HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#721 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 13. 14:07

lvl38-as Ranger-kent (Hunting Mastery + Nature Mastery) fejeztem be a Normal fokozatot, es elkezdtem az Epic fokozatot:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mindezidaig meg csak az 1 death-em van, amit a First Domain fo-boss-atol gyujtottem be a Hades Palota elott.

#722 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 13. 14:15

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 9:49

Meg nincsenek fent, es tegnap az lvl38-as Ranger-em le is halt egyszer, eddig a Total Death =1.  :( A domain-ek vegen mikor visszaerkezem a First Domain-hez, akkor a vege elott a 3 pap (vagy micsoda) elott van valami boss, ami ilyen zold trutyit kasztolt mindenhova, es pont az egyiken allt a karim... Hiaba a jo resist-ek, meg a 100% poison resist a Herbal Remedy miatt, meg hiaba a 3K+ HP, meg hiaba nyomtam a health potion ivast, lehalt egybol. Aztan masodikra mar Call of the Hunt-al par nyilvesszovel kinyirtam. Most mar a Hades `s Palace-ben vagyok, es kozeledem Hades-hoz. lvl42 korul meg felkerulnek az altalad is emlitett cuccok, es utana tenyleg nincs ellenfel. Ugy fog ledaralni mindenkit, hogy lelegzetet nem fognak tudni venni.

Az nem a Cerberus? A háromfejű pokolkutya?
Itt olvasom, miről írsz, bambulok, aztán esik le, hogy nyilván arra gondolsz. :) Nála a padló repedéseiből kijövő méreg-izék automatikus halált jelentenek, ha rájuk állsz. Örülj neki, hogy egy halállal megúsztad! ;)
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#723 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 17:45

Idézet: Leon121 - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 14:15

Az nem a Cerberus? A háromfejű pokolkutya?
Itt olvasom, miről írsz, bambulok, aztán esik le, hogy nyilván arra gondolsz. :) Nála a padló repedéseiből kijövő méreg-izék automatikus halált jelentenek, ha rájuk állsz. Örülj neki, hogy egy halállal megúsztad! ;)

Igen, a Cerberus-nal haltam le eloszor es remelem, hogy utoljara, es ott sem biztam el magam, de ilyen karival nem is szamitottam halalra.  :) Masodjara mar 2-3 nyilvesszovel vegeztem vele, nem adtam neki tul sok eselyt. Epic fokozaton most lett lvl39-es a Ranger-em, most jarok Sparta elott:

Kép

#724 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 18:07

Azt a lötyit minek hordozgatod magadnál? :D Le kéne adnod, hogy megkapd a rewardot érte (act4 elejének valamelyik melléküldetése).

#725 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 18:11

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 18:07

Azt a lötyit minek hordozgatod magadnál? :D Le kéne adnod, hogy megkapd a rewardot érte (act4 elejének valamelyik melléküldetése).

Hat ez az..  :D Ez az egy side quest kimaradt, de a side questek 97-98%-at megcsinaltam szerintem.
Egy side questet nem tudtam meg soha teljesiteni, pedig mar vagy tizenotszor vegigjatszottam a jatekot, es az Athen elotti reszt keresztul-kasul bejartam, es bementem minden zugba. Ez a kuldi az, amikor megtalalom a katonakat az Athen elotti mocsarban, akik eltevedtek. Na ezt hol kell jelenteni, hogy uton vannak es minden OK? Ezt meg soha az eletben nem sikerult megcsinalnom..

#726 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 18:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 19:11

Hat ez az..  :D Ez az egy side quest kimaradt, de a side questek 97-98%-at megcsinaltam szerintem.
Egy side questet nem tudtam meg soha teljesiteni, pedig mar vagy tizenotszor vegigjatszottam a jatekot, es az Athen elotti reszt keresztul-kasul bejartam, es bementem minden zugba. Ez a kuldi az, amikor megtalalom a katonakat az Athen elotti mocsarban, akik eltevedtek. Na ezt hol kell jelenteni, hogy uton vannak es minden OK? Ezt meg soha az eletben nem sikerult megcsinalnom..

Ott ahol 4-5 katona van egy ilyen kis épitménynél és van benn egy soul eater vagy mi, és félnek tőle. A mocsár elött.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#727 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 18:23

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 19:11

Ez a kuldi az, amikor megtalalom a katonakat az Athen elotti mocsarban, akik eltevedtek. Na ezt hol kell jelenteni, hogy uton vannak es minden OK? Ezt meg soha az eletben nem sikerult megcsinalnom..

Nem mondod... :omg:

Egy picit kell csak visszamenni, ahol a Giant Limo van az oszlopok között és katonák "vigyáznak" rá. Ott áll három méterre a másik katona, akitől kaptad a küldetést, neki is kell jelenteni. :D

#728 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 18:24

Valdy. :up:

#729 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 19:24

:omg:

Koszi mindkettotoknek, tudom hol van a nagy life-eater beast, legkozelebb most mar ezt a kuldit is megcsinalom.  :respect:

#730 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 12:03

lvl40 lett a Ranger-em (Hunting + Nature), kezdi magara szedni a Tracker `s set cuccait.  :cool:

Itt van tamadas kozben, egy kicsit begorombulva:

Kép

5400 Damage per Second, 4.2K HP, 1.4K Armor  ;)

Ezek utan ha felveszi meg a ket Apollo Will-t meg egy jobbfajta ijat, akkor tenyleg nincs senki, aki megallitsa, onnantol Epic es Legendary-n is ugy kell legyalulnia minden fo-boss-t is, hogy ihajj.

#731 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 17:58

Na, lvl41 mar a Ranger karim:

Kép

Mar csak a 2 Apollo Will hianyzik es egy jobb ij a kezebe, es onnan nincs tovabb oltoztetosdi, eleri vegleges formajat, max majd az artifact-ot lehet jobbra cserelni lvl50-55 kornyeken, ha egyaltalan elviszem addig. Kivancsi vagyok, hogy ugy hogy fog irtani, lehet, hogy a Hydra meg Hades egy nyilvesszo lesz.  :D

#732 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 19:37

Na, megvan az lvl42, felkerult a ket Apollo Will, most igy nez ki a kari:

Kép

Most mar alapban a Battle Marker meg mindenfele shrine nelkul 5703 a Damage per Second, es majdnem 5K a HP es 1.5K az Armor.  :up:

Ennel tovabb mar csak a szintlepesekkel es a Nature Mastery feljebb tolasaval meg a Strength novelesevel fogom tudni, azt hiszem kesz a Ranger karim.  ;) Mondjuk a Study Prey es a Volley meg hatravan, de nem azert maxoltam ki a Marksman-t meg az 1. es a 2. passzivjat, hogy azt ne hasznaljam.

#733 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 23:01

Ez A Ranger:
Kép

Kép

A volley amit felsoroltál mindegyiknél fontosabb gondolj bele 3 lövés egyszerre nagyobb damage és azoknak a fragmentjei oda-vissza sebeznek ám! ;)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#734 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 13:06

Egy cuccot lecsereltem (+ relicet is), es meg fogok parat. Most igy nez ki az lvl42-es Ranger-em:

Kép

10600 !!! Damage per Second, 5K+ HP, 200% Attack Speed es fullos poison es pierce resist.  ;)

#735 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 13:16

Most csak az alap TQ-el játszom és még csak az Act 1 végén járok. Gondoltam, hogy felteszem a IT kiegészítőt és az alól folytatom tovább. Megoldható? :confused: Használhatom alóla is a TQ-ban elkezdett játékot, nem kell végigjátszanom hozzá?! :think: Mert akkor felteszem. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#736 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 13:48

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 13:16

Most csak az alap TQ-el játszom és még csak az Act 1 végén járok. Gondoltam, hogy felteszem a IT kiegészítőt és az alól folytatom tovább. Megoldható? :confused: Használhatom alóla is a TQ-ban elkezdett játékot, nem kell végigjátszanom hozzá?! :think: Mert akkor felteszem. :)

A karakter teljes mertekben importalhato, tehat ha velrakod a TQ:IT-t, akkor nem vesz el, hanem at lehet vinni, de az ACTI-et lehet, hogy elolrol kell kezdeni, nekem valami ilyesmi remlik. De az a lenyeg, hogy a karid az nem vesz el, sot, tudsz artifactot hasznalni, egy csomo uj targy van, van karavanos ember, stb. Mindenkeppen megeri az Immortal Throne-t felrakni.

#737 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 16. 13:59

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 13:06

es fullos poison es pierce resist.  ;)

Egyébként csak nekem tűnt úgy, hogy e két resisten kívül a többinek szinte semmi szerepe?

(Persze lehet csak azért érzem így, mert a másik három (elemental) resistem általában elég jó volt.)
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#738 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 14:57

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 14:48

A karakter teljes mertekben importalhato, tehat ha velrakod a TQ:IT-t, akkor nem vesz el, hanem at lehet vinni, de az ACTI-et lehet, hogy elolrol kell kezdeni, nekem valami ilyesmi remlik. De az a lenyeg, hogy a karid az nem vesz el, sot, tudsz artifactot hasznalni, egy csomo uj targy van, van karavanos ember, stb. Mindenkeppen megeri az Immortal Throne-t felrakni.

Köszi a választ! :) Na épp ez az, hogy nem szeretném újrakezdeni, hanem folytatni. :( Hmm... Akkor egyelőre várok a felrakással. Ha átjutok Act 2-re és úgy térek át, akkor onnan az Act 2 elejétől lehet folytatnom vagy így is a játék legelejétől? :confused: :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#739 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 18. 19:46

lvl44 let a Ranger-em, most jarok kb. a 2. vilag kozepenel az Epic fokozaton:

http://img136.imageshack.us/my.php?image=b...mmortaltyd2.jpg

http://img355.imageshack.us/my.php?image=b...mmortaltya6.jpg

Innentol mar nincs ellenfel, most latogatom majd meg a Manticore-t, es akkorat csapok rajta, hogy azt nem teszi zsebre.  :cool:

#740 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 19. 13:18

lvl45 lett a Ranger karim (Hunting + Nature), kozelitek a 2. vilag vegehez:

Kép

lvl47-nel udom kezbe venni a kepen lathato ijat, es az meg dobni fog rajta egy jo nagyot. A Manticore-t meglatogattam, meg is oltem elsore, de meglehetosen jol birta: csodalkoztam is, hogy 4 vagy 5 nyilvesszo kellett bele. Eddig az Epic Manticore-t irja a legerosebb megolt ellenfelnek.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.