HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#281 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 18. 21:47

Sziasztok! Visszatertem en is.  :) Marmint a TQ topikba, mert annyira porog ismet (hala a jo egnek), meg annyian jatszotok vele most is, hogy kedvet kaptam ujra. En ugyan alap TQ:IT-vel fogom ismet nyomni (no meg persze vaultozgatassal), merthogy a MOD-okat utalom, igy sem a mastery mod-ot, sem az xmax mod-ot nem fogom feltenni hozza. Karinak pedig vagy egy Spellbinder-t (Defense + Spirit), vagy pedig egy Corsair-t (Defense + Rogue) fogok most inditani. Olyan karit akarok csinalni, ami maximalisan be van vedve minden ellen, igy ket jol vedekezo mastery-t probalok bevalasztani. Meg most nezegetem a titancalc-ot ( http://www.titancalc.com/ ), es nemsoka` utjara inditom az uj karim (meg ma estere tervezem). Ugyhogy majd jon a kepozon es a szofosas.  :cool:

#282 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 21:52

postcript: azt vettem eszre, hogy egy ev eltelte utan elovettem ismet a Sacred-ot (eddig ugyebar a TQ-t es a TQ:IT-t nyomtam), es teljesen elfelejtettem mindent. A terep, a terkep ismeros volt, de a karakterek skilljeit, meg fegyvereit teljesen elfelejtettem, meg azt is, hogy milyen cuccaik vannak. Ugyhogy nagyjabol ujra kellett tanulgatnom, es hogy ne legyen teljes kaosz a fejemben, ugy terveztem, hogy a Sacred 2 kijoveteleig (augusztusig) mar nem is nyomok mas A-RPG-t a Sacred-en kivul. De most kedvet kaptam ismet a TQ-hoz, meg vagyom ismet az elvezheto grafikara, mert valljuk be, a Sacred azert igy 2008-ban gagyi, meg vagyodom vissza a jo kis vaultozgatasra es a jol ismert cuccokhoz es set-ekhez.

#283 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 22:43

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 22:52

postcript: azt vettem eszre, hogy egy ev eltelte utan elovettem ismet a Sacred-ot (eddig ugyebar a TQ-t es a TQ:IT-t nyomtam), es teljesen elfelejtettem mindent. A terep, a terkep ismeros volt, de a karakterek skilljeit, meg fegyvereit teljesen elfelejtettem, meg azt is, hogy milyen cuccaik vannak. Ugyhogy nagyjabol ujra kellett tanulgatnom, es hogy ne legyen teljes kaosz a fejemben, ugy terveztem, hogy a Sacred 2 kijoveteleig (augusztusig) mar nem is nyomok mas A-RPG-t a Sacred-en kivul. De most kedvet kaptam ismet a TQ-hoz, meg vagyom ismet az elvezheto grafikara, mert valljuk be, a Sacred azert igy 2008-ban gagyi, meg vagyodom vissza a jo kis vaultozgatasra es a jol ismert cuccokhoz es set-ekhez.

csak a jo cuccokkal nehogy megint gyorsan megund hogy tul hamar leszel tul eros.
egyebkent nem akar olyan masteryt valasztani amivel meg nem jaccottal?
valami varazslosat esetleg?

mas:amugy most probalgattam sok varazslatot es nem sikerul rajonnom hogy mit erdemes fejleszteni hogy egy egy varazslat erosebb legyen. pl ha egy varazslat ad 500 dmgt akkor ha a strenget novelem akkor fog a varazslatnak noni a sebzese vagy ha az intre rakok mert megiscsak varazslat. de vegulis fizikai sebzest ad akkor csak a strenget kellene hozza nyomatni.
illetve vannak olyan varazslatok ami elvileg fizikai dmgt ad de annal meg biztos egy kukkot sem szamit hogy mennnyi a strengem(pl heat shield) de arra az biztos hat ha +x%dmgs cucc van rajtam.mig a fizikai kontaktuson alapulo varazslatnal mintha szamitana hogy mennyi strengem van ha olyan a varazslat hogy fizikai sebzest ad.
ha valaki tud egy jo leirast hogy mit mivel lehet erositeni es egy egy streng/dex/int pont mennyivel novel pontosan mit azt megkoszonnem.
az a baj hogy nagyon nem egyertelmu.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#284 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 23:44

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 22:43

csak a jo cuccokkal nehogy megint gyorsan megund hogy tul hamar leszel tul eros.
egyebkent nem akar olyan masteryt valasztani amivel meg nem jaccottal?
valami varazslosat esetleg?

mas:amugy most probalgattam sok varazslatot es nem sikerul rajonnom hogy mit erdemes fejleszteni hogy egy egy varazslat erosebb legyen. pl ha egy varazslat ad 500 dmgt akkor ha a strenget novelem akkor fog a varazslatnak noni a sebzese vagy ha az intre rakok mert megiscsak varazslat. de vegulis fizikai sebzest ad akkor csak a strenget kellene hozza nyomatni.
illetve vannak olyan varazslatok ami elvileg fizikai dmgt ad de annal meg biztos egy kukkot sem szamit hogy mennnyi a strengem(pl heat shield) de arra az biztos hat ha +x%dmgs cucc van rajtam.mig a fizikai kontaktuson alapulo varazslatnal mintha szamitana hogy mennyi strengem van ha olyan a varazslat hogy fizikai sebzest ad.
ha valaki tud egy jo leirast hogy mit mivel lehet erositeni es egy egy streng/dex/int pont mennyivel novel pontosan mit azt megkoszonnem.
az a baj hogy nagyon nem egyertelmu.

Hat, olyan karit csinalok most, ami nagyon brutalisan be lesz vedve a defense mastery altal (pajzsos megerositessel, no dual wield), de a varazslatok sem fognak tole messze allni (spirit mastery), es a ternion 3 projectile-jevel tamadasban is olyan brutalis lesz, hogy ott aztan hullani fog mindenki. Gondolom ez a Spellbinder karim sem a gyengek kozul valo, amit most epitek. + meg ott lesz a death ward, a deathchill aura + annak a resist-levevo passzivjai...  :cool: Azt hiszem, hogy tobbet mar nem is kell mondanom. + ehhez meg hozza jonnek az extra-unique cuccok, a kek meg a lila set-ek.  :D
Most per pill meg csak lvl7 a Spellbinder-em (Spirit + Defense (egyelore meg csak Defense, tehat Defender)):

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A Battle Awareness-t mar most feltornaztam lvl9-re, hogy be legyen vedve a kari, es semmi ne okozzon neki gondot (nem is okoz).

#285 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 07:32

csak sajnos varazsbottal jelentosen csokken a vedekezokepessege a karinak meg gondolom a strengre fogsz pakolni pontokat ami ugyancsak nem egy varazsbotos emberkenek a legjobb. szal valszeg a ternion attackot melloznod kell.
Bar vegulis normalon meg talan epicen el lehet ugy is lenni vele.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#286 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 08:19

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 7:32

csak sajnos varazsbottal jelentosen csokken a vedekezokepessege a karinak meg gondolom a strengre fogsz pakolni pontokat ami ugyancsak nem egy varazsbotos emberkenek a legjobb. szal valszeg a ternion attackot melloznod kell.
Bar vegulis normalon meg talan epicen el lehet ugy is lenni vele.

btw, akkor mit hasznaljak primary attack-nek, ha a spirit ternion-ja kiesik a botozas miatt? Merthogy valoban kozelharci fegyver + pajzs komboval akarok inkabb menni egyelore.

#287 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:49

batter a balegergombon a jobbon meg shield charge szerintem.

vagy nem hasznalod ki a pajzs adta lehetosegeket es botozol egyenlore.
szerintem inkabb botozz egyenlore ternionnal aztan ha gyengenek talalod majd a vedelmed akkor terj at csak a pajzsra.

#288 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:54

nah, kipróbálom már ezt a modot. először aszem Chronosophy lesz.

Childhood
max level: 8
136 energy
2 active cost
18 sec's duration

+570 hp
-24% str
-24% int
-16% dex
+13% total speed
+25% experience

fincsi  :lollypop: Szóval ha quest leadáskor benyomom, akkor lesz értelme.  :Đ

Szerkesztette: acu 2008. 04. 19. 11:54 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#289 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:18

Idézet: acu - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 12:54

Childhood
136 energy
2 active cost
18 sec's duration

+570 hp
-24% str
-24% int
-16% dex
+13% total speed
+25% experience

igen akkor erdemes mindenkeppen. egyebkent viszont nem nagyon :(

#290 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:34

Idézet: acu - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 11:54

Childhood
136 energy
2 active cost
18 sec's duration

+570 hp
-24% str
-24% int
-16% dex
+13% total speed
+25% experience

Hat ez az XP dolog enyhen szolva is cheat. Es nem is kicsit. Nagyon.  :mad:
Igazsagtalan szvsz a tobbi alapkarival szemben. + 25% XP meg ehhez meg folteszel 1 XP novelo amuletet meg 2 XP novelo gyurut meg esetleg XP novelo cuccokat is, es egybol lepsz 2 szintet majdhogynem.

#291 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:45

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 11:49

batter a balegergombon a jobbon meg shield charge szerintem.

vagy nem hasznalod ki a pajzs adta lehetosegeket es botozol egyenlore.
szerintem inkabb botozz egyenlore ternionnal aztan ha gyengenek talalod majd a vedelmed akkor terj at csak a pajzsra.

Hat, kard + pajzs kombonal maradok, mert mar melee karinak kezdtem fejleszteni (igy is volt tervben eredetileg), es mivel az int-et sem nyomom, csak a mastery maxolas tol rajta kicsit, igy nem fogok botozni. A Batter tunik nekem is szimpatikusnak, de birni fogja recharge-al es mana-val (energy) a Spellbinderem? Energy-vel meg csak-csak magasabb szinten, de a recharge-ja nem tudom, milyen a batter-nak, majd kiderul.

#292 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 13:10

Warfare+dream mellett dontottem, az a legszimpibb.

Milyen skilleket javasoltok? Mint mar irtam elsosorban csapni-gyakni valo karakter lesz nem mormolo varazslo. ;)

szerk. Mielott mondanatok, hogy titancalc, azt nezegetem most is. ;) Csak nemigazan tudom megitelni leiras alapjan, hogy melyik mennyire hasznalhato es hasznos valojaban.

Szerkesztette: Boba 2008. 04. 19. 13:14 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#293 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 13:20

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 13:34

Hat ez az XP dolog enyhen szolva is cheat. Es nem is kicsit. Nagyon.  :mad:
Igazsagtalan szvsz a tobbi alapkarival szemben. + 25% XP meg ehhez meg folteszel 1 XP novelo amuletet meg 2 XP novelo gyurut meg esetleg XP novelo cuccokat is, es egybol lepsz 2 szintet majdhogynem.

már miért lenne cheat? ezért a skillért be kell áldoznod egy rakat skillpontot, (amit értelmesebb helyre is lehetne rakni), közben meg alig tudod használni, hisz egy csomó negatív effektje is van.
szerintem korrekt, csak értelmetlen skill.

Szerkesztette: acu 2008. 04. 19. 13:22 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#294 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 14:39

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 14:10

Warfare+dream mellett dontottem, az a legszimpibb.

Milyen skilleket javasoltok? Mint mar irtam elsosorban csapni-gyakni valo karakter lesz nem mormolo varazslo. ;)

szerk. Mielott mondanatok, hogy titancalc, azt nezegetem most is. ;) Csak nemigazan tudom megitelni leiras alapjan, hogy melyik mennyire hasznalhato es hasznos valojaban.

az elso 2 vilagban varazsolgass meghozza distorsion wavet. az alapjat kimaxolod es azzal sokaig jol el lehet lenni. ha talalsz vagy van +%dmgt ado cumoid akkor azok erositik azt a varazslatot is.
amugy onslaugh a balegergombon jobbon meg a  distorsion wave. egy konnyen elerheto gombon meg a battle standard.kozepso gombra mehet a phantom strike, illetve a 3. vilagtol mar lehet hogy a distorsion wave helyet is atveheti a phantom strike.
enszerintem ez a legjobb strategia.

#295 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 14:42

bepe: nem fogja birni rechargeval a batter de amikor nem birja akkor majd simat fog utni. de mivel nincs mas hasznos dolgod amit balegergombra rakhatnal ezert ez marad.

amugy meg az xp novelo cuccokrol annyit hogy gyuru nincs csak amulett es az is megfelezi az healthod, es a gyakorlatban nagyon keveset szamit az hogy 25-30% al tobb xpt kapsz. en nem hasznaltam soha. szinte teljesen eszrevehetetlen.

#296 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 15:19

SATAN koszi szepen! Azthiszem ezt fogom hasznalni... azzal a modositassal, hogy nekem tokre bejon a Warwind meg a hozza csatlakozo cucc. Lehet, hogy tok gyenge de a funfaktora miatt nekem megeri. :Đ

#297 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 12:36

Nyomtam tegnap is, most mar lvl12 vagy lvl13 a Spellbinder-em (Spirit + Defense).
A Battle Awareness (Defense Mastery skill) + a Deathchill Aura (Spirit Mastery Skill) [mindketto allando] altal jol be van vedve es meg van tamogatva a kari. A health + armor-ra fogok ramenni, amilyen iranyvonalra valasztottam a mastery-ket is. Tehat a unique cuccokat is ennek megfeleloen fogom valogatni. Habar ha jobban belegondolok, akkor a HP regenre is ramehetnek, vegulis az sem lenne rossz.

#298 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 13:43

Warfare+dream karim elnapolva... elertem a 8as szintet, eeees... nincs dream. Sem immortal throne-om. :Đ
Valami mas tipp, amig megjon az immortal throne?

#299 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 14:43

A spellbinder nagyon jó kis kari, viszont kell neki a 100% recharge, már csak a batter miatt is.
Enyém jelenleg így áll, bár elég régen játszottam már vele.
Kép

#300 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 23:07

A képen lévő bekeretezett részre, milyen tárgy kell? :confused: Én nem jöttem rá! :think:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1208815678.jpg

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.