HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1441 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 17:09

En csinaltam hunter rogue dardasat de nem valami huha. Egyszeruen idegesito minden egyes mobra kattintani, nincs tomegpusztito skillje. Plane ha meg az attack speed is jo 'gyors'

#1442 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 17:35

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 16:09

En csinaltam hunter rogue dardasat de nem valami huha. Egyszeruen idegesito minden egyes mobra kattintani, nincs tomegpusztito skillje. Plane ha meg az attack speed is jo 'gyors'

Hát igen, valamit valamiért.  :) Óriási pierce damage, ellenben nincs tömeghent skill... viszont nem kell mindenkire kattintani. Ha az ember belerongyol egy tömegbe a take down-nal, utána shift-tel együtt körbe lehet szurkálni mindenkit. Csak azokra kell majd újra kattintani, akik nem jöttek oda, hanem távolról támadnak.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1443 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 19:18

Gondoltam kezdek én is egy új karit, hát nem tudom hogy csalásnak vagy nehezítésnek számít de felraktam az xmax modból a 2-szeres verziót(nem tudom a nevét :D) és hát mit ne mondjak kicsit hangulatosabb a játék amikor 2-es szinten nekem ugrik 3 sámán rögtön az első küldinél :)

Viszont a kérdésem annyi lenne hogy életképes az örök klasszis Warfare, Hunting mastery-s kari? Ha kicsit nehezebb a játék az nem gond, legalább még több szórakozást nyújt.

#1444 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 19:24

Idézet: warmerh - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 18:18

Viszont a kérdésem annyi lenne hogy életképes az örök klasszis Warfare, Hunting mastery-s kari? Ha kicsit nehezebb a játék az nem gond, legalább még több szórakozást nyújt.

Attól függ milyen irányba tervezed fejleszteni. Íjásznak pl. nem lenne igazán jó, mert a "másik oldalon" nem nagyon lenne olyan dolog, amit tudna használni. De egy dual wield-es kari szerintem egész használható lenne a study prey és az art of the hunt kíséretében. ;)

#1445 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 20:01

Tényleg, az onslaught dárdával is működik? :think:  Mert akkor akár azzal is elképzelhető a slayer.

#1446 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 02:18

Ő jó kérdés azt tudom hogy íjjal használható, úgyhogy szerintem dárdával is mert nincs megszabva hogy mivel használható. Amúgy inkább a közelharcra mennék rá úgyhogy akkor dual wield-es lenne. a Str és a Dex kb egy szinten lenne. Igazság szerint a hunting részből csak az íjra vonatkozó részeket maxolnám ki, a dárdás harcmodor nem nekem való.

#1447 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 07:10

Idézet: warmerh - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 3:18

Ő jó kérdés azt tudom hogy íjjal használható, úgyhogy szerintem dárdával is mert nincs megszabva hogy mivel használható. Amúgy inkább a közelharcra mennék rá úgyhogy akkor dual wield-es lenne. a Str és a Dex kb egy szinten lenne. Igazság szerint a hunting részből csak az íjra vonatkozó részeket maxolnám ki, a dárdás harcmodor nem nekem való.

:confused: Amúgy inkább a közelharcra mennék rá <->Igazság szerint a hunting részből csak az íjra vonatkozó részeket maxolnám ki
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1448 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 09:14

Na megcsináltam a wardennel is a normal fokozatot. Persze ezzel xmax nélkül a végén. Elég jól aprít ez is, nagyon erős kari. ;)  Most már én is úgy megyek majd, hogy csak egyenesen, és csak ott térek le, ahol kell. Úgyhogy ez biztos nem lesz olyan erős, mint az íjász, amivel mindenhova benézek.

#1449 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 12:58

Igazad van Satan átolvasva tényleg furcsán néz ki.  :(  Viszont találtam két darabot a Labirynth Set-ből az egyiket a sámánoknál az elején a másikat pedig egy barlangban kaptam a ládából :)

#1450 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 15:37

Áhh, megyek én tovább az íjásszal.  Kíváncsi vagyok a 4. világra epicen, meg majd a legendary fokozatra. ;) Meg furcsa is most melee karival menni, teljesen elszoktam tőle. Majd egyszer folytatom.
Az íjászok amúgy nagyon durván sebeznek sajnos, most már inni kell a potikat rendesen. Az a baj, hogy a pierce resist-em negatív még mindig. :( Érdemes rágyúrni az "avoid projectile"-ra? Ha elérem a 100%-ot, akkor nem találnak majd el? :think:  Vagy inkább a pierce resist-et toljam feljebb valahogy?

#1451 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 15:39

Sztem avoid projectile jobb mint a resist. Legalabbis en ugy ertelmezem, ha 100% az avoid akkor semmi nem talalhat el, es projectile-nak szamitanak egyes varazslatok is (pl Ice Shard, Ternion) nem?

#1452 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 16:03

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 14:39

Sztem avoid projectile jobb mint a resist. Legalabbis en ugy ertelmezem, ha 100% az avoid akkor semmi nem talalhat el, es projectile-nak szamitanak egyes varazslatok is (pl Ice Shard, Ternion) nem?

De de, minden lövedék annak számít, én is ezért gondolkodom rajta. Csak attól félek, hogy a 100% sem fogja azt jelenteni, hogy abszolút nem találnak el. Ha belegondolunk a stun-, vitality-, bleeding-, stb. resistek is tudnak 100% fölé menni.

#1453 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 07:16

Kipróbáltam. Ráadásul találtam egy cuccot, ami +85% def. ability-t ad, meg beraktam minél több avoid projectile-s cuccot, relic-ekkel pedig a pierce res-re mentem rá. Most sikerült elérnem, hogy 63%-os a p. res-em, és ha jól számoltam, 67%-ban kerülöm el a lövéseket, és valóban érezhető, hogy jóval kisebbet sebeznek rajtam most már a nyilasok is. Ja, mindezek mellé pedig 2000 feletti a def. ability, tehát a melee ellenfelek pedig semmit nem sebeznek. Teszteltem, megállok közöttük, ütnek, és nem sebződöm! Qrva jó! :D Csak hát természetesen mindennek ára van... kb. egy ezressel csökkent a sebzésem, és asszem a bossok ellen epic végén az előbb felsoroltak nem lesznek annyira hatékonyak, ráadásul elég szegényes lesz az 1700-as dps. :omg:  :(

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1454 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 09:12

Basszus, sikerült! :eek: És működik! :cool: Halhatatlan lettem... :Đ Megvan a 100% esély a lövések elkerülésére, és tényleg nem találnak el, és ugyan jócskán lejjebb ment a dex-em, de még így is 1800 körüli a defensive abilty, ami elég a 100%-os dodge attack-hez, tehát nem is kell 2000. Ja, és így a pierce resistance-re sincs szükség. ;) A damage még mindig nevetségesen alacsony, de hát így, hogy nem tudnak megsérteni... így van idő kis sebzéssel is operálni. :up:  :smoker:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: bega 2009. 06. 03. 09:13 -kor

#1455 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 11:46

Gratula én azért bőven messze vagyok ettől, hiszen még egyszer sem sikerült végigvinnem a játékot(a technika ördöge közbeszólt), viszont lenne egy kérésem. Feltudnád rakni azt az íjat amit használsz? Mert én egyik vaultban sem találtam meg és kíváncsi vagyok milyen lehet :)

Szerkesztette: warmerh 2009. 06. 03. 11:47 -kor

#1456 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 12:21

Idézet: warmerh - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 10:46

Gratula én azért bőven messze vagyok ettől, hiszen még egyszer sem sikerült végigvinnem a játékot(a technika ördöge közbeszólt), viszont lenne egy kérésem. Feltudnád rakni azt az íjat amit használsz? Mert én egyik vaultban sem találtam meg és kíváncsi vagyok milyen lehet :)

Ez csak egy sima zöld íj, csak most azért ezt használom, mert jó sok bónusz sebességet ad, és ha még relic-et is teszek bele, akkor nagyon nagy attack speed-et tudok vele elérni.

#1457 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 13:26

Ő volna az:

szerk.: ráadásul a vault-ban rosszul mutatja(legalábbis nekem a 2.11-es vault-ban), mert 21%-kal növeli a sebzést és 50%-kal az attack speed-et. ;) 

Csatolt fájl:

Szerkesztette: bega 2009. 06. 03. 13:29 -kor

#1458 Felhasználó inaktív   warmerh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 16:01

Igen köszönöm :D Hasonlót találtam mint ami az inventory-dban volt de ebből zöldet nem. Amúgy van egy pár zöld cucc ami nincsen benne az itteni vaultokban, a minap is találtam egy kardot(azt amikor töröltem a karit nem szedtem el tőle...) úgyhogy még nekem is van mit gyűjtögetni :) (Mellesleg a 2.18 helyesen írja legalábbis 18% sebzés, 20 és 25 % attack speedet ad)

Szerkesztette: warmerh 2009. 06. 03. 16:04 -kor

#1459 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 10:18

1.17(a) patch
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1460 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 10:22

Idézet: warmerh - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 15:01

(Mellesleg a 2.18 helyesen írja legalábbis 18% sebzés, 20 és 25 % attack speedet ad)

Hát akkor nem írja helyesen. :) Mondom, hogy 21% sebzés és 50% attack speed... ;)

Azért ez mókás... úgy még nem találkoztam a 3 Cerberussal, hogy egy dekát nem ment le a HP-m, röhögve nyírtam ki őket, hiába csápoltak, meg fújták rám a poison-t.  :p :D

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.