Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 12:27
Ha nem lesz digitálistv, akkor az-a-baaaaj,
Ha digitális lesz, migrálni kell, az-a-baaaaj.
Ha lassú a zzinternet, az-a-baaaj,
Ha felszabadítunk frekvenciát, az-a-baaaj.
Ha nem lesz dtv/docsis3, az-a-baaaj,
Ha lesz, az se lesz jó, az-a-baaaj.
Ha van rajtunk sapka, az-a-baaaj,
Ha nincs, megfázunk, az is baaaj.

Ha év közben felrúgjuk a hűségeket, az baj.
Ha meglévő, hűségcsomagárat több, mint duplájára emelünk év közepétől (HBO->HBO Pak), az baj.
Ha többletdíjat szedünk a médiaboxokért (1+n esetén n-re), ami nélkül nem lehet nézni a műsort, az baj.
Ha nem lehet videóra vagy dvd-re többlet vételi hely létesítése nélkül műsornézéssel egy időben felvenni, az baj.
Ha az ügyfélszolgálatunk minderről összevissza beszél, és ráveri az ügyfélre az HBO hűségbontást, az baj. (Ezt végül sikerült korrigáltatni velük - talán.)
Ha tájékoztató levelünkben csak érdemi tájékoztatás nincs, csak zagyvaság, az baj.
Ha az eddig családiban adott csatoráinkkat jövő évtől csak a digisilver fogja adni az efiknek, már most láthatóan jóval többért, az a baj. (Vidéknek már most, júniustól.)
Szoktam én védeni az oktalan fikázástól a upc-t, örültem mindig, hogy megjelentek mint nagy alternatívok, "3play" efi vagyok, és többrendbelileg bíztattam embereket upc-sedésre és chellosodásra, de most a digit átállás kezelése és az új brand-ek beveztetése elégg próbára teszi a meggyőződésemet.
A netes csomagokat meg majd meglátjuk, abban én hiszek Neked, úgy legyen, ámen 

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 02. 12:35 -kor