HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#521 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 23. 20:12

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 16:10

A Spirit azért nem tetszik, mert egyedül a TA válna hasznomra (esetleg még a deathchill aura, ha mégis közel jutna valami).

Nono, ott van még a Dark Covenant / Unearthly Power, ami elég alaptéma minden spirites karakternél (kimaxolva +75% damage, +50% elemetntal dmg, +75% vitality dmg).

Bepe, a Harbinger után melós lesz a botos karakter... én már nem térnék vissza varázsolni az biztos. :D

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 06. 23. 20:13 -kor

#522 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 20:27

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 10:48

Most, hogy ti is nyomjatok meg mindig

Ööö... bevallom, nem játszok már egy ideje, csak az észt osztom. :Đ (Persze mindenkinek hasznosabb lenne, ha Romoto vagy Vidu tenné ugyanezt, az én TQ tudásom eléggé hézagos. :Đ)

#523 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 08:45

A Conjurer mellett gondolkodom meg a Diviner-en (Spirit + Dream) is, mert a Dream-nek a Trance of Empathy-ja es a Lucid Dream + passzivjai + esetleg a Distoration Wave nagyon hianyoznanak.

#524 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 18:02

Na, vegulis nem Conjurer lett, mert nem akartam az Earth Mastery-vel a pyro iranyba elvinni a dolgot, egyszoval nem akartam a fire damage-re ramenni totalban. Utjara inditottam ma a Diviner (Spirit + Dream) karimat, nekem mar most nagyon bejon.  :) Termeszetesen varazslo lesz, es staff-al fogok haladni, meg ha nagyon nehez es lassu is lesz a dual wield-es Harbinger utan.

#525 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 19:03

Itt az lvl6 Diviner-em (Spirit + Dream)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Meg nagyon alap a kari, nem tud semmit, meg a ternion-t sem birja mana-val (energy-vel), de gyorsan fejlodik.  :)

#526 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 19:23

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 19:02

Utjara inditottam ma a Diviner (Spirit + Dream) karimat, nekem mar most nagyon bejon.  :) Termeszetesen varazslo lesz, es staff-al fogok haladni

Hát szvsz nem valami jó válsztás, de majd meglátod... Dream és Spirit staff-vonatkozású skilljei közt nincs semmi, amivel kiegészítenék egymást. Sem a Ternion Attack, sem a Psionic Touch nem ér sokat önmagában (egszerre sajnos nem használható :D), ha nincs amit felerősítsen.

Szerintem egy botos varázsló a következőképpen néz ki:
- valamilyen alap elemental damage (Storm vagy Earth),
- kiegészítés (Spirit vagy Nature);
más alternatíva nem lesz később életkpes.

A Divinert egyedül low reces caster/petuser-ként tudom elképzelni, balklikkre Distortion Wave, jobbra Life Drain, középsőre Distort Reality, a kis Nightmare pedig boostolja a Liche King és az Outsider erejét. Dark Covenant meg menjen állandóan, hogy mindezt győzd manával. :Đ

Ha csak normálon mész vele, akkor az előbb leírtakat tekintsd tárgytalannak. ;)

#527 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 19:29

Még azt az állítást is meg merem kockáztatni, hogy egy lándzsás/pajzsos meele Diviner erősebb lenne, mint egy botos, bár kétségtelenül perverz ötlet. :D

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 06. 24. 19:29 -kor

#528 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 19:32

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 19:23

Hát szvsz nem valami jó válsztás, de majd meglátod... Dream és Spirit staff-vonatkozású skilljei közt nincs semmi, amivel kiegészítenék egymást. Sem a Ternion Attack, sem a Psionic Touch nem ér sokat önmagában (egszerre sajnos nem használható :D), ha nincs amit felerősítsen.

Szerintem egy botos varázsló a következőképpen néz ki:
- valamilyen alap elemental damage (Storm vagy Earth),
- kiegészítés (Spirit vagy Nature);
más alternatíva nem lesz később életkpes.

A Divinert egyedül low reces caster/petuser-ként tudom elképzelni, balklikkre Distortion Wave, jobbra Life Drain, középsőre Distort Reality, a kis Nightmare pedig boostolja a Liche King és az Outsider erejét. Dark Covenant meg menjen állandóan, hogy mindezt győzd manával. :Đ

Ha csak normálon mész vele, akkor az előbb leírtakat tekintsd tárgytalannak. ;)

Oooops.  :eek: Akkor valoszinuleg ujrakezdem most, es akkor megiscsak Conjurer lesz belole.

#529 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 19:46

Azért ne add fel ilyen könnyen, ez csak az én elképzelésem, de még ha nagyjából így is van, a játék akkor is lehet élvezetes a számodra. :)

Nézd meg Gazdit, egy szál öngyújtóval vágott neki, mégha bele is pusztul. :Đ

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 06. 24. 19:48 -kor

#530 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 20:03

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 19:46

Azért ne add fel ilyen könnyen, ez csak az én elképzelésem, de még ha nagyjából így is van, a játék akkor is lehet élvezetes a számodra. :)

Nézd meg Gazdit, egy szál öngyújtóval vágott neki, mégha bele is pusztul. :Đ

Nem lett volna gondom a Diviner-el sem szerintem (vaultos cuccokkal meg meg Epicen meg Legendaryn sem), de kezdtem egy Conjurer-t, mert abban igazad volt, hogy nincs amit felerositsen ugymond a Ternion Attack meg a tobbi. Ugyhogy most, hogy Conjurer-em van, most mar teljesen a fire-re kell ramennem, de primary attack-nek lvl8-9-tol kezdve (secondary mastery valasztas) ugyanugy a terniont fogom hasznalni, mert nem olyan rossz az.

#531 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 23:10

Na, kezdtem ujat, lvl6 most a Conjurer-em, ezzel is elertem Sparta-ig:

Kép

Erezhetoen eros ez az earth mastery amivel kezdtem, es ha ehhez meg hozzajon majd a spirit, akkor ez a kari is eleg utos lesz, plane a vaultos cuccokkal.

#532 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 25. 08:53

Csak a démonokkal lesz gond.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#533 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 09:11

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 8:53

Csak a démonokkal lesz gond.

Melyikre gondolsz? Merthogy a masodik mastery nekem a spirit lesz, es annal nagyon eros resist levevo skill is lesz.

#534 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 25. 09:20

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 10:11

Melyikre gondolsz? Merthogy a masodik mastery nekem a spirit lesz, es annal nagyon eros resist levevo skill is lesz.

Ah so! Igen, a fire resist-jükre gondoltam, ami a halálom (esetenként szó szerint :)).

#535 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 09:34

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 9:20

Ah so! Igen, a fire resist-jükre gondoltam, ami a halálom (esetenként szó szerint :)).

Konkretan melyik demon, es melyik vilagban?
Egyebkent ha nagyon megszorulok majd, akkor elnyomok egy Vision of Death-t (Spirit Mastery), vagy egy Summon Liche King varazslatot (szinten Spirit Mastery), es akkor lehet, hogy egy fokkal konnyebb lesz. Neked szerintem az 1 mastery miatt volt olyan nehez. Mar ha azota nem valasztottal melle masikat.

#536 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 25. 09:41

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 10:34

Konkretan melyik demon, es melyik vilagban?
Egyebkent ha nagyon megszorulok majd, akkor elnyomok egy Vision of Death-t (Spirit Mastery), vagy egy Summon Liche King varazslatot (szinten Spirit Mastery), es akkor lehet, hogy egy fokkal konnyebb lesz. Neked szerintem az 1 mastery miatt volt olyan nehez. Mar ha azota nem valasztottal melle masikat.

Konkrétan a minden világ legtöbb démonnak, ami nem hordoz jeget a nevében, magas tűzellenállása van.
Még mindig nem választottam másik mastery-t, sőt, a Peti által javasolt villámcsapást sem próbáltam még ki Cerberuson. Be kell fejezni az UEFA EC2008-at, mielőtt befejeződik. :)

#537 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 09:52

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 9:41

Konkrétan a minden világ legtöbb démonnak, ami nem hordoz jeget a nevében, magas tűzellenállása van.
Még mindig nem választottam másik mastery-t, sőt, a Peti által javasolt villámcsapást sem próbáltam még ki Cerberuson. Be kell fejezni az UEFA EC2008-at, mielőtt befejeződik. :)

Hat ez nem jo hir. Eddig fel sem tunt sosem, mert nem mentem kimondottan tuzeskedo karival. Remelem a Spirit Mastery skilljei segitsegevel fel sem fog tunni, es a demonokat is legyakja majd egy kezmozdulattal.

#538 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 18:01

lvl9 lett a Conjurer-em (Earth + Spirit)

Kép

A kovetkezo szintlepesnel tudok rakni a ternion attack-re, onnantol azt hasznalom primary attack-kent, megha eszi is a mana-t rendesen, es a ket brimestone-t is fel tudom tenni lvl10-tol, pedig mar most is hullik mindenki egy tuzgolyocskatol. Nem lesz ez rossz, remelem, hogy a spirit mastery segitsegevel a demonoknal sem lesz gond.

#539 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 18:27

lvl10 lett a Conjurer (Spirit + Earth) karim:

Kép

Nagyon szepen fejlodik, eddig egy ellenfel sem okozott kulonosebb problemat, bar a Cyclops elol kicsit hatralnom / visszakoznom kellett, mielott lenyomtam. De ez gyakorlatilag minden karakterrel igy van szerintem normal fokozaton mindenkinek.

#540 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 15:21

Na, most már folytatni tudom én is a wardenem-et! (Thx Bepe a segítséget! :respect2: )
Annyit változtattam, hogy mivel túl könnyű volt, meg nem volt érdekes, hogy milyen cuccokat találok, illetve milyen cuccok vannak az árusoknál, ezért visszapakoltam a vault-os dolgaimat, és most megint talált, illetve vásárolt felszereléssel megyek, így sokkal izgalmasabb, főleg a negyedik világban. (Van is 3 halálom azóta).
De azért szerencsére dobál jó dolgokat, az élőbb adott egy ilyen páncélt:

Kép
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28