HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 02. 18:57

Idézet: Auruma - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 18:30

Most akkor ez azt jelenti, hogy pl nekem van egy mediumom  5120/768 és ezt akarják redukálni 2048/1024 -ra?
Hát most mit mondjak, majdnem kiugrok a bőrömből... :reklamacio:
Ez számomra kitolásnak tűnik  :down:

Listaáron, akció nélkül, ha nem akarsz többet fizetni, akkor röviden igen.
Mivel még nem tudjuk, hogy mennyi lesz a kedvezményes, akciós ár, és milyen új feltételeket találnak ki hozzá, ezért nem tudjuk, hogy ennél lesz-e a jobb opció.
Ez az opció biztosan létezik, a ma rendelkezésre álló adatok alapján. Az elkövetkező hetekben majd ki kell derülni ennek az egész upc bronze/silver/gold koncepciónak, és a kapcsolódó akciós árstruktúrának.
A TV-nél (digit csomagok) már sajnos meghírdették, ezért az aggodalom, hogy a többinél is hasonló lesz.

Pozitívumként volt itt néhány "félhivatalos" kiszólás, hogy nem kell izgulni, nem fogják megbánni a médiumosok az új csomagokat. Bízzunk benne, hogy ők tudják jól.

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 02. 19:00 -kor

#182 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:17

Én örülnék ha a medium netet 10megásra tolnák fel :)

#183 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:23

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 18:57

Listaáron, akció nélkül, ha nem akarsz többet fizetni, akkor röviden igen.

Hosszabban NEM. Miért kell félrevezetni a népet? Senki nem lesz ugyanis automatikusan redukálva vagy átdobva az új csomagokban. Hűség után LEHET választani új csomagot, de az se kötelező.

Szerkesztette: moq 2008. 03. 02. 19:30 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#184 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:34

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 19:23

Hosszabban NEM. Miért kell félrevezetni a népet? Senki nem lesz ugyanis automatikusan redukálva vagy átdobva az új csomagokban. Hűség után LEHET választani új csomagot, de az se kötelező.

Miért kell félrevezetni a népet?
Lejár a mostani hűségár, nyilván utána NEM opció a mostani csomagok listaáron használata, hacsak valami szokatlan ok nem indokolja, de józan ésszel nem.
Ezek után olyan csomagot kell választani, ami belefér a korábbi keretbe, vagy annál csak minimálisan, tűrésen belül drágább, és a teljes UPC-s ráfordítás (tv, telefon, net) sem lódul meg túlságosan.
Hogy a választandó új csomag, ami "opció" (egy csudát opció, gyakorlatilag "visszautasíthatatlan ajánlat", ha a mostani már nem megy tovább hűségáron), milyen áron lesz, listaáron, kedvezményes áron, hűséggel vagy hűség nélkül, az ma még teljes mértékben bizonytalan.
Ráadásul a kábeltv hűségpolitikai változása elég bánatos képet vetít előre a majdan a net esetén választható opciókat illetően.
Ehhez képest a telefon körüli tényleges változások "ismeretlensége" már szinte irreleváns.

#185 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:36

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 19:34

...

Jó, én mostantól nem vitázom veled, nyugodtan keltsd a feszültséget.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#186 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:56

Idézet: tom007 - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 19:17

Én örülnék ha a medium netet 10megásra tolnák fel :)

Nem tolják azt sehová. Ha lejár a hűséged, akkor fizethetsz érte 9500 pénzes listaárat havonta, vagy mész egy másik (új) csomagba.
Papesz

#187 Felhasználó inaktív   horvathp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:56

Sziasztok,

tönkrement (saját hibámból) a Motorola SB5100 kábelmodem. Mennyiért cseréli ki nekem a chello? Nem tudja valaki véletlen?

#188 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:57

Írok egy példát. A Magyar Telekomnál a közel három éve bevezetett Favorit brand, és a továbbélő alapcsomagok+XL,XXL kiegészítő csomagok után csak év elejével jött el az idő, hogy rájöjjenek, hogy a magyar piacon a 14 hónaponként megújuló hűség egyszerűen nem gazdaságos. (persze voltak egyéb tényezők is, pl a bekötések folyamtos csökennése) Ennyi.
"Légy szerény mint én..."

#189 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:59

Én magam is egy lezárt díjcsomagban vagyoka mobilszolgáltatómnál. Anno leíták, hogy amíg számomra nem tudnak jobbat biztosítani, addig nem kényszerítenek váltásra. Ennek már több mint hat éve. Persze ez ta szolgáltatót nem UPC-nek hívják.

#190 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:59

Idézet: horvathp - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 20:56

Sziasztok,

tönkrement (saját hibámból) a Motorola SB5100 kábelmodem. Mennyiért cseréli ki nekem a chello? Nem tudja valaki véletlen?

Kapsz egy másikat, de beterhelik az árát. Ennyi.
Mi jót sikerült vele elkövetni? Netán féltéglának használtad?  :eek:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#191 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 20:10

Idézet: horvathp - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 19:56

Sziasztok,

10560 Ft a kártérítési díj + a kiszállási díj

ha nincs pl. összetörve a modem, akkor talán nem veszik észre, hogy a te hibádból ment tönkre, és akkor kicserélik ingyen.
a tanácsom az, hogy ne azzal hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy a te hibádból történt a dolog.  :Đ

#192 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 20:45

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 21:10

10560 Ft a kártérítési díj + a kiszállási díj

ha nincs pl. összetörve a modem, akkor talán nem veszik észre, hogy a te hibádból ment tönkre, és akkor kicserélik ingyen.
a tanácsom az, hogy ne azzal hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy a te hibádból történt a dolog.  :Đ

Legalább a fele legyen meg  :D
Keeping the funk alive

#193 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 20:49

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 20:45

Legalább a fele legyen meg  :D

Az a bankjegyre vonatkozik a Nemzeti Banknál. :D

#194 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 20:53

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 20:49

Az a bankjegyre vonatkozik a Nemzeti Banknál. :D

:D  :D  :Đ

#195 Felhasználó inaktív   kisgabo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 20:58

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 20:59

Én magam is egy lezárt díjcsomagban vagyoka mobilszolgáltatómnál. Anno leíták, hogy amíg számomra nem tudnak jobbat biztosítani, addig nem kényszerítenek váltásra. Ennek már több mint hat éve. Persze ez ta szolgáltatót nem UPC-nek hívják.

kocsog vod@ nem igy csinálta. city csomagot másodperc alapról áttette sunyiba perc alapra,  nem zavarta, hogy volt már egy ilyen dijcsomagja ahol pont a perc alapú elszámolás miatt a díjak jobbak voltak.  6 hónap után,  küldött sms, hogy automatikusan átteszi a felhasználót a másik csomira a régit megszünteti. 6 hó a lehúzásra kellett?
én még észrevettem időben, hogy jobban fogy a lé.... és váltottam másik csomagra, de azért felhivtam őket leugatni. napi 3 sms jött a qrva opel corsa nyeremény autóra, hogy küldjek sms, de 1 se, hogy kirántották alólam a másodperc alapot.  :reklamacio:

#196 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:04

Idézet: kisgabo - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 20:58

kocsog vod@ nem igy csinálta. city csomagot másodperc alapról áttette sunyiba perc alapra,  nem zavarta, hogy volt már egy ilyen dijcsomagja ahol pont a perc alapú elszámolás miatt a díjak jobbak voltak.  6 hónap után,  küldött sms, hogy automatikusan átteszi a felhasználót a másik csomira a régit megszünteti. 6 hó a lehúzásra kellett?
én még észrevettem időben, hogy jobban fogy a lé.... és váltottam másik csomagra, de azért felhivtam őket leugatni. napi 3 sms jött a qrva opel corsa nyeremény autóra, hogy küldjek sms, de 1 se, hogy kirántották alólam a másodperc alapot.  :reklamacio:

Inkább itt: https://forum.hwsw.h...howtopic=137592

#197 Felhasználó inaktív   horvathp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:10

Idézet: mozesapo - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 20:59

Kapsz egy másikat, de beterhelik az árát. Ennyi.
Mi jót sikerült vele elkövetni? Netán féltéglának használtad?  :eek:

Köszi mindenkinek, még mindig jobb ez a 10e Ft, mint a 100$ (ennyiért láttam neten), igaz jó lett volna másra költeni.

Na most az van hogy a kutyám olyan szinten harapta ketté.... Mindig is érdekelt vajon mi van a burkolat mögött, de nem így akartam megtudni. És főleg nem ennyiért :D

Szerintetek megtarthatom a szétharapottat ha már 10 ezret adok az újért? Emlék... Ha más nem Cézárnak (a tettes)  :D

#198 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:11

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 19:36

Jó, én mostantól nem vitázom veled, nyugodtan keltsd a feszültséget.

Bocs, nem én keltem a feszültséget.
A TV-s brand kezelése reméljük,hogy eltér a netestől.
Tényleg jó lenne többet tudni a dologról. Nem gondolod?

#199 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:13

Idézet: horvathp - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 21:10

Szerintetek megtarthatom a szétharapottat ha már 10 ezret adok az újért? Emlék... Ha más nem Cézárnak (a tettes)  :D

Hát mondd azt hogy ellopták :)

#200 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:16

Idézet: moq - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 19:23

Mellesleg csak most visszanézve látom, hogy úgy érted, hogy szerintem menet közben lenne áttolva? Ilyet nem írtam. Az én aggályaim a hűségek lejárta utáni időre vonatkoznak a net esetében.

(Ellentétben a tv-vel, ahol Budapesten csak az HBO hűségeket lövik ki legkésőbb júni végén (hivatalosan), vidéken meg a családi csomagokét is....)

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 02. 21:28 -kor

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.