatekot ha nincs custom questes karakter) kivalasztod a listaban a modot amelyiket akarod es start. utana elsotetedik a kepernyo es utana lehet csinalni egy uj karaktert amivel majd lehet jaccani.
Arra viszont figyelj hogy legyenek menteseid a karakterekrol mert ha veletlenul ezzel a moddal inditod el a sima jatekba valo karid akkor visszaallithatatlanul elvesznek a kepessegei.
szal ha be van toltve a masteryes mod akkor csak ahhoz tartozo karit indits es ugyanez igaz forditva is. ha simaba inditod el a masteryeses karit akkor is elvesznek a skilljei.

#968 Felhasználó inaktív   Skorpió 51 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 10:28

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 21:01

A documents and settingbe kell kicsomagolni oda amit a beillesztett kepen latsz.
Persze Neked nem Sati lesz az egyik konytarnev hanem amit te adtal.meg nem mygames hanem sajat jatekok vagy mi a szosz magyarban.
De valoszinuleg megtalalod.

Jatek elinditasanal Eloszor play custom quest. ott letrehozol egy karaktert(hogy el tudd inditani a jatekot ha nincs custom questes karakter) kivalasztod a listaban a modot amelyiket akarod es start. utana elsotetedik a kepernyo es utana lehet csinalni egy uj karaktert amivel majd lehet jaccani.
Arra viszont figyelj hogy legyenek menteseid a karakterekrol mert ha veletlenul ezzel a moddal inditod el a sima jatekba valo karid akkor visszaallithatatlanul elvesznek a kepessegei.
szal ha be van toltve a masteryes mod akkor csak ahhoz tartozo karit indits es ugyanez igaz forditva is. ha simaba inditod el a masteryeses karit akkor is elvesznek a skilljei.

Nagy vagy, KÖSZI a segítséget!!! :respect:

#969 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 19:22

Idézet: Skorpió 51 - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 11:28

Nagy vagy, KÖSZI a segítséget!!! :respect:

vazzem most én felejtettem el csatolni a képet vagy mas tragédia történt?
a lenyeg hogy megtalaltad.
Ha megsem talaltad meg akkor szolj es berakom a kepet amin a hely van.

Ha megy már akkor hogy teccik?
Milyen masteryket valasztottal?

#970 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 12:49

Na eleg nagy kesessel de vegre belevetettem magam en is a kalandokba.

Elso karim Warfare/Nature (Champion) tipusu, ertelem szeruen a Warfare-en van a hangsuly. Meg csak 13-as szintu vagyok, Nature-bol csak a gyogyito skillre raktam 1 pontot, jelenleg boven elegendo. Warfare-bol ramentem a Dual Wield agra bar kicsit meglepodtem, hogy csak az esetek 22%-aban ut ket kezzel kimaxolt (6/6) skill mellett. Mondjuk nem rossz igy se azert.

Onslaught-ot is lassacskan kimaxolom, Battle Rage-re egy pontot raktam csak
Milyen mas skillek kellenek meg? Szinte az osszes nagyon jo, foleg ha passzivak.

#971 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 12:53

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 12:49

Na eleg nagy kesessel de vegre belevetettem magam en is a kalandokba.

Elso karim Warfare/Nature (Champion) tipusu, ertelem szeruen a Warfare-en van a hangsuly. Meg csak 13-as szintu vagyok, Nature-bol csak a gyogyito skillre raktam 1 pontot, jelenleg boven elegendo. Warfare-bol ramentem a Dual Wield agra bar kicsit meglepodtem, hogy csak az esetek 22%-aban ut ket kezzel kimaxolt (6/6) skill mellett. Mondjuk nem rossz igy se azert.

Milyen mas skillek kellenek meg? Szinte az osszes nagyon jo, foleg ha passzivak.

Nagyon jol tetted, hogy elkezdtel TQ-zni, nem fogod megbanni!  ;)
Warfare-nel a Battle Standard elengedhetetlen, nezd meg, hogy miket ad, es meglatod, hogy miert.
Igaz, hogy mana-ba (energy-be) kerul, es hogy nem allando, de warfare-nek kell.

#972 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 12:59

Hm, megnezem majd, eddig meg az otlet se merult fol bennem, hogy rakjak ra pontot hiszen le kell tenni es csak bizonyos tavolsagban hat. Gondolom akkor ez ilyen boss fight skill, nem?

Amugy a cuccok szine mit reprezental? Ugy ertem melyik szinu a ritkabb, mi a sorrend?

#973 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:03

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 12:59

Hm, megnezem majd, eddig meg az otlet se merult fol bennem, hogy rakjak ra pontot hiszen le kell tenni es csak bizonyos tavolsagban hat. Gondolom akkor ez ilyen boss fight skill, nem?

Amugy a cuccok szine mit reprezental? Ugy ertem melyik szinu a ritkabb, mi a sorrend?

Igen, a bossoknal nagyon jol tud jonni a Battle Standard: +1 All Skill, jo sok + HP, stb.  ;) Ha csak egy ponttal is, de tamogasd meg a Battle Standard-ot.  :cool:
A cuccoknal a feher es szurke az alap, aztan a sarga, utana a zold, a kek, es vegul a lila item.

#974 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:05

Aha ertem, koszi. Eddig talaltam 3 kek targyat, egy kardot, es egy sapkat+karpancelt ami egy szettbe tartozik (Theba vagy mi a franc).

#975 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 13:05

Aha ertem, koszi. Eddig talaltam 3 kek targyat, egy kardot, es egy sapkat+karpancelt ami egy szettbe tartozik (Theba vagy mi a franc).

Az nem rossz, elsore ket set item-et is talalni.  :) Foleg nem a Theba-bol, a jatek elejen es kezdo kariknal nagyon sokat segithet, jo cuccok. Az inventory-ban, amikor raviszed a set item-re az egerkurzort, akkor a tulajdonsaglapjanal alul zolddel mutatja, hogy ahhoz a set-hez hany cucc tartozok, hany van meg belole, es azok ugy egyutt milyen bonus-t adnak.

#976 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:15

Jaja, ez Sacred-es megoldas. Amugy ez a jatek jobban tetszik mint a Sacred, sokkal nyiltabb a skillrendszere. Ha jobban fogalmazunk akkor agyonveri a TQ skillrendszere a Sacred(1)-et, foleg a rengeteg kombinacio miatt :)

Amugy itt is visszatermelodnek a szornyek egy ido utan (ala Diablo es Sacred), vagy csak egy par darab?

#977 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:27

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 12:49

A Nature masteryből a heart of Oakra érdemes 1 pontot tenni már az elején (+10% total speed). Más onnan nem is kell, tényleg a warfare a fontosabb. Később a farkasok kellenek majd a farkasüvöltés miatt (legfelső skillje), mert az a gazdira is hat és plusz sebzést ad a 2-3 farkas közül szinte mindig elüvölti magát valamelyik úgyhogy majdnem állandó buff lesz. :) Aztán még  innen az Oakot lehet kimaxolni jó sok HPt ad, meg a plaguet a -x% dmg resi és -total speed miatt.  ;)

lvl75 Champion muvi: http://www.youtube.c...h?v=u9ygIZ0kge8
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#978 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:21

Aha, farkasok. Jol van majd megnezem, egyelore csak 1 pont van a Nature-on. Ez jo, hogy 3 skillpont jon szintenkent, csak meg ez sem eleg :D

Mi a max szint? Mennyire hosszu a jatek? Most ertem Athenba.

#979 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 15:21

Aha, farkasok. Jol van majd megnezem, egyelore csak 1 pont van a Nature-on. Ez jo, hogy 3 skillpont jon szintenkent, csak meg ez sem eleg :D

Mi a max szint? Mennyire hosszu a jatek? Most ertem Athenba.

lvl 75, de odaig meg van egy-ket csavar.  :D 3 fokozat van, a normal, az epic, meg a legendary, ha vegignyomtad normal fokozaton, akkor johet a tobbi, es nagyobb fokozatokon akad egy-ket uj boss is a jatekban. Az ACTIV-rol mar nem is beszelve: ha nem raktad meg fel a kieget, a TQ: Immortal Throne-t, akkor surgosen rakd fel! Az is elengedhetetlen, anelkul nem TQ a TQ.  :)

#980 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:36

Jo majd megnezem. Amugy az Immortal Throne a TQ folytatasa, vagy kozbenso esemenyeket dolgoz fol?
Amugy mi a TQ sztorija? Erre meg nem egeszen jottem ra.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.