HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#2051 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 25. 16:10

prov.chello.hu-n nem fogadja el felhasználói név+jelszó kombinációt...
forgalommérő és upcmail oldalakon viszont pöccre megy......
csak a 1221 segíthet? :think:

#2052 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 18:05

Idézet: pzstm - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 17:10

prov.chello.hu-n nem fogadja el felhasználói név+jelszó kombinációt...
forgalommérő és upcmail oldalakon viszont pöccre megy......
csak a 1221 segíthet? :think:

Vagy az online chat. Úgy tudom, időnként meg kellene változtatni ahhoz, hogy ne dögöljön meg. De hogy miért :confused:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#2053 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 20:49

Idézet: Attees - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 19:05

Vagy az online chat. Úgy tudom, időnként meg kellene változtatni ahhoz, hogy ne dögöljön meg. De hogy miért :confused:

Ha órák óta nem lenne foglalt minden operátoruk, lehet el is tudnám érni őket...úgy érzem ebből mobilozás lesz:S:S:S

#2054 Felhasználó inaktív   Neck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 07:03

Üdv. Ha jön a chellos emberke megnézni mi a probléma nálunk, addig kihúzzam a routert és eldugjam, vagy felesleges?

Asus P5B | Sapphire Radeon X1950Pro | GenuineIntel Core 2 Duo E6420 @ 3.2 GHz (gyári cooler, FSB=400MHz) | 2x1GB DDR800 @ Dual Channel, | ChiefTec 420W ATX 2.0 24pin APFC DualFan PSU | Samsung SP2004C 200GB SATA2 8MB Cache| LG GSA-4163B | ModeCom Step107 LCD White ház | Logitech MX510

#2055 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 07:33

Idézet: Neck - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 8:03

Üdv. Ha jön a chellos emberke megnézni mi a probléma nálunk, addig kihúzzam a routert és eldugjam, vagy felesleges?

Nem kell eldugni ! Lakáson belül nem tiltott a megosztás -sőt bérelhetsz is a upc-től routert.

#2056 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 17:12

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 8:33

Nem kell eldugni ! Lakáson belül nem tiltott a megosztás -sőt bérelhetsz is a upc-től routert.

Arról nem is beszélve, hogy az n+1. alvállalkozót rohadtul nem fogja érdekelni, hogy te hol szegsz meg milyen szabályt.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2057 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:07

Üdv!
Pár kérdésem lenne.
1. Júliusban lejár a hűség az extremre. Kötelezettség nélkül mi megy tovább és mennyiért?
2. Lefele módosíthatok hűség nélkül, az mibe fájna?

Valahol biztos le van írva, de mire megtalálom :rolleyes:  ..................... :respect:  a válaszokat!

3. Esetleg érdemes lenne váltani a 4 betűsre?
Elsősorban miskolci véleményekre lennék itt kiváncsi!

Üdv!

#2058 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 20:53

Idézet: webmester - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 20:07

Üdv!
Pár kérdésem lenne.

1. extreme marad, de nem éri meg, átmegy listaárasba. Goldra módosítsd (9500Ft/hó jelenlegieknek) és figyelj oda, hogy a hűség lejártakor ne számlázzanak egy hónap listaáras extreme-et, de készülj fel rá, ohgy így lesz.

2. Silver-re, meglévőként nem kapsz rá szuperkedvezményt, 7500Ft/hó, Bronze-ra 5000Ft/hó, Silver alá menni majdnem olyan, mintha kikapcsolnád a modemet (Bronze=2M)

3. Senki nem állíthatja határozottan, hogy jó-e elmászkálni 4betűsékhez. Mivel az új csomagokon nincs hűség, ezért először próbáld ki ezeket, és csak akkor menj tovább, ha a szolgáltatási tartalommal elégedetlen vagy. (Ha p2p korlátozás nem érint, akkor valószínűleg nem leszel.) Négybetűsék sokkal jobbat nem fognak tudni szolgáltatni, ha igen, akkor óvatosan, mert most erős expanzióban vannak, ilyenkor az elején kevés ügyfélre nagy sávszélesség jut, de ha nem bővítik a kapacitásaikat (és erről a felükről sokat nem tudni), akkor előbb-utóbb kiszárad a netük kútja...

#2059 Felhasználó inaktív   veresnorbi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 22:31

Sziasztok! Van UPC Chello előfizetésem, lejárt a hűségem, lehetne hosszabbítani (ehhez váltani kellene az új csomagok közül valamelyikre), de mint meglévő előfizető rosszabb árakat kapnék, mint az új belépők. Ha lemondom a chello előfizetésem, mennyi idő után számítok ismét új belépőnek? Kerestem a weboldalon és az ászf-ben, de sehol nem találom hogy ki számít újnak, legalábbis semmi megszorítást nem láttam, tehát elvileg ha ma lemondom, holnap már mint új köthetek? ADSL-nél ha jól rémlik 3 hónapig kell várni hogy új előfizetőnek számítson valaki, de ezt le is írják a szolgáltatók, UPC-nél semmi ilyesmit nem olvastam, nincs ilyen megkötés, vagy csak figyelmetlen voltam?

#2060 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 05:56

Üdv!

Köszike a választ!

"Ha lemondom a chello előfizetésem, mennyi idő után számítok ismét új belépőnek?"
Ez érdekelne engem is!

#2061 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 06:36

Idézet: webmester - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 6:56

Üdv!

Köszike a választ!

"Ha lemondom a chello előfizetésem, mennyi idő után számítok ismét új belépőnek?"
Ez érdekelne engem is!

Minden csomagnál van egy "Akciós feltételek" menüpont. Onnan vettem:

"Az akcióban nem vehetnek részt azon előfizetők, akiknek az akcióban érintett szolgáltatása vagy kiegészítő szolgáltatása 2008. május 1. után szűnt meg, és a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik a szolgáltatást, és/ vagy a szolgáltatást a korábbi előfizetővel egy háztartásban élő hozzátartozó igényli, vagy fennálló díjtartozásuk van."

Ha jól értelmezem e szerint ha vki. 2 hónapja -árilis 27-én- szüntette meg,akkor már újnak számít és jár neki az akciós díj.

#2062 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 09:00

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 10:17

Hopsz. Mostmár jól mutatja, megerősítenéd?

Ma reggel ide is érkezett levél.

Tárgy hónap 176491 MB
Tisztelt előfizetőnk.
2007. június 1-től az eddiginél pontosabb.... bla-bla-bla.
Ez a szám mekkora forgalom 80%-a?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2063 Felhasználó inaktív   spider80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:07

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 10:00

Ma reggel ide is érkezett levél.

Tárgy hónap 176491 MB
Tisztelt előfizetőnk.
2007. június 1-től az eddiginél pontosabb.... bla-bla-bla.
Ez a szám mekkora forgalom 80%-a?

Ne a tárgyhónapot nézd, hanem mindig az utolsó 3 hónap összegét(tárgyhónap+ előző 2 hónap). Ez nem lehet nagyobb 900 Gb-nál. Ha így eléred a 900 Gb 80%-át, elvileg akkor kapsz figyelmeztetést.
core2 duo 2.4 ghz, ATI 3870, 2gb ram, 750gb+1000gb+320gb HDD, Pioneer 111d  <span style='color:blue'>NET: upc 120mbit</span>

#2064 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:16

Idézet: llamada - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 20:53

Mivel az új csomagokon nincs hűség,

Ezt a mondatrészt kifejtenéd bővebben?  :Đ  Az árak, amiket írtál, mind hűséges árak ...  Az új csomagok listaárai -amikhez tényleg nem párosul hűség- ennél jóval magasabbak.

#2065 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 12:15

Idézet: llamada - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 21:53

... Silver alá menni majdnem olyan, mintha kikapcsolnád a modemet (Bronze=2M) ...

Miről  beszélsz? Rengeteg embernek jó és elég a Bronze, sőt, rengeteg olyannak is elég lenne, aki jelenleg magasabb csomagban van.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2066 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 13:26

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 12:16

Ezt a mondatrészt kifejtenéd bővebben?  :Đ  Az árak, amiket írtál, mind hűséges árak ...  Az új csomagok listaárai -amikhez tényleg nem párosul hűség- ennél jóval magasabbak.

Hopp, elnéztem, tényleg.

Azt még hozzá lehet azért tenni, hogy az új csomagok listaárai viszont a régi, hasonló csomagok listaárainál sokkal jobbak, főleg a nagy csomagoknál.

Az zavart meg, hogy korábban a UPC digital-ra hűségmentes árakat hoztak csak nyilvánosságra, és arról volt szó, hogy kukázzák a hűségáras konstrukciót. Most, hogy jobban megnéztem, a sima UPC kábeltv és digital-hoz is van hűségár.

Aztán még érdekesség,  hogy a telefonnál a meglévőknek a legkisebb UPCfon csomag 1500 Ft/hó lesz. A mostani hűségár másfélszerese...

Tán nem vált be a szolgáltatás, és meg akarnak szabadulni az ügyfelektől :D  ?

(PS: A meglévőknek ajánlják hűség nélkül is 5400/6300/6750-ért a digital/hd/gold-ot, meglévő vagy megrendelt upcfon vagy upc net mellé.)

Szerkesztette: llamada 2008. 06. 27. 13:44 -kor

#2067 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 13:27

Idézet: moq - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 13:15

Miről  beszélsz? Rengeteg embernek jó és elég a Bronze, sőt, rengeteg olyannak is elég lenne, aki jelenleg magasabb csomagban van.

Áltlaánosságban igen, de Extreme után nem jó.
Medium után sem jó, pedig annak az ársávjában van....
Egyébként, lehetnek olyan Mediumosok, akiknek ez a visszaváltás a UPC-nél maradáshoz "kötelező", tekintve a tv+telefon+ net új csomagszerkezetet.  Nade ilyenkor már kérdés, hogy tényleg akar-e ennyiért ilyen szolgáltatástartalmat, vagy keresni fog alternatívát.

Szerkesztette: llamada 2008. 06. 27. 13:28 -kor

#2068 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 16:46

A levelező postafiók 75%-os kihasználtsága, illetve a beállított érték elérése után kéne hogy küldjön egy figyelmeztető üzenetet a levelező rendszer.
Nos, ez úgy tűnik, hogy nem történik meg.
NSD utána nézhetnél a problémának, mert csak onnan tűnik fel a hiba, hogy napok óta nem jön mail az adott postafiókra, és ha nem a webes felületet használja levelezésre a tisztelt user, hanem egy levelező klienst, akkor az életben nem jön rá egy egyszerű halandó, hogy miért nem működik a levelezése.  ;)
Keeping the funk alive

#2069 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 18:12

Ez a 96ft-os papiralapú számlázási díj nem pofátlanság egy kissé?
Mi az hogy nekem élő (hűség)szerződés közepedte a UPC egyszer csak egyoldalúan árat emel (akármilyen ürüggyel)? Akkor most én is egyoldalúan lemondhatom a rákba a szolgáltatást, vagy mi?

#2070 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 19:26

Öö izé. A díjneten 300Ft-al olcsóbb a számlám :think:  :)  Csekken van olyan hogy díj.kedv. -300Ft. Alatta díj.kedv. 300Ft Amit levonnak kedvezményként, vissza is rakják. Tegnap jött meg az első elektronikus számlám. Ott csak -300Ft van. Azaz amit levonnak, nem teszik vissza. Mi az a 300Ft? :think: Így nekem nagyon megéri ez a dolog. Előtte 12.400Ft volt. Most csak 12.100Ft

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.